ne vidim nigdje nekakav login ili tako nesto?Bianconeri1988 je napisao/la:Trebaš biti pretplatnik BH Telecoma!Kevin je napisao/la:kako se moze gledat ovo mojaWebTV?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trebas biti pretplatnik BHTelecoma, dakle korisnik ADSL ili Mojatv usluga.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Odlicno,hocemo jos jedan........
Matko ga uvali konama.Ovo je super za nas.Jebote koja je ovo pobjeda za redom,nadam se sumljam da ce ovi izjednacit.
imam adsl, ali HTtanzla je napisao/la:Trebas biti pretplatnik BHTelecoma, dakle korisnik ADSL ili Mojatv usluga.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Radi na principu IP adrese.Kevin je napisao/la:ne vidim nigdje nekakav login ili tako nesto?Bianconeri1988 je napisao/la:Trebaš biti pretplatnik BH Telecoma!Kevin je napisao/la:kako se moze gledat ovo mojaWebTV?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice osma pobjeda in a row. Strasno prvo poluvrijeme smo odigrali.
@Kevin
Sta da ti kazem, mijenjaj providera.
@Kevin
Sta da ti kazem, mijenjaj providera.
a o cem se ovdje radi?
jel ovo kao neki streaming ko sto ima nk siroki ili sta? sta je cilj, da budu sve utakmice na ovom ili kako?
jel ovo kao neki streaming ko sto ima nk siroki ili sta? sta je cilj, da budu sve utakmice na ovom ili kako?
- pintol_TM87
- Kontakt:
laptop tako da nemam kameru...nego je u sklopu lap...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Pa ako ima kameru i to bi bilo dobro..spielführer_21 je napisao/la:ne moze ba, samo jednom moze share, moze group caling, ali da on okrene kameru prema svom monitorupintol_TM87 je napisao/la:evo mene je dodalo milion liukova...ali ljudi moze samo jedan čovjek...
ako neko zna način da moze vise nek kaze...
Odlična tekma sad lagano privest tekmu kraju i to je to
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
OBAVIJEST ZA MEDIJEKevin je napisao/la:a o cem se ovdje radi?
BH Telecom omogućio prijenos utakmice korisnicima MOJE TV i ADSL
Interesovanje građana za praćenje utakmica Premijer lige i Kupa BiH u fudbalu se povećava, kako ova takmičenja ulaze u završnicu. Najveće interesovanje vlada za utakmice dva sarajevska premijerligaša F.K. Sarajevo i F.K. Željezničar.
S obzirom da neće biti organiziran prijenos pomenutih utakmica na televiziji, BH Telecom i BH RTV će omogućiti direktan prijenos uživo gostujućih utakmica FK Sarajevo i FK Željezničar.
U početnoj testnoj fazi, do kraja jesenjeg dijela prvenstva će se prenositi uživo:
1. FK Kozara – FK Željezničar ( premijer liga ) 19.11.2011. godine
2. FK Borac – FK Sarajevo (kup utakmica) 23.11. 2011. godine
Gledanje ovih utakmica će biti omogućeno uživo samo za korisnike usluga BH Telecoma i to korisnicima ADSL – net FLAT (WEB TV) i korisnicima usluge MOJA TV. Znači, u Sarajevu će preko 40 hiljada građana moći pratiti utakmice Premijer Lige. Ukoliko niste korisnik navedenih usluga, pozivamo Vas da predate zahtjev na prodajnom mjestu BH Telecoma ili putem 1444 kako bi mogli pratiti prijenos uzivo.
BH Telecom je društveno odgovorna kompanija koja investira u razvoj sporta u BIH. Ova aktivnost najbolje dokazuje volju menadžmenta da spoji informacione tehnologije i najvažniju sporednu stvar na svijetu – fudbal.
Vaš BH Telecom
Samo dobar marketinški potez.
Na polusezoni cemo zavrsit drugi, ili ako Siroki sutra kiksa prvi. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nista ba nadat se da ce neko snimit ovu utakmicu pa da se moze pogledat kasnije.
Samo da budu nova tri boda!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
kako promjenit ip u mozili a da mogu gledat utakmicu
jel moguce
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Streaming, ali samo gostujuće utakmice Želje i sarajeva, barem je tako u ovoj testnoj fazi, šta će biti dalje ne znamo.Kevin je napisao/la:a o cem se ovdje radi?
Ž '21!
Nije ko kod NK Siroki, stvarno dobro izgleda bolje nego na onom Velezovom smecu bilo bi dobro kada bi napravili mocunost da i korisnici ostalih mreza mogu platiti i gledati tekmu.A prenosice samo utakmice Zelje i malenih ...Kevin je napisao/la:a o cem se ovdje radi?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kevin je napisao/la:imam adsl, ali HTtanzla je napisao/la:Trebas biti pretplatnik BHTelecoma, dakle korisnik ADSL ili Mojatv usluga.
Na vrhu imas BH premier liga kanal
evo snimicu ja drugo poluvrijeme pa cu malo izrezat...al me nemojte drzat za riječ
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Dobra tekma, disciplinovano i u odbrani i u napadu. Teren dosta tezak, tvrd, pa je rezultat i vise nego dobar.
kako onda nije kao kod NK Siroki? znaci obicni streaming..malo mi ovo smijesno pratit ce sve gostujuce sarajeva i zelje..prvo moraju dobiti dopustenje da snimaju a onda sve ostalo, s pecare sigurno nece dobiti jer siroki ima svoj streaming..pile87 je napisao/la:Nije ko kod NK Siroki, stvarno dobro izgleda bolje nego na onom Velezovom smecu bilo bi dobro kada bi napravili mocunost da i korisnici ostalih mreza mogu platiti i gledati tekmu.A prenosice samo utakmice Zelje i malenih ...Kevin je napisao/la:a o cem se ovdje radi?
je li snima jedna kamera ili vise, ima li ponovljenih snimaka, vrijeme, rezultat?
edit: potez je za 5, steta samo sto nemogu i ostali korisnici gledat, mozda da uvedu neku pretplatu dodatnu za utakmice jer evo ja bi prvi gledao tipa kozara-zeljo
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Dinamično prvo poluvrijeme (za našu ligu).Željo rastrčan i odlično markira njihove igrače, napadamo ih na njihovoj polovini i Kozara taško iznosi loptu.Uglavnom po meni dosta trke na obje strane s tim da je Željo nešto organizovaniji i akcije ipak imaju koliko toliko smisla.Kozara s druge strane pokušava nešto na silu i dugim loptama preko sredine terena.
Sretno Plavi
Sretno Plavi
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.