hos ti saketanja maloChinaglia je napisao/la:fukaratz se prodao Faraonu
ckapi prodana![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
hos ti saketanja maloChinaglia je napisao/la:fukaratz se prodao Faraonu
ckapi prodana![]()
Alo ba...sta ti je...sta pricas?tuzlak1987 je napisao/la:I vi ste nerazumljivi. Pljujete Jasmina godinu dana ukljucujuci i mene i sada ste se ukenjali da ne izgubi. Ono svasta![]()
Zelim nam u buducnosti velika guzenja od strane dva Sa kluba i Zrinjskog. Bolje nismo ni zasluzili od mizerije.
Kapiten ti je rekao prije 10 dana da je sve isplacenofukaratz je napisao/la:seljacino SDA-ovska glasao sam za Gadzutuzlak1987 je napisao/la:Ti si poceo i Azmira radi njih pljuvati dotle je doslofukaratz je napisao/la:nekoliko biralista u istocnom dijelu grada SDP demolirao ostale (provjerena info)samo kazem sta mi je javljeno
a meni je Sloboda na prvom mjestu pa ako je kapiten reko da nije dobio platu par mjeseci onda mi se mora upaliti lampica za zabrinutost, da je moj otac rodjeni a ne Azmir
imas li ti kakav dokaz za toneurofunk je napisao/la:Bato vodi.
. .bar za sad ne bi rekao. Vidjet ćemo kasnijeneurofunk je napisao/la:Bato vodi.
pa nije on SDAcoelho41 je napisao/la:Čuj Bato vodi, a SDA objavio da gube u Tuzli...
Strašna čkapiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:@Hank
Sisa i po
ne vrijedi pricati ljudimaBeduin je napisao/la:Tuzlak - Zeba dobio papire da laze? De brate onako iskreno, zaista vjerujes u to, onako pausalno poznavajuci Zebu?
Nakon 1-2 neuplacene plate i doprinose on moze napustiti klub i tuziti ga, zakonski, tako da ne vjeruj fb pricama ili onim na kafama.
Sve je truhlo u nasoj Slobodi, neki od nas smo to znali jos ranije i nismo vise ovdje "prosipali negativu", ali nas su generalno neke stvari iznenadile.
Zato sto Jasmin ima perfektu medijsku masineriju.Beduin je napisao/la:Tuzlak - Zeba dobio papire da laze? De brate onako iskreno, zaista vjerujes u to, onako pausalno poznavajuci Zebu?
Nakon 1-2 neuplacene plate i doprinose on moze napustiti klub i tuziti ga, zakonski, tako da ne vjeruj fb pricama ili onim na kafama.
Sve je truhlo u nasoj Slobodi, neki od nas smo to znali jos ranije i nismo vise ovdje "prosipali negativu", ali nas su generalno neke stvari iznenadile.
Gledaj lukavackih manijaka pardon sijuksa...Tuzlak04 je napisao/la:. .ovo su rezultati od SDA
18-65Aerials je napisao/la:Treba penzionerima iznad 70 zabraniti da glasaju definitivno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.