Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Bas ovaj sto 'ne zna' zabija upravo dok se o njemu sprda...po nekima jedino uz Dzeku bi mogla igrati neka klasa koja igra u nekom od najelitnijih evropskih klubova...'ta ce Stutgart :ugeek: lol lol i josh jednom LoL
- Principatus
- Kontakt:
Ma gluposti, eto treba Vedu u repki staviti na beka ili stopera, pa ce odigrati bolje. Cuj, pa protiv Grcke jednu od nasih sansi je on stvorio kada je proigrao sjajno Lulica, protiv Litvanije procepio golom. Ko ga zna upotrijebiti, kao sto je Stuttgart, ce profitirati od njega, ko nezna kao nasa repka i Hoffenheim, nece. Dosta jednostavno.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 21 okt 2012, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Najveca steta je sto je dobio onaj crveni sigurno bi sada bio u top 3 strijelca ovim golom ce dijeli ti 5 to mjesto ako uvali jos 1 eto ga na 3 ce ... stuttgart ovom igrom pokazuje onu od prosle sezone koja je bila ubitacna nadam se da ce ovako nastaviti
velez druze prestani s teskim drogama kad mozes hasis i marihuanu pusit puno je blaze!!M4kaveli je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Meni jedan od najdrazih igraca reprezentacije, ali se zaista treba negdje potraziti bilo kakav napadac da ga zamjeni, jer je on u pravom smislu rijeci kriza..frajer ne zna stopat loptu, mlati nogama nesto, upropasti pravo puno akcija, pa Pjanic mu je u 2 navrata dao idealne lopte, jednostavno ne zna.
Ovi neki likovi sto ne razumiju postove kojima se izrazava nezadovoljstvo igrom odredjenog fudbalera su jako zaostali, i na pogresan nacin odgovaraju na iste.
Jedino na ovom forumu kad napises nesto protiv nekog reprezentativca, svi ti "psuju, i vrijedjaju", kao da im je neko mamu spomenuo, sto nema nikakvog smisla.
Znaci, Ibisevic OUT, i to vec iducu utakmicu, Salihovica vise nikad ne pozvati u repku, naci nekoga u nasoj ligi bice bolji, jer je on postao najkriminalniji igrac, frajer od 10 centarsuteva 9 upropasti, s tim sto bi mu neko trebao reci da se ne gleda u loptu pri centriranju, i ne radi se to naslijepo.
POTPIS !
Covjek objasnio ..
S tim sto ni Lulic ne posjeduje kvalitet za reprezentaciju.
Zahirovica i Vranjesa ne bi jos komentarisao jer su mladi ..
Cuj Salihovica otjerati i dovesti nekog beka iz nase lige

da nam neki Kvesic brani lijevu stranu koji nezna mlade svabe cuvati. salihovic je nezamjenjiv za nasu reprezentaciju, haj ti trci 80 metara pa ubaci loptu da vidimo dokle bi stigla. covjek jednostavno igra na neprirodnoj poziciji trebao bi igrati u sredini terena ili na krilu.
Aj mi objasni sad to.
Sto bi me trebalo bit sramota ?
Zato sto sam realan a vama to ne odgovara ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Vedo ima strašan instinkt za gol, ali strašan. Uvijek je na pravom mjestu. Zbog toga dugo traje i mnogo je cjenjen napadač u Njemačkoj.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Principatus
- Kontakt:
Ma svi smo mi realni. 
Pa pricekaj kraj ove sezone, kada Ibisevic bude bio medju prvim strijelcima jedne Bundeslige, onda mozda shvatis zasto, a mozda i ne.

Pa pricekaj kraj ove sezone, kada Ibisevic bude bio medju prvim strijelcima jedne Bundeslige, onda mozda shvatis zasto, a mozda i ne.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jesi prerealan si zato ne mozemo da podnesemo tvoju realnost pogadjas u srz problema i da susic tebe slusa sve bi probleme rijesio ...M4kaveli je napisao/la:Aj mi objasni sad to.
Nisi ti druze prosao karaj kuce realnog covjekaM4kaveli je napisao/la:Aj mi objasni sad to.
Cuj Lulic nema kvaliteta za reprezentaciju

Thomas Müller - Fußballgott
realan ko Real. De jarane pogledaj sta Mandzukic fula u Bayernu prije nego pogodi. Otpsilike svaku petu sansu zabije, a od njega se lopta odbija ko od bandere. I opet dobar jednom Bayernu. Mislim, stvarno, koja je to skola nogometa o kojoj ti pises ovdje?M4kaveli je napisao/la:Aj mi objasni sad to.
Nisam ja rekao da mi imamo boljeg napadaca od njega ( osim Dzeke ) al da je prosjek, to jest.
Mandzukic je za Ibisevica Messi.
Taj trci ko navijen.
Uzima lopte, pametno igra, stvara dodatni prostor.
Bayern je procvjetao otkako je Gomez na klupi a Mario u igri ..
Mandzukic je za Ibisevica Messi.
Taj trci ko navijen.
Uzima lopte, pametno igra, stvara dodatni prostor.
Bayern je procvjetao otkako je Gomez na klupi a Mario u igri ..
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 21 okt 2012, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nedao bog da ovakvi nesto vaznije potpisuju i objasnjavaju.I givit bi razyebali.M4kaveli je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Meni jedan od najdrazih igraca reprezentacije, ali se zaista treba negdje potraziti bilo kakav napadac da ga zamjeni, jer je on u pravom smislu rijeci kriza..frajer ne zna stopat loptu, mlati nogama nesto, upropasti pravo puno akcija, pa Pjanic mu je u 2 navrata dao idealne lopte, jednostavno ne zna.
Ovi neki likovi sto ne razumiju postove kojima se izrazava nezadovoljstvo igrom odredjenog fudbalera su jako zaostali, i na pogresan nacin odgovaraju na iste.
Jedino na ovom forumu kad napises nesto protiv nekog reprezentativca, svi ti "psuju, i vrijedjaju", kao da im je neko mamu spomenuo, sto nema nikakvog smisla.
Znaci, Ibisevic OUT, i to vec iducu utakmicu, Salihovica vise nikad ne pozvati u repku, naci nekoga u nasoj ligi bice bolji, jer je on postao najkriminalniji igrac, frajer od 10 centarsuteva 9 upropasti, s tim sto bi mu neko trebao reci da se ne gleda u loptu pri centriranju, i ne radi se to naslijepo.
POTPIS !
Covjek objasnio ..
S tim sto ni Lulic ne posjeduje kvalitet za reprezentaciju.
Zahirovica i Vranjesa ne bi jos komentarisao jer su mladi ..
Nije to realnost,vec glupost.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Dajdza
- Kontakt:
eto realan si. al realno,Vedo zabija!
Evo ga u FULL HD-u
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Al koji instikt samo, tacno ide punim sprintom prema mjestu gdje ce Harnik poslati loptu.gringobih je napisao/la:Evo ga u FULL HD-u![]()
[youtube][/youtube]

eh kakvu ste galamu napravili ja mislio evrogol kad ono ovogringobih je napisao/la:Evo ga u FULL HD-u![]()
[youtube][/youtube]

M4kaveli je napisao/la:Aj mi objasni sad to.
Salihovic je najborbeniji nas igrac u reprezentaciji..momak pogide na terenu..plus ne igra na pravoj poziciji..ti ako mislis da si realna onda te stvarno ne razumijem..ili ocito ne zelis da gledas realnost...vecu glupost nisam dugo cuo..cuj Salihovica otjerati iz repke..smijesan si..
- rob do bagro
- Kontakt:
U Njemackoj citava javnost skoro ima veliki respekt od njega, usporedjuju ga sa velikim igracima i ti sad naso nesto kritikovat, sta si ti koji krac, strucnjak neki jelM4kaveli je napisao/la:Aj mi objasni sad to.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
To za Ibiševića s vremena na vrijeme ste upravu, za Salihovića čovjeka koji igra i krilo i beka u reprezentaciji nemate pravo pričati. Pa Lulić mrtvac je taj koji nije za reprezentacije, vidio se nije ni protiv Grka ni protiv Litvanije.
Ko sve fudbal prati majko mila.
Ko sve fudbal prati majko mila.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ma on je inace poznati realist.
Dobar Vedo , sto kaze neko vidjelo se po njegovoj kretnji da ce odma biti gol.
12 u 21..
ne da nije lose
Dobar Vedo , sto kaze neko vidjelo se po njegovoj kretnji da ce odma biti gol.
12 u 21..
ne da nije lose
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.