FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Konačno pravo pojačanje!!!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Pa s obzirom da je nama trener Kovač ne treba zayebavat nikog
Izgleda priča oko Rodriga je završena momak izabrao City i neka je dosta mi je veznjaka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Nema nista od balea, njegov agent je te spekulacije nazvao smecem.
I mi i city smo zeljeli rodriga, lako moguce da smo im ga prepustili bez borbe s tim da oni nama daju sanea, njima je veznjak neophodan jer je fernandinho star a nama krilo
jer tu imamo rupu.
Zbilja ne vidim smisao da sane ostane u engleskoj jer ni dogodine nece imati bolji status
I mi i city smo zeljeli rodriga, lako moguce da smo im ga prepustili bez borbe s tim da oni nama daju sanea, njima je veznjak neophodan jer je fernandinho star a nama krilo
jer tu imamo rupu.
Zbilja ne vidim smisao da sane ostane u engleskoj jer ni dogodine nece imati bolji status
Kakav Bale ljudi hahaha dajte uozbiljite se
Mogli su komotno Robbenu produzit ugovor onda
Mogli su komotno Robbenu produzit ugovor onda
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Ja sve mislim da taj Rodrigo hoće u Bajern, a Sitijevci muču na kozjem suncu i natežu se oko Sanea.
•
evo sada se spominje i Kabak iz Stutgarta, valjda kao zamjena za Humelsa i Boatenga ali mislim da bi on ukoliko dođe trebao biti zalog za buducnost pošto mu je tek mislim oko 19 godina
Jest nam akademija jaka kad se dovodi neki Kapak a ima Mai
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Što je ovo trebalo bit smišno?harden je napisao/la:Jest nam akademija jaka kad se dovodi neki Kapak a ima Mai
Nit si ikad pogleda tog igrača nit ista i ides nesto uspoređivati.
Za tvoju informaciju Kabak je jedan od najvecih talenata u svijetu na stoperskoj poziciji, imao je lošu polusezonu ali imao ju je i Pavard isto, cijena je 15 mil i ako odlaze Hummels i Boateng zaista a nemoze se doci do De Lighta zasto ne uzet ovog decka, nebi se oko njega spominjali svi najjaci klubovi da je on los.
Svaki dan citam twitter i pratim sve relevantije novinare, ovog mungosa nije niko spomenuo nikad. Bas se otimaju svi klubovi za njega, nema sta.agentzero7 je napisao/la:Što je ovo trebalo bit smišno?harden je napisao/la:Jest nam akademija jaka kad se dovodi neki Kapak a ima Mai
Nit si ikad pogleda tog igrača nit ista i ides nesto uspoređivati.
Za tvoju informaciju Kabak je jedan od najvecih talenata u svijetu na stoperskoj poziciji, imao je lošu polusezonu ali imao ju je i Pavard isto, cijena je 15 mil i ako odlaze Hummels i Boateng zaista a nemoze se doci do De Lighta zasto ne uzet ovog decka, nebi se oko njega spominjali svi najjaci klubovi da je on los.
I to ne bi trebalo biti smisno nego je zalosno sto iz akademije nije izisao igrac dugo vremena. Jel taj Kapak toliko veci potencijal od Maija da ce se njega dovesti a ovog pustiti da ide gdje hoce za par miliona? Sumnjam.
-
- Kontakt:
Vidjet ćete kad nasi otkantaju hummelsa i boatenga i uhvate de ligta..
Moramo biti svjesni da smo se dobro potrosili i da je sad za svaki transfer natezanje. Vec smo skrsili 120 mil. Jos i moramo dovesti bekap napadaca, sto je must, i to je 10, 20 mil.
Kakav De Ligt, vjerujem da nije ni u kakvoj prici - jos dati bruku para za odbranu, ne ide, ovo je sto je sto se tice odbrane. A ganjamo jos krilo i veznog, pa treba ti 400 mil da skrsis. To se nece desiti. Kad bi doveli Sanea udarali bi se nogom u gu.zicu. Bojim se da ne bude na kraju cekamo ga 2022, ili dodje Werner (da ubijemo dvije muhe) ili Draxler.
Kakav De Ligt, vjerujem da nije ni u kakvoj prici - jos dati bruku para za odbranu, ne ide, ovo je sto je sto se tice odbrane. A ganjamo jos krilo i veznog, pa treba ti 400 mil da skrsis. To se nece desiti. Kad bi doveli Sanea udarali bi se nogom u gu.zicu. Bojim se da ne bude na kraju cekamo ga 2022, ili dodje Werner (da ubijemo dvije muhe) ili Draxler.
-
- Kontakt:
Sane i rodri plus neki back up napadac i ja zadovoljan
Malog De Ligta ce Raiola syebati jer gleda samo kako da izvuce sto vise para.
Rodri je u Cityu, done deal 99%.
Rodri je u Cityu, done deal 99%.
Imam osjećaj da bi De Ligt rado kod nas, lajkovao je prilikom proslave titule fotke Lewi, Matsu i Suletu. Al trenutno nije potreban.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- anelbavarac
- Kontakt:
Domuzari odradjuju perfektan prelazni rok
Prosle sezone sa tankim kadrom, su imali veliku sansu da osvoje titulu, malo im je falilo i srece.
Ako Bayern nastavi ovako biti nemocan na transfer trzistu, Zutalji su favoriti za titulu sigurno.

Prosle sezone sa tankim kadrom, su imali veliku sansu da osvoje titulu, malo im je falilo i srece.
Ako Bayern nastavi ovako biti nemocan na transfer trzistu, Zutalji su favoriti za titulu sigurno.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dakle brazo nam dovodi ili de ligta, kabaka ili jednu veliku **** i ostajemo na Boatengu. Što se tiče krila brazo nam kupuje samo jedan red bul da svi dobijemo krila. Dakle nakon francuza(zamjne matsu i rafinhi) za odbranu još uvijek **** što se tiče transferaBis zu 38 Millionen Euro Ablöse
Perfekt: Hummels wechselt nach Dortmund
Eto i na zvanicnoj za Matsa.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kao zamjena se spominje igrač Stutgarta Kapak iz ekipe koja je ispala u cvajtu toliko o najboljoj upravi na svijetu opet ****harden je napisao/la:Eto i na zvanicnoj za Matsa.
Ako prodaja Hummelsa nije priprema terena za malog De Ligta, onda stvarno nemam riječi
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 7 gostiju.