Puste Hummelsa u BVB,
BVB proda Sancha City-u,
City nama proda Sane-a.

Bilo kako bilo, ovo vise nije komedija, vec Psiho Tragedija Drama

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Daj link gdje je sane kazao otvoreno da zeli doci, ja sam citao samo da zeli se dobro odmoriti i razmislitiledar je napisao/la:@shickeria
Pa Sane je izrazio želju da dođe, ali se klubovi ne mogu dogovoriti oko odštete. Jedni i drugi taktiziraju.
Vi znate da njima dolazi Joao Felix i da idu u pojačanje obrane pa bi mogli imati problema sa FFP-om, a također je poznato da Sane ima i defanzivne deficite zbog kojih Guardioli nije u prvom planu.
S druge strane oni znaju da nema vrhunskih krila na tržištu, da ste vi vrlo zagrijani i da su vam alternative ograničene. Odoi je upitan, ne toliko zbog produljenja ugovora koliko zbog moguće sklonosti povredama, jednom kad te ozbiljno načnu zna bit jako nezgodno, povijest je prepuna takvih slučajeva. Promjena sistema igre sa Dybalom je isto upitna ili sumnjiva mogućnost, radi se o radikalnoj promjeni a ovaj košta još više nego Sane. Pepe isto dosta košta obzirom da još nije iskušan na vrhunskom nivou.
Ja bih rekao da je to pat pozicija, čeka se prvi potez suparnika.
Nit je Hummelsu prosao vrhunac niti cemo ga toliko dobro unovciti. 30 godina za stopera, pa ima jos najmanje 3 vrh sezone.schickeria je napisao/la: Ne treba zaboraviti da transferima hummelsa i boatenga rjesavamo 28 miliona wage budgeta za igrace ciji je vrhunac prosao i dosao je zadnji vlak da ih se unovci
On vec dvije sezone ne moze uhvatiti formu i kontinuitet kakav je imao nekad, nogomet je strahovito napredovao i njegov nedostatak brzine je ogroman problem,Lucas je brzi igrac i bolji u presingu sto je osnova Kovaceve igreharden je napisao/la:Nit je Hummelsu prosao vrhunac niti cemo ga toliko dobro unovciti. 30 godina za stopera, pa ima jos najmanje 3 vrh sezone.schickeria je napisao/la: Ne treba zaboraviti da transferima hummelsa i boatenga rjesavamo 28 miliona wage budgeta za igrace ciji je vrhunac prosao i dosao je zadnji vlak da ih se unovci
To bi bio šlag(anfall) na krajuOsim13 je napisao/la:Lovren je na prodaju :kafa
Normalno je da on to neće javno reći pa da, ako se transfer izjalovi, dođe u još lošiju poziciju u Cityju. Ipak on tamo ima značajnu minutažu i zašto bi je dovodio u pitanje. Ali mediji navode:schickeria je napisao/la: Daj link gdje je sane kazao otvoreno da zeli doci, ja sam citao samo da zeli se dobro odmoriti i razmisliti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.