aS_Roma je napisao/la:joj što bi volio da prodjemo u Kupu , a vamo da prodje Čelik , da ih natamburamo ko nikad, ne mogu nam dva puta onako levatski gol da ti, a samo bi njih volio iz razloga sto protiv nas nije da ginu, nego cupaju teren iz korjena, a protiv ovih malih plavih , naprave 3 faula u cijeloj utakmici , sklanjaju se od igraca , ne trce za njima i fol njima to neki derby i igraju za prestiz, kao i onaj malo Bajraktarevic igra utakmicu karijere protiv nas, a jucer ko slina kod nije izasao, al neka neka
I ja bih to volio dan nas vise jednom natamburate, da pokorite tu Zenicu jednom, pa toliko ste smijesni da nemas pojma, I reko si da ces sam sebe banovati mjesec dana , ako izgubite i toliko si jak karakter da nisi izdrzao ni sat vremena a da se ne pojavis na forumu
Sto se tice odnosa igraca Celika protiv Zelje i protiv Sarajeva, to stoji i to si u pravu, nije posteno od nas. Eto ja to priznajem kao navijac Celika i hebem im sve po spisku na onakvoj sinocnjoj igri. Ali nije to do mene.
Da cete proci Zrinjskog, tesko, gkledao sam ih juce protiv Sirokog Brijega, brat bratu bolji su od vas trenutno. Nije da namate sanse, ali ljudi su bolji trenutno.
Ja bih volio da vi i mi udjemo u finale, radi ambijenta, radi posjete, vjerujem da bi Bilino Polje bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta, jer hem sto bi nam protivnik bilo Sarajevo hem sto je finale KUP-a pa ko bude bolji ili ko koga natambura neka slavi, ali care kako stvari stoje mi ispadamo 100 %, jer imamo najlosijeg golmana u PL garant.
Sto se vas tice, zelim vam pobjedu u Prijedoru i volio bih da vi budete prvaci, a ne stalno Zeljo, jer postalo mik vise monotobo uvijek oni na vrhu, niko im nista ne moze, itd. itd.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor