BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

BigBen
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la BigBen » 15 nov 2011, 14:04

tyler durden je napisao/la:malo vise od 5 hiljki nasih navijaca ce biti tamo ;)
Procitah negdje da ce biti 10 hiljada, sto je po meni nerealno. Uvijek nasi mediji dodaju koju milju vise...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 15 nov 2011, 14:06

Ja sam nešto uvijek mislio da je Saša Papac štoper,a sad po vašim postovima izgleda da je lijevi bek?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 15 nov 2011, 14:06

BigBen je napisao/la:
Procitah negdje da ce biti 10 hiljada, sto je po meni nerealno. Uvijek nasi mediji dodaju koju milju vise...
Na stadionu mozda nekih 4000max i po gradu sigurno ce biti oko 2000 dosta imajuci u obzir ovu krizu kao i radni dan i daljinu.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 15 nov 2011, 14:08

BigBen je napisao/la:
Rekli su u Parizu 15 000, a bilo ih preko 20 000!
Ko zna koliko će naših biti, portugalci mole svoje da dođu da napune stadion!
U jedno sam siguran, ispod 40 000 nas nebi bilo u ukraini i poljskoj!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 15 nov 2011, 14:09

dinoze je napisao/la:Moramo priznati Portugalcima da su nam odrzali lekciju u ponasanju i moralu.
Nasi igraci mogu prosetati po gradu prije tekme. Dok su njihovi bili vec na aerodormu sacekani sa "nozem" :D
U cemu su nam to održali lekciju? Od pocetka se prema nama odnose kao divljacima i prošle godine takoder,cijeli bataljon vojske doveli sa sobom, kukaju o terenu milion puta. Njihovi novinari i biskupi beljezgaju o tome kako ce biti nepravda ako ne bude Portugala i kako prvenstvo nece biti isto bez njih, cuj molim te nepravda. Njihovi igraci nisu doživjeli ništa što ne doživljavaju protivnici bilo gdje u svijetu. Sam Ronaldo je rekao da ga napadaju na svajoj drugoj utakmici, ali on samo našim navijacima pokazuje prst, što ga nije pokazao nsavijacima Citya, Barce, Sevilje..kad je takva junacina. Svijetski prvaci Španci su normalno šetali Zenicom

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 15 nov 2011, 14:12

Dule 078 je napisao/la:Ja sam nešto uvijek mislio da je Saša Papac štoper,a sad po vašim postovima izgleda da je lijevi bek?
Papac je DC/DL.
Protiv Bjelorusa igrao Stopera u Francuskoj Lijevog beka.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 15 nov 2011, 14:13

Dule 078 je napisao/la:Ja sam nešto uvijek mislio da je Saša Papac štoper,a sad po vašim postovima izgleda da je lijevi bek?
nekada bio- odavno igra na lijevom beku.
ja sam ga stavio na stopera ponovo jer smatram da bi to bio beton zadnja linija, jahic je igrao lijevog beka i mislim da bi ponovo mogao racunajuci na indisponiranog nanija a da spahic pomaze zahirovicu na ronalda.
dakle
zahirovic- spahic- papac- jahic
ali kao sto neko rece ne zaboravi pandžu (sto jest jest), papac je odlican na lijevom krilu. jedini problem koji se ukazao
sa zahirovicem na desnom boku (odnosno nedostatak mujđe) jeste nepostojanje desne strane-mislim da ce zahirovic morati u jednom trenutku igrati i malo naprijed ili ce pjanic imati veci radijus kretanja da se i ta strana otvori posebno jer je tu ronaldo koji ne igra odbranu.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 15 nov 2011, 14:15

ZOI84 je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Moramo priznati Portugalcima da su nam odrzali lekciju u ponasanju i moralu.
Nasi igraci mogu prosetati po gradu prije tekme. Dok su njihovi bili vec na aerodormu sacekani sa "nozem" :D
U cemu su nam to održali lekciju? Od pocetka se prema nama odnose kao divljacima i prošle godine takoder,cijeli bataljon vojske doveli sa sobom, kukaju o terenu milion puta. Njihovi novinari i biskupi beljezgaju o tome kako ce biti nepravda ako ne bude Portugala i kako prvenstvo nece biti isto bez njih, cuj molim te nepravda. Njihovi igraci nisu doživjeli ništa što ne doživljavaju protivnici bilo gdje u svijetu. Sam Ronaldo je rekao da ga napadaju na svajoj drugoj utakmici, ali on samo našim navijacima pokazuje prst, što ga nije pokazao nsavijacima Citya, Barce, Sevilje..kad je takva junacina. Svijetski prvaci Španci su normalno šetali Zenicom
Upravo tako ni na sta se nisu zalili cak sta vise bilo im je ugodno u Zenici
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 15 nov 2011, 14:20

Mogu li Džeko i 'zmajevi' srušiti Portugal?

Samo 0:0 u Zenici, uz nevjerojatni promašaj Ibiševića, stavlja reprezentaciju BiH u ulogu autsajdera uoči uzvrata na lisabonskom Luzu. No daleko odo toga da BiH nema šansi za remi ili pobjedu, te odlazak na Euro 2012.

Cristiano Ronaldo kontra Edina Džeke! Dvije velike nogometne zvijezde, dva strašna talenta i golgetera od formata sučelit će se večaras u Lisabonu u odlučujućoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. koje će se održati u Ukrajini i Poljskoj. Riječ je o uzvratu dodatnih kvalifikacija, a obje reprezentacije iz prvog susreta nose aktivan rezultat - 0:0.
Portugal - BiH: 1,37 3,60 7,00 (LIVE)

Portugalci su svakako favoriti, no daleko od toga da je BiH bez šansi. Džeko i ostatak društva koje vodi Safet Sušić već su dokazali kako imaju igru za gostovanje, pokazali su to nedavno i u Francuskoj kad ih je jedna sudačka pogreška izbacila s izravnog plasmana na Euro 2012, a u sjećanjima je još izvrsna igra one reprezentacije koju je prije dvije godine vodio Ćiro Blažević i koja je također u dodatnim kvalifikacijama jako dobro odigrala u Portugalu, no nažalost na kraju je pretrpjela minimalan poraz 0:1.

Portugalci su se uoči i nakon susreta u Zenici žalili na nemoguće uvijete igranja, na travnjak koji je više nalikovao na oranicu, nego na nogometno igralište, no u istim uvijetima igrali su i domaćini. Ne misle valjda Nani, Pepe i to društvance da je igračima BiH bilo lakše i ugodnije igrati na Bilinom polju? Argument kako su oni tehnički nadmoćniji također je dvojben, jer momčad u kojoj je osim Džeke primjerice ima još i Pjanića, definitivno se ne smije prigovoriti tehnika i talent.

Kako bilo, 'zmajevi' su u Lisabon otputovali s popriličnim optimizmom, prepuni samopouzdanja i očito bez straha od portugalskih super skupih zvijezdi. Ukoliko odigraju kao nedavno u Parizu, remi s potignutim pogotkom, pa čak i pobjeda, uopće ne bi bili začuđujući. Istina, kladionice favoriziraju Portugal, no lova se diže na - BiH!

PORTUGAL - BiH

(prva utakmica 0:0)

LISABON; Stadion Luz. Sudac Wolfgang stark (Njemačka)

Portugal: Rui Patricio - Pereira, Bruno Alves, Pepe, Coentrao - Cristiano Ronaldo, Meireles, Veloso, Moutinho, Nani - Helder Postiga

BiH: Begović - Zahirović, Spahić, Jahić, Papac - Medunjanin, Rahimić, Pjanić, Lulić - Ibišević, Džeko
tportal.hr
I komsije vjeruju da imamo sanse :P
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 nov 2011, 14:21

I am from Bosnia,take me to Portugal
I really want to see Bosnian dragons on the scene
I can no longer wait,take me to La Lug atmosfhere
Bosnian BHF singning ole,ole Bosnia ole ole 8-)

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 15 nov 2011, 14:21

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
Upravo tako ni na sta se nisu zalili cak sta vise bilo im je ugodno u Zenici
Pa zato i jesu svjetski prvaci! Dosli ljudi fino i kulturno, uvalili nam pet komada i otisli... Svaka im cast, to je velesila, a ne ova ciganija koja samo nesto kuka i zapomaze... Nadam se da cu pogrijesiti ali ocekujem veceras ili penal za njih ili da se svira oblak prekrsaja oko 16 metara... Idemo Bosno, momci vi to mozete....
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 nov 2011, 14:26

http://****/sport/euro-2012-treba-os ... evi-dolaze" onclick="window.open(this.href);return false;

imamo i mi korporativnu podršku. 'ta će Castrol :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 15 nov 2011, 14:27

VanBasten je napisao/la:http://****/sport/euro-2012-treba-os ... evi-dolaze

nije to nista, i violeta otisla za njima
...

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 15 nov 2011, 14:28

Sto si mucko kolu? :D :D :D
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 15 nov 2011, 14:34

momci, nemoj da se brinete uzalud.......bosna prolazi veceras 100%!!!!!!!......zivi bili pa vidjeli........

evo sta pisu po spanskim portalima:

Y como me gusta el buen futbol, prefiero que se clasifique bosnia.

Todos con Bosnia!

Vamos Bosnia!

:)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 nov 2011, 14:35

hamo_pipa je napisao/la:

Sto si mucko kolu? :D :D :D
sto si mucko kolu heheh

nije mi jasno otkud da nas oni podrze? jeli to fakat njihov pravi fejs? :D
znam da je glavni direktor coca cole neki turcin, mozde je porijeklom iz Bosne... jedino sto mi pada na pamet. ili ih je neki bosanac hackovao :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 nov 2011, 14:38

Treba strunjak nac Papcu sigurno se strunio :)

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 15 nov 2011, 14:40

kelner je napisao/la:Mogu li Džeko i 'zmajevi' srušiti Portugal?

PORTUGAL - BiH

(prva utakmica 0:0)

LISABON; Stadion Luz. Sudac Wolfgang stark (Njemačka)

Portugal: Rui Patricio - Pereira, Bruno Alves, Pepe, Coentrao - Cristiano Ronaldo, Meireles, Veloso, Moutinho, Nani - Helder Postiga

BiH: Begović - Zahirović, Spahić, Jahić, Papac - Medunjanin, Rahimić, Pjanić, Lulić - Ibišević, Džeko
tportal.hr

Zar Pandža neće igrati :D ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 nov 2011, 14:40

hordas_Bec je napisao/la:momci, nemoj da se brinete uzalud.......bosna prolazi veceras 100%!!!!!!!......zivi bili pa vidjeli........

evo sta pisu po spanskim portalima:

Y como me gusta el buen futbol, prefiero que se clasifique bosnia.

Todos con Bosnia!

Vamos Bosnia!

:)
hordas_Bec je napisao/la:momci, slobodno gledajte utakmicu bez straha veceras.....mi prolazimo 100%!!!!!!!......samo opusteno gledajte!.....zivi bili pa vidjeli!!!!!
hordas_Bec je napisao/la:daj ba ljudi, sta vam je......BOSNA ce pobijediti, 100%!!!!!!!!.......slobodno gledajte nasu najbolju utakmicu svih vremena......zivi bili pa vidjeli!!!!!!
hordas_Bec je napisao/la:zivi bili pa vidjeli.....Portugal 0:1 Bosna !!!!!!!!!!!!!
hordas_Bec je napisao/la:mnogi ocekivaju otvorenu, napadacku igru portugala i tkd....ali nece tako biti, portugalci ce biti plasljivi, i na kraju ce utakmica zavrsiti 0:1 u nasu korist, upamtite sta vam kazem ljudi.........
Imao viziju čovjek :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 nov 2011, 14:41

HAJDE ZMAJEVI ULJEPŠAJTE MI GODINU!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.