Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Predviđam

Anketa je završila: 18 nov 2020, 21:53.

Oba poraza
141
81%
Obje pobjede
20
11%
Pobjeda protiv Italije, poraz protiv Holandije
6
3%
Poraz protiv Italije, pobjeda protiv Holandije
2
1%
Nerešijeno u obje
6
3%

Ukupno glasova: 175

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 nov 2020, 13:30

Vucevich je napisao/la:
17 nov 2020, 09:36
Sutra će tačno godinu dana od zadnje pobjede...
Hvala Bajkane na svemu :salut: :bow:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 17 nov 2020, 14:05

Štopera da valja nemamo,Spahić u mirovini je i dan danas bolji igrač od svih naših štopera.
I onda dođu likovi i predlažu da igramo sa 3 štopera,formacijom sa kojom se muče i velike ekipe koje imaju 80 puta bolje štopere od nas.

😂😂😂

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 nov 2020, 14:10

Spahic98 je napisao/la:
17 nov 2020, 14:05
Štopera da valja nemamo,Spahić u mirovini je i dan danas bolji igrač od svih naših štopera.
I onda dođu likovi i predlažu da igramo sa 3 štopera,formacijom sa kojom se muče i velike ekipe koje imaju 80 puta bolje štopere od nas.

😂😂😂
Niko se ne pati sa tri stopera, to je defanzivno najsigurnija postavka, zato ljudi i igraju sa dva napadača.

Najkriminalniji stoperi će izgledati solidno sa tri nazad.
⚜️~⚜️~⚜️

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 17 nov 2020, 14:13

Ogavna formacija. Ako hoćeš da gledaš patnju na terenu, stavi tu formaciju.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 17 nov 2020, 14:35

Ovi stvari trebamo pod hitnom uraditi ako hoceš spasiti našu reprezentaciju:

1) ocistiti savez komplet, ako nemozemo preko medije pritisak učiniti onda moramo pred nihovi zgrade protestirat i to najbolji od razno razne navijacke grupe!
2) Nakon prvog uvesti legende u reprezentaciju koji su obišli svijet kao što je Pjanic rekao, ljudi u Savez nemaju vezi za fudbalom niti su ikada igrali! Savez je nazalost postalo privatni biznis za politicki do kantonalni stranke koji od poznastvo do menadzerski lobi pogura neki ljude i igraci.
3) Ako sve bude kako treba onda pod hitnom ukinit nacijonalni kljuc! Kakve veze to ima pozivati igrači da moraš gledati koju vjeru ima kakva je nama to glupost iza drugog!
4 Selektora dovesti koji radi za mladijm igračima i koji ima profesiju koga da stavi na startnu postavu. Da zna na igraci galamiti kao što su tada Ciro Blazevic i Safet Susic uradili. Da njima pokaze disciplinu kako da se trebaju koncentrisaju prija utakmice fizicki i pshicki!
5) Pozivati u buducnosti najbolji igrace kao naprime Vrancica, Mateo Susica, Demirovica, Dumica, Burekovica, Hotic (iako je lošu utakmicu igrao), Menala idt.
6) Sto prija osigurati igraci iz dijaspore dok se ne sazru kao velki talente kao Omeragic. Sto prije njih pozivati isto što radi to Kosovo, Albanija, Makedonija i svi ostali male drzave koji hoće stvoriti reprezentaciju koja bude dovolnjo jaka za izlazak u EP! Edit: Balic još nije debitovo za Ausriju u Ligu Nacije niti je bio na protokolu to je nam šanca da ga ubijedimo ako vec nemamo pristojnu ljevo krilo!
7) Ulagati na domacu ligu i pogotovo na terene! Pomagati klubovi za izlazak u Evropu! Kazniti ekipe drasticno koji na rasisticki i nacionalisticki nacin druge idenitete vredjaju. Na utakmicu staviti izmedju Hrvatskog i Srpskog kluba jednog Bošnjaka i obratno tako ako nemozemo drugacje...
8) Paznju dati prema mladji igraci iz naše lige da sto više od profesijonalaca nauci i pogotovo da moze u jednu pristojnu ligu napravit transfer kao naprime Turska, Svicarska, Austrija idt.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 nov 2020, 14:45

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
17 nov 2020, 14:10
Spahic98 je napisao/la:
17 nov 2020, 14:05

😂😂😂
Niko se ne pati sa tri stopera, to je defanzivno najsigurnija postavka, zato ljudi i igraju sa dva napadača.

Najkriminalniji stoperi će izgledati solidno sa tri nazad.
Da, da, zato su onako malo golova primili Roma, Atalanta i Inter u Seria A, a i u Evropi. :urnebes:
Kakva formacija sa 3 stopera, svaka ekipa sa kvalitetnim krilima i ofanzivnijim bekovima ce ih pojesti, o kontrama da ne govorimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 17 nov 2020, 16:06

Formacija sa tri stopera hahha

Ni Klop nije siguran sa tom formacijom a ima najbolje bekove i stopere na svijetu

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 nov 2020, 16:10

Adnan Čustović

"Treći ili četvrti šešir, sve će to biti isto. Ako mi nađemo kvalitet koji imamo, ne trebamo se bojati ni drugog ni šestog šešira. Znamo da je teže ako dobiješ dvije - tri jake reprezentacije, ali to ništa ne mora da znači.

:tokralju:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 17 nov 2020, 16:11

Zukanovic je napisao/la:
17 nov 2020, 16:10
Adnan Čustović

"Treći ili četvrti šešir, sve će to biti isto. Ako mi nađemo kvalitet koji imamo, ne trebamo se bojati ni drugog ni šestog šešira. Znamo da je teže ako dobiješ dvije - tri jake reprezentacije, ali to ništa ne mora da znači.

Nemoj ba tako, Čustović je naš Guardiola HHAAHAHAHHAAHHA
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 nov 2020, 16:14

Mnogi igraju 3 5 2 i to što se koriste neki outlier-i da bi se nešto dokazalo je totalno nebitno u kontekstu reprezentacije.

Kako god nisam nikakav trener, ono što je poenta jeste neka promjena u pristupu reprezentacije jer evo nismo pobijedili utakmicu ima godina.

Sa 3 5 2 Imaš zgusnut vezni red, WB bi također pomagali u odbrani sa tri visoka štopera rijetko će neki ubačaji sa strana da predstavljaju neku opasnost.

Na primjeru Holandije gdje su nas probijali na bekove, idealno bi bilo da smo na njihovim ubačajima imali još jednog stopera koji bi sigurno čistio sve sto bi uputili.

Navodi se Inter kao primjer koji igra poprilično agresivno i napadacki, sa 3 5 2 to moze biti i ultra napadacka postavka.
⚜️~⚜️~⚜️

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 17 nov 2020, 16:18

sta nije jasno, covjek je toliko samouvjeren da bi repku odveo u qatar iz bilo kojeg sesira.
4. bi mu bio veci izazov hihi

ja sam medju onima koji su ga spominjali kao selektora, vjerovatno sam grijesio a grijesim i sada kada kazem da bi njemu dodao jedno veliko ime repke i da rade naredne 4 godine u duetu. sutra bih potpisao custovic+barbarez npr.
sigurno bolje od tamo nekakvog krstajica, muslina ili sta znam koga.
majku mu, postoji li neko poput bjelice u regionu a da je trenutno slobodan:-)

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 17 nov 2020, 16:20

Ovaj Čustović je bezobrazniji i od nosatog gnoma Cvike, to je baš uspjeh.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 nov 2020, 16:26

Surreal je napisao/la:
17 nov 2020, 16:11
Zukanovic je napisao/la:
Adnan Čustović

Ima smisla šta Čustan priča ovdje, biti u trećem ili četvrtom nije baš toliko nebitno ali također se dešava situacija gdje su nas pretekle ekipe poput Sjeverne Irske i Finske, uz neke sreće u žrijebu doći će te isto.

Sami kvalitet ekipe koja će docekati sljedeći ciklus je bitan, jer se može desiti raspad nekih generacija u trećem, drugom i prvom šeširu. Ono sto je bitno da mi taj ciklus docekamo sa kvalitetom (al u kurcu).

Eto, stavio sam se iz perspektive Čustana i popišam mu se na njegovu UEFA-inu licensu.
⚜️~⚜️~⚜️

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 17 nov 2020, 16:58

Šta reći o ovim ljudima koji su trenutno u i oko reprezentacije

Musa - nije mogo biti trener u Čeliku,Vitezu,Gošku i dobije mjesto u reprezentaciji

Cviko - ne znam po kojim stvarima je primljen u stručni štab - bolje da su Bajramović,Dudić dobili funkcije pomoćnika nego ovaj "šmeker"

Čustović - Da valja bio bi u Belgiji ne bi dolazio u ovu prčiju
Izjava o šeširima :salut: naklon do poda majstore

Bajević - Kako si se zafrkao Dušane što si prihvatio ovaj posao mogao si uzivat a ovako ti psuju mater - velika mrlja u karijeri,obični potrčko koji se ne pita ni za šta
Šta reći kad napustiš klupu kluba jer ti nakon 2:0 skandidiraju odlazi radi jedne utakmice

Brašnić,Gušo,Adilović - sramota trenera golmana dovode svaki ciklus (po 2 utakmice sramota)

Ako do kraja godine ne imenuju trenera (čovjeka koji neće **** nikog ni 1% već raditi po svom) definitivno ide sunovrat

Godinu dana bez pobjede (Još zadnja sa Lihteštajn)
Na šta smo spali al dobro ipak ovi ljudi čine stručni štab i imaju iskustva u tom poslu

Neki pljuju po Barbarezu jer kocka i jer nije vodio ni jedan klub imali smo i one sa po 10-15 klubova,sa trofejima i šta smo dobili jedno veliko ništa osim Papeta koji nas je odveo na SP i to je veća zasluga Ćire i Ivice Osima nego njega
Bolje on barem će biti patriotizma,ljubavi i želje za igranjem

Barbarez - Spahić - Rahimić - Bajramović - Hasagić

Barem bi se pokrenuo neki interes kod ljudi za reprezentaciju jer su ovi sjebali što se sjebati može

Ako se nešto ne promijeni u narednih pola godine drastično do kvalifikacija definitivno slijedi sunovrat

Polagati nade u Vicu&Co da ima neku ideju i da će raditi u interesu reprezentacije ali to čisto sumnjam jer je on vjerovatno stigao po direktivi Dodika da zakuca zadnji ekser
mosa lošmi stićko tit-ula!

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 17 nov 2020, 17:16

Zasto se u strucni stab ne postavljaju legende premijer lige : Vučina Šćepanović,Stamenko Čošković,Bakir Beširević,Zoran Rajović,Hrvoje Erceg,Sinisa Mulina,Dušan Kerkez,Jadranko Bogicevic???
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 17 nov 2020, 17:17

U našoj reprezentaciji prvo ne možeš izvući ni jednu normalnu rečenicu računajući izjave i selektora, pomoćnika, igrača, komentatora i gosta u studiju.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 nov 2020, 18:12

slika

Vjerovatno ovi na slici igraju u prvih 11.
⚜️~⚜️~⚜️

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 17 nov 2020, 18:17

Surreal je napisao/la:
17 nov 2020, 16:11
Zukanovic je napisao/la:
Adnan Čustović

:puke: :puke: :puke: :puke:
@igrajlopte 🐦

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 17 nov 2020, 18:37

Otkako postoji repka mislim da sam samo jednu utakmicu promasio prijateljsku sutra eto koda i ne igramo .... naravno da cu gledati ali ubili su duh u meni navijaca i ljubitelja fudbala... jesam li ja jedini
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 17 nov 2020, 18:51

Nek ide cijela A reprezentacija na karanten i nek igraju naši u21 protiv njih. Oni se barem bori za svijeti dres!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Baci13, boatenkk, Google Adsense [Bot], sagitarius i 43 gosta.