Odigrane su i utakmice 12. kola JSL u kome je postignuto 15 pogodaka.
Indjija-Metalac 1:0
Pred nekih 1000 gledalaca u Indjiji odigrana je jedna cvrsta,tvrda i borbena utakmica.Indjija pod imperativom pobede nakon nekoliko losih rezultata docekala je goste iz Gornjeg Milanovca,po meni najneprijatnijeg iznenadjenja lige.Indjija je dala doznanja da ovde ocekuje pobedu,ali dosta tesko su dosli do nje.Tek nekoliko prilika za izdvojiti poput Bubala u 8 i 43.minutu je sve bilo od prvog poluvremena.U drugom delu Indjija krece jos jace preko Jaskica i Andjelkovica ali bezuspesno.U 79.minutu Misdongard ima zicer za goste,izasao je sam pred golmana Poleksica ali ovaj odlicnom intervencijom sprecava najgore.Gol je vidjen u 85.minutu,Kodzo(usao u igru u 80.)je prosao levom stranom prosao 3 igraca gostiju usao u 16 i kada se ocekivao centarsut na drugu stranu usledeo je sut za veliko slavlje na tribinama malog stadiona u Indjiji.
OFK Beograd-Jagodina 0:1
Na Karaburmi pred sramotno malim brojem gledalaca,tek oko 400-500, po meni jedno iznenadjenje,nisam ocekivao da ce "Curani" odneti citav plen iz Beograda.Hteo je OFK da ovaj odlican raspored upotpunosti iskoristi jer u poslednjih 5 kola igraju tri puta na Karaburmi i imaju gostovanje Cukarickom.No Jagodina odigrala odlicno,pre svega odbrambreno i odnela bodove kuci.OFK je napadao,imao inicijativu ali sve je to bilo jalovo.U 16.minutu prva prilika i to odmah za goste iz koje i postizu pogodak.Golman Jagodine Bonfzulic degazira loptu koju prihvata Beljic koji je salje do Djilasa,a ovaj lepo izbegava ofsajd zamku i matira Saranova.OFk i dalje ima loptu ali bez pravih suteva,a Jagodina opet preti u 40.kada Djilas pokusava ali sada Saranov na visini zadatka.
Pocetkom drugog dela lepa prilika za OFK,Milenovic prolazi po levoj strani ulazi u 16 i kada je trebao centrirati Milicu za 80% gola on se odlucuje na pad,a sudija mu opravdano pokazuje zuti zbog simuliranja.U sudijskom nadoknadi jos jedna prilika za Jagodinu ali nema promene rezultata,te Jagodina sasvim zasluzeno nosi bodove kuci.
Borac-Smederevo 0:1
izvestaj ove tekme nisam pogledao,malo sam procitao u novinama i kako kazu Smederevo zasluzeno odnelo bodove golom Stanica.Kazu i da sudija nije priznao cist pogodak Smederevu a onda nije svirao cist penal Borcu.Utakmicu gledalo oko 1500 gledalaca.
Sloboda PS-Cuka 4:0
Sloboda nastavlja da trpa protivnike,ovaj put stradao je Cukaricki sa 4:0.Sada se tek vidi kakav smo mi uspeh napravili pobedom od 3:0 u Lucanima protiv Slobode.Pred malim brojem gledalaca iz prostog razloga jer Sloboda igra utakmice 35 kilometara od Uzica,stadion im se pravi te ce 2011.zaigrati na njemu,vidjena je odlicna utakmica.
U prvoj minuti Ljubinkovic suta ali "Brdjani" izbijaju loptu sa gol linije,neki ce reci i da je ponisten cist gol Slobodi jer je lopta presla gol liniju sa snimka se i ne moze reci sta je istina.U 10.minuti Arsenijevic pokazuje da ce golman Cuke imati traume,hvata odlican volej ali Radivojevic brani.U 20.minutu Ademovic pokusava ali Radivojevic opet siguran.Zatim golovi,prvo Arsenijevic sa nekih 13-14 metara sa leve strane sutira u donji desni ugao Radivojevica za 1:0.No nisu se lepo ni izveselili domaci a vec je 2:0,Ademovic je izmiksao odbranu Cuke dao loptu Ljubinkovicu koji odlicno reaguje za 2:0.
Drugo poluvreme krece jako Cuka i ima jedinu priliku na tekmi,Raskovic ulece sa desne strane i sutira sa nekih 10-ak metara ali NIkolic odlicno brani.U 57.minutu ponovo Arsenijevic na delu.Jovanovic prolazi po desnoj strani salje loptu Arsenijevicu koji je hvata na volej i matira Radivojevica.U 59.minutu Arsenijevic sprinta dobrih 50 metara radi dupli sa Ljubinkovicem koji izlece sam sa Radivojevicem vara i njega ali ga ovaj rusi i to je penal.Ademovic sutira penal ali Radivojevic brani.U 74 minutu 4:0,Golocevac salje sjajan bas iza ledja odbrane gostiju a Arsenijevic izlazi 1 na 1 sa golmanom i pogadja za svoj hattrick i konacan rezultat od 4:0.
Partizan-javor 4:1
Hteo sam da idem na tekmu ali me tako mrzleo da se pomerim iz kuce.

i steta sto nisam otisao.
Jedna solidna igra Partizana koji je imao i bolje partije i porcija od 4 komada Javoru.Pred oko 5-5500 gledalaca Partizan je od starta krenuo jako pokusava Moreira ali brani KAhriman,a zatim i Iliev postize gol iz ofsajda koji sudija ponistava.U 10.minutu Iliev izlazi sam na Kahrimana ali lose sutira i lopta odlazi pored gola.U 38.minutu pogodak Iliev sutira lopta pogajda nekoga od gostiju i vara Kahrimana za 1:0.Posle toga mirna igra sve do 60 minute kada Ilic prolazi desnom starnom centrira i Babovic pogadja za 2:0.3:0 je bilo u 70.minutu kada gol postize Cleo nakon dugo vremena posta.Nakon toga Petrovic pogadja precku gola KAhrimana.U 80.minutu priliku ima Javor ali Stojkovic brani sut Milinkovica mislim sa nekih 1-2 metra.U 85.minutu odlicna akcija Pere,Scepovica i Race koju ovaj zadnji rutinski posprema u praznu mrezu.Za kraj u sudijskoj nadonadi Gogic vara Stojkovica za koacnih 4:1 i cistu i zasluzenu pobedu Partizana.
Hajduk-BSK 0:1
Nisam gledao tekmu,ali jos jedan prekrasan rezultat,Dzomba i dalje tone li tone.Treba napomenuti da je Dzomba suspendovan ponovo 10 meseci bilo kakvog rada u fudbalu zbog vodjenja sa klupe ekipu protiv nas kao i vredjanja novinara i funkcionera.
Spartak-Vosa 0:1
Ni ovaj izvestaj nisam pogledao pa ne mogu pricati o tekmi
Rad-CZV 0:1
Na temi CZV.
Tabela:
1 " 12 10 1 1 27 7 31
2 Црвена $ 12 9 1 2 15 5 28
3 $ 12 7 4 1 15 2 25
4 $ 12 7 3 2 14 6 24
5 $ " Севојно 12 5 5 2 12 8 20
6 $ 12 5 3 4 11 10 18
7 & ? $ 12 4 5 3 13 10 17
8 $ 12 3 7 2 13 10 16
9 & $ 12 4 3 5 10 11 15
10 Јавор 12 3 5 4 9 11 14
11 " 12 3 4 5 11 14 13
12 & 12 3 4 5 7 14 13
13 & 12 2 6 4 6 13 12
14 $ 12 1 2 9 7 18 5
15 ? 12 1 2 9 5 17 5
16 " & 12 0 3 9 2 21 3
Sledece kolo igra se za vikend:
Vosa-Indjija
Smederevo-Spartak
CZV-Borac
Jagodina-Rad
BSK-OFK
Cuka-Partizan
Javor-Hajduk
Metalac-Sloboda
Na prvi pogled nema nekih preterano derbi utakmica a najbolja se mozda gra u Jagodini gde se sastaju Jagodina i Rad.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))