Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Neće jbg
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
e debila ocam'.. haj sto ih cekam rezultat.. na sistemu ove 4 tekme samo mi jedna trebala pm3 za neki dobitak.. i na kraju niti jedna..
- diplomatija
- Kontakt:
E upravo to me zanimalo, ja sam malo istraživao, i dosao sam
Do toga da u svakoj zemlji saradjuju sa najvećom kladionicom i da na svaku utakmicu šalju nekog svog od povjerenja sa nekim djojstikom i da on to prati, mada mi teško povjerovati a su toliko ljudi uvezali, pa onda nije ni čudo štos u ovakvi rezultati, e **** majku da je tog papka primjetiti nekad na utakmici i oteti mu to da se mi malo poigramo hah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Do toga da u svakoj zemlji saradjuju sa najvećom kladionicom i da na svaku utakmicu šalju nekog svog od povjerenja sa nekim djojstikom i da on to prati, mada mi teško povjerovati a su toliko ljudi uvezali, pa onda nije ni čudo štos u ovakvi rezultati, e **** majku da je tog papka primjetiti nekad na utakmici i oteti mu to da se mi malo poigramo hah
- QUARTERBACK
- Kontakt:
znaci sutra se pouzdam u dobro vrijeme da mogu s ovom otici prosetat i na klupu kakvu posto sam qrcina ako bude kisa padala morat ce ona da plati kafe i jos da mi da za kladare 

Nećeš bit prviQUARTERBACK je napisao/la:znaci sutra se pouzdam u dobro vrijeme da mogu s ovom otici prosetat i na klupu kakvu posto sam qrcina ako bude kisa padala morat ce ona da plati kafe i jos da mi da za kladare

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- diplomatija
- Kontakt:
- diplomatija
- Kontakt:
- diplomatija
- Kontakt:
**** ne znam sliku postaviti
kakav bog si tiQUARTERBACK je napisao/la:znaci sutra se pouzdam u dobro vrijeme da mogu s ovom otici prosetat i na klupu kakvu posto sam qrcina ako bude kisa padala morat ce ona da plati kafe i jos da mi da za kladare

braca meni nestane para zove me treba na kafu ja moram rec bolestan ne mogu i tako po heftu znam odgadjat , crnjak mi je da ona placa fakat

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Isao sam i na nesto sitno svi po gol u prvom osim tekme ovog Botafoga samo da se prati 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
a ni posljednji sigurnogaston je napisao/la:Nećeš bit prviQUARTERBACK je napisao/la:znaci sutra se pouzdam u dobro vrijeme da mogu s ovom otici prosetat i na klupu kakvu posto sam qrcina ako bude kisa padala morat ce ona da plati kafe i jos da mi da za kladare![]()
![]()
![]()
![]()

poznata situacija a

bodi123 je napisao/la:kakav bog si tiQUARTERBACK je napisao/la:znaci sutra se pouzdam u dobro vrijeme da mogu s ovom otici prosetat i na klupu kakvu posto sam qrcina ako bude kisa padala morat ce ona da plati kafe i jos da mi da za kladare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
braca meni nestane para zove me treba na kafu ja moram rec bolestan ne mogu i tako po heftu znam odgadjat , crnjak mi je da ona placa fakat![]()
![]()

ma i meni je nekad em mi bude mrsko u startu ici ako nemam para, em mi nekad zao nje, a nekad i nije ko sto ce sutra biti ako bude kisa padala

pusti najveću mećavuuu gospodeeeeeeQUARTERBACK je napisao/la:znaci sutra se pouzdam u dobro vrijeme da mogu s ovom otici prosetat i na klupu kakvu posto sam qrcina ako bude kisa padala morat ce ona da plati kafe i jos da mi da za kladare

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
LjumanM95 je napisao/la:pusti najveću mećavuuu gospodeeeeeeQUARTERBACK je napisao/la:znaci sutra se pouzdam u dobro vrijeme da mogu s ovom otici prosetat i na klupu kakvu posto sam qrcina ako bude kisa padala morat ce ona da plati kafe i jos da mi da za kladare![]()
![]()
![]()
![]()

@Vedo bolan pa pricao sam ti za onu situaciju kad je cura ubola tiket

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
QUARTERBACK je napisao/la:![]()
ma brate samo da bude sunce i sutra to je najbitnije
gahahahahahahaha bolestan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma i meni je nekad em mi bude mrsko u startu ici ako nemam para, em mi nekad zao nje, a nekad i nije ko sto ce sutra biti ako bude kisa padala![]()
![]()

e oplaka sestre mi

ma meni samo zao samog sebe jer znam da mi nece dat p... kad reknem da sam bolestan

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ljumane dusmanegaston je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:pusti najveću mećavuuu gospodeeeeeeQUARTERBACK je napisao/la:znaci sutra se pouzdam u dobro vrijeme da mogu s ovom otici prosetat i na klupu kakvu posto sam qrcina ako bude kisa padala morat ce ona da plati kafe i jos da mi da za kladare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Vedo bolan pa pricao sam ti za onu situaciju kad je cura ubola tiket![]()

gahahahahaha znam al reko da i kod tebe nije bilo ovih situacija da joj uzimas repa za kladaru

ma zivota mi mogu i one platiti jednom u 5 izlazaka sta im fali poserem ih samo daju na sminku i odjecu i gluposti razne boli me kara i ja nekad od usta znam odvajat da imam kad izadjemo al sad kako to odmice u dalju fazu pocela je i ona da placa htjela ne htjela

jos cu je pocet slat da mi uplacuje na racun u kladionicu, pored faksa nam je blizu pa cu je nekad na pauzi poslat da uplati sta

Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 11 nov 2015, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
hahah samo oštro vedade, samo oštro... nula si ako ne tražiš i 5 automatika, makar onih po 0,70 u formuli

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

ide ovo raja pjeske veceras.

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Boli te tuki ulovio si Ajzeu na manjoj margini 

Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ajde Crb-Parana makar gol u prvom da imam odmah sigurno u dzepu sta dobijeno,a moze i Bahia odmah 2+ u prvom
Prodje Bahia cekam na dva tiketa gol u prvom Parana
Prodje Bahia cekam na dva tiketa gol u prvom Parana

- Evolution87
- Kontakt:
Ajde atletico izjednacite do pol
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.