FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schickeria
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schickeria » 19 jun 2019, 23:36

Omerbavarac je napisao/la:Sretno Hummelsu ili sto bi nekolicina vrlih momaka sa zute strane rekli Dummelsu ( :shock:), osvojio je mnogo toga sa Bayernom, obogatio karijeru a mogao ju je jos vise obogatiti da je u glavi malo sabraniji.

Nekoc je pravio probleme Tuchelu a skoro i Kovacu pa ko zna sta ga ocekuje sa Favreom.

Super igrac kada je odbrana u fokusu, ako je na vjetrometini tada je na nivou pocetnika, no vjerujem da ce u Dortmundu zaraditi status najboljeg stopera lige. :thumbup:

Sto se Sanea tice, izgleda da cijela ekipa zeli taj transfer, ako je vjerovati rijecima Lewe.
Ovo itekako podrzavam. :thumbup:

Sretno i Jeongu u Freiburgu, prihodovao je Bayern 2 miliona od njegove prodaje.
Povratna klauzula je tu, na koji iznos to jos nije u javnosti.

Mai je jos uvijek na cekanju.
Ako se ne planira dovoditi stoper, vjerujem da je on kandidat za promociju u prvu ekipu. :pray:

Wriedt kao najbolji strijelac druge ekipe Bayerna, po rijecima Ullija, ostaje i ovu sezonu u ekipi iako je imao ponuda iz Engleske kao i iz cvajte.

Druga ekipa koja ce se od naredne sezone takmiciti u trecoj ligi je vec startala sa pripremama, vecina igraca koji su izborili visi rang su tu a i konstantno se radi na unapređenju.
Navodno se dovodi jedan od najtalentovanijih stopera Skotske, Liam Morrison, 16 godina. :thumbup:
Steta sto jeong, mai, fein, frucht brzaju s odlaskom iz bayerna sad kad je izborena 3liga koja je prilično zahtjevna i kvalitetna, odlicna za mlade igrace koji mogu ocvrsnuti igrajuci pred puno gledatelja i protiv ekipa koje imaju tradiciju i bit ce napaljeni kontra nas
Lako se moze dogoditi da kao weiser, hojberg ili ove godine tilmann ne odigraju nista na posudbi i izgube godinu dana svog razvoja
Evina je otisao u drugu ligu pa se nije proslavio.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 19 jun 2019, 23:40

Kak'i ba mladi, to se samo drži radi licenci. Neće zadugo neko od mlađih uskočiti u prvi tim. Koliko sam se samo naslušo i nagledo talenata koji lafo obećavaju da bi za godinu završili po drugim, trećim ligama ili buraniji gdje bi opet sjedili na klupi.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2019, 23:46

slika

:clap:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 jun 2019, 06:17

Prodali Hummelsa i ostavili Boatenga, yebi me ako su ovi normalni kod nas
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 jun 2019, 07:52

Rekoh ja da nam reprezentativci završavaju Sanea a meni raja ne vjeruje

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 20 jun 2019, 08:49

pošto i dalje dobro poslovno sarađujemo sa žutaljima red je na njih da nam puste kakvog igrača recimo onaj englez Sančo bi bio dobra prilika :mrgreen:

čekaj pa oni imaju zabranu prodaje igrača Bayi dok mi njima dajemo sve što požele :mrgreen:

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 20 jun 2019, 09:03

Do sada,

Prodali:

Hummels 30.5m €
Friedl 3.5m €
Jeong 4.5m €

Kupili:

Lucas 80m €
Pavard 35m €
Arp 3m €

Bilanc:

-79.5m €

Ulli više puta u protekloj sezoni izjavio da su spremni na odlazak u minus od 200m €, uz prodaju Boatenga i Maia koji su na izlaznim vratima računam na dodatnih 20 milja, sto sveukupni bilanc popravlja na ca. -60m €. Po tome nam ostaje nekih 140m eura za Sanea i štopera/ili zadnjeg veznog koji bi omogućio Javiev povratak na štopersku poziciju.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 20 jun 2019, 12:06

hifans je napisao/la:-79.5m €
Sa prošlom godinom sad smo na 0. I sa ovim rasterećenjem plata, da se cifre gledaju, sad bi trebali dovesti Grizmana i De Ligta, i napadača, i to hladno.

Stvari očigledno ne funkcionišu na taj način. Politika kluba je da se niko ne preplaćuje bez obzira ko bio. Tada je teško uzeti bilo koga. A ako se hoće ulagati morat će se prihvatiti ta činjenica da su igrači preplaćeni i da je to realnost.

Druga stvar je da li je nama potrebno da ulupamo 300 mil za dvije tekme u godini i za takmičenje na koje ne možeš na sigurnošću računati.

Po meni je bolje, u našem slučaju, dat 30 mil plate dobrom treneru nego dovest igrače od 300 mil. Neko ala Klopp bi bio idealan.

Sve dok je Bundesliga jaka koliko je jaka i medijski ispraćena koliko jeste Bayern će imati plafon u poslovanju, ne u svom kapacitetu već u isplativosti.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 20 jun 2019, 12:44

sljivo je napisao/la:
hifans je napisao/la:-79.5m €
Sa prošlom godinom sad smo na 0. I sa ovim rasterećenjem plata, da se cifre gledaju, sad bi trebali dovesti Grizmana i De Ligta, i napadača, i to hladno.

Stvari očigledno ne funkcionišu na taj način. Politika kluba je da se niko ne preplaćuje bez obzira ko bio. Tada je teško uzeti bilo koga. A ako se hoće ulagati morat će se prihvatiti ta činjenica da su igrači preplaćeni i da je to realnost.

Druga stvar je da li je nama potrebno da ulupamo 300 mil za dvije tekme u godini i za takmičenje na koje ne možeš na sigurnošću računati.

Po meni je bolje, u našem slučaju, dat 30 mil plate dobrom treneru nego dovest igrače od 300 mil. Neko ala Klopp bi bio idealan.

Sve dok je Bundesliga jaka koliko je jaka i medijski ispraćena koliko jeste Bayern će imati plafon u poslovanju, ne u svom kapacitetu već u isplativosti.
Slazem se, ljudi ne razumiju da bayern ne funkcionira u okruženju u kojem djeluju real united city.
Mi nemamo toliko novca od tv prava, cijene ulaznica su nam jeftinije a tek smo 4,5 po prodaji dresova.

Imaju dva smjera za biti top klub, kupovati stalno gotove igrace top klase ili kupovati mlade igrace sa ogromnim talentom koji ce za 2 sezone biti razina na kojoj su ti koje kupuju real, barca, psg

Kada se pogleda godista nasih igraca plus sane, werner dode se do zaključka da cemo za 2 sezone biti super jaka momcad a tad je i finale u munchenu. Kljucno je u takvom smjeru ne prodavati igrace a to je nas klub u stanju i to je dokazao vise puta zadnji put prilikom ofenzive na lewandowskog

I tu je razlika nas i bvb, mi cemo svoje zadrzat oni ce prodat akanjia, sanchoa..

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 jun 2019, 15:37

Humelsu je vjerovatno ispunjena zelja da se vrati u Dortmund. Rijetko koji klub to radi jer se za igraca njegovih kvaliteta moglo uzet puno love. Losija strana svega toga je sto Boa vjerovatno ostaje. Imace ulogu kao nekog mentora, sto je paradox sam po sebi, jer ipak ne smiju dozvolit' tako mladjahnu i neiskusnu odbranu bez "nadzora". OK, vidjecemo na sta ce to sve licit'.

Haman se vise ne spominju onaj Odoi, Pepe i slicni. Remo bit' da je Sane i zavrsen.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 jun 2019, 16:10

.@cfbayern on the de Ligt and Bayern links: Bayern wasn't really active on this front lately. The Hummels departure could change things but Boateng would also have to be sold to make space for such deal. So far, no CB signing has been planned.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 jun 2019, 18:08

Gladbach pravo zagrijan za Robbena.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 20 jun 2019, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 20 jun 2019, 18:15

:cool:
Bundesliga je napisao/la:Gladbach pravo zagrijan za Robbena,
Izvor?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 jun 2019, 18:17

Ma on sam kaze da nije potpuno zdrav i da mozda nece igrati aktivno vise.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 jun 2019, 21:51

agentzero7 je napisao/la::cool:
Izvor?
Bild.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 20 jun 2019, 22:02

Bundesliga je napisao/la:
agentzero7 je napisao/la::cool:
Izvor?
Bild.
Eberl potvrdio da nema ništa od toga. Takvi transferi nisu u planovima kluba.
Jednom su se tako opekli sa Elberom, neće više :)
Agieren statt reagieren

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jun 2019, 14:06

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 22 jun 2019, 10:42

In the next 24 hours FC Bayern Munich are going to announce four new signings. According to Bild these players are: Rodri, De Ligt, Sanè and Max Kruse.

Boateng is expected to leave Munich in the next couple of days with Napoli being his preferred destination. Estimated fee is around 18-20 million euros. Renato Sanches is also expected to leave due to lack of playing time under Kovač.

[Bild]
Zadnja izmjena: farinelli123, dana/u 22 jun 2019, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 22 jun 2019, 10:55

farinelli123 je napisao/la:In the next 24 hours FC Bayern Munich is going to announce four new signings. According to Bild these players are: Rodri, De Ligt, Sanè and Max Kruse.

Boateng is expected to leave Munich in the next couple of days with Napoli being his preferred destination. Estimated fee is around 18-20 million euros. Renato Sanches is also expected to leave due to lack of playing time under Kovač.

[Bild]
Ja to nisam našao može li link te informacije

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.