Safet Sušić - Pape
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
fudbalska da, trenerska na blizu, a sad je koliko sam ja upratio selektor(trener). Mozda ja to nisam dobro upratio al eto...fudbalska legenda je i Dzajic pa sta uradi.
eto sad pola ekipe nam ima kartone, vrlo je moguce u Zenici da igramo bez Spahica, Rahimica, Lulica i jos nekog, jer prgava ce tekma u Rumuniji bit . I sta radit u toj situaciji, ili nedo bog da ih 6-7 dobije kartone jer prgava je Rumunija. Umjesto da "expert"zovne Jahica, Nadarevica i Papca bar na klupu pa da ne strahujemo od kartona, ovako ce u Zenici igrat Pandza,Mravac, Besic, Maletic, Alispahic a sa njima ni Luxemburg ne mozemo dobit.
Bolju su Jahic i Nadarevic nestadardni od Maletica, Mravca, Vranjesa.....
eto sad pola ekipe nam ima kartone, vrlo je moguce u Zenici da igramo bez Spahica, Rahimica, Lulica i jos nekog, jer prgava ce tekma u Rumuniji bit . I sta radit u toj situaciji, ili nedo bog da ih 6-7 dobije kartone jer prgava je Rumunija. Umjesto da "expert"zovne Jahica, Nadarevica i Papca bar na klupu pa da ne strahujemo od kartona, ovako ce u Zenici igrat Pandza,Mravac, Besic, Maletic, Alispahic a sa njima ni Luxemburg ne mozemo dobit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Joj jesi i ti naporan Jahic povrijedjen,Papac rekao da ce joj razmisliti, jedino Nadarevic ostao.Tu bih se donekle slozio sa tobomultrasstyle_tz je napisao/la:fudbalska da, trenerska na blizu, a sad je koliko sam ja upratio selektor(trener). Mozda ja to nisam dobro upratio al eto...fudbalska legenda je i Dzajic pa sta uradi.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Hvala "mjesna zajednico Zavidovići", pu jeb.em ti (necu nista opsovati). Mjesna zajednica koja ima slučajno 55.000 stanovnika?gollum je napisao/la:Nisam dugo čitao ovu temu, a vidim da pojedinci još uvijek nisu odustali od teških uvreda. Džaba objašnjavati, izgubljeni slučajevi. Evo jedan klip, iako je vjerovatno bio, ali nije šteta da još jednom vidimo kako drugi cijene legende, kad već mi ne znamo. Uzori su Ronaldo, Messi, itd., a naše legende pljujemo.![]()
[youtube][/youtube]
Čovjek je iz Beograda, stoga može mu se taj lapsus progledati kroz prste.
btw, pozdrav Zavidovićima, odnosno Gvozdenom
btw, pozdrav Zavidovićima, odnosno Gvozdenom
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Po koji put se ovo ponavlja. Al opet Pape je kanta, sto ih nije pozvao.delija je napisao/la:Joj jesi i ti naporan Jahic povrijedjen,Papac rekao da ce joj razmisliti, jedino Nadarevic ostao.Tu bih se donekle slozio sa tobomultrasstyle_tz je napisao/la:fudbalska da, trenerska na blizu, a sad je koliko sam ja upratio selektor(trener). Mozda ja to nisam dobro upratio al eto...fudbalska legenda je i Dzajic pa sta uradi.
U tome i jeste poenta.Nisi ni bio u planu uopste dok je Pape harao po terenima.Niti si ikad imao sanse da ga gledas uzivo.Fudbal nije samo potrcati ili poganjati loptu.Za asistencije recimo koje ti samo na you tubeu mozes odgledati,Treba mnogo vise od takvog razmisljanja kojeg ti imas.
Ako si tako bistar i pametan,onda i ti mozes uzeti tu loptu otpimplati i strpati lovu u djep ko' recimo Dzeko.
Pametan si pa ces se snaci i sam izmisliti talent,ali u gujci.A ne da guzlas cijeli zivot za 500 maraka u nekoj kompanijici ili provesti dane u birou.
Pa ti vidi@Frutek ko je glup a ko pametan.
Ako si tako bistar i pametan,onda i ti mozes uzeti tu loptu otpimplati i strpati lovu u djep ko' recimo Dzeko.
Pametan si pa ces se snaci i sam izmisliti talent,ali u gujci.A ne da guzlas cijeli zivot za 500 maraka u nekoj kompanijici ili provesti dane u birou.
Pa ti vidi@Frutek ko je glup a ko pametan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dajte ljudi, spustite loptu na zemlju. Mora li sve na kraju završiti prostim riječima?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Papac je mali milion puta pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije. Čekao je ove promjene i kada su se dogodile za njega nema mjesta. Ne ulazim u to zašto nije pozvan i ne želim komentarisati. Samo ću reći da su Papac i Spahić idealan tandem. Spaha je lider, ima eksplozivnost, brzinu, duel igru, a Papac je defanzivac koji zna da igra. U tandemu su najjači, a odbrana bi nam bila granitna“, izjavio je Sergej Barbarez amasador bh. fudbala za San komentarišuću činjenicu da Saše Papca nema u reprezentativnom kadru za utakmice koje naša selekcije ovih dana igra protigv Rumunije u okviru kvalifikacija za Euro 2012. OVO JE REKAO BARBAREZ!!
molim vas zbog svega ovoga da podrzite stranicu NA FB : HOĆEMO SAŠU PAPCA PONOVU U REPREZENTACIJI BIH, DA POKAZEMO DA NAS IMA KOJI ZELE NJEGOV POVRATAK jedinog koji je ostaO doslijedan svojih principa i na neki nacin GLAVNI POKRETAČ ISTJERIVANJA ONE GAMADI I LOPOVA IZ NASEG SAVEZA
EVO LINK PA LAJKUJTE :
molim vas zbog svega ovoga da podrzite stranicu NA FB : HOĆEMO SAŠU PAPCA PONOVU U REPREZENTACIJI BIH, DA POKAZEMO DA NAS IMA KOJI ZELE NJEGOV POVRATAK jedinog koji je ostaO doslijedan svojih principa i na neki nacin GLAVNI POKRETAČ ISTJERIVANJA ONE GAMADI I LOPOVA IZ NASEG SAVEZA
EVO LINK PA LAJKUJTE :
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
epicFrutek je napisao/la:
Prosto izbija intelekt iz obojice jedan glup drugi pijan
Mnogo si nekulturan.Frutek je napisao/la:Prosto izbija intelekt iz obojice jedan glup drugi pijan
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prejako frutek hahahah odakle ih samo iskopa, dvije lutke lijepe hahahaFrutek je napisao/la:
Prosto izbija intelekt iz obojice jedan glup drugi pijan
Cuva Bog Zelju svog!
- kladionicar
- Kontakt:
Rade li nesto moderatori na ovom forumu...Mogu li se brisati ovi postovi u kojima se konstanto neko vrijedja,moze li taj admin koji se tako lijepo sjetio zakljucati teme u kojima se vecinom fino diskutovalo,isto tako lijepo i kulturno makar opomenut ove ...(da ne vrijedjam)
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Mora. Dok god tolerišete uvrede i papanska prozivanja selektora i pojedinih igrača, forumaši će na to odgovoriti istim jezikom. jbg, ne može se uvijek osaburit. znam po sebi, iako se trudim da ne reagujem na takav način. Ipak desi se, i dešavaće se i u budućnosti.Monolog je napisao/la:Dajte ljudi, spustite loptu na zemlju. Mora li sve na kraju završiti prostim riječima?![]()
Malo strožija primjena pravila bi dobro došla ovom forumu, tamam kad bi i ja snosio posljedice takve politike.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ima nas mnogo koji nismo zadovoljni Papetom kao selektorom, ali nam to ne daje za pravo da ga stalno vrijeđamo. Samo slijepac ne može vidjeti to da smo veoma ozbiljna reprezentacija, put na Evropsko prvenstvo nam je otvoren, sve je u igri, prvo mjesto, drugo mjesto. Zašto ne sačekate kraj kvalifikacija pa onda ne sudite? Dobro smo igrali sve utakmice osim one protiv Francuske, dajemo golove, igramo lijep fudbal... imamo mir u reprezentaciji, igrači su u sjajnim odnosima, savez se polako sređuje, a vi i dalje prosipate primitivne priče i fazone...
Stvarno je to nevjerovatno, odeš na forum navijača Manchester Cityja, nađeš primitivce, odeš na bilo koju stranicu koja ima veze sa našim igračima - opet nađeš primitivce. Imaju 50 postova na Bluemoon forumu, a svaki od njih glasi 'Dzeko is god, Tevez is selfish, Tevez is shit, Balotelli is retarded, bla, bla, bla...' kao da nekog bubuljičavog Engleza zanima šta oni misle...
Vratiš se ovdje, haris i šaban kolo vode i pokušavaju razapeti svakoga ko ne misli kao i oni, eto, oni su veće patriote od nas što ponekad uputimo pokoju kritiku.
Stvarno je to nevjerovatno, odeš na forum navijača Manchester Cityja, nađeš primitivce, odeš na bilo koju stranicu koja ima veze sa našim igračima - opet nađeš primitivce. Imaju 50 postova na Bluemoon forumu, a svaki od njih glasi 'Dzeko is god, Tevez is selfish, Tevez is shit, Balotelli is retarded, bla, bla, bla...' kao da nekog bubuljičavog Engleza zanima šta oni misle...
Vratiš se ovdje, haris i šaban kolo vode i pokušavaju razapeti svakoga ko ne misli kao i oni, eto, oni su veće patriote od nas što ponekad uputimo pokoju kritiku.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@virtual i ti ko suncokret.Virtu4l je napisao/la:Ima nas mnogo koji nismo zadovoljni Papetom kao selektorom, ali nam to ne daje za pravo da ga stalno vrijeđamo. Samo slijepac ne može vidjeti to da smo veoma ozbiljna reprezentacija, put na Evropsko prvenstvo nam je otvoren, sve je u igri, prvo mjesto, drugo mjesto. Zašto ne sačekate kraj kvalifikacija pa onda ne sudite? Dobro smo igrali sve utakmice osim one protiv Francuske, dajemo golove, igramo lijep fudbal... imamo mir u reprezentaciji, igrači su u sjajnim odnosima, savez se polako sređuje, a vi i dalje prosipate primitivne priče i fazone...
Glavu okreces kako kad,zavisno gdje sunce grane.Itekako si rondao i pametovao nakon poraza ili dva.a sad ko biva dobra igra.
Na rendu kora nikada nisam mogao a fakat vise cijenim onoga koji je od prvog dana do zadnjeg bio ''kriticar''
takvih skoro pa nema,Nego oni sto se prevrcu ko janje u jablanici,samo ih pivom jos zaliti.Poltroni da vas nema.
Sto se tice kritika @Virtual ti vjerovatno imas moc vida ko Sasa Matic a moc zadrzavanja stolice ko' Ratko.Da ne uocis da cestito tu nema normalne kriktike vec puka vrijedjanja.Pokoja kritika,jest al u qurcu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 jun 2011, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja sam ovo pitanje postavio na temi "Forum" i cekam odgovor jer koliko sam primjetio da se sankicionisu ovake uvrede kada su upuce sa jednog nicka na drugi ali se ne sankcionisu kada su upucene prema imenu i prezimenu selektora ili nekog naseg igraca. Zasto je neki @znjjajjjajaj vrijedniji od npr. Papeta,Papca,Mujdze,Ibricica......RKO je napisao/la:Da li je na forumu dozvoljeno nazivati nekoga glupanom i slicno?
Safet Susic je dio reprezentacije i veoma vazna karika i treba mu pruziti punu podrsku kao i igracima posebno zato sto nasa igra napreduje.Do utakmice sa Slovackom je to bilo jadno uz poneki bljesak ali od tada igramo veoma dobro,napredak je vidljiv i nema razloga za stvaranje negativne energije.
Da postoji bolji trener za mjesto selektora postoji i svako ima neku zelju koga bi volio vidjeti na klupi kao i koga bi volio pozvati u reprezentaciju i ja takodjer ali trenutno je selektor Pape i igraju igraci koje je on odabrao i misli da su mu potrebni i nase je ako volimo i navijamo za reprezentaciju da im pruzimo podrsku
RIP SALE VILENJAK
Dok je u borbi za 1. Mjesto i Baraz trebamo ga podrzavati !!
A i reprezentacija napokon ima prepoznatljivu igru
A i reprezentacija napokon ima prepoznatljivu igru
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da. Zaboravih da je domena ovog portala "ba". Jbg, nije do mene, stisle me obaveze.VanBasten je napisao/la:Mora.
Trokutić, trokutić, trokutić (prijavite postove). Samo, nije valjda da i ti misliš kako se može staviti znak jednakosti između riječi napisanih Safetu Sušiću i korisniku ovog foruma? Vrijeđanje forumaša je zabranjeno, valjda je to poznata činjenica. Eh, druga stvar je što određeni ljudi u nedostatku argumenata ili šta ti ja znam skuckaju post u kome stoji da je Pape glupan. To ide njima na čast. No, Papetu sigurno nije potreban advokat na ovom forumu; barem ne neko ko će odmah odgovoriti sa "ti si glup" ili sličnom poštapalicom.VanBasten je napisao/la:Dok god tolerišete uvrede i papanska prozivanja selektora i pojedinih igrača, forumaši će na to odgovoriti istim jezikom
Da, znaš i sam da sam jedan od njih, al' također znaš da nikada u mojim postovima nije bilo pridjeva poput "teleći" ili šta ti ja znam. I dan danas stojim iza svojih riječi da bi Pape treb'o prestati davati izjave za medije.Virtu4l je napisao/la:Ima nas mnogo koji nismo zadovoljni Papetom kao selektorom
Vodio, prika. Vodio.Virtu4l je napisao/la:šaban
Evo, ti (uzeh te onako za primjer) ćeš napisati kako je Baloteli glupi egocentrik. Zašto misliš da si vrijedniji od njega?RKO je napisao/la:Zasto je neki @znjjajjjajaj vrijedniji od npr. Papeta,Papca,Mujdze,Ibricica
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sličnog smo mišljenja, a ja Papeta gotivim jer je unaprijedio našu igru, ona po prvi put na nešto liči, a ne mogu a da ne primijetim da stašno forsira Barcelonin stil igre (samo u slabijoj verziji),makar ga možemo nazvati zapadni ,ako ne Barcin.RKO je napisao/la:Ja sam ovo pitanje postavio na temi "Forum" i cekam odgovor jer koliko sam primjetio da se sankicionisu ovake uvrede kada su upuce sa jednog nicka na drugi ali se ne sankcionisu kada su upucene prema imenu i prezimenu selektora ili nekog naseg igraca. Zasto je neki @znjjajjjajaj vrijedniji od npr. Papeta,Papca,Mujdze,Ibricica......RKO je napisao/la:Da li je na forumu dozvoljeno nazivati nekoga glupanom i slicno?
Safet Susic je dio reprezentacije i veoma vazna karika i treba mu pruziti punu podrsku kao i igracima posebno zato sto nasa igra napreduje.Do utakmice sa Slovackom je to bilo jadno uz poneki bljesak ali od tada igramo veoma dobro,napredak je vidljiv i nema razloga za stvaranje negativne energije.
Da postoji bolji trener za mjesto selektora postoji i svako ima neku zelju koga bi volio vidjeti na klupi kao i koga bi volio pozvati u reprezentaciju i ja takodjer ali trenutno je selektor Pape i igraju igraci koje je on odabrao i misli da su mu potrebni i nase je ako volimo i navijamo za reprezentaciju da im pruzimo podrsku
Za vrijeme Ćire smo igrali dobro, jako dobro i nimalo se ne bi' bunio da je i Ćiro ost'o selektor, al' nismo imali igre k'o što je danas imamo-ovako povezane. Sad imamo i glavu i rep.
Druga stvar je i ta da je Pape "pronaš'o" dva tri igrača i stalno traga (pa zaboga daje šanse i igračima iz BHPL),a još je bio planir'o i Sudića zvat' , al' znamo svi da je slomio nogu, pa zato i nije.
U jednu rečenicu ja bih strp'o sve ovako: Ćiro je sagradio ekipu, Pape ju je nadogradio.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Da, kritikovao sam nakon eksperimentisanja protiv Švedske, Njemačke, kada smo primili golova kao nikad. Kritikovali su svi i onda je to urodilo plodom? Pape je 'poslušao' kritičare, počeo igrati malo drugačije odmah nakon sramote protiv Katara.harishp je napisao/la:@virtual i ti ko suncokret.
Glavu okreces kako kad,zavisno gdje sunce grane.Itekako si rondao i pametovao nakon poraza ili dva.a sad ko biva dobra igra.
Onda su počele prave utakmice i svako normalan bi prestao kritikovati? Kvalifikacije su počele, eksperimenti su prošli i počela je igra za bodove? Ja svoje mišljenje nisam uveliko promijenio, ali zašto bih ga naglas iznosio i dao tebi i šabanu razloge da nabijete 15.000 postova? Pape kakav je da je, sad mu treba podrška, jer on je selektor i to niko od nas ne može promijeniti. Idioti su ga razapinjali i protiv Francuske, protiv Albanije, Meksika... samo ja nigdje nisam vidio svoju kritiku... Zato ne mlati bez veze...
Ako nas ne odvede na Evropsko prvenstvo ili u baraž, treba ga promijeniti i tako u krug, dok ne dođe neko ko će nas odvesti na veliko takmičenje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.