FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PACO
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PACO » 03 apr 2014, 21:07

Nazalost 30.6. ugovori isticu Tatomirovicu i Tadejevicu i tu uprava kasni kao i uvijek dosad.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 apr 2014, 21:17

PACO je napisao/la:Nazalost 30.6. ugovori isticu Tatomirovicu i Tadejevicu i tu uprava kasni kao i uvijek dosad.
Tatomirović je do 2015
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 apr 2014, 21:19

Dzakmic je napisao/la: Sve to stoji u vezi Velkoskog i Bilbije, al eto ne bi lose bilo imati jos jednog sidraša.A ovo u vezi Plakala se ne mogu sloziti, kod nas je situacija takva da ni mi nemamo vremena za cekanje, nama je hitno potreban trofej, bilo kup , bilo liga.Imam osjecaj da ce krenuti nabolje ukoliko osvojimo kup ili ligu.Raja je gladna trofeja, pritisak je na igracima, nezz koliko bi se Plakako kao mlad igrac mogao nositi sa pritiskom.
E u toj nestrpljivosti je naš najveći problem. Uprava potajno sluša šta kažu navijači, i onda u "strahu od navijača" radi brzo i po nekad nepromišljeno, zato se nama dešavaju te stalne promjene igračkog kadra. Pod pritiskom trofeja dovode se "pojačanja" a ustvari su to istrošeni igrači. Ovi novi ugovori i dolasci nam govore da se takvoj politici bliži kraj. Plakalu treba dati priliku a trener i stručni štab treba da ga pripreme za pritisak koji igranje u prvom timu nosi sa sobom.
miky_hz je napisao/la:Bilbija klupa al pod hitno ..... i igru ledjima idi u **** i ti i gradjenje i kretanje,isto Karica da gledam al pljunuto s tim sto je onaj mrljo djelio neke asistencije.Ili da igramo sa dva spica pa da on bude tu,ovako nema smisla,pravog spica gusimo na krilu gdje nemoze prikazati pola od onoga sto treba(Krste)frajer koji je puno brzi,pokrentniji,vidjeli smo i da ima bolju realizaciju jednostavno se gusi radi sistema i kurceve formacije,kojom automatski gubimo 2 igraca pricam o ovome koji je los do sada i koji bi morao na klupu ili nesto drugo,i pricam o ovome koji se gusi na krilu.Kristalno jasne stvari i vrlo logicne koje slijepac samo moze da nevidi
To sam ja sinoć najviše zamjerio Jarniju, jer je Todorović jednostavno MORAO ući umjesto Bilbije a ne Velkoskog.
P.S. Morao sam ti malo urediti post radi pojedinih riječi :)

@PACO
Ne bi me iznenadilo da na kraju sezone izađu sa izjavama da se pomenuti igrači ne uklapaju u viziju Roberta Jarnija.. :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
@sekac Obojici ugovori ističu na ljeto ove godine, bar prema transfermarkt-u.

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 03 apr 2014, 22:11

Ja isto mislio da je Tatko do 2015. ali transfermarkt kaze 2014.
@Hilmo
Lako moguce pogotovo ako se nista ne osvoji.

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 03 apr 2014, 22:13

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/ivan-t ... rajevu/613" onclick="window.open(this.href);return false;

clanak objavljen 04.08.2012. godine , tako da mu prema ovome ugovor istice 2015 godine

ps. Aldine nemoj se praviti pametan, ispadas glup bezveze ;)

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 03 apr 2014, 22:22

Dzakmic je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/ivan-t ... rajevu/613

clanak objavljen 04.08.2012. godine , tako da mu prema ovome ugovor istice 2015 godine

ps. Aldine nemoj se praviti pametan, ispadas glup bezveze ;)
Ma i meni je to bilo negdje u glavi ali nisam bio siguran.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 03 apr 2014, 22:49

Zna li ko sto ne igra garo(Koudio) nikako ?
Sarajevo ljubavi moja.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 03 apr 2014, 22:55

sonpenn je napisao/la:Zna li ko sto ne igra garo(Koudio) nikako ?
Dok se momak malo navikne na sredinu, sumnjam da ce zaigrati ove sezone.
Ti si opet šampion !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 apr 2014, 22:58

Sarajevo ljubavi moja!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 03 apr 2014, 23:40

Tek sad Sam vidio sta je bandovic uradio basari, ovo je bruka i sraamota sta nije dosudjeno kao penal, Ako ovo nije, ne znam sta treba uraditi da se svira kao penal, Vasa uprava bi trebala izdati neko saopstenje povodom ovoga, sudija je kriminalac, a uprava se bori protiv toga u bh fudbalu..

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 apr 2014, 23:51

Sarajlijc@ je napisao/la:Ja koliko sam upucen pored Duljevica i Hebibovic je nas.
To kao neka pojacanja ?! Iako mislim da vecina vas na forumu smatra da su ova dva igraca pojacanja za nas,
ja sam potpuno drugacijeg misljenja. Nista necemo dobiti dolaskom ova dva igraca.
Necu reci da su losi igraci, ali smatram da nisu ni dovoljno dobro da bi, pogotovo sada, igrali u bordo dresu.
Igraci, koji u zadnje vrijeme cesto zauzimaju medijski prostor, al fakat ne znam zasto. Cisti prosjek.

Ponavljam, po ko zna koji put u ove tri godine; Ako zelimo, a zelimo, da napravimo iskorak i da nam klub
u rezultatskom smislu krene uzlaznom putanjom, moramo u timu imati najmanje dva igraca sa prostora
Juzne Amerike i eventualno nekog iz Afrike...Naravno, podrazumjeva se da ti igraci trebaju biti kvalitetni
fudbaleri, kako tehnicki tako i fizicki, a ne samo da su crnci, kao sto je do sada bio slucaj...
Pored toga, mi moramo sprijeciti odlazak kvalitetnih igraca kao sto su to Husejinovic i Komazec.
Meni samo nije jasno kako to da se recimo Komazec nije pronasao u tom nekom novom, evropskom Sarajevu.
Da li je prepoznao ambicije kluba, ili da li mu je neko sapnuo, ej slusaj neka te ovde, zelimo to i to, a ti mozes ici
kada za tebe dodje neka ekstra ponuda, sto ne sumnjamo da ce se uskoro desiti.
Valjda je logicno da ce prije iz Sarajeva, koje bi u medjuvremenu napravilo neki znacajniji evropski rezultat,
otisao u neki veci evropski klub, nego recimo iz J. Koreje. Ali kako stvari stoje...(necu dalje)
F.K.SARAJEVO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2014, 23:53

diplomatija je napisao/la:Tek sad Sam vidio sta je bandovic uradio basari, ovo je bruka i sraamota sta nije dosudjeno kao penal, Ako ovo nije, ne znam sta treba uraditi da se svira kao penal, Vasa uprava bi trebala izdati neko saopstenje povodom ovoga, sudija je kriminalac, a uprava se bori protiv toga u bh fudbalu..
da bio je penal i zalit cemo se ,treba biti ponovljena utakmica

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 03 apr 2014, 23:59

Ne mogu da vjerujem da neko vidi penal u onoj intervenciji Bandovica... Pa covjek je izboksovao loptu i u padu uletio GLAVOM igracu zrinjskog u NOGE, da bi se ovaj poslije teatralno bacio a citavo vrijeme taj igrac nije ni blizu lopte... Sta vam je ba vise....!?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 apr 2014, 00:08

Molotovljev da li si ikad gledao Duljevica i Hebibovica?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 apr 2014, 00:17

I ja bih se slozio da su to onako igraci, nikakav znacajniji iskorak... Bice to opet po svemu sudeci novo Sarajevo sljedece sezone, a opet ce im trebati 15 kola da si zapamte imena...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 apr 2014, 00:26

ovaj duljevic je top igrac za nase uslove :!:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 apr 2014, 00:27

Sarajlijc@ je napisao/la:Molotovljev da li si ikad gledao Duljevica i Hebibovica?
Iskreno, vise sam ih upratio kroz medije nego na terenu. A ono sto sam gledao na terenu, moram priznati da
na mene nisu ostavili poseban utisak, da bih mogao reci, e to si ti fudbaleri koje bih ja volio vidjeti u bordo
dresu. Kazem ti, prosjecni bh igraci koji su svakako dobri za ekipe kao sto su Olimpik ili Velez.
Ne znaci da sam upravu, ali to je samo moje misljenje, i usput da kazem da u narednom prelaznom roku,
ne bih doveo niti jednog igraca iz nekog bh kluba... pod uslovom ako mislimo nesto vise.. a, ako zelimo i naredne
godine da se borimo za neko mjesto koje vodi u Evropu, onda nemam nista protiv..
F.K.SARAJEVO

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 04 apr 2014, 00:28

**** vas defetizam ba,sve dok imamo i 1% shanse ja chu se nadati(a imamo vishe od 1%),sa takvim stavom "spushtenih gacha" chemo otichi u prijedor i popushiti,bash smo plachipichke,a postoji i vishe nego realna opcija da se nadamo tituli do zadnjeg kola ako ovo u prijedoru prodjemo,pa ako je i ne osvojimo,bar chemo se isfurati do zadnjeg kola

VVVBK

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 04 apr 2014, 00:33

Utakmica 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine u brojkama

Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", u srijedu navečer odigrana je prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. Naše Sarajevo, uprkos terenskoj dominaciji, nije uspjelo slomiti otpor gostiju, ekipe Zrinjskog iz Mostara, i utakmica je završena rezultatom 0:0.

Analiza jučerašnje utakmice pokazala je preciznije koliko su izabranici Roberta Jarnija bili blizu pobjede. U toku utakmice, fudbaleri u bordo dresovima uspjeli su napraviti 520 tačnih pasova, dok je 31 dodavanje bilo netačno.

Naši igrači izveli su 7 udaraca iz ugla, a gosti iz Mostara 3. I broj udaraca je na strani Sarajeva. Fudbaleri bordo kluba šutirali su ukupno 14 puta, od toga čak 10 u okvir gola gostiju, dok je Zrinjski na drugoj strani šutirao samo tri puta u toku utakmice, od toga dva puta u okvir gola Bandovića.

Sarajevo je bilo jako blizu pobjede u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine i vjerujemo da će naši igrači dobru igru ponoviti i u revanšu u Mostaru, uz bolju efikasnost, te da će se naš klub plasirati u finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u državi.
4.10.2009.

andaluz01
Kontakt:

Post Postao/la andaluz01 » 04 apr 2014, 00:34

Obicno ne brojim krvna zrnca sve dok neko drugi ne pocen brojati moja I onda to debelo platim.
Citam da su u posljednjem susretu Borca I Sarajeva za Borac igrla dva Bosnjaka a za Sarajevo samo jedan????.

A u SIPI nema ni jednog, kao ni u bivsoj JNA pa nam se to slupalo o glavu.

Tatini sinovio voze 200km/h sat Sarajevom I ubijaju nase majke i sestre. I NIKO NISTA????????????????????????????????

Haloooooo, pa jesmo li to stvarno postali novi Cigani na Balkanu. Sta nam je ostalo da prosimo, sakupljamo staro gvozdje, popravljamo kispobrane. I sto je najinteresantnije ovdje smo po vlastitom izboru glasajuci vec 20 godina za mafijasku petu kolonu SDA,SDP,SZBH,SBB,DNZ. NEMA NIKAKVIH NAZNAKA DA CE NA SLIJEDECIM IZBORIMA BITI DRUGACIJE.

Kao sto vidite I ovo itekako ima veze sa sportom. Umjesto nekom novom Hasetu I Papetu, divit cemo se Nemanjama, Milosevicima, Karadzicima I td. Nema veze, ja bih progutao I to da ti isti igraci nece poslije gledati da igraju za orlove I vatrene, a ne za zmajeve.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.