FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Elegant
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Elegant » 05 apr 2014, 14:27

JosipBukal je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kad sam čuo za novu provokaciju dine kompleksaša da se osnuje omladinska liga na nivou bivše yu u kojoj ne bi učestvovao Željo. Stvarno ostajem bez riječi. Više nije zezancija več ozbiljan psihički problem vaše uprave a i navijača koji če to podržati. Kompleksi su čudo a naravno pehari su tu.
Ne samo Zeljo, nego Celik, Velez, Sloboda sve veliki klubovi bivse Yuge sa podrucija BiH.

Siroki ne pripada tom drustvu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 05 apr 2014, 14:33

Udjem na nasu temu Manijaci pricaju o nasem timu,udjem na njihovu temu oni opet pricaju o nasem timu,moracemo sacekat koji mjesec da ih prodje nervoza pa da pocnemo citat neke normalne postove

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 05 apr 2014, 14:33

A jeli imate informacije dali je kontaktiran zeljo, mozda mu nije u interesu ta liga, mozda nemaju para za tu ligu, mozda mozda mozda..., al nije bitno, bitno je popljuvat sve sto mi radimo. To je jedino bitno, samo nastavite.
since 1973

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 05 apr 2014, 14:39

Elegant je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kad sam čuo za novu provokaciju dine kompleksaša da se osnuje omladinska liga na nivou bivše yu u kojoj ne bi učestvovao Željo. Stvarno ostajem bez riječi. Više nije zezancija več ozbiljan psihički problem vaše uprave a i navijača koji če to podržati. Kompleksi su čudo a naravno pehari su tu.
Ne samo Zeljo, nego Celik, Velez, Sloboda sve veliki klubovi bivse Yuge sa podrucija BiH.

Mani staru slavu, Široki je sad iznad Čelika,Veleža i Slobode

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 apr 2014, 14:44

Zar ti ultrahell 24 nisi mjesec dana na odmoru?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 05 apr 2014, 14:58

Elegant je napisao/la:

Čast tim timovima, oni jesu velikani YU fudbalske scene, ali vecina tih klubova ne mogu finansijski podrzati ovo, jedva se snadju da odu na neko bliznje gostovanje prvog tima, a kako bi tek u Sloveniju,Makedoniju... gdje se mora placati prevoz, hoteli i ostali fazoni, a za Želju ne znam, necu da ulazim u to :wave:
M.Delac 2

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 apr 2014, 15:01

FKS1946 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Čast tim timovima, oni jesu velikani YU fudbalske scene, ali vecina tih klubova ne mogu finansijski podrzati ovo, jedva se snadju da odu na neko bliznje gostovanje prvog tima, a kako bi tek u Sloveniju,Makedoniju... gdje se mora placati prevoz, hoteli i ostali fazoni, a za Želju ne znam, necu da ulazim u to :wave:
niko ne zna sta nosi sutra i usput sloboda bolje od vas stoji finansijski. Bit je u pozivu a na klubu je da prihvaati ako moze fin. Izdrzati.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 apr 2014, 15:07

bagrcavi je napisao/la:Ne razumijem zašto pojedini ljudi, a Boga mi u zadnje vrijeme i grupe ljudi pokušavaju od zdravog sarajevskog rivaliteta napraviti onaj ružni beogradski kao što ga imaju Crvena Zvezda i Partizan. Nema one zayebancije po kojoj je to rivalstvo poznato, nego sve neka provociranja, omalovažavanja, vrijeđanja, psovke. Ili su na ovom forumu većinom djeca kojima je furka Beograd (Bože sačuvaj) :crazy: , ili tog zdravog rivaliteta polahko nestaje.

@sarajlija kakve veze ima što neko drugi osim navijača Sarajeva ovdje piše? Forum je javan, i po pravilima foruma, dok ne vrijeđaju imaju pravo da pišu gdje god hoće. Nije Sarajevo Istanbul sa 14 miliona stanovnika pa da niko pojma nema. Mali je ovo grad i "svako zna ponešto".
Pa druze nestaje zdravog rivaliteta iz razloga jer je raja koja je godinama dolazila na stadion i pratila Sarajevo i Zelju vise ne dolazi na stadione a rijetko i pogledaju koju tekmu na tv-u. Otjerali su ih: los fudbal u prvom redu, lose uprave, losa organizacija, huligani, qrcenje i seljakluk po tribinama i tako dalje. Tako svugdje imas papaka koji se loze na sve osim na samu utakmicu a to nikako ne moze biti zdravo i pravi se jedan rivalitet koji ne dolikuje rivalitetu izmedju dva najpoznatija BH kluba.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 apr 2014, 15:08

Koja suplja prica! Kako vas se da ovoliko supljirati?! Fakat mi nije jasno. :stop:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 05 apr 2014, 15:10

Cuj Sloboda bolje stoji od nas :lol: Koliko im igraci potrazuju,koliki su im dugovi,mi smo cisti kamate se otpisale ovo ostalo vracamo uskoro i rahat,al eto lijepo je zivjeti u zabludi Sloboda stoji bolje od nas :lol: Sta sve covjek nece procitati,doveli polovnjake nekakve,mi odstete nudimo i placamo al oni bolje stoje finansijski sto posto,mogu dovest svakog naseg igraca,sva sreca pojma nemate kolika su kod nas primanja i uslovi,bolje je tako inace bi dusmanima cir proradio
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 05 apr 2014, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 05 apr 2014, 15:13

ultrahell24 je napisao/la:Cuj Sloboda bolje stoji od nas :lol: Koliko im igraci potrazuju,koliki su im dugovi,mi smo cisti kamate se otpisale ovo ostalo vracamo uskoro i rahat,al eto lijepo je zivjeti u zabludi Sloboda stoji bolje od nas :lol: Sta sve covjek nece procitati
Ma ja sta vas boli cuna,vi stanove placate 6 milja mjesecno.......

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 05 apr 2014, 15:14

terabajt je napisao/la: niko ne zna sta nosi sutra i usput sloboda bolje od vas stoji finansijski. Bit je u pozivu a na klubu je da prihvaati ako moze fin. Izdrzati.
Mislim da poziv ne dobijaju oni sto igraju u drugoj ligi :) , a to za finansijsku situaciju, mislim da je neki dan bio 1.April tako da nije uredu da se i na danasnji dan salis
M.Delac 2

KladiJonicar

Post Postao/la KladiJonicar » 05 apr 2014, 15:15

DANDY je napisao/la:
ultrahell24 je napisao/la:Cuj Sloboda bolje stoji od nas :lol: Koliko im igraci potrazuju,koliki su im dugovi,mi smo cisti kamate se otpisale ovo ostalo vracamo uskoro i rahat,al eto lijepo je zivjeti u zabludi Sloboda stoji bolje od nas :lol: Sta sve covjek nece procitati
Bas tako :wave:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 05 apr 2014, 15:16

DANDY je napisao/la:
nemoj da se brines,cir bi ti proradio da znas primanja i uslove nasih igraca,al tek je pocetak kakvi ce igraci da dodju,Sloboda je dva koplja iznad nas :lol: :lol: Ovdje ste poceeli suplju da nema stanova od 6000 milja,ja nisam rekao da placamo toliko stan,al postoje stanovi i kuce koji se rentaju mnogo vise od 6000 mislim u nasem gradu

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 apr 2014, 15:20

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 05 apr 2014, 15:44

Proslavimo sada svi izbacivanje masinovodja iz kupa i njihovo neosvajanje titule uz taktove nadaleko poznate pjesme:
"NEMA PARA NEMA TITULA" !

:):):):):):):):)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 apr 2014, 16:31

Neki nastavljaju po starom. Sacekajte da vidimo detalje pa onda donositi odluke i kritikovati nekog. Po meni je ovo bezveze ideja, nismo mi još na nivou klubova iz regiona. Bespotrebno trošenje para na nekakva putovanja i smještaje, bolje je raditi na jačanju naše omladinske lige, isto kao sto mi se ne svidja ideja o redionalnoj ligi za seniore. Nas kvalitet je daleko niži nego kvalitet klubova (sto u omladinskim sto u seniorskim kategorijama) u reginu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 05 apr 2014, 17:00

hilmo je napisao/la:Neki nastavljaju po starom. Sacekajte da vidimo detalje pa onda donositi odluke i kritikovati nekog. Po meni je ovo bezveze ideja, nismo mi još na nivou klubova iz regiona. Bespotrebno trošenje para na nekakva putovanja i smještaje, bolje je raditi na jačanju naše omladinske lige, isto kao sto mi se ne svidja ideja o redionalnoj ligi za seniore. Nas kvalitet je daleko niži nego kvalitet klubova (sto u omladinskim sto u seniorskim kategorijama) u reginu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma daj ba, kvalitet je tu negdje, samo što ostali klubovi u regionu imaju daleko bolje uslove od naših klubova to ti je paša moj jedina prednost a što se igrača tiče sve je to u pet deka :P
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 apr 2014, 17:05

tello je napisao/la:
Ma daj ba, kvalitet je tu negdje, samo što ostali klubovi u regionu imaju daleko bolje uslove od naših klubova to ti je paša moj jedina prednost a što se igrača tiče sve je to u pet deka :P
E pare koje bi trosili na ta putovanja i ostalo bolje je uloziti na poboljsanje uslova za nase klubove.....

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 05 apr 2014, 17:37

ultrahell24 je napisao/la:
DANDY je napisao/la:
nemoj da se brines,cir bi ti proradio da znas primanja i uslove nasih igraca,al tek je pocetak kakvi ce igraci da dodju,Sloboda je dva koplja iznad nas :lol: :lol: Ovdje ste poceeli suplju da nema stanova od 6000 milja,ja nisam rekao da placamo toliko stan,al postoje stanovi i kuce koji se rentaju mnogo vise od 6000 mislim u nasem gradu
Waoooooooooo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava, tuitamo i 45 gostiju.