FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tesko cemo vratiti stadion.
Boriti ce se uhljupi za fatelje vise nego za mater rodjenu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
. . . šta to babuka nije do sad dobiosolinas je napisao/la:Tesko cemo vratiti stadion.

. . ako je prvobitna procjena bila 25 milki, ovim od 50 milki se vjerovatno mijenja projekat. Možda se ukida atletska staza ili šta . . . .ukopavanjem i proširivanjem kapaciteta

Hvala druže ali mi svi mislimo na emisiju s obn-a gdje gostovao El PresidenteNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Ako grad nece da da stadion Slobodi onda treba traziti stadion na koristenje,duzi vremenski period a to se zove koncesija.Ima takvih primjera i u BiH.Znam za Zrinjski a mislim da nisu jedini.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema smisla da grad odbije takvu ionvesticiju. Rjesavaju se ulaganja u stadion, omogucavaju reprezentaciju da igra, a zna se koliki je prihod od jedne takve utamice, omogucava evropske utakmice, postaje srediste kantona i zanimanja za fudbal ...
Grad ako to ne bi prihvatio onda stvarno tamo sjede glupaci i neznalice.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Slazem se.
Da li ćete moći igrati evropu na Tušnju, definitivno ćete izboriti sobzirom kako igrate. Razmišlja li se o tome i da li se radi šta po tom. Ev željo je krenuo punom parom mislim da bi i vi trebali osim ako stadion ispunjava uslove. Ili možda čekate potpisivanje reprograma nešto se to odužilo ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
To moze al u sređenoj državi... I sve to ima veze sa logikom i mozgom.... Al ste previdili šećera i njegovih par uhljupa koje je grad instalirao... Sta mislite da ce u tako ozbiljnom projektu Husic ostavit onog čobana koji se ne zna potpisat za direktora stadiona...NIKAD.... Tu kao i u svemu drugom u ovoj našoj miki maus državi rade lobiji i koja još boli tuki za Slobodom i novim stadionom... Pa mi kad smo ispadali iz lige najviše su nam NASI LJUDI radili o glaviProbisvjet je napisao/la:Nema smisla da grad odbije takvu ionvesticiju. Rjesavaju se ulaganja u stadion, omogucavaju reprezentaciju da igra, a zna se koliki je prihod od jedne takve utamice, omogucava evropske utakmice, postaje srediste kantona i zanimanja za fudbal ...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma mogu naci Seceru da negdje drugo parazitira. A svejedno ako gradska vlast odobri, ne pita se on tu. Stvarno trebaju biti posebna vrsta bilmeza da ne prepisu stadion na Slobodu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kao sto rekoh jucer, tu bi opet gradjani ovog grada mogli odigrati kljucnu ulogu.
Niko mi nije odgovorio pa da pitam opet.
Da li bi peticija gradjana Tuzle imala nekoga znacaja i da li je to izvodivo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
Ako nekom nije jasno zašto se neće odreći stadiona neka otvori oči.
Od tendera neko uzima dio kolača, ako se da Slobodi(Azmiru) stadion nema tog dijela jasno kao dan.
Ne vjerujem da će od toga biti nešto, a ne mora se graditi stadion u Tušnju mada je atraktivna lokacija
Kažem ne mora u Tušnju jer došli bi svi gledati Slobodu bilo gdje u Tuzli da se stadion napravi
Sve je to računica sa svih strana niko nije lud
Od tendera neko uzima dio kolača, ako se da Slobodi(Azmiru) stadion nema tog dijela jasno kao dan.
Ne vjerujem da će od toga biti nešto, a ne mora se graditi stadion u Tušnju mada je atraktivna lokacija
Kažem ne mora u Tušnju jer došli bi svi gledati Slobodu bilo gdje u Tuzli da se stadion napravi
Sve je to računica sa svih strana niko nije lud
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Evo sad mi jaran javlja da idu za Mostar i radit ce radio prijenos meča Velež-Sloboda. Ako ne bude TV prenosa, prijenos cete moci slusati na 89,00mhz Slon Radio 

-
- Kontakt:
Ma dobit cemo sve ove godine. Vi zaboravili da su izbori 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice potpisan reprogram do kraja prvenstva 100%.club21 je napisao/la:Da li ćete moći igrati evropu na Tušnju, definitivno ćete izboriti sobzirom kako igrate. Razmišlja li se o tome i da li se radi šta po tom. Ev željo je krenuo punom parom mislim da bi i vi trebali osim ako stadion ispunjava uslove. Ili možda čekate potpisivanje reprograma nešto se to odužilo ?

Na Tušnju ce se tesko igrati Europa, dajem 25% tome. Prije cemo na Bilinom polju igrati

Istocna tribina bi trebala biti gotova do kraja ove godine.

- Probisvjet
- Kontakt:
Laz je da ce biti Istok gotov ove godine. Grad nece sigurno to napraviti. Cim izbori budu zavrseni staje se sa svim radovima. Volio bih da grijesim, ali znam tacno kako to ide.NYKnicks Fan je napisao/la:Bice potpisan reprogram do kraja prvenstva 100%.club21 je napisao/la:Da li ćete moći igrati evropu na Tušnju, definitivno ćete izboriti sobzirom kako igrate. Razmišlja li se o tome i da li se radi šta po tom. Ev željo je krenuo punom parom mislim da bi i vi trebali osim ako stadion ispunjava uslove. Ili možda čekate potpisivanje reprograma nešto se to odužilo ?![]()
Na Tušnju ce se tesko igrati Europa, dajem 25% tome. Prije cemo na Bilinom polju igrati![]()
Istocna tribina bi trebala biti gotova do kraja ove godine.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mah nista od toga, sjeti se protesta iz februara. Gorile vlade, gorilo predsjednistvo, kvorumi forumi plenumi zdepi materine i opet smo napredovali 1%solinas je napisao/la:Kao sto rekoh jucer, tu bi opet gradjani ovog grada mogli odigrati kljucnu ulogu.
Fino Azmir reče: Ja ću uložiti 50 miliona u stadion ukoliko Grad ne može da prati naš rad i nije u mogućnosti da izgradi isti. Ta cifra i nije daleko od istine, pa sama nezavršena sjeverna tribina je koštala preko 4 miliona do sada. Za te pare se može izgraditi stadion 4 kategorije od nekih 25,000 mjesta sa svim sadržajima.
Jasmin ništa novo nije rekao, pomaže klub koliko mu je dozvoljeno, ne zna da li će se kandidovati za gradonačelnika, od malena je uz klub, itd.
Jasmin ništa novo nije rekao, pomaže klub koliko mu je dozvoljeno, ne zna da li će se kandidovati za gradonačelnika, od malena je uz klub, itd.
@Mramore, jesi sta pokusao
- Probisvjet
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma kakva istočna tribina da sve idealno ide nema šanse da se ove godine završi.
Treba raspisati tender pa dok se odabere pa ovo pa ono kakve su sve procedure i plus valja izgraditi to sve.
Da se sve zavrsi nema teorije, bilo bi extra da krenu radovi pa bar da se izbetonira i tribina dovede u red da je iskoristiva, a o kompletnom završetku istočne tribine do kraja godine nema šanse teoretske. To je prema projektu i najzahtjevnija tribina koliko znam sa popratnim sadrzajima itd..
Jedino da dovedu one Kineze što su završili zgradu od 50 spratova eksperimentalno za 10 dana, doduše oni su radili čelične konstrukcije a ne betoniranje.
Lijepo je pričati o ovome ali realno gledano nema teorije da bude gotovo ove godine. I zaboravljamo najvažnije odakle sredstva za izgranju grad je mislim odobrio 700 hiljada KM za završetak sjevera i zapad mokri čvorovi i ostalo što treba završiti. Još nisam čuo da imaju pare za istočnu tribinu a vjerovatno će da košta min 10 miliona KM.
Treba raspisati tender pa dok se odabere pa ovo pa ono kakve su sve procedure i plus valja izgraditi to sve.
Da se sve zavrsi nema teorije, bilo bi extra da krenu radovi pa bar da se izbetonira i tribina dovede u red da je iskoristiva, a o kompletnom završetku istočne tribine do kraja godine nema šanse teoretske. To je prema projektu i najzahtjevnija tribina koliko znam sa popratnim sadrzajima itd..
Jedino da dovedu one Kineze što su završili zgradu od 50 spratova eksperimentalno za 10 dana, doduše oni su radili čelične konstrukcije a ne betoniranje.
Lijepo je pričati o ovome ali realno gledano nema teorije da bude gotovo ove godine. I zaboravljamo najvažnije odakle sredstva za izgranju grad je mislim odobrio 700 hiljada KM za završetak sjevera i zapad mokri čvorovi i ostalo što treba završiti. Još nisam čuo da imaju pare za istočnu tribinu a vjerovatno će da košta min 10 miliona KM.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...