EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Španija
148
35%
Hrvatska
136
32%
Češka Republika
54
13%
Turska
85
20%

Ukupno glasova: 423

DANTES
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la DANTES » 17 jun 2016, 11:36

Unofficialpage je napisao/la:Danas Češka i Turska pobjedi i svi će imati po 3 boda. Kako bi se onda zakuhalo. :mrgreen:
češka možda, ali ne vidim univerzum u kojem turska dobija španiju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jun 2016, 11:47

moj uzor-S.G je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Danas Češka i Turska pobjedi i svi će imati po 3 boda. Kako bi se onda zakuhalo. :mrgreen:
That's soooooo not gonna happen :mrgreen:
Not biti party breaker :mrgreen: :mrgreen:

@DANTES Ćesi vjerovatno uzimaju a kao što kažeš Turci veće su šanse da Damir uzme Wimbledon nego Turci Špance :mrgreen: :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 jun 2016, 11:48

Česi vjerojatno uzimaju? :think:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la SiamoNoi » 17 jun 2016, 12:04

andro234 je napisao/la:http://www.inndex.hr/tema/euro-2016/hrv ... lje-900346

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ali kakvi mozgovi ici u Francusku samo da pokusas prekinuti utakmicu i vrsiti neku svoju pravdu, stvarno bi trebali neki posao naci umjeto da nas sramote u svijetu.
Izbrisite jedno n u inndex
Zaustavili krive na granici :rol:

Ekipa za moguci prekid je vec par dana u Francuskoj.Vidjet cemo hoce li se danas odluciti na neki potez.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 17 jun 2016, 12:08

Spanci ce silovati osmanlije, susjedi favoriti i bolji tim al cesi su pokazali da nisu za baciti u prvom kolu tako da ce morati biti vrlo oprezni.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 jun 2016, 12:12

Nista sa sranjima nece postici,nista. Samo dati za pravo kriminalcima da pricaju o huliganima. Inace danas rutinski pobjedjujemo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 jun 2016, 12:16

Pa naravno da nece,ali ocito nista nece ni ovako pa je sasvim razumljivo da ce se napraviti sve da se Agenciji zagorca zivot.Ipak su se namjerili na navijacke skupine,a ne zbor ucitelja.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 17 jun 2016, 12:21

Spanija prejaka, samo je stvar pogoditi dobitnu kombinaciju.

Cak msm da je i Pedro bolja opcija od Nolita.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 jun 2016, 12:28

SiamoNoi je napisao/la:Pa naravno da nece,ali ocito nista nece ni ovako pa je sasvim razumljivo da ce se napraviti sve da se Agenciji zagorca zivot.Ipak su se namjerili na navijacke skupine,a ne zbor ucitelja.
Oprosti ali meni je to skroz retardirano, nanose stetu sami sebi. Price o nekoj gospodskoj borbi ili stagod mogu zaboraviti ako uistinu to naprave, a etikete huligana se nikad nece rijesiti, a Mamic ce prodat igraca i sebi strpat lovu u dzep i bez nekog uspjeha na Euru.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 17 jun 2016, 12:29

Unofficialpage je napisao/la:Česi vjerovatno uzimaju a kao što kažeš Turci veće su šanse da Damir uzme Wimbledon nego Turci Špance :mrgreen: :mrgreen:
Obje su ti izjave pogrešne
Prvo Česi mogu pobijediti ali to nije vjerojatno nego malo vjerojatno
Drugo Turci teško mogu pobijediti Španjolsku ali ipak mogu. Džumhur ne može osvojiti Wimbledon ni da ga samo kvalifikanti igraju. Mislio sam da će te taj potpis malo opametit :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 jun 2016, 12:41

Jučer kad sam krenuo za Mostar, stanemo ja i kolege na puš pauzu i dolaze neki Česi (valjda krenuli ljudi na more), stariji čovjek pretpostavljam otac te sin i kćerka u srednjim dvadesetim i prilaze oni do nas nemaju upaljača i dadnemo im mi i hajde bezveze nešto u priču i pitam ja ovog momka prati li Euro kaže on onako gledao je utakmicu Češke protiv Španije al' ostale rijetko i rekoh mu ja da će im Mandžukić zabiti dva sutra, smije se on :D

Tako da Mandžo molim te, obraz je u pitanju :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 17 jun 2016, 13:06

Raonffa je napisao/la:Jučer kad sam krenuo za Mostar, stanemo ja i kolege na puš pauzu i dolaze neki Česi (valjda krenuli ljudi na more), stariji čovjek pretpostavljam otac te sin i kćerka u srednjim dvadesetim i prilaze oni do nas nemaju upaljača i dadnemo im mi i hajde bezveze nešto u priču i pitam ja ovog momka prati li Euro kaže on onako gledao je utakmicu Češke protiv Španije al' ostale rijetko i rekoh mu ja da će im Mandžukić zabiti dva sutra, smije se on :D

Hoce ako odluci da odigra par minuta u napadu ali s obzirom na prethodnu utakmicu vise ce biti u odbrani i na zadnjem veznom.

Poslano sa mog SM-G360F koristeći Tapatalk
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 jun 2016, 13:38

Tritolone je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Pa naravno da nece,ali ocito nista nece ni ovako pa je sasvim razumljivo da ce se napraviti sve da se Agenciji zagorca zivot.Ipak su se namjerili na navijacke skupine,a ne zbor ucitelja.
Oprosti ali meni je to skroz retardirano, nanose stetu sami sebi. Price o nekoj gospodskoj borbi ili stagod mogu zaboraviti ako uistinu to naprave, a etikete huligana se nikad nece rijesiti, a Mamic ce prodat igraca i sebi strpat lovu u dzep i bez nekog uspjeha na Euru.
Znas i sam da se sada vise nego ikad prica u medijima o navijacima kao huliganima koji bacaju klince sa tribine iako nikakvih nereda nije bilo pa valjda preko 5 godina.Tako da jedna bakljada nista nece promijenit.A i vec se napravilo ono na Poljudu tako da nije da bi ovo bilo nesto novo u cilju zagorcavanja zivota savezu.Osim sto bi bilo na EP.

Uostalom nisu navijaci vojska pa da grupa moze potpuno kontrolirat hoce li koja podgrupa (o cemu je ovdje rijec) ili pojedinac nesto napraviti.

Ne odobrava nitko s prave strane.Ni Holiga ni NH ni ZZD,ali svi razumiju ocaj i nemoc koji do ovoga dovodi i gledat ce se uzrocnici,a ne posljedice.Ignoriranje ZZDa,ignoriranje novog zakona o sportu...ne vidim da je ostalo itijedno ispravno rjesenje u situacija kad drzava ne radi svoj posao.U cijeloj prici je jedino fascinantno da je otislo ovako daleko,a da nitko od tih "velikih huligana" kako ih nazivaju nije posegnuo za necim punom gorim od ubacivanja baklji u teren.U Grckoj su recimo to puno drugacije rjesavali.

Inace,veceras uz Cehe i Turke.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 jun 2016, 14:14

JonSnow je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Jučer kad sam krenuo za Mostar, stanemo ja i kolege na puš pauzu i dolaze neki Česi (valjda krenuli ljudi na more), stariji čovjek pretpostavljam otac te sin i kćerka u srednjim dvadesetim i prilaze oni do nas nemaju upaljača i dadnemo im mi i hajde bezveze nešto u priču i pitam ja ovog momka prati li Euro kaže on onako gledao je utakmicu Češke protiv Španije al' ostale rijetko i rekoh mu ja da će im Mandžukić zabiti dva sutra, smije se on :D

Hoce ako odluci da odigra par minuta u napadu ali s obzirom na prethodnu utakmicu vise ce biti u odbrani i na zadnjem veznom.

Poslano sa mog SM-G360F koristeći Tapatalk
Zabit će danas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 jun 2016, 14:17

Stihoklepci i dalje dominiraju:
slika

slika

slika
Prejaki su.Pjesmice se redaju i povezane su sve kao da unaprijed imaju napisan scenarij.
A imam još dva anđela čuvara
Što putuju u starom renault meganu
:tokralju:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 17 jun 2016, 14:28

Hrvatska i Španjolska danas dobivaju pa ti @siamonoi stavljaj drugu zastavu neku u 1/8
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 jun 2016, 14:28

slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 jun 2016, 14:34

gerdmuller je napisao/la:slika
Hahahahaha :lol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 jun 2016, 14:43

Ne vjerujem da Turci mogu onako loše odigrati. Tačnije, teško je ponoviti onako lošu partiju. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.