A ko je na slici?

Jel i ovo kapitalac?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A ko je na slici?
Upravu je covjek.keli je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:58Historicar je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:54Neko gore napisa, da je čuo da Sablić ne računa na Kurdića.Samo bi volio znati, na osnovu čega je Sablić zaključio da mu je Kurdić nepotreban, na osnovu čega ga je otpisao, nismo odigrali ni jednu utakmicu pa da ga pogleda i procjeni.Možda mu se Numanov izgled ne sviđa, pa ga je prektrižio.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:43
Pa jel bgt mislis da je taj iz krupe bolji od kurdica npr?ovaj nije mogao u krupi biti redovan,a kurdic u srbiji standardan,gdje je tu logika.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije bio satandardan, bio je dok nisu skontali da je provala, a N.Pazar je svakako pokusaj ekipa i nije mjera za nista..zamisli ti ekipe i igraca kad ti igraju Kurdić i Resic..igraci koji ne mogu igrati u Slobodi TuzlaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:52Kurdic-Standardan na posudbama u N.Pazaru(duplo jaca liga)
Standardan u Kukesiju
Besic-2 godine ceka pravu priliku
Imas i Dupovca i Lazica i Adukora
I umjesto da dovedes veznog,krilo,spic jer si rijesio odbranu ti dovedes jos jednog stopera,koji je bio rezerva u mrtvoj Krupi,niti su ozbiljno racunali na njega...Jos je gori od sviju gore navedeni
Sta li su Hamza i Numan skrivili....
I onda mi pricaju o nakvom posvecivanju akademiji i mladim igracima iz akademija,ma hajde....
Ne pljuje niko klub, nego upravu. Loša zamjena teza.Vanja8 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:27Boze sacuvaj kakvih ovdje pacijenata ima...![]()
![]()
![]()
Na svaku negativnu vijest o klubu oni u extazu padaju...![]()
![]()
Bila istina ili laz ,oni jednostavno eksplodiraju u adrenalinu srece da mogu popljuvati klub i jos napisu kako njih klub bruka...![]()
Hajde sto frustracije lijece pomocu jednog profila, ali valjda akumulacija bezvrijednih sopstvenih vrijednosti u stvarnom životu ih tjera da otvaraju i duple nickove kako bi to izbacili iz sebe..![]()
![]()
Jad i bijeda...
Nisam toliki jad i gnjida, da te blamiram ovdje.Ja da sam tebi tako prijetio i psovao, siguran sam da bi ti jedva dočekao da ovdje pokažeš.I molim te, ne obračaj mi se više ovdje, ne citiraj me, totalno me ignoriš.To sam ti više puta rekao.Zip je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:13:historicar:Historicar je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:09Čuj maloumnog papka Zipa, največeg kretena i maskote foruma hahahhahahhahahah, s obzirom koliko si retardiran i koliko te ismijavaju, davno si trebao napustiti ovaj forum i pustiti normalnu raju da komentariše.Vrijeđanje i psovanje ti najbolje ide, tu ti niko nije ni blizu.![]()
![]()
Daj nam tu prepisku iz privatne poruke![]()
![]()
Iskerno i svim srcem se nadam, da ce na Tušnju završiti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:19Evo ** pise da i Sloboda pregovara sa ovim Pavlovicem
Joj da mu hoce ponuditi sta vise,samo neka ne dolazi kod nas...
Ali svaki igrac gleda koji je veci klub
To ti je isto kao da on igra u Istri a na stolu ponude Dinama i Varazdina
Ili da igra za Newcastle a ima ponude Liverpoola i Burnleya.Jasno je gdje ce ici
Istogandi je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:23Iskerno i svim srcem se nadam, da ce na Tušnju završiti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:19Evo ** pise da i Sloboda pregovara sa ovim Pavlovicem
Ili da igra za Newcastle a ima ponude Liverpoola i Burnleya.Jasno je gdje ce ici
Normalno da ce doci da je u igri bar neki drugi klub vec propala Sloboda. Nema smijesnijeg kluba u Premijer ligi, filijala Husiceva.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:25Istogandi je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:23Iskerno i svim srcem se nadam, da ce na Tušnju završiti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:19Evo ** pise da i Sloboda pregovara sa ovim Pavlovicem
Ali i da mu Sloboda ponudi 3500,a nasi 3000 on bi opet kod nas dosao iz gore navedenog razloga...
Da čuvaju privatnost kluba i da nadgledaju gdje se utroši svaka marka kako ne bi došlo do toga da neko kupi flašicu vode a da se ne zna za tu marku i flašicu, zato nam se sad ne dešavaju menadžerski igrači i prekoračenje budžeta.