FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Claus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Claus » 21 mar 2016, 15:25

Po mojoj računici, za titulu će sigurno biti dovoljno 19-20 bodova iz preostalih susreta, mada je nemoguće tačno znati. Možda bude potrebno manje od toga, jer favoriti nigdje nemaju unaprijed upisane bodove. Ipak, jedna stvar je prilično izvjesna, konačna odluka o prvaku pada u zadnjem kolu, a do tada treba igrati strpljivo, kolo po kolo, pa šta nam bude sudbina. :mrgreen:

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 21 mar 2016, 15:33

Samo zamisli kakva će ludnica bit ako se titula bude riješavala u zadnjem kolu...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 21 mar 2016, 15:46

NKMramor je napisao/la:Ahmet i Zeba imaju po dva, igraju. :urnebes:
I Veseli ima dva, neko je pisao na temi prije Želj.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 mar 2016, 15:49

a yebo vas dan vise samo Stjepanovic odmara protiv Veleza ostal su svi u kombinacijama! oni koji se trebaju paziti suspenzije su: Ordagic-2, Haurdic-2, Veselinovic-2, Zeba-2 i Ahmetovic-5 zutih kartona.
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 mar 2016, 16:04

Ja sam vise volio da smo dobili kartone i da prptiv Veleza ne igraju neki vazni igraci ili protiv Drine kuci to odradit da budemo spremni za nastavak sezone kad ce nam svi falit da ne bude sad kao protiv Zelje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 mar 2016, 16:18

SaltCityAttack je napisao/la:Ja sam vise volio da smo dobili kartone i da prptiv Veleza ne igraju neki vazni igraci ili protiv Drine kuci to odradit da budemo spremni za nastavak sezone kad ce nam svi falit da ne bude sad kao protiv Zelje
slazem se trebalo je to dosta pametnije odraditi :!: ili sad protiv Veleza da ocistimo barem Zebu ili Ordagica (jedan od njih odmori protiv Mladosti) pa bude spreman za Siroki :!: moze pricati ko sta hoce ali i na zadnjoj utakmici je Jakupovic bio malo naklonjen Zelji. vise puta su nas rusili na centru da zaustave nase kontre iz kojih smo najopasniji a karton nisu dobijali. dok nas uredno legitimisu za svaki start :!: Sirokom ce se takodjer morati iskupiti za kradju protiv Zrinjskog a tu bi mi mogli nayebati ;)
Sloboda Tuzla

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 mar 2016, 16:39

Nema vise sigurnih bodova.svaka utakmica je referendumska.ni veleza ne otpisivat dok ih ne apsolviramo.i od utakmice do utakmice
Lakapo
:salut:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 mar 2016, 16:41

A mozda budu i tri kod kuce poslje veleza.ima kup

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 mar 2016, 16:46

Polako ljudi, drago mi je da nismo dobili jos zutih pa protiv Veleza da 2-3 kljucna igraca ne igraju, nece nama biti nimalo lagano tamo. Jedan nas neocekivan kiks i eto nam i Sarajeva u borbi za titulu ako udju u ogromnu seriju pobjeda, jer bi racunali 3 boda na Tusnju.
Treba ici u svaku utakmicu po 3 boda do zadnjeg kola, okliznuti cemo se negdje, ali nema vise nekih kalkulacija, po 3 boda svugdje pa sta bude.
Ne treba se ni Zrinjskog bojati, idemo se potuci s njima ako nam budu trebali bodovi, nisu oni Bayern pa da strahujemo toliko od gostovanja na BB.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 mar 2016, 16:51

Ma kakvo strahovanje dok dodju na red. Rano je jos o tome ali Pokazalo se da lakse igramo kad ekipe napadaju jer se otvaraju.a zrinjski ce napast. Na glavu pa sta bude .al kad dodju na red.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 mar 2016, 17:13

Samo sam iznio neka svoja vidjenja razvoja situacije.
Nemora znaciti da ce tako biti.
Najsretniji bio bi da se protiv Sarajeva igra za titulu i slavi u Tuzli ali. ...
Neka se momci odmore i osvjeze pa u bitku.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 mar 2016, 17:18

Prica o tituli stvara dodatni pritisak igracima.nije da ni oni nisu svjesni.ali treba ih oslobodit pritiska i nek igraju od utakmice do utakmice pa sta bude.
A ako bude trebalo idemo u mostar po nju niki problem. :salut:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 mar 2016, 17:30

Nije nama raspored bas zavidan.. Nemojte se zaljetat :D prije cemo kup osvojiti i mislim da i Azmir to zna.

Jer Siroki nema idealnu sezonu, a opet mu je nocna mora zabiti jer su tvrdi iina Tusnju u ligi kada dodju biti ce pretesko probiti to. Zrinjskom u goste, docek Sarajeva. Jednostavno smo trebali dobiti Zelju i bili bi u odlicnoj situaciji. Ovako mislim da imamo losiji raspored od Sarajeva i Zrinjskog i bio bi podvig osvojiti titulu..

Ali utakmica po utakmica, svasta moze biti.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 mar 2016, 17:58

Ma ne treba pricat o tituli .evropa je odlicna vjerujte ..pare ce doci kako god i ako bi ja sve dao da podignemo pehar ali ****...ja sam zadovoljan evropom , ali treba iskoristiti situaciju jer ne vjerujem da su nas bolji ovi s kim se borimo...mi smo uz Zelju najkvalitetni u ovom trenutku..bod da smo uzeli sa Zeljom a mogli smo da smo igrali na to bio bi i dobar ali vidjet cemo ..Zrinjski se provlaci u par kola vracaju se u zadnjim minutama , penali i td
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 21 mar 2016, 20:54, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 21 mar 2016, 18:28

Kad već prognozirate, da i ja kažem da Velež, Mladost DK, Drina i Travnik MORA biti 12 bodova, ako mislimo ići na titulu. Protiv Širokog, Olimpica, Sarajeva i Zrinjskog je teško šta prognozirati. Jedna povreda ili suspenzija može dosta toga poremetiti. Međutim, protiv Olimpica također očekujem minimalno bod, te uz dvije pobjede protiv Širokog i Sarajeva, mi bi bili prvaci prije zadnjeg kola. Međutim, to su samo želje i snovi. Svaka utakmica je teška na svoj način, još kad tu uguramo dvije utakmice polufinala, gdje koga god da dobijemo, imaćemo dva paklena meča i trošenje snage. Zbog toga je bitno da 200% spremni dočekamo zadnja 2 mjeseca.
Mes Que Un Club

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 21 mar 2016, 18:53

SaltCityAttack je napisao/la:Ma ne treba procat o tituli .evropa je odlicna vjerujte ..pare ce doci kako god i ako bi ja sve dao da podignemo pehar ali ****...ja sam zadovoljan evropom , ali treba iskoristiti situaciju jer ne vjerujem da su nas bolji ovi s kim se borimo...mi smo uz Zelju najkvalitetni u ovom trenutku..bod da smo uzeli sa Zeljom a mogli smo da smo igrali na to bio bi i dobar ali vidjet cemo ..Zrinjski se provlaci u par kola vracaju se u zadnjim minutama , penali i td
. .. . .ja bi titulu, a Evropa što se mene tiče može čekati . . .inače, jeebeš je tamo (Evropu) bez Tušnja . .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 mar 2016, 18:56

I ja bi rado vidio trofej prije evrope i to iz samo iz jednog razloga a to je što bi evropske utakmice igrali u Zenici... Mislim,super je to al nije TO TO igrat tekme dole
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 mar 2016, 18:59

I tata bi sine ko ne bi.brena je brena a dvaput je dvaput :mrgreen:
Zelim reci svi bi mi ali da se ne postigne kontra efekat s pritiskom bolje lagano od utakmice do utakmice.prvo velez.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 mar 2016, 19:02

Kad je izvlacenje parova polufinala
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 21 mar 2016, 19:04

Valjda 31., al' ne drži me za riječ :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.