FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel ovo njemu neko dopustio jos jednog veznog da angazuje
Boze sacuvaj
Boze sacuvaj
-
- Kontakt:
Imao je Al Jabera ali je igrao Rustemovic i Turanjanin..Pablo11 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:23Drzi se ti politike drug nije fudbal za tebe. Basic je imao Rustemovica u sredini pa smo znali akciju napraviti u Evropi, tebi ako je uredu da trener javno blati svaku pressicu i svaki kiks nekog igraca, a nikad da preuzme odgovornost onda ga ti podrzavaj.zeljovolimte je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:13O publici dovoljno govori da su tapsali Arapu, Basicu, Akrapu.Pablo11 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:03
Sta si se svezao Corica, ne zanima me on uopste nego je glupo od trenera sadasnjeg gdje doslovno moras upisati bar 7 bodova jer imas raspored gdje se lahko moze desiti da ne uzmes bod, ti izvlacis statistiku od prosle sezone.
Pogledaj opet utakmicu sa Sirokim posto si toliko navalio gdje se golman proslavio protiv nas. Te gluposti skupa ekipa ostavi nekom drugom, jer je ovo ekipa u koju je najvise ulozeno jos od 2017/2018. Najveci budzet nam je ove sezone i sasvim korektno je od mene da ocekujem slicnu prosloj. Proslu sezonu prvi dio smo igrali najljepsi fudbal godinama unazad.
Nemam se tebi sta pravdati, ako sam ja budala ili ako sam lud onda je i publika luda koja apsolutno isto reagovala i sada i prosle sezone. Za to je najvise kriv Adzem sa svojim izjavama.
A jedino kome su zvizdali su Edis i Adzem bili. Valjda ne znahu da im pricaju i da im se ulizuju.
Kriv je Madzid, kriv je Krpic dovest ce napadaca koji daje golove, kriv je Muftic jer jbg mora pogrijesiti nekad, kriv je Foco jer ima 17 godina i ne moze odigrati perfektnu utakmicu. Pitanje je da li si ti ikad kriv zvaljo zvaljavi sa zvakom ustima i cerekanjem prema navijacima koji su spasili klub 1000 puta, sto predju ogromni put da bi pojeli go.vno jer je ego veci od njega.
Isto kao i ovi klauni sto buse lopte. Do svakoga je samo do trenera i ubleha u upravi nije.
Ne znas ni ti vise sta pises, kazem ti manje gluposti ce biti na temi kad se budes drzao politike jer ocigledno kroz to gledas Želju. Ovo za nedu si fulio skroz jer je vjerovatno najveci glupan koji komentarise nesto o fudbalu, a nema 15 dobrih utakmica u karijeri. Klasicni dupelizac koji gleda samo svoj interes.zeljovolimte je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:27Imao je Al Jabera ali je igrao Rustemovic i Turanjanin..Pablo11 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:23Drzi se ti politike drug nije fudbal za tebe. Basic je imao Rustemovica u sredini pa smo znali akciju napraviti u Evropi, tebi ako je uredu da trener javno blati svaku pressicu i svaki kiks nekog igraca, a nikad da preuzme odgovornost onda ga ti podrzavaj.zeljovolimte je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:13
O publici dovoljno govori da su tapsali Arapu, Basicu, Akrapu.
A jedino kome su zvizdali su Edis i Adzem bili. Valjda ne znahu da im pricaju i da im se ulizuju.
Kriv je Madzid, kriv je Krpic dovest ce napadaca koji daje golove, kriv je Muftic jer jbg mora pogrijesiti nekad, kriv je Foco jer ima 17 godina i ne moze odigrati perfektnu utakmicu. Pitanje je da li si ti ikad kriv zvaljo zvaljavi sa zvakom ustima i cerekanjem prema navijacima koji su spasili klub 1000 puta, sto predju ogromni put da bi pojeli go.vno jer je ego veci od njega.
Isto kao i ovi klauni sto buse lopte. Do svakoga je samo do trenera i ubleha u upravi nije.
Fk Željezničar.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Dvije evropske utakmice , remi i poraz ? Tri u domacem prvenstvu, dva remija i to oba kuci i jedna sretna pobjeda na strani. Sasvim dovoljno da se stvari sasijeku dok ne postane gore po nas.
Ne znam kako ne shvatamo da možda i posljednji voz hvatamo... A mi se pravimo ludiF1921B je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:44Hvala Bogu prvi zdrav komentar veceras.
Ugl odgovor je - nećemo. Na sva pitanja. Investitora ti blokiraju ovih nekih par majmuna, ratni profiteri i ovi neki sto misle da su poduzetnici jer imaju par soba na Bookingu.
Samo se nadam da jug nije podmićen al sudeći po reakcijama i okretanju glave - tesko. U zlatna vremena odavno bi se na terenu harakiri pravio, i za sudjenje i za igranje sve u paketu.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Uh. Da i ja napišem nešto (moje viđenje)
Krenuću od najteže stvari AA. Tzv trenera
1. Uzimanje trake Krpiću i podcjenjivanje istog, bez da je imao rješenje
2. Dizanje Madžida koji igra svoj neki fudbal
3. Maltretiranje Cvetanoskig
4. Podcjenjivanje protivnika na Grbavici (posebno Rudara), te izmišljanje tople vode (posebno protiv Radnika)
5. Izjave: dovešćemo golgetera, igraćemo visoko presing, ubijanje u pojam Osmanovića (jest pogriješio, ali skinuti sa sebe krivicu, i prebaciti na igrača je diletantski), pominjanje Šukilovića kao nekog ko nedostaje (4. opcija na stoperu), kez, mahanje glavom ignoriranje tribine. Sad mu treba i vezni iako je on aminovao igrače. Pejić??! Zadnji trofej on osvoji u svakom intervjuu...
6. Taktika večeras? Šta je Fočo igrao? Jesmo li htjeli igrati na posjed? Nabijanje lopte na Koningsa, Šabić i dueli? Pejić nije fudbaler. Uvodi igrača da okrene rezultat kojem je uzeo traku i ubio ga u pojam... Ostavljanje Šabića ili Radovca da brane kontru nakon našeg kornera je suludo. Taktika je svak za sebe nek igra... Nemožeš kreirati kad u sredini imaš Erika koji je dobar prema nazad i sam je igrao u sredini, Foču koji ni sam ne zna šta je igrao, te Madžida koji igra svoj fudbal
Sad malo o igračima:
Muftić (nizak, prenizak) očajna reakcija kod gola
Trouppe prvo poluvrijeme je bio više na njihovoj polovini, ali nismo igrali preko desne strane, nazadjei ispao par puta Limitiran prema naprijed
Alić u dva-tri navrata se nije stigao vratiti nazad,
Sedorf najbolji od najgorih
Karamarko jedna od lošijih predstava. Neki nerezonski potezi
Erik je defanzivno jako dobar, nije neko ko će razigravati, ima slabu dugu loptu, ali jedan od rijetkih koji po meni može dobiti prolaznu ocjenu
Fočo- imam osjećaj da je igrao skroz drugu poziciju u odnosu na posušje. Uvaljen 2,3 puta od strane saigrsča. Mlad je vidjećemo (nadam se da je Gojak bolji
Šošić- kriza, a možda i imamo prevelika očekivanja od igrača koji nije odigrao ni minut u nikad lošijem Hajduku.
Šabić- nije mi jasno zašto je igrao?! Možda zbog presice jučer ko će ga znat- po meni preloš u jednom momentu igrač koji ga je čuvao se okliznuo i on ga prošao, za 3 sekunde mu isti igrač uzeo loptu.
Vini- forsirali su ga bap, ali on je igrač koji može igrati samo kontranapad
Konings- niđe veze, treba po malo uvoditi igrača
Pejić- nije fudbaler, smeta
Cvetanoski- unio živost
Rakić- moglo bi bit nešto
Krpić- očakivao sam da će se povrijediti zadnjih 5 minuta. Raja ga je uzela na zub zbog izjava stručnjaka.
Radovac dizel SDI (i u glavi i u nogama).
Mislim da neću dolaziti dok ne ode Adžem, jer ne želim nikom dopustiti da mi udara na inteligenciju.
I dalje vjerujem da imamo dobru ekipu, te da se možemo uz 1,2 pojačanja (ne prinove) boriti za titulu. Raspad je kod svih ekipa sa prevelikim očekivanjima. Bojim se da nas Velež ne natrpa
VTŽ
Krenuću od najteže stvari AA. Tzv trenera
1. Uzimanje trake Krpiću i podcjenjivanje istog, bez da je imao rješenje
2. Dizanje Madžida koji igra svoj neki fudbal
3. Maltretiranje Cvetanoskig
4. Podcjenjivanje protivnika na Grbavici (posebno Rudara), te izmišljanje tople vode (posebno protiv Radnika)
5. Izjave: dovešćemo golgetera, igraćemo visoko presing, ubijanje u pojam Osmanovića (jest pogriješio, ali skinuti sa sebe krivicu, i prebaciti na igrača je diletantski), pominjanje Šukilovića kao nekog ko nedostaje (4. opcija na stoperu), kez, mahanje glavom ignoriranje tribine. Sad mu treba i vezni iako je on aminovao igrače. Pejić??! Zadnji trofej on osvoji u svakom intervjuu...
6. Taktika večeras? Šta je Fočo igrao? Jesmo li htjeli igrati na posjed? Nabijanje lopte na Koningsa, Šabić i dueli? Pejić nije fudbaler. Uvodi igrača da okrene rezultat kojem je uzeo traku i ubio ga u pojam... Ostavljanje Šabića ili Radovca da brane kontru nakon našeg kornera je suludo. Taktika je svak za sebe nek igra... Nemožeš kreirati kad u sredini imaš Erika koji je dobar prema nazad i sam je igrao u sredini, Foču koji ni sam ne zna šta je igrao, te Madžida koji igra svoj fudbal
Sad malo o igračima:
Muftić (nizak, prenizak) očajna reakcija kod gola
Trouppe prvo poluvrijeme je bio više na njihovoj polovini, ali nismo igrali preko desne strane, nazadjei ispao par puta Limitiran prema naprijed
Alić u dva-tri navrata se nije stigao vratiti nazad,
Sedorf najbolji od najgorih
Karamarko jedna od lošijih predstava. Neki nerezonski potezi
Erik je defanzivno jako dobar, nije neko ko će razigravati, ima slabu dugu loptu, ali jedan od rijetkih koji po meni može dobiti prolaznu ocjenu
Fočo- imam osjećaj da je igrao skroz drugu poziciju u odnosu na posušje. Uvaljen 2,3 puta od strane saigrsča. Mlad je vidjećemo (nadam se da je Gojak bolji
Šošić- kriza, a možda i imamo prevelika očekivanja od igrača koji nije odigrao ni minut u nikad lošijem Hajduku.
Šabić- nije mi jasno zašto je igrao?! Možda zbog presice jučer ko će ga znat- po meni preloš u jednom momentu igrač koji ga je čuvao se okliznuo i on ga prošao, za 3 sekunde mu isti igrač uzeo loptu.
Vini- forsirali su ga bap, ali on je igrač koji može igrati samo kontranapad
Konings- niđe veze, treba po malo uvoditi igrača
Pejić- nije fudbaler, smeta
Cvetanoski- unio živost
Rakić- moglo bi bit nešto
Krpić- očakivao sam da će se povrijediti zadnjih 5 minuta. Raja ga je uzela na zub zbog izjava stručnjaka.
Radovac dizel SDI (i u glavi i u nogama).
Mislim da neću dolaziti dok ne ode Adžem, jer ne želim nikom dopustiti da mi udara na inteligenciju.
I dalje vjerujem da imamo dobru ekipu, te da se možemo uz 1,2 pojačanja (ne prinove) boriti za titulu. Raspad je kod svih ekipa sa prevelikim očekivanjima. Bojim se da nas Velež ne natrpa
VTŽ
-
- Kontakt:
Ljudi imaju obraza uzet muftica usta?
Da nije njega danas bi bila protiv stupcanice na Grbavici
Da nije njega danas bi bila protiv stupcanice na Grbavici
-
- Kontakt:
Trošiti riječi na analize nema potrebe – neka to rade oni koji su plaćeni za to.
Dakle, 8 hiljada na tribinama i još hiljade ispred ekrana, a nema ni 1% pozitivnih komentara ili reakcija. To jasno govori da nešto ne valja.
Proces adaptacije? Da, puno novih igrača, ali sramotno je to koristiti kao izgovor. Radnik je promijenio pola tima, Rudar doveo igrače iz četvrtih liga Njemačke i Španije, 17 novih igrača, odradili pripreme 20 dana – pa opet igraju. Poslije ove tekme ispada da smo Posušje dobili slučajno. Već sam prije mjesec dana napisao: na ovakvim utakmicama se gubi titula, Evropa, bodovi.
Strah me samo debakla protiv “četvorke” igrači se moraju dići, kao i stručni štab kako znaju i umiju.
Kako se kaže – riba smrdi od glave. Rak rana kluba su ljudi koji nemaju veze sa vezom, žive na grbači kluba, dok mi pijemo apaurine da preživimo utakmicu. Investitor je neophodan, i zato nam je sljedeća skupština ključna. Ako se opet investitoru spriječi ulazak u klub, treba ozbiljno razmisliti o bojkotu. Dosta nam je jeftinih scenarija i toga da smo ponekad sretni jer smo navijaci ovog kluba vecinom smo razocarani jako dug period.
Struktura se mora mijenjati ODMAH dok je početak sezone. Trebaju nam ozbiljne reforme u upravi. Ima 150 ljudi u klubu, a 50 njih živi od 1300 KM mjesečno, ne unesu ni marku u klub, a odlučuju o svemu. Puno ovdje na forumu ima pametnijih ljudi nego u našoj upravi.
Proći će i ovo, ali ljudi – za dvije godine će biti 15 godina od posljednje titule. Ne mogu vjerovati da ovo pišem, duša me boli. Najviše sam razočaran jer smo se svi ponadali na pocetku a onda….
Dakle, 8 hiljada na tribinama i još hiljade ispred ekrana, a nema ni 1% pozitivnih komentara ili reakcija. To jasno govori da nešto ne valja.
Proces adaptacije? Da, puno novih igrača, ali sramotno je to koristiti kao izgovor. Radnik je promijenio pola tima, Rudar doveo igrače iz četvrtih liga Njemačke i Španije, 17 novih igrača, odradili pripreme 20 dana – pa opet igraju. Poslije ove tekme ispada da smo Posušje dobili slučajno. Već sam prije mjesec dana napisao: na ovakvim utakmicama se gubi titula, Evropa, bodovi.
Strah me samo debakla protiv “četvorke” igrači se moraju dići, kao i stručni štab kako znaju i umiju.
Kako se kaže – riba smrdi od glave. Rak rana kluba su ljudi koji nemaju veze sa vezom, žive na grbači kluba, dok mi pijemo apaurine da preživimo utakmicu. Investitor je neophodan, i zato nam je sljedeća skupština ključna. Ako se opet investitoru spriječi ulazak u klub, treba ozbiljno razmisliti o bojkotu. Dosta nam je jeftinih scenarija i toga da smo ponekad sretni jer smo navijaci ovog kluba vecinom smo razocarani jako dug period.
Struktura se mora mijenjati ODMAH dok je početak sezone. Trebaju nam ozbiljne reforme u upravi. Ima 150 ljudi u klubu, a 50 njih živi od 1300 KM mjesečno, ne unesu ni marku u klub, a odlučuju o svemu. Puno ovdje na forumu ima pametnijih ljudi nego u našoj upravi.
Proći će i ovo, ali ljudi – za dvije godine će biti 15 godina od posljednje titule. Ne mogu vjerovati da ovo pišem, duša me boli. Najviše sam razočaran jer smo se svi ponadali na pocetku a onda….
Adzem je sam sebi stvorio belaje i otezao stvari.
Siguran sam milijardu posto da ga raja ne bi ovoliko uzela na zub da ne prosipa neku aroganciju i da ne pokusava glumiti Amara. Amar je fakin prirodno, to njemu ide i pristaje, plus najtrofejniji je trener lige svih vremena. Ovaj nema nista od toga.
Zatim podcjenjivanje Kopera, idemo tamo da ih pobjedimo, podcjenjivanje sopstvenih navijaca na Grbavici ("ne znam, to pitajte ove koje zvizde"), pa onda izgovori kako nemamo napadaca, pa mu dovedu Koningsa, pa sad prica kako nema veznjaka i slicni izgovori.
Nije on losiji trener od svojih prethodnika tipa Mulalic, Ivkovic, Basic, Bruno itd - ali je previse je gluposti napravio u kratkom roku, da je veceras sve kulminiralo sa skandiranjem Adzeme odlazi. To se nije desavalo ni losijim trenerim od njega.
Jbg, zao mi je sto cemo potrositi jos jednog Zeljovca u nizu, al sad je poprilicno i sam kriv. Izmjene su mu katastrofa takođe
Siguran sam milijardu posto da ga raja ne bi ovoliko uzela na zub da ne prosipa neku aroganciju i da ne pokusava glumiti Amara. Amar je fakin prirodno, to njemu ide i pristaje, plus najtrofejniji je trener lige svih vremena. Ovaj nema nista od toga.
Zatim podcjenjivanje Kopera, idemo tamo da ih pobjedimo, podcjenjivanje sopstvenih navijaca na Grbavici ("ne znam, to pitajte ove koje zvizde"), pa onda izgovori kako nemamo napadaca, pa mu dovedu Koningsa, pa sad prica kako nema veznjaka i slicni izgovori.
Nije on losiji trener od svojih prethodnika tipa Mulalic, Ivkovic, Basic, Bruno itd - ali je previse je gluposti napravio u kratkom roku, da je veceras sve kulminiralo sa skandiranjem Adzeme odlazi. To se nije desavalo ni losijim trenerim od njega.
Jbg, zao mi je sto cemo potrositi jos jednog Zeljovca u nizu, al sad je poprilicno i sam kriv. Izmjene su mu katastrofa takođe

Jedino što me boli od svega što gura ove igrače, koji nisu ni P od pojačanja
Troupee, Joao Erick, Pejić, Konings. Svaku utakmicu gledamo i oči mi krvare.
Troupee - uopšte ne ide u napad, a u odbrani je užasan, Galić je za njega Dani Alves.
Joao Erick - vezni igrač koji ne preuzima odgovornost niti 1%, prvom do sebe i moli Boga da mu ne dođe lopta.
Pejić - Kako nađu ove debile to mi nije jasno i to se naziva pojačanjem.
Konings - pokazao je da ne zna, za ovog je Krpić, fudbal izmislio..
Rakić - dva puta ušao, pokazuje znake života.
Posebna pojačanja Osmanović, Jaganjac, Obradov. To je suvišno komentarisati. Vini, igrač za plaže.
Seedorf i Alić jedini su na dobrom putu da opravdaju epitet pojačanja.
Doveli 3 napadača da izbacimo mrtvog Krpića, Krpić ponovo najbolji od njih, ko nas je kleo nije dangubio.
**** i Adžema i njegove menadžere gdje mu nalaze ova "pojačanja". Kaže debil Fočo loš bio, usta ga ****, možda je pogriješio jer je pokušao da nešto uradi sa loptom, neće Erick pogriješiti, kad ne zna ništa sa njom da uradi.
A posebno **** one debile sa sjevera što psuju Šošiću, nek je Konings dobio aplauz.
Muftić
Odinaka - Seedorf - Karamarko - Alić
Fočo - Lagumdžija
Cvetanovski - Šošić - Boljević
Krpić
Troupee - uopšte ne ide u napad, a u odbrani je užasan, Galić je za njega Dani Alves.
Joao Erick - vezni igrač koji ne preuzima odgovornost niti 1%, prvom do sebe i moli Boga da mu ne dođe lopta.
Posebna pojačanja Osmanović, Jaganjac, Obradov. To je suvišno komentarisati. Vini, igrač za plaže.
Doveli 3 napadača da izbacimo mrtvog Krpića, Krpić ponovo najbolji od njih, ko nas je kleo nije dangubio.
**** i Adžema i njegove menadžere gdje mu nalaze ova "pojačanja". Kaže debil Fočo loš bio, usta ga ****, možda je pogriješio jer je pokušao da nešto uradi sa loptom, neće Erick pogriješiti, kad ne zna ništa sa njom da uradi.
A posebno **** one debile sa sjevera što psuju Šošiću, nek je Konings dobio aplauz.
Muftić
Fočo - Lagumdžija
Krpić
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- WeekendOffender
- Kontakt:
Evo 3 sata nakon tekme lezim u krevetu vrtim se pokusavam zaspat al nemoguce nakon ovoga sto sam pogledo veceras, kontam isto sta bi i napiso vezano za utakmicu gdje smo tanki al tanki smo u apsolotno svakoj sferi igre jednostavno nemam snage ni za sta nakon ovog veceras.
ADZEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ADZEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Curva Sud
Pa nije Konnings kriv sto ne igramo od noge do noge sto mu je jaca strana i sto se ide na skok igru, a najmanji u ekipi. Cak u prvom je i spustio par lopti, ne moze Erick kriv biti sto je defanzivni vezni i potpuno drugi tip igraca u odnosu na Radovca,ne moze on glumiti drugog tipa igraca. Troupee uz Sedorfa se jedini trudi u ekipi sto mi je jako cudno, gledajuci tu nasu djecu.Mamba21 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 02:16Jedino što me boli od svega što gura ove igrače, koji nisu ni P od pojačanja
Muftić
Fočo - Lagumdžija
Krpić
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Najgore sto mi nismo nadigrali kuci Rudara iz Prijedora. Realan rezultat 1 1. Kad imamo posjed ne znamo sta cemo s loptom Adzeme dragi. Budi realan i reci da smo losi ko kanta i da nista ne valja.
Nista ako hocete da otjerate Adzema dovesti samo jednog trenera u po sezone i nesto ocekivati od zelje mozes a to je nasa standardna budala Edis Mulalic. Moze se svasta pricati protiv njega kako su taktike zastarile ima 50 godina kako je ovakav kakav je onakav. On je u zelji u 2 mandata imao 2 prelose ekipe koje je on napravio da funkcionisu . Sjetimo se da je u prvom mandatu imao 7 pobjeda zaredom a dosao je u raspalu ekipu . I dosao do polufinala gdje nas je pobjedila sloboda koja je imala prejaku ekipu te sezone . Onda imate 2 mandat o njemu sam vec pisao ranije gdje sam uporedio njega , basica , ivkovica i denisa corica i pokazao koliki je on majstor fudbala naspram basica , o ivkovicu ne treba puno price i naravno coric je bio bolji od njega. Ali mulalic je izborio 3 mjesto i polufinale kupa sa puno manjim budzetom od basica i corica . Napravio zvijezde od igraca , to jeste od armina hodzica ( mladjeg ) , od santosa i od amoaha . A sad da otjerate Adzema i dovedete neku nepoznanicu fazon fedju dudica. Prvo sto je lik pitar sve sto uradi bit ce okrenuto protiv njega , drugo sto dok skonta sve zavrzlame kako nas klub funkcionise. I da ne bude kao sa sarajevom dok je on namjestio ekipu on je gubio 5-1 od tuzle City .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
zeljovac21 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 02:45Najgore sto mi nismo nadigrali kuci Rudara iz Prijedora. Realan rezultat 1 1. Kad imamo posjed ne znamo sta cemo s loptom Adzeme dragi. Budi realan i reci da smo losi ko kanta i da nista ne valja.

Lose, nedoreceno
Ne znam sta cemo sa loptom
Sve si dobro napisao
Mislim da ne ne treba tjerati Adzema
Sad je kasno pustit ga do kraja i sta bude
Bolje sad u pocetku da kikseve redamo nego poslije
Siguran sam da moze puno bolje
Sta ces ga sad tjerati, nece niko bolji sigurno htjeti doci
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Austinpowers
- Kontakt:
Potpisujem, uzasno odradjene pripreme i nabacana ekipa. Sad placamo ceh zbog nepravde prema Denisu. Veliki minus uprave.zeljovac21 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 02:45Najgore sto mi nismo nadigrali kuci Rudara iz Prijedora. Realan rezultat 1 1. Kad imamo posjed ne znamo sta cemo s loptom Adzeme dragi. Budi realan i reci da smo losi ko kanta i da nista ne valja.
VTZ
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nisu forumaši prozvali Adžema nego 8 hiljada ljudi na stadionu, u sav glas, ali ti to ne znaš jer nisi bio na utakmici.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Yebo Radovca, daj nam Beću i Sedada, naša djeca.Pablo11 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:08Momak skrenuo, garant se jeo u kuci kad je Radovac najbolji bio prvi dio sezone. Ako cemo tako gledati bolje su nam ovi sa strane valjali. Vidis da je pacijent neki ne zna sta pise.F1921B je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:05Haj ti pasuka uzmi terapijuzeljovolimte je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:00**** i tebe i vlast i opoziciju. Nabijem vas na **** i tebe i trojku i SDA i tvoj sportski kolektiv.
Uzela stranacka.firma tender za jug i ne radi nista i on dosao da mi ih pravda jer mu neko nesto dao para. Mrs!
A i ovog i fedju dudica i samira radovca nabijem na ****.
Ne moze nas pitar voditi ljudi jeste li normalni?![]()

Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Adzem nije vrijedan pomena,meni je jedna druga stvar gora sto on i Uprava ne vide da nam je roster 3 puta losiji nego prosle godine,i sto vjeruju ovom klaunu da ima dobru ekipu i da su doveli dobre igrace.
Problem je kao bio napadac,evo dosao,a covjek ikao se vidi da zna lopte,sad nije problem napadac,nego je problem vezni.
I tako cemo ici u nedogled. Problem je ekipa koju si selektirao. Nemas ekipu strucnjak. Nek to bude jasno i Adzemu i Tunovicu.
Treba nam minimalno 3 dobra igraca,da bar na nesto licimo.
Opet najava idemo po bodove u Mostar. On sam sebe sahrani prije meca i dodatno iziritira ljude. Kao sto je sad sa pepelom uradio.
Vidis da si zasrao,pa imaj mjeru,suti bar,pokloli se vadi se iz govana.
Ljudima Amarova sranja dojadila,koji je imao kredita da ih radi,a ne ovaj pokusaj Amara sa Temua.
Svaka cast i Upravi. Jeste slozili ekipu,za jos jednu sezonu velikog porasta srcanih oboljenja kod vjernih navijaca.
Problem je kao bio napadac,evo dosao,a covjek ikao se vidi da zna lopte,sad nije problem napadac,nego je problem vezni.
I tako cemo ici u nedogled. Problem je ekipa koju si selektirao. Nemas ekipu strucnjak. Nek to bude jasno i Adzemu i Tunovicu.
Treba nam minimalno 3 dobra igraca,da bar na nesto licimo.
Opet najava idemo po bodove u Mostar. On sam sebe sahrani prije meca i dodatno iziritira ljude. Kao sto je sad sa pepelom uradio.
Vidis da si zasrao,pa imaj mjeru,suti bar,pokloli se vadi se iz govana.
Ljudima Amarova sranja dojadila,koji je imao kredita da ih radi,a ne ovaj pokusaj Amara sa Temua.
Svaka cast i Upravi. Jeste slozili ekipu,za jos jednu sezonu velikog porasta srcanih oboljenja kod vjernih navijaca.