Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Raonffa » 30 maj 2016, 00:33

Al' ja ne znam što bi neko srao Meši zbog ovog rezultata kad je očigledno da je danas bio problem u pristupu igrača utakmici, vidjeli smo totalno dva različita poluvremena po volji, želji i htjenju da ne spominjemu igru na terenu.

Postavio je čovjek najbolje što je mogao izuzev tog Hadžića al' Hadžića koji na koncu konca nije ništa zayebao kao recimo Spaha i Bešić niti je bio među najboljim pojedincima na utakmici. Znači danas problem nikako nije bio u Hadžiću problem je bio u igračima od kojih smo najmanje očekivali da će biti problema odnosno malo iskusniji pratioci naše reprezentacije a i ostalih reprezentacija Ex-Yu znaju za taj naš "seljački mentalitet" najboljih igrača koji na pripreme dođu da drkaju qurac i odigraju utakmicu u istom stilu, to se dešava i kod Hrvata i kod Srba i kod svih ostalih država Ex-Yu i to se neće promijeniti nikada i niko to neće moći uraditi.

Mada za drugo poluvrijeme im se mora skinuti kapa, kada bi svaku utakmicu igrali sa onakvim pristupom mi bi zaista bili ono što često volimo reći da jesmo - jedna od boljih selekcija na svijetu.

I zato u Japanu više volim vidjeti Hodžića i Memiševića koji će dati svoj maksimum pa ćemo mi onda zaključiti da li oni imaju ili nemaju kvalitet nego da gledam Džeku i Spahića koji će te dvije utakmice odigrati preko qurca i narušiti atmosferu kao što se vazda naruši nakon loših partija naših glavnih igrača jer evo već čujem počeli su neki naslovi u novinama "Šta se desilo u hotelu poslije utakmice?" i slična senzacijska sranja koja dodatnu prave raskol među navijačima, zategnu odnose između igrača i novinara i onda to sve nekada kulminira u nekakvoj važnoj utakmici i pljušte kritike od svakoga pojedinačno na sve strane.

Uglavnom sve gore od goreg.

Evo ga jedan super video, možemo ga primjeniti na sve ex yu selekcije u svim sportovima :)

[youtube][/youtube]
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 30 maj 2016, 01:55

Ovako slicno je pisao i za utakmice protiv Luksemburga i Svicarske.[/quote]
A ti si pisao da Bicakcica nije zvao posto je on provjeren a nisi objasnio zasto je zvao sve druge provjerene igrace samo njega nije ;)

Izvini,ili nemas pojma,ili si nerealni optimista,ili si bot.[/quote]

Ne izmisljaj, nigdje to nisam napisao, postoje moji postovi o nepozivanja Bicakcica i vrlo lahko se moze provjeriti sta sam napisao.[/quote]

To je bio onaj @pinoglavi,zamjenio sam te s njim.Izvini.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 maj 2016, 09:38

Utakmicu je dobro vodio i napokon da mogu naci rezon makar u zamjenama. Po meni je utakmicu trebao poceti sa jos jednim krilnim igracem i bez Hadzica sa Hodzicem ili Vrancicem naprijed u sredini. Ali onda ne bi bilo mjesta za miljenika saveza i glavnog slasticara u ekipi. Dok mu got bude Anel a boga mi i Haris u ekipi on ili je slijep ili totalno limitiran trener. Cestitke za sansu koju je dao Hodzicu iako naravno na pogresnom mjestu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 maj 2016, 18:28

Mesa alkemicar. Podnesi ostavku dok je vrijeme.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2016, 18:32

dubrovnik je napisao/la:Utakmicu je dobro vodio i napokon da mogu naci rezon makar u zamjenama. Po meni je utakmicu trebao poceti sa jos jednim krilnim igracem i bez Hadzica sa Hodzicem ili Vrancicem naprijed u sredini. Ali onda ne bi bilo mjesta za miljenika saveza i glavnog slasticara u ekipi. Dok mu got bude Anel a boga mi i Haris u ekipi on ili je slijep ili totalno limitiran trener. Cestitke za sansu koju je dao Hodzicu iako naravno na pogresnom mjestu.
Vrancica uopste nije bilo u sastavu.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 30 maj 2016, 20:11

YEBO LI MU AREZINA MATER!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 maj 2016, 06:19

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:YEBO LI MU AREZINA MATER!
Ma ja šta će prvak države, bolje da je Sarica zovnuo ili Ordagu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 31 maj 2016, 14:17

bhsport je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:YEBO LI MU AREZINA MATER!
Ma ja šta će prvak države, bolje da je Sarica zovnuo ili Ordagu
Mehidić je najbolji.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 31 maj 2016, 15:51

Cuj ovog yebe Arezinu. Da pratis nasu ligu znao bi da je to majstor fudbala. Najbolji igrac prvaka BIH
E kolko smo mi glupa nacija...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 31 maj 2016, 16:12

szlaja je napisao/la:Cuj ovog yebe Arezinu. Da pratis nasu ligu znao bi da je to majstor fudbala. Najbolji igrac prvaka BIH
Da pratis ti nasu ligu znao bi kakav majstor je Ordagic ;)
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 31 maj 2016, 16:49

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Cuj ovog yebe Arezinu. Da pratis nasu ligu znao bi da je to majstor fudbala. Najbolji igrac prvaka BIH
Da pratis ti nasu ligu znao bi kakav majstor je Ordagic ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uzivam citajuci vase placipickaste postove. :lol: :lol: :lol:

Da cemu valja, bio bi pozvan. Nadam se da ti je jasno da nema pojma, jer bi ga u krajnjem slucaju Mesa stavio bar na ovaj proproproprosireni spisak.
Izvikan igrac, nista vise od toga. :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2016, 16:53

Thetraphak1921 je napisao/la:Da cemu valja, bio bi pozvan. Nadam se da ti je jasno da nema pojma, jer bi ga u krajnjem slucaju Mesa stavio bar na ovaj proproproprosireni spisak.
Sigurno se na spisku mogao naći još koji igrač Želje, ali to je Meši na čast.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

High

Post Postao/la High » 31 maj 2016, 16:57

Najprije Zahirović i ugrađeni Sadikovići.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2016, 17:01

Tako nekako, trebao je zvati Zolotića, Zahirovića, Memiju, pa možda su i Lendrić i Blagojević trebali promijeniti državljanstvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

High

Post Postao/la High » 31 maj 2016, 17:10

Možda se i Mulalić mogao progurati, bar do Šefa kuhinje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 31 maj 2016, 17:10

Virtu4l je napisao/la:Tako nekako, trebao je zvati Zolotića, Zahirovića, Memiju, pa možda su i Lendrić i Blagojević trebali promijeniti državljanstvo.
Ne znam samo cemu izostavljanje Krosevskog, Bogicevica, Stanica i Beganovica. Tebi na cast, kao i Mesi obzirom da su dvostruki arsini ocigledno vrlo zastupljeni u njegovom slucaju.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 31 maj 2016, 17:42

High je napisao/la:Možda se i Mulalić mogao progurati, bar do Šefa kuhinje.
Molim te ne siri dezinformacije. Mula je trazio posao cistaca a ne kuhinje. Hvala.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 jun 2016, 05:11

Evo tek sam sad pogledao tekmu i tanko je ovo njegovo sto se tice formacije. Ne znam zasto je stavio Hodzica da igra na krilu, absolutno nista nije pokazao. Duljevic ili Izet su trebali poceti na toj poziciji. Hadzic je veoma los igrac, on treba da igra def veznog a on pada, odbija se od igrace. Medo je pravo je usao u formu, izgleda da je skinuo dosta kila. Spanci mu lopte nisu mogli uzeti. Ne znam sta je sa Vrancicem, on je po meni trebao poceti tekmu.
Drugo poluvrijeme smo se pravo dobro nosili sa Spanijom, Besic veoma dobar na desnom beku, iako je bio los u prvom.
Spahic jako dobar, al brate opet on mora u.srati. Sta mu ono treba, ja mislim da on ne treba vise dobivati poziv. Njemu je ocito njegov ego vaznije od repke.
Kolasinac je maestralno odigrao. Pjanic veoma dobar, par gresaka. Vranjes i Zuka solidni takodjer. Visca onako, nije imao puno lopti, fino je jedno provukao loptu liku kroz noge i ono prije Spahicevog gola.
Duljevic je fino odigrao, treba otici van, da smrsa koju kilu bio bi zvijer. Hajrovic je fino odigrao, al treba se rijesavati lopte, par puta sam sebe dribla i gubi loptu.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 jun 2016, 05:20

---------Dzeko/Ibisevic--------
Lulic------Vrancic/Tino--Vica
---------Besic-----Pjanic------
Seo----Zuka-----Spaha--Vranjes

-------Hodzic/Bajic/Djuric-----
Duljevic---Medo/Krunic---Izet/Stevanovic
------Grahovac/Amir H----Cimirot------
Letic----Bicakcic----Sunjic----Susic

Sa jednim napadacem, jaka sredina, krila i bekovi. Ne znam sto stavlja Vrancica, Hodzica na krila kad imamo igraca koji tu mogu igrati.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 jun 2016, 10:39

Jos jedanput dokazao da je malo poglup, znas da je Vranjes zustar i da ce dobiti crveni ali ne izvodis ga iz igre u jednoj ovako nebitnoj utakmici...pa jbt sta imas od igraca na bekovskoj poziciji koji ne smije ukliznuti zbog zutog kartona...nevjerovatna ogranicenost Mehmeda.
Kad se sjetim Spahe u Irskoj, samo ga cudo spasilo sto nije dobio crveni karton a Mesa ga trebao zamijeniti jos u prvom poluvremenu.
Ispade Mulalic bolji strucnjak od tebe, covjek nakon grubog starta zamijeni Stevanovica u prvom poluvremenu protiv Sarajeva...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.