Jel' legla rata za Sehica?Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
 - Kontakt:

Re: FK Sarajevo
#divovi
						- franklampard8
 - Kontakt:

Fudbal je druze. Crna hronika i politika nisu za ovaj forum.andaluz01 je napisao/la:Obicno ne brojim krvna zrnca sve dok neko drugi ne pocen brojati moja I onda to debelo platim.
Citam da su u posljednjem susretu Borca I Sarajeva za Borac igrla dva Bosnjaka a za Sarajevo samo jedan????.
A u SIPI nema ni jednog, kao ni u bivsoj JNA pa nam se to slupalo o glavu.
Tatini sinovio voze 200km/h sat Sarajevom I ubijaju nase majke i sestre. I NIKO NISTA????????????????????????????????
Haloooooo, pa jesmo li to stvarno postali novi Cigani na Balkanu. Sta nam je ostalo da prosimo, sakupljamo staro gvozdje, popravljamo kispobrane. I sto je najinteresantnije ovdje smo po vlastitom izboru glasajuci vec 20 godina za mafijasku petu kolonu SDA,SDP,SZBH,SBB,DNZ. NEMA NIKAKVIH NAZNAKA DA CE NA SLIJEDECIM IZBORIMA BITI DRUGACIJE.
Kao sto vidite I ovo itekako ima veze sa sportom. Umjesto nekom novom Hasetu I Papetu, divit cemo se Nemanjama, Milosevicima, Karadzicima I td. Nema veze, ja bih progutao I to da ti isti igraci nece poslije gledati da igraju za orlove I vatrene, a ne za zmajeve.
1946
Na ovoj slici staroj prepoznao sam jos gogalica I uscuplica,oni cuce cini mi se 2 I 3 po redu.
Ovo je 100 posto ratna godina.
Ja sam gledao utakmicu finala kupa grada sarajeva 94 ili 95 .sarajevo - zeljo 4-2.
Baljic zabio 2 gola sa 25 metara .I tada imao razoran sut.2 gola za zelju zabio pehlivanovic,koji je u to vrijeme bio paklen igrac,samo je poslije propao.
Znam da smo svi morali biti na sjeveru,jer se pucslo,a sjecam se prekida tekme jer je snajper pucao I gadjao gusu na golu ispred juzne tribine

Ovo je 100 posto ratna godina.
Ja sam gledao utakmicu finala kupa grada sarajeva 94 ili 95 .sarajevo - zeljo 4-2.
Baljic zabio 2 gola sa 25 metara .I tada imao razoran sut.2 gola za zelju zabio pehlivanovic,koji je u to vrijeme bio paklen igrac,samo je poslije propao.
Znam da smo svi morali biti na sjeveru,jer se pucslo,a sjecam se prekida tekme jer je snajper pucao I gadjao gusu na golu ispred juzne tribine
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
						Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dobro namještate...franklampard8 je napisao/la:Namjestamo utakmice, nemamo vremena.Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...
- Hordas Doboj
 - Kontakt:

Poslali su turci po golubu pismonosi.moustapha je napisao/la:Jel' legla rata za Sehica?Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Mi bar dobijemo i ocekujemo "neke" pare od igraca koje smo prodali (Sehic, Dzeko, Visca, itd.), a vi? Zadnjeg ste prodali Susica PSG-u, ako i to...Hordas Doboj je napisao/la:Poslali su turci po golubu pismonosi.moustapha je napisao/la:Jel' legla rata za Sehica?Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...
- moustapha
 - Kontakt:

Utic je napisao/la: Mi bar dobijemo i ocekujemo "neke" pare od igraca koje smo prodali (Sehic, Dzeko, Visca, itd.), a vi? Zadnjeg ste prodali Susica PSG-u, ako i to...

#divovi
Nemaš ti sine mozga kojim ćeš skontati.monsen je napisao/la:Ovaj tekst da li je uopce istinit ? Ovo je trebao praviti i raditi analizu neko neutralan, da bi bila vjerdostojna. Ovo NASI IGRACI SU IZVELI odmah okaci macku o rep ...koalem je napisao/la:Utakmica 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine u brojkama
Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", u srijedu navečer odigrana je prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. Naše Sarajevo, uprkos terenskoj dominaciji, nije uspjelo slomiti otpor gostiju, ekipe Zrinjskog iz Mostara, i utakmica je završena rezultatom 0:0.
Analiza jučerašnje utakmice pokazala je preciznije koliko su izabranici Roberta Jarnija bili blizu pobjede. U toku utakmice, fudbaleri u bordo dresovima uspjeli su napraviti 520 tačnih pasova, dok je 31 dodavanje bilo netačno.
Naši igrači izveli su 7 udaraca iz ugla, a gosti iz Mostara 3. I broj udaraca je na strani Sarajeva. Fudbaleri bordo kluba šutirali su ukupno 14 puta, od toga čak 10 u okvir gola gostiju, dok je Zrinjski na drugoj strani šutirao samo tri puta u toku utakmice, od toga dva puta u okvir gola Bandovića.
Sarajevo je bilo jako blizu pobjede u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine i vjerujemo da će naši igrači dobru igru ponoviti i u revanšu u Mostaru, uz bolju efikasnost, te da će se naš klub plasirati u finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u državi.
Nema tu objektivnosti, vec je to da se napumpa samo nesto, po mom nekom shvatanju nisam bas skontao sta ..
I da je radio neko neutralan, mi bi potplatili. Jer znaš, može nam se.
4.10.2009.
Zatucani , primitivni čovječe išš !andaluz01 je napisao/la:Obicno ne brojim krvna zrnca sve dok neko drugi ne pocen brojati moja I onda to debelo platim.
Citam da su u posljednjem susretu Borca I Sarajeva za Borac igrla dva Bosnjaka a za Sarajevo samo jedan????.
A u SIPI nema ni jednog, kao ni u bivsoj JNA pa nam se to slupalo o glavu.
Tatini sinovio voze 200km/h sat Sarajevom I ubijaju nase majke i sestre. I NIKO NISTA????????????????????????????????
Haloooooo, pa jesmo li to stvarno postali novi Cigani na Balkanu. Sta nam je ostalo da prosimo, sakupljamo staro gvozdje, popravljamo kispobrane. I sto je najinteresantnije ovdje smo po vlastitom izboru glasajuci vec 20 godina za mafijasku petu kolonu SDA,SDP,SZBH,SBB,DNZ. NEMA NIKAKVIH NAZNAKA DA CE NA SLIJEDECIM IZBORIMA BITI DRUGACIJE.
Kao sto vidite I ovo itekako ima veze sa sportom. Umjesto nekom novom Hasetu I Papetu, divit cemo se Nemanjama, Milosevicima, Karadzicima I td. Nema veze, ja bih progutao I to da ti isti igraci nece poslije gledati da igraju za orlove I vatrene, a ne za zmajeve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Pa mozda ste i platili ali tekst sigurno nije tacan, u kornerima je bilo 7:6 a ne 7:3, kada je tu takva greska mozes misliti za pasove kakva je. Jer je nerealno da jedan nas tim imao 500 tacnih a 36 netacnih i da protiv juniora leotara igra. Ali eto ocigledno ima onih koji su povjerovalikoalem je napisao/la:Nemaš ti sine mozga kojim ćeš skontati.monsen je napisao/la:Ovaj tekst da li je uopce istinit ? Ovo je trebao praviti i raditi analizu neko neutralan, da bi bila vjerdostojna. Ovo NASI IGRACI SU IZVELI odmah okaci macku o rep ...koalem je napisao/la:Utakmica 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine u brojkama
Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", u srijedu navečer odigrana je prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. Naše Sarajevo, uprkos terenskoj dominaciji, nije uspjelo slomiti otpor gostiju, ekipe Zrinjskog iz Mostara, i utakmica je završena rezultatom 0:0.
Analiza jučerašnje utakmice pokazala je preciznije koliko su izabranici Roberta Jarnija bili blizu pobjede. U toku utakmice, fudbaleri u bordo dresovima uspjeli su napraviti 520 tačnih pasova, dok je 31 dodavanje bilo netačno.
Naši igrači izveli su 7 udaraca iz ugla, a gosti iz Mostara 3. I broj udaraca je na strani Sarajeva. Fudbaleri bordo kluba šutirali su ukupno 14 puta, od toga čak 10 u okvir gola gostiju, dok je Zrinjski na drugoj strani šutirao samo tri puta u toku utakmice, od toga dva puta u okvir gola Bandovića.
Sarajevo je bilo jako blizu pobjede u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine i vjerujemo da će naši igrači dobru igru ponoviti i u revanšu u Mostaru, uz bolju efikasnost, te da će se naš klub plasirati u finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u državi.
Nema tu objektivnosti, vec je to da se napumpa samo nesto, po mom nekom shvatanju nisam bas skontao sta ..
I da je radio neko neutralan, mi bi potplatili. Jer znaš, može nam se.
lucif3R666 je napisao/la:koja je ovo godina ?
Definitivno ratni period. Ja ovdje prepoznajem da stoje Zeka Turković, Baljić i kapiten Varešanović. Prvu dvojicu, s lijeva na desno i golmana ne znam. Čuče Granov, Uščuplić, Gogalić i Avdić. Zadnjeg ne znam. Mislim da bi bilo lijepo da odgonetnemo ko su i ostali.
- Baja_Zvjerka
 - Kontakt:

Hahahaha, sto je godra misevima... Ne brinite, kad im dodje 5 do 12 stize preko milion kaemčića...Hordas Doboj je napisao/la:Poslali su turci po golubu pismonosi.moustapha je napisao/la:Jel' legla rata za Sehica?Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA ! 
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
						ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Re: Odg: FK Sarajevo
I sa njim bi bilo teško, gostujes s davljeniku a još igraš pod pritiskom.Baja_Zvjerka je napisao/la:.. Bice tesko bez Stojceva u Prijedoru, 0:0...
Za očekivati je tesku , izuzetno tešku utakmicu.
- 
				lucif3R666
 - Kontakt:

ovaj zadnji desno sto cuci mislim da je Herco ??RaniMraz je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:koja je ovo godina ?
Definitivno ratni period. Ja ovdje prepoznajem da stoje Zeka Turković, Baljić i kapiten Varešanović. Prvu dvojicu, s lijeva na desno i golmana ne znam. Čuče Granov, Uščuplić, Gogalić i Avdić. Zadnjeg ne znam. Mislim da bi bilo lijepo da odgonetnemo ko su i ostali.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Gogalić

- 
				lucif3R666
 - Kontakt:

a imal valentica ?

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Golman je Pintol ili mi se cini?RaniMraz je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:koja je ovo godina ?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali. 
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
						Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- BernardBarnjak
 - Kontakt:

Bled Slovenija, 1995.RaniMraz je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:koja je ovo godina ?
Stoje: Dalipagic, Behlulovic, Zeka Turkovic, Baljic, Pintol, Varesanovic.
Cuce: Granov, Uscuplic, Gogalic, Avdic i Demirovic.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Znaci Duljevic i Hebibovic nam dolaze na ljeto lijepa vijest za sve navijace FKS. 

04.10.2009 !!
Znaci ocekujem zestoku rekaciju Dine ovo je ocigledna kradja i ako je i mrva istine u tome da zeli nesto bolje BH nogometu ukazace na ovu nepravilnost i traziti izuzece ovog sudije! Ili ce biti mis koji laje radi sebe a ne radi sela  

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 22 gosta.