Idi lijeci se bolesni covjece!andaluz01 je napisao/la:Obicno ne brojim krvna zrnca sve dok neko drugi ne pocen brojati moja I onda to debelo platim.
Citam da su u posljednjem susretu Borca I Sarajeva za Borac igrla dva Bosnjaka a za Sarajevo samo jedan????.
A u SIPI nema ni jednog, kao ni u bivsoj JNA pa nam se to slupalo o glavu.
Tatini sinovio voze 200km/h sat Sarajevom I ubijaju nase majke i sestre. I NIKO NISTA????????????????????????????????
Haloooooo, pa jesmo li to stvarno postali novi Cigani na Balkanu. Sta nam je ostalo da prosimo, sakupljamo staro gvozdje, popravljamo kispobrane. I sto je najinteresantnije ovdje smo po vlastitom izboru glasajuci vec 20 godina za mafijasku petu kolonu SDA,SDP,SZBH,SBB,DNZ. NEMA NIKAKVIH NAZNAKA DA CE NA SLIJEDECIM IZBORIMA BITI DRUGACIJE.
Kao sto vidite I ovo itekako ima veze sa sportom. Umjesto nekom novom Hasetu I Papetu, divit cemo se Nemanjama, Milosevicima, Karadzicima I td. Nema veze, ja bih progutao I to da ti isti igraci nece poslije gledati da igraju za orlove I vatrene, a ne za zmajeve.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zasto li mene ne iznenadjuje da se i ti slazes kako ova dvojica pomenutih nisu klasni igraci???Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja bih se slozio da su to onako igraci, nikakav znacajniji iskorak... Bice to opet po svemu sudeci novo Sarajevo sljedece sezone, a opet ce im trebati 15 kola da si zapamte imena...
Ima li bilo sta,znaci,bilo sta,bilo koji detalj a tice se pozitivnih promjena,desavanja,ili bilo cega devetog sto znaci POZITIVNO u FKS,a da ti i podabranci slicni tebi ne iskomentarisete kontra,jel ima????
Otvorite stand pur pjene,uzmite lovu,treba to raji svakodnevno za prozore,vrata,i stolariju uopste..
Gledam vas sta radite na temi zrinjevaca,jes penal ili nije,pa od ukupno 20 komentara tamo,vasih je 15 da jeste naravno.
Imate li imalo ljudskosti u sebi,bar za promil..vela havle po stotinu puta..cccccc
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hu iz ju covjece?! Tema?!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nema je. **** ste je ti i slični.Baja_Zvjerka je napisao/la:Hu iz ju covjece?! Tema?!
4.10.2009.
ju,ne rise,njaške ko foka konstantno,tu i tamo ponekad napravis malu pauzu,ali definitivno nista ne propustas na ovoj temi,u toku si 24h na dan...Baja_Zvjerka je napisao/la:Hu iz ju covjece?! Tema?!
baja,presaltaj se malo..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- molotovljev
Pa, mi vec imamo top igrace za nase uslove.bordobijeli je napisao/la:ovaj duljevic je top igrac za nase uslove
Nekad mi nije jasno, sta zapravo zelimo mi, igrace samo za nase uslove ili igrace na koje mozemo racunati
da ce u nekoj bliskoj buducnosti napraviti neki znacajniji evropski rezultat.
Imamo sve preduslove za tako nesto, samo sto nemamo nekoga u klubu koji ce prepoznati koji je to pravi
igrac za nas...Ako budemo cekali da nam Akademija izbaci igraca...Ne znam, dug je to period, a navijaci su
vec odavno na ivici nervnog sloma i nemamo bas strpljenja cekati toliko dugo.
Da se vratimo na Duljevica, je li on igra za jednu od mladjih selekcija BiH, i gdje ono bio na probi nedavno,
ako je uopste bio ? Koliko je golova dao ove sezone i recimo koliko je puta bio u ulozi asistenta ?
Pa eto ako je neko raspolozen da odgovori na ova pitanja i usput malo nam opise koje su to njegove karakteristike,
zbog cega je toliko dobar igrac kao sto se pise/prica..
F.K.SARAJEVO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prosao sve selekcije BiH. Trenutno igra za U21. Odigrao je samo prvu polusezonu za Olimpic i zabio 4 gola i imao 1 asistenciju(mada nevjerujem da je Transfermarkt pouzdan sto se tice asistencija).
Smijesno je meni tebe ubjedjivati da je dobar igrac ako ga nikad nisi gledao

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- molotovljev
E jbg sad, kao da igra u Portugalu pa da ga nikad nisam gledao...Gledao jesam, ali mozda nedovoljno da bi meSarajlijc@ je napisao/la:Prosao sve selekcije BiH. Trenutno igra za U21. Odigrao je samo prvu polusezonu za Olimpic i zabio 4 gola i imao 1 asistenciju(mada nevjerujem da je Transfermarkt pouzdan sto se tice asistencija).
uvjerio u neke svoje sposobnosti.. Evo vidim prosao je sve mladje selekcije, dao je tih par golova...
Pa, bas kao i Bilbija, zar ne ?
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
koja je ovo godina ?

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ako se ne varam, na ovoj slici prepoznaje
Granova, Avdica, Turkovica, Varesanovica i Baljica. Znaci da je ovo neka ratna godina.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Granova, Avdica, Turkovica, Varesanovica i Baljica. Znaci da je ovo neka ratna godina.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- storm_raider
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pa ne pratim bas tu statistiku i slicno al duljevica sam gledao 7-8 puta i uvijek je bio dobar i u mladoj i u olimpicu ,krilo je jak i fizicki i na lopti ,mislim za njeg da bi nam sigurno bio pojacanje ,stoji i ona sto si rekao da smo svi mislili da ce Bilbija trpati pa on nista al za ovog mislim da necemo ofulati .cak jedan nedavno interviju s ivicom osimom je bio i pitao ga novinar o mladoj reprezentaciji sta misli o njoj i on spomenu duljevica kao kvalitet i neku buducnost za A tim .molotovljev je napisao/la:Pa, mi vec imamo top igrace za nase uslove.bordobijeli je napisao/la:ovaj duljevic je top igrac za nase uslove
Nekad mi nije jasno, sta zapravo zelimo mi, igrace samo za nase uslove ili igrace na koje mozemo racunati
da ce u nekoj bliskoj buducnosti napraviti neki znacajniji evropski rezultat.
Imamo sve preduslove za tako nesto, samo sto nemamo nekoga u klubu koji ce prepoznati koji je to pravi
igrac za nas...Ako budemo cekali da nam Akademija izbaci igraca...Ne znam, dug je to period, a navijaci su
vec odavno na ivici nervnog sloma i nemamo bas strpljenja cekati toliko dugo.
Da se vratimo na Duljevica, je li on igra za jednu od mladjih selekcija BiH, i gdje ono bio na probi nedavno,
ako je uopste bio ? Koliko je golova dao ove sezone i recimo koliko je puta bio u ulozi asistenta ?
Pa eto ako je neko raspolozen da odgovori na ova pitanja i usput malo nam opise koje su to njegove karakteristike,
zbog cega je toliko dobar igrac kao sto se pise/prica..
Ovaj tekst da li je uopce istinit ? Ovo je trebao praviti i raditi analizu neko neutralan, da bi bila vjerdostojna. Ovo NASI IGRACI SU IZVELI odmah okaci macku o rep ...koalem je napisao/la:Utakmica 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine u brojkama
Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", u srijedu navečer odigrana je prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. Naše Sarajevo, uprkos terenskoj dominaciji, nije uspjelo slomiti otpor gostiju, ekipe Zrinjskog iz Mostara, i utakmica je završena rezultatom 0:0.
Analiza jučerašnje utakmice pokazala je preciznije koliko su izabranici Roberta Jarnija bili blizu pobjede. U toku utakmice, fudbaleri u bordo dresovima uspjeli su napraviti 520 tačnih pasova, dok je 31 dodavanje bilo netačno.
Naši igrači izveli su 7 udaraca iz ugla, a gosti iz Mostara 3. I broj udaraca je na strani Sarajeva. Fudbaleri bordo kluba šutirali su ukupno 14 puta, od toga čak 10 u okvir gola gostiju, dok je Zrinjski na drugoj strani šutirao samo tri puta u toku utakmice, od toga dva puta u okvir gola Bandovića.
Sarajevo je bilo jako blizu pobjede u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine i vjerujemo da će naši igrači dobru igru ponoviti i u revanšu u Mostaru, uz bolju efikasnost, te da će se naš klub plasirati u finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u državi.
Nema tu objektivnosti, vec je to da se napumpa samo nesto, po mom nekom shvatanju nisam bas skontao sta ..
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
sonpenn je napisao/la:Zna li ko sto ne igra garo(Koudio) nikako ?

"Avaz"
Pitar sa Kariba je napisao/la:sonpenn je napisao/la:Zna li ko sto ne igra garo(Koudio) nikako ?
"Avaz"
Fino,fino još jedan igrac vise u kadru.Samo sam ga jednom imao prilike gledati na priprema u Antaliji neko je postavio neki video igrali smo protiv Svicaraca,igrao po boku i dobro je to odradio.Dao je gol i imao asistenciju.Nikad mi nije bilo jasno sto ga nema ni na klupi,ali dobro eto i sad je to rijeseno valjda nesto bude od njega.
Cuj 10 udaraca, ja se sjećam 4: Travancic u golmana, slobodni Jajala a golman brani, stativa Stojceva, i čini mi se da je još jednom Stojcev pucao a golman odbranio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Hebibovic i Duljevic uskoro na Koševu
Veliki naslov u Avazu.

Veliki naslov u Avazu.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- franklampard8
- Kontakt:
Namjestamo utakmice, nemamo vremena.Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinite, iz Obale Slonovace uvjerenje dolazi 4 mjeseca? Da smo u vremenu goluba pismonosa, puno je, a u vrijeme aviona i raketa, previse je...
1946