FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sve u svemu ove sezone smo kratki za dva - tri igrača da bi uzeli nešto (ne kažem da nećemo, ali ...). Strašna smo ekipa , samo prerazvučena i to je jedina mana . Trebamo stvarno bit zadovoljni ovim dosad , jedini smo u vrhu sa samo trinaest -četrnaest ozbiljnih igrača . Nad tim bi se naši konkurenti trebali zamislit kad nas ovako sporadično pobijede. Nadam se da je ostalo još nešto od te igračke i Husrefove "naučne fantastike" i za finiš prvenstva . Zakuhali smo dobro ove godine, iduća će biti i bolja kako god se ova završila .Razbili smo monotoniju lige , pokazali koliko dobra Sloboda može biti i koliko može kvalitetno uticati na komplet ligu .
-
- Kontakt:
a i realno ova njihova ekipa po kvaliteti je jako dobra, jedna od boljih ekipa unazad 5 godina sto je igrala premijer ligu. Da su od pocetka imali ovakvu ekipu,sad bi bili prvi sa 5-6 bodova prednosti. I protiv takve ekipe, mi smo dominirali pri cemu su oni bar 6 ili 7 igraca u kupu odmorili za ovaj susret. Nisu nam sanse stvorili osim gola koji je bio tref. Ni nasa igra nije bila nesto, ali sad kad sam pregledao- meni je na prvu djelovalo stihijski poslije njihovog gola; al smo zaista imali 3 odlicne sanse, a ko zna kako bi se razvijalo da smo ga zavukli. Sve u svemu, svaka čast igračima se nema šta prigovoriti. Husrefu da, ali vidjet cemo na kraju na sta ce to izaci i kolika je njegova eventualna krivica.
Zadnja izmjena: boomerang5, dana/u 20 mar 2016, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
P.S. - pustite zapad na miru više .
gledam sad raspored, narednih 5 tekmi se mora uzet' najmanje 12 bodova, uz malo srece, mozda malo pobjegnemo Zrinji, jer objektivno, raspored je sto se mene tice, za pozeljeti narednih 5 kola
Borac-Sloboda 0-0
Sloboda-Radnik 1-0
Sloboda-Sarajevo 2-1
Vitez-Sloboda 1-3
Sarajevo-Sloboda 0-3
Sloboda-Zeljo 0-1
4 pobjede remi i poraz.
Gol razlika 9-3
Odigrali smo solidno ovaj prvi dio proljeca **** okliznuli smo se idemo dalje.
U mostar po tricu.
Sloboda-Radnik 1-0
Sloboda-Sarajevo 2-1
Vitez-Sloboda 1-3
Sarajevo-Sloboda 0-3
Sloboda-Zeljo 0-1
4 pobjede remi i poraz.
Gol razlika 9-3
Odigrali smo solidno ovaj prvi dio proljeca **** okliznuli smo se idemo dalje.
U mostar po tricu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Reci im bratekadtrebaglasan je napisao/la:P.S. - pustite zapad na miru više .

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- marseille_unique
- Kontakt:
Dobra, hahhaBlackmore2 je napisao/la:Koliko seljaka dolazi na Tusanj
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- Suljo20002
- Kontakt:
Ljudi da vam prosvijetlim situaciju : HUSIC JE BIO NA KLUPI ZA REZERVE DANAS 

Ne treba padati u ocaj bolje izgubiti od Želje na tušnju nego od Mladosti DK !
Dobro ce nam doci ova pauza nakon toga dobiti velez oni ce sigurno nekom otkinuti bod nadam se da nece nama.
Ne treba gledati previše unaprijed ali Slavija eventualnim porazom od Sarajeva igra ce veoma bitnu utakmicu protiv Zrinjskog kuci.
Radnik polako otpada što se tice borbe za europu za nas je mozda to dobra stvar a mozda i nije vidjet' cemo !
Korak po korak ništa nije izgubljeno a ništa nije ni osigurano što se tice europe.
Dobro ce nam doci ova pauza nakon toga dobiti velez oni ce sigurno nekom otkinuti bod nadam se da nece nama.
Ne treba gledati previše unaprijed ali Slavija eventualnim porazom od Sarajeva igra ce veoma bitnu utakmicu protiv Zrinjskog kuci.
Radnik polako otpada što se tice borbe za europu za nas je mozda to dobra stvar a mozda i nije vidjet' cemo !
Korak po korak ništa nije izgubljeno a ništa nije ni osigurano što se tice europe.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ne mogu se oteti dojmu da smo mogli bez problema bod uzeti da se lopta nije onako sretno odbila. To je bila ujedno i jedina prava prilika Zelje na utakmicu. Pored tog jos jedan sut u okvir gola u 41'.
Od prve minute se primjetilo da to nije ista Sloboda koja je igrala ranije utakmice, da nedostaje dosta svjezine ekipe i da igraju momci koji su iznijeli najveci teret prva tri kola i dvije kup utakmice i da jednostavno nisu vise mogli.
I pored svih tih problema, nedostatka 3 prvotimca + Haurdica mi smo igrali svoju igru, konstantno gradili napada, stvarali prilike i poluprilike i protivniku sa onakvim brojem kvalitetnih pojedinaca dopustili 2 prilike za 90', od cega je jedna usla.
Nadam se da za naredne Kup utakmice, bez obzira ko nam bio protivnik, necemo imati ovoliko problema sa povredama, i da ce vise igraca biti u rotaciji kako se ovako nesto ne bi ponovilo.
Vise bi volio da nas je Zeljo pobjedio boljom igrom, ovako su vise sretno nego spretno odnijeli 3 boda, al' nema veze, idemo dalje. SLOBODA DO GROBA!
Od prve minute se primjetilo da to nije ista Sloboda koja je igrala ranije utakmice, da nedostaje dosta svjezine ekipe i da igraju momci koji su iznijeli najveci teret prva tri kola i dvije kup utakmice i da jednostavno nisu vise mogli.
I pored svih tih problema, nedostatka 3 prvotimca + Haurdica mi smo igrali svoju igru, konstantno gradili napada, stvarali prilike i poluprilike i protivniku sa onakvim brojem kvalitetnih pojedinaca dopustili 2 prilike za 90', od cega je jedna usla.
Nadam se da za naredne Kup utakmice, bez obzira ko nam bio protivnik, necemo imati ovoliko problema sa povredama, i da ce vise igraca biti u rotaciji kako se ovako nesto ne bi ponovilo.
Vise bi volio da nas je Zeljo pobjedio boljom igrom, ovako su vise sretno nego spretno odnijeli 3 boda, al' nema veze, idemo dalje. SLOBODA DO GROBA!
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
100% polufinale kupa sa željom.
Velež II ima teža gostovanja od nas plus ako se negdje okliznu i izgube od želje eto im željo na - 1
Mogao bi hladno biti željo glavni konkurent za titulu imaju širok izbor dobrih igrača za našu ligu i teško da će negdje kiksati
Bilo bi extra da s piticama odigraju X
Iz naredne 3 uzeti 9 bodova i uzeti titulu, yebo evropu samo idemo do kraja
Velež II ima teža gostovanja od nas plus ako se negdje okliznu i izgube od želje eto im željo na - 1
Mogao bi hladno biti željo glavni konkurent za titulu imaju širok izbor dobrih igrača za našu ligu i teško da će negdje kiksati
Bilo bi extra da s piticama odigraju X
Iz naredne 3 uzeti 9 bodova i uzeti titulu, yebo evropu samo idemo do kraja
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
+1Gifron je napisao/la:Ne mogu se oteti dojmu da smo mogli bez problema bod uzeti da se lopta nije onako sretno odbila. To je bila ujedno i jedina prava prilika Zelje na utakmicu. Pored tog jos jedan sut u okvir gola u 41'.
Ful potpisujem! Pauza i gazimo dalje.
Sloboda prvak!
tuzlanska Sloboda
Tuga brate.bod je bio najrealniji.nevjerovatno koliko ovoj ekipi znaci i fali saric.i definitivno trebamo nesto i sa terena uradit.kome je naletila iz kornera na vrh 16 odbi se o kvrgu i profula je.
Krpic onaj zicer il ona s pocetka utakmice steta.
Nije mi toliko krivo zbog poraza kolikoosjecaj da je bod bio i njima mjera.
Krpic onaj zicer il ona s pocetka utakmice steta.
Nije mi toliko krivo zbog poraza kolikoosjecaj da je bod bio i njima mjera.
Plus haurdic jednostavno momak se u ovoj ekipi nije snaso dosad. Ne ide i bog
Atmosfera odlicna posebno nakon utakmice znaci i ona podrska nismo pali odmah kako znamo.glave gore volim te slobodo
Atmosfera odlicna posebno nakon utakmice znaci i ona podrska nismo pali odmah kako znamo.glave gore volim te slobodo
.Thranduil je napisao/la:PS: Još samo da Husref izbaci Haurdića iz ekipe, kad već nije doveo pojačanja u pravom smislu te riječi da nas makar ispoštuje pa da ovog zakuca na klupu.
Zadnja izmjena: tzmalisa, dana/u 20 mar 2016, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
klub je uzeo odlicne pare od ove utakmice....moramo nastavit punit Tusanj...imamo vrapcicane pa 2 vezane kuci...vidjet cemo kako se igraci nose sa ovim most win situacijama....odlicno je sto je travnik izgubio kuci i do nas bi trebao bit totalno otpisan
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
lud si, kakvo zvizdanje? bolje skandiranje ''haurdicu napolje, haurdicu napolje'' ili tako nesto, na taj fazon...solinas je napisao/la:To sam tesko da ce uraditi.Thranduil je napisao/la:Teže mi je bilo poslije one pobjede protiv Sarajeva na Tušnju nego nakon današnjeg poraza.
Naročito mi je drago što ni igrači a ni navijači nisu pali nakon ovog poraza. Vidjelo se to danas nakon kraja utakmice. Bojao sam se toga i tog našeg mentaliteta ali test smo položili![]()
Idemo dalje punom parom nastavljamo i uz podršku da se borimo do kraja za taj trofej/e
PS: Još samo da Husref izbaci Haurdića iz ekipe, kad već nije doveo pojačanja u pravom smislu te riječi da nas makar ispoštuje pa da ovog zakuca na klupu.
Jedino da ga citav stadion izvizdi mozda ga i povuce na klupu.
Zadnja izmjena: tzmalisa, dana/u 20 mar 2016, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
Evo nakon prespavane noci da se i ja malo osrvnem na utakmicu. Utakmica nije bila bas najbolja od oba tima za oko ali desava se u ovakvim derbijima. Takticka nadmudrivanja oba trenera, borba na sredini terena gigantska od oba tima. Uz malo vise srece Zeljo je odnjeo 3 boda i ovo se moralo desiti jednom i bolje je da su oni kao jedan od boljih timova nego da cucnemo protiv nekih od slabijih sto bi mi tek bilo krivo.
Juce je bio praznik fudbala u Tuzli, pune tribine navijanje odlicno Fukare odlicne, organizacija odlicna i to su mnogi prepoznali koji su se juce vratili na Sjever samo da se nastavi. Za iduce tekme obavezno jaci razglas pokusati nabaviti jer sa strana na Sjeveru nista se nije culo vodjenje od vodja i koreografija nije bila potpuna je se papiri nisu digli barem se nije cuo poziv za tim.
Posebno sam ponosan na publiku i navijace nakon utakmice i aplauza nakon poraza igracima niko nista nije zamjerio, prava engleska reakcija i pokazuje koliko smo sazreli i koliko su nam lijepih momenata priredili ovih mjeseci nasi igraci i hvala ima za to.
Ovu pauzu dobro iskoristiti za odmor i onda u novu seriju pobjeda.
Juce je bio praznik fudbala u Tuzli, pune tribine navijanje odlicno Fukare odlicne, organizacija odlicna i to su mnogi prepoznali koji su se juce vratili na Sjever samo da se nastavi. Za iduce tekme obavezno jaci razglas pokusati nabaviti jer sa strana na Sjeveru nista se nije culo vodjenje od vodja i koreografija nije bila potpuna je se papiri nisu digli barem se nije cuo poziv za tim.
Posebno sam ponosan na publiku i navijace nakon utakmice i aplauza nakon poraza igracima niko nista nije zamjerio, prava engleska reakcija i pokazuje koliko smo sazreli i koliko su nam lijepih momenata priredili ovih mjeseci nasi igraci i hvala ima za to.
Ovu pauzu dobro iskoristiti za odmor i onda u novu seriju pobjeda.
samo Sloboda
- amanakazablon
- Kontakt:
Vozdra raja. Juce nerijeseno mozda i najrealnije, teren tezak, volju i zelju imali i mi i vi, mi na kraju malo vise srece i to je to. Nece vas ovaj poraz pokolebati, ja vam zelim da ako to ne budemo mi, da onda vi na kraju slavite titulu, nama Kup i mirna Bosna. Puno srece do kraja.
Zbog Tebe sam rođen i za Tebe navijam !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.