FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jan 2011, 15:46

harry_90 je napisao/la:Moguc dolazak Almira Bekica u Slobodu iz Dinama,rijec je o posudbi .Dobro bi bilo pojacanje za nas tim.
pa odlicno onda eto im Mesanovic :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 11 jan 2011, 16:01

harry_90 je napisao/la:Moguc dolazak Almira Bekica u Slobodu iz Dinama,rijec je o posudbi .Dobro bi bilo pojacanje za nas tim.
E ovo je lijepa vijest i želim da vjerujem da bi nešto i moglo biti od toga!Najvažnije je bilo sačuvati postojeći kadar,
Tare,Staniša pa i još uvijek upotrebljivi iskusni Alen unose nam nadu u lijepo i berićetno proljeće.Poželjan bi bio i Jahićev povratak....ovaj Eldin Trumić obećava puno! Ne znam šta je Borogovcem i Salihovićem,više im ni traga ni glasa.Poznato mi je da je 22 godišnji Borogovac slobodan igrač i da je u potrazi za novim klubom.
Nova vlast u TK će sigurno pomoći klubu uz općinu Tuzla.Krajnje je vrijeme da se vrate navijači na tribine...zadovoljni igrači da daju sve od sebe za dobre rezultate. Krajnje je vrijeme da u Slobodi rade profesionalci i naravno da svako transparentno odgovara za svoje rezultate.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 11 jan 2011, 16:05

Moje dijete je isto prošlo sve selekcije Slobode,potpisao profesionalni ugovor i onda hajmo na posudbu,a bio je veliki talenat -generacija Borogovca,Mehinovića,Husejnovića itd....Srećom pa je upisap fakultet i danas je uspješan student,a vjerujte moje zdravlje je bilo polijepo narušeno, zbog toga što je on imao želju zaigrati za Slobodu,ali mlađi Šabović i Mešanović su ih samo gurnuli i većinu od njih već sada upropastili(i nikad više ni pitali za njih).Evo sad i Bekić opet nazad.Majko moja mila šta rade nesposobnjakovići.Vidjet ćete da će i Mešanović tako završiti.Pa zar nije bolje da neko dođe u klub i traži tog i tog igrača ,a ne da im mi vodimo na noge.Bekić je super momak i drago mi je ako će se vratiti jer tamo pa skoro nije ni igrao,a ovi digli pare i momka u najboljim godinama vezali sedam godina.SRAMOTA!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jan 2011, 18:17

Evo i Almir Bekic izjavio da ako treba bilo gdje na posudbu najvise bi volio doci u svoj maticni klub,nego da igra u Interu iz Zapresica,Lokomotivi itd..

EDIT: Jasmin Mesanovic u kontrolnoj utakmici Dinama,gdje su se sastale dvije ekipe tog kluba,dao 4 gola.Husaric Dinamu nudi njega i Dzafica iz Celika za 600.000 eura,od toga Slobodi ide 20.000 eura.Evo jedna recenica sa tuzlanskog portala u vezi Mesanovica: A zašto najbolji strijelac Omladinske lige BiH nije bio vezan ugovorom za klub čiji je prvotimac već šest mjeseci, je već priča za sebe...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 jan 2011, 19:19

Boli Husarica briga on ce sebi uzeti pare i boli ga racku za Slobodom....ovdje je Sloboda trebala dobit namanje 300 000 eura da je bio pod ugovorom ali njemu je u interesu da marne sebi sto vise para i da se obogati j.ebo Slobodu...SVE SELJACI u PM.. :oops:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 11 jan 2011, 19:21

Dokaz da u klubu rade (ne)profesionalci.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jan 2011, 19:24

Svaka cast za Bekica,pokazao je koliko se klub voli ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 11 jan 2011, 19:25

fukara87 je napisao/la:Boli Husarica briga on ce sebi uzeti pare i boli ga racku za Slobodom....ovdje je Sloboda trebala dobit namanje 300 000 eura da je bio pod ugovorom ali njemu je u interesu da marne sebi sto vise para i da se obogati j.ebo Slobodu...SVE SELJACI u PM.. :oops:
Ti Mendažeri su najgori pijačari i hinje treba im zabranit pristup momcim, samo bi se bogatili na njima :x

A za Bekića mi je drago da se vraća u klub, i da nam je više ovakvih kao Bekić i Okanović :)

Šta je sa Kasapovićem :?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 11 jan 2011, 20:24

Frutek je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Boli Husarica briga on ce sebi uzeti pare i boli ga racku za Slobodom....ovdje je Sloboda trebala dobit namanje 300 000 eura da je bio pod ugovorom ali njemu je u interesu da marne sebi sto vise para i da se obogati j.ebo Slobodu...SVE SELJACI u PM.. :oops:
Ti Mendažeri su najgori pijačari i hinje treba im zabranit pristup momcim, samo bi se bogatili na njima :x

A za Bekića mi je drago da se vraća u klub, i da nam je više ovakvih kao Bekić i Okanović :)

Šta je sa Kasapovićem :?
Kasap zarađuje po Švici, barem mislim da je još tamo mada mu se ne zna ni ime kluba samo je poznato da je tamo kod buraza.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 11 jan 2011, 21:22

Puno vam hvala za ovu informaciju u vezi Kasapa.Baš me je zanimalo šta je sa tim momkom.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 11 jan 2011, 21:48

harry_90 je napisao/la:Evo i Almir Bekic izjavio da ako treba bilo gdje na posudbu najvise bi volio doci u svoj maticni klub,nego da igra u Interu iz Zapresica,Lokomotivi itd..

EDIT: Jasmin Mesanovic u kontrolnoj utakmici Dinama,gdje su se sastale dvije ekipe tog kluba,dao 4 gola.Husaric Dinamu nudi njega i Dzafica iz Celika za 600.000 eura,od toga Slobodi ide 20.000 eura.Evo jedna recenica sa tuzlanskog portala u vezi Mesanovica: A zašto najbolji strijelac Omladinske lige BiH nije bio vezan ugovorom za klub čiji je prvotimac već šest mjeseci, je već priča za sebe...
Beka je gigant....jos jednom je pokazao kako se voli klub....fakat bi volio da se vrati u Slobodu pa makar i na 6 mjeseci
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jan 2011, 22:05

Ovo jos ostaje samo na zelji Bekica da se vrati u Slobodu, a da li ce biti realizovano i da li ce ga iz Dinama pustiti? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 11 jan 2011, 22:31

OVIM PUTEM POZIVAM SVE NAVIJACE SLOBODE DA SE VRATE NA TRIBINE .
TRUD SE POLAHKO ISPLACUJE DOSTA EKIPA SE VRACA PA BI SMO MOGLI SE VRATIT NA STARE STAZE ODMA PROTIV SLAVIJE .
POMOZIMO I KK SLOBODA , SUBOTA TEKMA PROTIV ZRINJE SVI STE DOBRO DOSLI .
SLANA GARDA 2007

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 11 jan 2011, 22:38

brcanska_malta je napisao/la:OVIM PUTEM POZIVAM SVE NAVIJACE SLOBODE DA SE VRATE NA TRIBINE .
TRUD SE POLAHKO ISPLACUJE DOSTA EKIPA SE VRACA PA BI SMO MOGLI SE VRATIT NA STARE STAZE ODMA PROTIV SLAVIJE .
SLANA GARDA 2007
ma stari moj bilo bi fakat krajnje vrijeme da se konačno sve vrati na svoje mjesto ali sam toliko pesimista u vezi cijele priče (iako jedva čekam da se pojavim ponovo na tribini).Nekako se raja skroz otisnula i ogradila od kluba kako fudbalskog tako i košarkaškog svima se sve više popelo na onu stvar ali ipak onaj ko osjeća potrebu za tribinom i navijanjem mora biti tu i moramo zajedno da pokažemo ozbiljnost jer će jedino ozbiljnu i jaku navijačku grupu poštovati i cijeniti njeno mišljenje svi pa i ovi pojedini mešetari u klubu ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 11 jan 2011, 22:40

brazzo je napisao/la:
brcanska_malta je napisao/la:OVIM PUTEM POZIVAM SVE NAVIJACE SLOBODE DA SE VRATE NA TRIBINE .
SLANA GARDA 2007
ma stari moj bilo bi fakat krajnje vrijeme da se konačno sve vrati na svoje mjesto ali sam toliko pesimista u vezi cijele priče (iako jedva čekam da se pojavim ponovo na tribini).Nekako se raja skroz otisnula i ogradila od kluba kako fudbalskog tako i košarkaškog svima se sve više popelo na onu stvar ali ipak onaj ko osjeća potrebu za tribinom i navijanjem mora biti tu i moramo zajedno da pokažemo ozbiljnost jer će jedino ozbiljnu i jaku navijačku grupu poštovati i cijeniti njeno mišljenje svi pa i ovi pojedini mešetari u klubu ;)
brate ovim treningom smo pokazali da je dosta i da smo spremni da se vratimo jer 150 ljudi je stvarno dobra brojka za treninga , a kosarku trebamo pomoc
Zadnja izmjena: brcanska_malta, dana/u 12 jan 2011, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 11 jan 2011, 22:46

brcanska_malta je napisao/la:
brazzo je napisao/la: ma stari moj bilo bi fakat krajnje vrijeme da se konačno sve vrati na svoje mjesto ali sam toliko pesimista u vezi cijele priče (iako jedva čekam da se pojavim ponovo na tribini).Nekako se raja skroz otisnula i ogradila od kluba kako fudbalskog tako i košarkaškog svima se sve više popelo na onu stvar ali ipak onaj ko osjeća potrebu za tribinom i navijanjem mora biti tu i moramo zajedno da pokažemo ozbiljnost jer će jedino ozbiljnu i jaku navijačku grupu poštovati i cijeniti njeno mišljenje svi pa i ovi pojedini mešetari u klubu ;)
brate ovim treningom smo pokazali da je dosta i da smo spremni da se vratimo jer 150 ljudi je stvarno dobra brojka za treninga , a kosarku trebamo pomoc malo jer i to nece bit bezveze dosta cemo dobit pomoci od kluba za pirotehniku na fudbalu , razumijes druze doci ce nam ko usluga za uslugu
razumijem te ;) ja ti kazem jbg pesimista sam jer je bilo ovakvih poziva i situacija još u prošloj sezoni i tada je na tribini bila ona baš old school ekipa kojoj ne treba ništa samo trans, bubanj i megafon. Tako da takvim ljudima i meni samom je dovoljno to što sam propustio par utakmica mene i dalje vuče taj adrenalin tako da se vraćam na prvu narednu tekmu ali me strah da se ne izjalovi sve to sa ovim ostalim, a nije da nas nema u gradu siguran sam da kad bi se barem 80% vratilo da bi bez problema napunili Sjever.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 11 jan 2011, 22:48

i ja sam ti isto pesimista al sam iso na trening i bilo je raje dosta sjever je zlo i organizacija polako pocinje funkcionisat protiv slavije ce bit najmanje 500 plakata po gradu pirotehnike itd ,,,
mi radimo i radili smo parolu sad za prozivku tako da ce bit dosta dobrih stvari

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 12 jan 2011, 00:07

brcanska_malta je napisao/la:i ja sam ti isto pesimista al sam iso na trening i bilo je raje dosta sjever je zlo i organizacija polako pocinje funkcionisat protiv slavije ce bit najmanje 500 plakata po gradu pirotehnike itd ,,,
mi radimo i radili smo parolu sad za prozivku tako da ce bit dosta dobrih stvari
Ma dzaba ti plakate sve dok se sjever ne izgradi nema od povratka nista,ali i tada vidjet cemo nisam bas toliki optimista ni tada sto se tice neke velike brojnosti zato sto Sloboda nema rezultate koji bi vratili raju na tribine,a prije svega odstranit mega hitove tipa bijelo,dandara i ostale budalastine koji su apsolutni hit ove polu sezone medju "navijacima" koji su posjecivali Tusanj i zbog kojih je dosta raje otislo sa tribine.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 jan 2011, 00:25

ne mogu da vjerujem da ste ovdje nasli raspravljat o tribini :shock: :shock: ....ovdje se pise o Slobodi a koga interesuje tribina i desavanja oko nje ima mjesto za to.....ovdje sigurno nije mjesto takvim pricama
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 12 jan 2011, 00:30

Sa jednog hrvatskog portala.
Edin Džeko otišao je Manchester City, a „novi Džeko“ stigao je na Maksimir. Riječ je o mladom napadaču tuzlanske Slobode Jasminu Mešanoviću koji je već odradio svoj prvi trening u „modrom“ dresu.
Prema prvim informacijama 18-godišnji Mešanović oduševio je trenere juniorskog pogona Dinama, pa je sasvim izvjesno da će „modri“ krenuti u realizaciju transfera. Time bi još jednom pretekli velikog rivala Hajduka u utrci za talentiranim igračima s ovih prostora.
Mešanovićev menadžer Ado Husić tvrdi kako su Splićani pokazali interes za njegova pulena, no trener Hajduka Goran Vučević trenutačno se nalazi na skijanju, pa je najbolji strijelac juniorskog prvenstva BiH sa 18 pogodak u 19 odigranih utakmica krenuo put Maksimira.
Razgovarao sam predsjednikom nadzornog odbora Hajduka, Petroslavom Sapunarom i on me je zamolio da Jasmina ne vodim u Zagreb i da sačekam Vučevića da se vrati sa zimovanja. Međutim, već ranije sam dogovorio sastanak u Zagrebu i ispoštovat ću ga“, izjavio je za Sportin.ba Mešanovićev menadžer Ado Husarić.
Mladi Mešanović preksinoć je doputovao u Zagreb, a jučer je sudjelovao u lakšem treningu „modrih“ juniora.

„Bit ću u Zagrebu na testiranju nekoliko dana, i vidjet ćemo što dalje. Hoću li ostati u Dinamu ili u Lokomotivi, koja je jedna od opcija, ne bih vam znao reći. Tek sam stigao ovdje, želim se dokazati u nekoliko narednih dana, i ostati ovdje“, izjavio je Mešanović za Sportin.ba
Dao 4 gola u prvoj trening utakmici........

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.