Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Svaka čast za pozivanje Refikovog malog, pravi si princ! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Gori od prosineckog. Mora Begic pare uzimati fuj nikad se njima nece stati na kraj
-
- Kontakt:
Ubij se tovare
Koji klošar. Dugo gori spisak nisam vidio, ccc. Demirović???
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 17 avg 2020, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Op demencija morel se sjetit s kim igramo i sta ti je slavica postavila prije 15 sekundi
Vrijeme da prestanemo sa ovim matorim komunistima. Bajevica su mnogi hvalili, ali ocigledno da je to sve ista bagra.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Još čekamo, kakvu će ekipu i sa kojom formacijom će ići Bajević.
Ne znam, ovo meni djeluje na katastrofalan ishod.
Ne znam, ovo meni djeluje na katastrofalan ishod.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jest vala, trebaju nam pošteni, mladi patrioti iz PL BiH. Oni sigurno neće zvati menadžerske igrače.

U selektorima nije problem, zna se na kojoj adresi smrdi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- ASD
- Kontakt:
Jesu li i njemu novinari pokušali uvaliti Hajrovića?
-
- Kontakt:
Pa zasto Vahid Halilhodzic nikad nije bio selektor. Jer ne bi in vodio ekipu i ne bi on pozivao igrace. Ovdje savez kroji spisak i ekipu
Nije bio nikad selektor jer je bolje trenirati arapske zemlje i zaradjivati milione-nego trenirati BIH za 160 hiljada godisnje
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bez ozbiljnog trenera, možemo samo sanjati velika takmičenja.
Btw, jel izašao spisak za u21?
Btw, jel izašao spisak za u21?
⚜️~⚜️~⚜️
Pa Bajevic je ozbiljan trener,osvojio sve moguce u GrckojDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 avg 2020, 16:00Bez ozbiljnog trenera, možemo samo sanjati velika takmičenja.
Za 160 hiljada tesko mozemo naci boljeg
Pa mnogi su ovdje spominjali grckog selektora John van 't Schipa,kako je grcki savez odlican potez napravio sa njim.
Istina samo sto covjek zarađuje preko pola miliona eura godisnje kod Grka,znaci 3 puta vise nego nas selektor.
-
- Kontakt:
Pa imali bi i mi pare za veca imena ali kod nas ide 160k na selektora a 500k dijele lopovi
Dobro 160 000 nije nista. Ali nije ni razlog da se opravdaju razni pozivi. Evo mi ovdje nit smo selektori nit ista pa skontamo da pojedini igraci nisu za spiska.
Doduse siguran sam da je pozva tri mlada stopera i demirovica uz to da nebi ovoliko polemike bilo.
Doduse siguran sam da je pozva tri mlada stopera i demirovica uz to da nebi ovoliko polemike bilo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jedino mi je krivo sto Demirovic nije dobio poziv(ona 2 cekaju papire svakako),ovo ostalo je sve u 5 deka
Mislim da se mozemo svi sloziti da osim Demirovica,nijednu "igracinu" Bajevic nije zaboravio.
Svejedno mi je hocel na klupi sjediti Prevljak ili Koljic,ili hocel Sehica zagrijavati Buric ili Piric,samo nek Bajevic izvede 11 najboljih na teren-rezerva neka bude i on sto se mene tice.
Mislim da se mozemo svi sloziti da osim Demirovica,nijednu "igracinu" Bajevic nije zaboravio.
Svejedno mi je hocel na klupi sjediti Prevljak ili Koljic,ili hocel Sehica zagrijavati Buric ili Piric,samo nek Bajevic izvede 11 najboljih na teren-rezerva neka bude i on sto se mene tice.
@Salih, istu stvar sam rekao...nepozivanje Demirovica je po meni VELIKI minus...ovo ostalo sve u 5 deka.
Dodao bih da jedino Sabanadzovic bas bode oči na ovom spisku...ali eto, ko zna sta se moze desiti.
Dodao bih da jedino Sabanadzovic bas bode oči na ovom spisku...ali eto, ko zna sta se moze desiti.
Povuci se bajevicu nije ovo za tebe...4 desna beka

Cviko je sa pričicom o Šabanadžoviću još više ponizio i podcijenio navijače nego kad nas je Sušić uvjeravao da je Tino zadnji vezni. Svaki sportski novinar i upućeniji navijač zna da nije istina da je Šabanadžović bio jedan od najboljih igrača u U21, ali 90% navijača to ne prati toliko da bi znali kakav je ko u U21, niti ih je briga da provjere na intrnetu za dvije minute barem koliko je uopšte igrao u U21. Cviko je samo iskoristio to neznanje i nezainteresovanost. Normalno je da prosječni navijač ne zna, ali zar mediji i novinari ne postoje upravo da bi ukazivali na ovakve nepravilnosti? U idealnom stanju neki novinar bi mu se suprostavio već na presu i rekao da nije istina to što priča za Anela, ali da su novinari bili fizički prisutni a ne sakriveni samo iza naziva medija za koje rade ne bi se ni usudili postaviti pitanje oko Anela, niti bi Slavica dozvolila da odgovor pređe u raspravu.