Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Pricate kako Medunjanin nije patriota, a mnogi od vas ne vide kakav nam je covjek na klupi. Svi znamo sta je on radio i govorio tokom i poslje rata. Samo su neki to "zaboravili". Haris neka igra, iako mi nikad nece bit drag, ali Ciro je 100 puta gori od njega sto se patriotizma tice. Pa taj covjek je prije 10-15 godina govorio kako BiH ne postoji a vidi ga sad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
a ja se pitam sto bosanci ispadaju najjgluplji u vicevima
kada vidim odje komentare protiv medunjanina jasno mi je sve 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Glupi bi bili da sa obe ruke docekamo covjeka koji nije htio da igra za nas prije nekoliko godina. Ne zaboravlja se to tako lahko i u svakoj drzavi bi dobio kritike. A ovi nasi jadni novinari nemaju muda da ga direktno pitaju za to sto nas je onda odbio a sad hoce da igra nego ga pitaju neka glupa pitanja.CRNI_SA je napisao/la:a ja se pitam sto bosanci ispadaju najjgluplji u vicevimakada vidim odje komentare protiv medunjanina jasno mi je sve
- velez_mostar
- Kontakt:
Ne mislim da je vrijedno bilo kako opravdavati Harisa pred kvazipatriotama ,ali jedan podatak samo...njegov otac je zivot izgubio u Bosni i Hercegovini...to je sve sto cu napisati!
-
- Kontakt:
heheh sta se lozite ko mladi majmuni
Svako ima pravo na svoje misljenje...meni nikada niko ne moze reci da je Ciro to to i to...kada ja znam sta je i kako govorio...ne moze me niko sada isto tako ubijediti da je Haris izabrao nas sada jer je sjeo kuci i fino razmislio o tome...svako normalan skonta da se odlucio na nas jer je dobio IGNORE od "lala"
Ali sta ima veze...neka pokaze zelju i neka gine za dres nase zemlje....sve mu je oprosteno....pa pogresi covek sto bi reko jedan lik sa klipa na youtubu

Ali sta ima veze...neka pokaze zelju i neka gine za dres nase zemlje....sve mu je oprosteno....pa pogresi covek sto bi reko jedan lik sa klipa na youtubu

? To sad mislis rec da mu je otac poginuo u ratu? Ruzno je o tome pricat, ali Medunjaninu je 24 godine a otac mu je umro kad mu je bilo 12. 1997. koliko ja znam u Bosni i Hercegovini nije bilo rata. Sta si onda htio ti rec?velez_mostar je napisao/la:Ne mislim da je vrijedno bilo kako opravdavati Harisa pred kvazipatriotama ,ali jedan podatak samo...njegov otac je zivot izgubio u Bosni i Hercegovini...to je sve sto cu napisati!
Nemojte samo pocinjati o ratu i tome ko je i kada izgubio zivot,svako ima svoje misljenje i to treba postovati!
AMAR OSIM!!!
Nebi dobio u svakoj drzavi kritike, kako su onda hrvati docekali rakitica...ne seri te ba vise, dobijamo velikog igraca akBogDa i vozdra!Cartman je napisao/la:Glupi bi bili da sa obe ruke docekamo covjeka koji nije htio da igra za nas prije nekoliko godina. Ne zaboravlja se to tako lahko i u svakoj drzavi bi dobio kritike. A ovi nasi jadni novinari nemaju muda da ga direktno pitaju za to sto nas je onda odbio a sad hoce da igra nego ga pitaju neka glupa pitanja.CRNI_SA je napisao/la:a ja se pitam sto bosanci ispadaju najjgluplji u vicevimakada vidim odje komentare protiv medunjanina jasno mi je sve
Sad recimo da nas medunjanin odvede sa svojim golovima AMIN u afriku, ti bi iste sekunda promjenio misljenje!
Vi samo trazite nakav smrad
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- velez_mostar
- Kontakt:
Sama cinjenica da se nije "ispalio" iz BiH ,i da je tu proveo vrijeme ratno ti dovoljno govori o njemu ,i vjerovatno se borio za ovu drzavu,ali nije to tema ,tako da cemo preskociti...Cartman je napisao/la:? To sad mislis rec da mu je otac poginuo u ratu? Ruzno je o tome pricat, ali Medunjaninu je 24 godine a otac mu je umro kad mu je bilo 12. 1997. koliko ja znam u Bosni i Hercegovini nije bilo rata. Sta si onda htio ti rec?velez_mostar je napisao/la:Ne mislim da je vrijedno bilo kako opravdavati Harisa pred kvazipatriotama ,ali jedan podatak samo...njegov otac je zivot izgubio u Bosni i Hercegovini...to je sve sto cu napisati!
Ma kad moze Ciro da bude ,,majstor,,nakon svega moze i Mudanjin fakat.
Ali tu se stvara jedan hm slatki ili neslatki problem kako hocete.
Naime Haris je nazor guran kao defanzivni vezni u Valadolidu.Sto je ocito da mu ne pase defanzivne obaveze su mu katastrofalne a nama u repki taj vezni treba kao malo vode na dlanu sto se buducnosti tice.To se i vidjelo kad nakon losih igara po tri,cetiri meca sjedio na klupi.Ili ulazio 4-5 minuta u igru.
Vidim da ga je slabo raja pratila,pa ono ubada kao rekla kazala.
On je klasicna desetka i pod tim ,,plastom,,je imao uspjeha u Holandiji.
E sad namece se tu veliki problem.
Ako je dokazano slab na veznom defanzivnom redu a 10 je kaparisana jos minimalno 5-6 godina Misketu a zamjena Misketu je sigurno vise Pjanic nego Medunjanin.Postavlja se pitanje koliko cemo hajra imati u repci od njega.
Moze krpiti nema sta ali je meni krpljenja pocevsi od Salihovica koji je stavljan na neprirodnu poziciju vec preko glave.
Naime Haris je nazor guran kao defanzivni vezni u Valadolidu.Sto je ocito da mu ne pase defanzivne obaveze su mu katastrofalne a nama u repki taj vezni treba kao malo vode na dlanu sto se buducnosti tice.To se i vidjelo kad nakon losih igara po tri,cetiri meca sjedio na klupi.Ili ulazio 4-5 minuta u igru.
Ako je dokazano slab na veznom defanzivnom redu a 10 je kaparisana jos minimalno 5-6 godina Misketu a zamjena Misketu je sigurno vise Pjanic nego Medunjanin.Postavlja se pitanje koliko cemo hajra imati u repci od njega.
Moze krpiti nema sta ali je meni krpljenja pocevsi od Salihovica koji je stavljan na neprirodnu poziciju vec preko glave.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Medunjanin je vrlo interesantan slucaj. Od pocetka sezone u Valladolidu je ukupno dobio samo 15 minuta i za tih 15 je zabio 2 gola. Mislim da je po efikasnosti vjerovatno na samom vrhu La Lige. S druge strane ne ohrabruje cinjenica da jos uvijek nije standardan. Nadam se da ce dobiti vise minuta u buduce.
ma samo da nam je naci kakvih drvosjeca da cjepaju cjevanice u odbrani a za napad nemamo frke jbg uvijek je dobro imat klupu ako nista da igra protiv irana...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Uvijek postoje povrede i zuti kartoni tako da nikog ne treba otpisati. Uvijek smo imali problema sa kratkom klupom i vrijeme je da je malo prosirimo a zdrava konkurencija u reprezentaciji nam moze samo koristiti. Niko nema vlasnistvo nad desetkom i mora je svakodnevno zaraditi. Inace u pravu si za krpljenje. Gledao sam Saliha u Hoffu na prirodnoj poziciji i potpuno je drugi (za klasu bolji) igrac nego kad igra u repci lijevog zadnjeg.harishp je napisao/la:Ma kad moze Ciro da bude ,,majstor,,nakon svega moze i Mudanjin fakat.
U jednom clanku na sarajevo x je pisalo sledece Jedini bh. nogometaš koji igra u Španiji trenutno je Haris Medunjanin (24). Sarajlija, koji je u ratu izgubio oca, sa majkom i sestrom otišao je u Holandiju, gdje je počeo trenirati nogomet, sada važi za potencijalnog reprezentativca naše zemlje.
Tu pise da je Haris Medunjanin u ratu izgubio oca
Dao bi link ali ima ovdje ono spam na nemoze
Tu pise da je Haris Medunjanin u ratu izgubio oca
Dao bi link ali ima ovdje ono spam na nemoze
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Rakitic nikad nije odbio Hrvatsku ranije da bi igro za Svicarsku. Niko nije ni prigovorio Pjanicu sto je igro za mlade luksemburga ili Misimovicu sto je igro za Jugoslaviju. Ali Haris Medunjanin je odbio Bosnu i Hercegovinu da bi igra za mladu reprezentaciju Holandije. TO je cinjenica, i vi pricajte sta god hocete, ali to je jedina istina.Ada je napisao/la:Nebi dobio u svakoj drzavi kritike, kako su onda hrvati docekali rakitica...ne seri te ba vise, dobijamo velikog igraca akBogDa i vozdra!Cartman je napisao/la:Glupi bi bili da sa obe ruke docekamo covjeka koji nije htio da igra za nas prije nekoliko godina. Ne zaboravlja se to tako lahko i u svakoj drzavi bi dobio kritike. A ovi nasi jadni novinari nemaju muda da ga direktno pitaju za to sto nas je onda odbio a sad hoce da igra nego ga pitaju neka glupa pitanja.CRNI_SA je napisao/la:a ja se pitam sto bosanci ispadaju najjgluplji u vicevimakada vidim odje komentare protiv medunjanina jasno mi je sve
Sad recimo da nas medunjanin odvede sa svojim golovima AMIN u afriku, ti bi iste sekunda promjenio misljenje!
Vi samo trazite nakav smrad
Cartman, pa ako mene oci ne varaju, ti si do maloprije bio za Harisa. Sta sad bi odjednom???? 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Miske ako je nije zaradio tu desetku nije vala niko onda.Dado je napisao/la:Uvijek postoje povrede i zuti kartoni tako da nikog ne treba otpisati. Uvijek smo imali problema sa kratkom klupom i vrijeme je da je malo prosirimo a zdrava konkurencija u reprezentaciji nam moze samo koristiti. Niko nema vlasnistvo nad desetkom i mora je svakodnevno zaraditi. Inace u pravu si za krpljenje. Gledao sam Saliha u Hoffu na prirodnoj poziciji i potpuno je drugi (za klasu bolji) igrac nego kad igra u repci lijevog zadnjeg.harishp je napisao/la:Ma kad moze Ciro da bude ,,majstor,,nakon svega moze i Mudanjin fakat.
Jacanje konkurencije da,ali odlicno bi bilo da tu konkurenciju jacaju igraci kojima su te pozicije ,,prirodne,, i leze im u ekipi to jest igraju kvalitetno na toj poziciji.
Ocit primjer krpljenja koliko je to jadno bilo sa najboljim strelcem BL Barbarezom na poziciji libera

Ili zamisli Misketa na poziciji desnog beka,tako da je Salihovic i predobar u repci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisam ja protiv njega, neka igra, jer treba nam igraca u veznom, ali me iritira ovo sto ga neki probaju predstavit kao nekog patriotu. On igra zato sto ne moze za Holandiju, to je na zalost realnost danasnjeg reprezentativnog nogometa, ali nemojte onda srat da je patriota kad nije. On je za mene na istom nivou kao Mehmet Aurelio za Tursku, igra za vlastiti interes i nama treba igrac. To je to, a nikad ga necu volit nit respektovat kao Misimovica, Dzeku, Ibisevica i sve ostale nase reprezentativce.Adinjo je napisao/la:Cartman, pa ako mene oci ne varaju, ti si do maloprije bio za Harisa. Sta sad bi odjednom????
vidjecemo kakav je patriota na terenu
vec igra u valladolidu tako da kod njega interesa nema sigurno 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma najsmjesnije mi je sto velike bosanske patriote iz daleke kanade, holandije i slicnih zemalja traze, ma bolje reci zahtjevaju, od nasih igraca da reprezentaciju stave na broj 1 u svom zivotu, ispred vlastitih familija, vlastite karijere itd..... smijesno. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.