pa odlicno onda eto im Mesanovicharry_90 je napisao/la:Moguc dolazak Almira Bekica u Slobodu iz Dinama,rijec je o posudbi .Dobro bi bilo pojacanje za nas tim.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pa odlicno onda eto im Mesanovicharry_90 je napisao/la:Moguc dolazak Almira Bekica u Slobodu iz Dinama,rijec je o posudbi .Dobro bi bilo pojacanje za nas tim.
E ovo je lijepa vijest i želim da vjerujem da bi nešto i moglo biti od toga!Najvažnije je bilo sačuvati postojeći kadar,harry_90 je napisao/la:Moguc dolazak Almira Bekica u Slobodu iz Dinama,rijec je o posudbi .Dobro bi bilo pojacanje za nas tim.
Ti Mendažeri su najgori pijačari i hinje treba im zabranit pristup momcim, samo bi se bogatili na njimafukara87 je napisao/la:Boli Husarica briga on ce sebi uzeti pare i boli ga racku za Slobodom....ovdje je Sloboda trebala dobit namanje 300 000 eura da je bio pod ugovorom ali njemu je u interesu da marne sebi sto vise para i da se obogati j.ebo Slobodu...SVE SELJACI u PM..
Kasap zarađuje po Švici, barem mislim da je još tamo mada mu se ne zna ni ime kluba samo je poznato da je tamo kod buraza.Frutek je napisao/la:Ti Mendažeri su najgori pijačari i hinje treba im zabranit pristup momcim, samo bi se bogatili na njimafukara87 je napisao/la:Boli Husarica briga on ce sebi uzeti pare i boli ga racku za Slobodom....ovdje je Sloboda trebala dobit namanje 300 000 eura da je bio pod ugovorom ali njemu je u interesu da marne sebi sto vise para i da se obogati j.ebo Slobodu...SVE SELJACI u PM..
A za Bekića mi je drago da se vraća u klub, i da nam je više ovakvih kao Bekić i Okanović
Šta je sa Kasapovićem
Beka je gigant....jos jednom je pokazao kako se voli klub....fakat bi volio da se vrati u Slobodu pa makar i na 6 mjeseciharry_90 je napisao/la:Evo i Almir Bekic izjavio da ako treba bilo gdje na posudbu najvise bi volio doci u svoj maticni klub,nego da igra u Interu iz Zapresica,Lokomotivi itd..
EDIT: Jasmin Mesanovic u kontrolnoj utakmici Dinama,gdje su se sastale dvije ekipe tog kluba,dao 4 gola.Husaric Dinamu nudi njega i Dzafica iz Celika za 600.000 eura,od toga Slobodi ide 20.000 eura.Evo jedna recenica sa tuzlanskog portala u vezi Mesanovica: A zašto najbolji strijelac Omladinske lige BiH nije bio vezan ugovorom za klub čiji je prvotimac već šest mjeseci, je već priča za sebe...
ma stari moj bilo bi fakat krajnje vrijeme da se konačno sve vrati na svoje mjesto ali sam toliko pesimista u vezi cijele priče (iako jedva čekam da se pojavim ponovo na tribini).Nekako se raja skroz otisnula i ogradila od kluba kako fudbalskog tako i košarkaškog svima se sve više popelo na onu stvar ali ipak onaj ko osjeća potrebu za tribinom i navijanjem mora biti tu i moramo zajedno da pokažemo ozbiljnost jer će jedino ozbiljnu i jaku navijačku grupu poštovati i cijeniti njeno mišljenje svi pa i ovi pojedini mešetari u klububrcanska_malta je napisao/la:OVIM PUTEM POZIVAM SVE NAVIJACE SLOBODE DA SE VRATE NA TRIBINE .
TRUD SE POLAHKO ISPLACUJE DOSTA EKIPA SE VRACA PA BI SMO MOGLI SE VRATIT NA STARE STAZE ODMA PROTIV SLAVIJE .
POMOZIMO I KK SLOBODA , SUBOTA TEKMA PROTIV ZRINJE SVI STE DOBRO DOSLI .
SLANA GARDA 2007
brate ovim treningom smo pokazali da je dosta i da smo spremni da se vratimo jer 150 ljudi je stvarno dobra brojka za treninga , a kosarku trebamo pomocbrazzo je napisao/la:ma stari moj bilo bi fakat krajnje vrijeme da se konačno sve vrati na svoje mjesto ali sam toliko pesimista u vezi cijele priče (iako jedva čekam da se pojavim ponovo na tribini).Nekako se raja skroz otisnula i ogradila od kluba kako fudbalskog tako i košarkaškog svima se sve više popelo na onu stvar ali ipak onaj ko osjeća potrebu za tribinom i navijanjem mora biti tu i moramo zajedno da pokažemo ozbiljnost jer će jedino ozbiljnu i jaku navijačku grupu poštovati i cijeniti njeno mišljenje svi pa i ovi pojedini mešetari u klububrcanska_malta je napisao/la:OVIM PUTEM POZIVAM SVE NAVIJACE SLOBODE DA SE VRATE NA TRIBINE .
TRUD SE POLAHKO ISPLACUJE DOSTA EKIPA SE VRACA PA BI SMO MOGLI SE VRATIT NA STARE STAZE ODMA PROTIV SLAVIJE .
POMOZIMO I KK SLOBODA , SUBOTA TEKMA PROTIV ZRINJE SVI STE DOBRO DOSLI .
SLANA GARDA 2007
razumijem tebrcanska_malta je napisao/la:brate ovim treningom smo pokazali da je dosta i da smo spremni da se vratimo jer 150 ljudi je stvarno dobra brojka za treninga , a kosarku trebamo pomoc malo jer i to nece bit bezveze dosta cemo dobit pomoci od kluba za pirotehniku na fudbalu , razumijes druze doci ce nam ko usluga za uslugubrazzo je napisao/la: ma stari moj bilo bi fakat krajnje vrijeme da se konačno sve vrati na svoje mjesto ali sam toliko pesimista u vezi cijele priče (iako jedva čekam da se pojavim ponovo na tribini).Nekako se raja skroz otisnula i ogradila od kluba kako fudbalskog tako i košarkaškog svima se sve više popelo na onu stvar ali ipak onaj ko osjeća potrebu za tribinom i navijanjem mora biti tu i moramo zajedno da pokažemo ozbiljnost jer će jedino ozbiljnu i jaku navijačku grupu poštovati i cijeniti njeno mišljenje svi pa i ovi pojedini mešetari u klubu
Ma dzaba ti plakate sve dok se sjever ne izgradi nema od povratka nista,ali i tada vidjet cemo nisam bas toliki optimista ni tada sto se tice neke velike brojnosti zato sto Sloboda nema rezultate koji bi vratili raju na tribine,a prije svega odstranit mega hitove tipa bijelo,dandara i ostale budalastine koji su apsolutni hit ove polu sezone medju "navijacima" koji su posjecivali Tusanj i zbog kojih je dosta raje otislo sa tribine.brcanska_malta je napisao/la:i ja sam ti isto pesimista al sam iso na trening i bilo je raje dosta sjever je zlo i organizacija polako pocinje funkcionisat protiv slavije ce bit najmanje 500 plakata po gradu pirotehnike itd ,,,
mi radimo i radili smo parolu sad za prozivku tako da ce bit dosta dobrih stvari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.