FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Armala
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Armala » 05 apr 2014, 22:10

hilmo je napisao/la:
Armala je napisao/la:Tek nakon sutrasnje utakmice, mozemo poceti kalkulisati. Sve osim derbija se mora dobiti a za derbi niko ne moze reci tvrditi kako ce zavrsiti tekma
A da ne kalkulisemo nikako, neka stvari idu svojim tokom pa sta bude. Treba ovo do kraja odigrati maksimalno ozbiljno da Evropa ne bi došla u pitanje, jer jednim razvojem situacije se i to može desiti, a to sigurno niko ne bi volio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali i ja sam se pogresno izrazio, mi moramo sve dobiti da bi bili sampioni i to je jedina kalkulacija ;)
Ali samo hocu srce na teren a ne malodusnost kao onomad u BL

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 05 apr 2014, 22:19

Nek drze do derbija -2 ili -3 pa onda ko koga boze moj,najpostenije,a i nesto mislim da ce tako biti tesko da ce se veca razlika napraviti(naravno ako mi sutra kiksamo sve ovo pada u vodu)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 apr 2014, 22:24

Znaci sutra je zvanično bez Miloša ili? Bas me interesuje ko ce početi?!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 apr 2014, 22:25

hocel se moci izgubiti sutra ikako :tralala: .po prvi put navijam za vas da nas spasite ispadanja
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 apr 2014, 22:50

hilmo je napisao/la:Znaci sutra je zvanično bez Miloša ili? Bas me interesuje ko ce početi?!

Nije zvanicno samo je receno da ima problema sa povredom,ali igrao je povrijedjen i u srijedu u kupu, pa me nebi zacudilo i sutra da zaigra,dal od pocetka dal da udje sa klupe ako rezultat to bude zahtjevao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 apr 2014, 22:58

Ne bi trebalo rizikovati, ali valjda su svijesni toga i u stručnom štabu. Uglavnom, sutra očekujem jednu tešku i stresnu utakmicu, kao i ove do sad. :) :)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 apr 2014, 22:59

astra1922 je napisao/la:hocel se moci izgubiti sutra ikako :tralala: .po prvi put navijam za vas da nas spasite ispadanja
Zvijezda ne može ispast' ni pomoću trikova.

High

Post Postao/la High » 05 apr 2014, 23:02

astra1922 je napisao/la:hocel se moci izgubiti sutra ikako :tralala: .po prvi put navijam za vas da nas spasite ispadanja
Ne zaboravite se zahvaliti pozivom na Sajam. Travančić bi se obradovao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 apr 2014, 23:18

High je napisao/la:
Ne zaboravite se zahvaliti pozivom na Sajam. Travančić bi se obradovao.
Tatko isto tako ali njemu samo Jelen moraju kupiti :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 apr 2014, 08:03

Rudar-Sarajevo- ?
Sarajevo-Zvijezda
Travnik -Sarajevo
Sarajevo-Vitez
Zeljo-Sarajevo
Sarajevo-Radnik

Danas akb.po pobjedu.Naredno kolo docekujemo Zvijezdu,tako da bi uz kiks malenih na Otoci,mogli i na 2 mjesto na tabeli.Zrinjski de u Trebinje po nova tri boda.
Tranvnik danas docekuje Mladost sa pobjedom oni osiguravaju opstanak.Imamo lagan raspored do kraja,osim derbija,gdje se nikad nista ne zna.Zrinjski kao i maleni imaju dvije teske gostujuce utakmice. Idu na Otoku i Velezu u Mostar.Danas pametno i sa tri boda mozemo do titule.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 apr 2014, 09:00

Danas po pobjedu za rodjendan grada.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 06 apr 2014, 09:59

zelim vam sve jednu pobjedu do kraja prvenstva jer ste sigurno najjaca ekipa u BiH,i ujedno da kazem da mi je sadzao sto smo vas dobili u Zenici (OVO JE ISKRENO) jer ako nisu gajili neke sanse za prvenstvo onda su trebali i protiv vas kao juce protiv Zelje odigrat KUKAVICKI,al nadam se ipak da cete osvojiti titulu

pozz iz Ze.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 apr 2014, 10:04

samo pobjeda dolazi u obzir !
[youtube][/youtube]
Valjda nas momci konacno obraduju :cool:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 apr 2014, 10:41

Ima li MojojTV ?
1946

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 06 apr 2014, 10:44

franklampard8 je napisao/la:Ima li MojojTV ?
ima
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 apr 2014, 10:45

keramikr je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Ima li MojojTV ?
ima
Hvala :)
1946

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 06 apr 2014, 11:13

joj što bi volio da prodjemo u Kupu , a vamo da prodje Čelik , da ih natamburamo ko nikad, ne mogu nam dva puta onako levatski gol da ti, a samo bi njih volio iz razloga sto protiv nas nije da ginu, nego cupaju teren iz korjena, a protiv ovih malih plavih , naprave 3 faula u cijeloj utakmici , sklanjaju se od igraca , ne trce za njima i fol njima to neki derby i igraju za prestiz, kao i onaj malo Bajraktarevic igra utakmicu karijere protiv nas, a jucer ko slina kod nije izasao, al neka neka

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 06 apr 2014, 11:16

aS_Roma je napisao/la:joj što bi volio da prodjemo u Kupu , a vamo da prodje Čelik , da ih natamburamo ko nikad, ne mogu nam dva puta onako levatski gol da ti, a samo bi njih volio iz razloga sto protiv nas nije da ginu, nego cupaju teren iz korjena, a protiv ovih malih plavih , naprave 3 faula u cijeloj utakmici , sklanjaju se od igraca , ne trce za njima i fol njima to neki derby i igraju za prestiz, kao i onaj malo Bajraktarevic igra utakmicu karijere protiv nas, a jucer ko slina kod nije izasao, al neka neka
Kad hoces da nesto komentarises prvo pregledaju utakmicu, a nemoj ici po temama i citati sta pisu djecica koja nisu ni pregledala utakmice. I onda kao ti bi nesto volio.

Danas igrate jako vaznu utakmicu sezone a ti pises o Zelji i Celiku, kakav bolesnik! :roll:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 06 apr 2014, 11:34

aS_Roma je napisao/la:joj što bi volio da prodjemo u Kupu , a vamo da prodje Čelik , da ih natamburamo ko nikad, ne mogu nam dva puta onako levatski gol da ti, a samo bi njih volio iz razloga sto protiv nas nije da ginu, nego cupaju teren iz korjena, a protiv ovih malih plavih , naprave 3 faula u cijeloj utakmici , sklanjaju se od igraca , ne trce za njima i fol njima to neki derby i igraju za prestiz, kao i onaj malo Bajraktarevic igra utakmicu karijere protiv nas, a jucer ko slina kod nije izasao, al neka neka
I ja bih to volio dan nas vise jednom natamburate, da pokorite tu Zenicu jednom, pa toliko ste smijesni da nemas pojma, I reko si da ces sam sebe banovati mjesec dana , ako izgubite i toliko si jak karakter da nisi izdrzao ni sat vremena a da se ne pojavis na forumu :lol: :lol: :lol: :lol:

Sto se tice odnosa igraca Celika protiv Zelje i protiv Sarajeva, to stoji i to si u pravu, nije posteno od nas. Eto ja to priznajem kao navijac Celika i hebem im sve po spisku na onakvoj sinocnjoj igri. Ali nije to do mene.

Da cete proci Zrinjskog, tesko, gkledao sam ih juce protiv Sirokog Brijega, brat bratu bolji su od vas trenutno. Nije da namate sanse, ali ljudi su bolji trenutno.

Ja bih volio da vi i mi udjemo u finale, radi ambijenta, radi posjete, vjerujem da bi Bilino Polje bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta, jer hem sto bi nam protivnik bilo Sarajevo hem sto je finale KUP-a pa ko bude bolji ili ko koga natambura neka slavi, ali care kako stvari stoje mi ispadamo 100 %, jer imamo najlosijeg golmana u PL garant.

Sto se vas tice, zelim vam pobjedu u Prijedoru i volio bih da vi budete prvaci, a ne stalno Zeljo, jer postalo mik vise monotobo uvijek oni na vrhu, niko im nista ne moze, itd. itd.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 06 apr 2014, 11:44

monsen je napisao/la:
Kad hoces da nesto komentarises prvo pregledaju utakmicu, a nemoj ici po temama i citati sta pisu djecica koja nisu ni pregledala utakmice. I onda kao ti bi nesto volio.

Danas igrate jako vaznu utakmicu sezone a ti pises o Zelji i Celiku, kakav bolesnik! :roll:
Pregledao cijelu utakmicu sinoc usotalom niko te nista nije pitao

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Kaunas, riki46 i 35 gostiju.