NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
Rođo bi trebao debitirati u četvrtak protiv Raketa
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adriano Niko to ne spori,ali od njega bi se zahtjevala kreacija i penetracija za ovu dvojicu,ali vecinom i za sve ostale.Hoce li moci to konstantno raditi u 33-4god?Povrede ga vec stizu,a dajes mu 30mil.On ne bi bio dovedan da bude spot up suter.Ja se ne slazem da on moze pentrirati kao do sada u narednih 5-6god.
- branimir85
- Kontakt:
Mogu li Cousins i AD vratiti primat visokih nad small ballom? ako nista makar sad Cousinse ide u ranijem terminu ubiju one tekme od 4.30
FreeKings"#

FreeKings"#

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nije Paul Parker pa da mu produkcija opadne za duplo skoro kad izgubi brzinu. Covjek je klasicni playmaker, ubjedljivo najbolji takav u ligi. Ove godine je brutalan bio do one povrede, najzasluzniji i za vrhunski napad i vrhunsku odbranu Clippersa (postavio sam nedavno bio da je DRTG Clippersa otkako se Paul povrijedio 118 cini mi se). Nikad nije bio play koji slash n kick igrom kreira nego vecinom kroz pick igru, a tu je takav doktor da moze jos 4-5 godina bez problema to igrati vrhunski i bolje nego vecina playeva lige. Nikad nije ni bazirao svoju igru na brzini nego na fenomenalnom BBIQ i pick igri.
samirr je napisao/la:Zašto u NBA utakmice uvijek pocinju sa 15 minuta kasnije

Paul bi bio užasan fit s ovom dvojicom. Da bi bio produktivan morala bi se igra bazirati na njemu, gdje ne bi bilo dovoljno lopti za obojicu visokih. Jedan bi morao postati Jordan, DeAndre, ne Michael. Još da ne spominjem kako igra bazirana na PGu* koji nije scorer nego pass first igrač nikad nije donijela prsten.
*Znam Magic, ali on je bio sve, ne samo PG.
Jrue je s druge strane odličan fit i oni se samo trebaju nacrpati 3&d igračima na bokove što danas ne bi trebalo biti teško. Omri bi trebao biti odlična opcija s klupe.
*Znam Magic, ali on je bio sve, ne samo PG.
Jrue je s druge strane odličan fit i oni se samo trebaju nacrpati 3&d igračima na bokove što danas ne bi trebalo biti teško. Omri bi trebao biti odlična opcija s klupe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A odbrana mu nece opasti sa godinama isto?Itekako je njegova igra bazirana na eksplozivnosti i brzoj promjeni ritma.Zato mu pik i jeste produktivan.Medjutim,opet fulate poentu.NOP bi zakljucali svoj SC sa njim,davali 30mil godisnje covjeku koji je na drugoj strani 30-ih,a jedini je koji moze kreirati za SVE OSTALE igrace u ekipi.To jednostavno nije pametno.
22 poena na 44%, i 38% trojka pokazuje ipak konstatnostdscile je napisao/la:Ma gdje nije nekonstantan.. svaka druga/treca utakmica sut bude tipa 5/17 i jedno 5 izgubljenih lopti. Da ne lazem narod, ne gledam Indianu uopste, ali znam te stvari jer ga imam na fantasyu. Isto, da ne bilo zabune, normalno da bih volio da dodje u Boston.. ali ako bih birao izmedju njega, Cousinsa i Butlera, on bi mi bio treca opcija.alemsa je napisao/la:Ma nije nekonstatan, paso bi im k'o i Butler a i Cousins bi im paso zbog skokova, ali Cousins je opet rizik, sto se tice kosarkaskih sposobnosti pomogo bi sve i jednoj ekipi ali isto tako moze postat rak i sve upropastit.dscile je napisao/la:Meni je bas to u glavi.. Da Ainge misli da ce uhvatiti Butlera ili PG13, pa se nije obazirao na Cousinsa.. A ja licno ne bih volio Georgea. Previse je nekonstantan. Ako je ikako moguce uzeti Butlera, a ako ne, onda cekati ljeto.
Ali je svakako steta sto ga nije doveo za ovakvu sicu.. makar Cousins odigrao samo tu jednu sezonu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno bolje je imati vrhunske PG-SG ili PG-SF kombinacije u danasnjoj kosarci u NBA nego PF-C. Ja nesto nisam ubjedjen da ce bas razbijati. Npr ne ocekujem uopste da budu blizu Clipersima koji imaju PG-PF-C i opet im fali SF. A uz to imaju i pokretljivijeg PF koji ima dobru brzinu i moze spustiti loptu s vremena na vrijeme. I to opet nije dovoljno da igraju Finale ..
Mogu biti tu negdje u rangu Atlante kada popune ekipu..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 feb 2017, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ma sto ce mu davat 30, uzeo bi paycut coj'k, kad postiji rumor da ce mozda u Cle gdje mu je jos gira situacija sto se tice para, sto nebi u NOP. Ta 3 skupa su klanje sa gswNEZALAGANJE je napisao/la:A odbrana mu nece opasti sa godinama isto?Itekako je njegova igra bazirana na eksplozivnosti i brzoj promjeni ritma.Zato mu pik i jeste produktivan.Medjutim,opet fulate poentu.NOP bi zakljucali svoj SC sa njim,davali 30mil godisnje covjeku koji je na drugoj strani 30-ih,a jedini je koji moze kreirati za SVE OSTALE igrace u ekipi.To jednostavno nije pametno.
da li ce ovo napokon biti ekipa sa malo vise muske kosarke 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Nisu to pf i c rang ove dvojice, blake sa povredama i budalastinjama nije vise onaj a i da bude opet nije Davis a DeAndre i DMC nigdje vezetuzlak1987 je napisao/la:Realno bolje je imati vrhunske PG-SG ili PG-SF kombinacije u danasnjoj kosarci u NBA nego PF-C. Ja nesto nisam ubjedjen da ce bas razbijati. Npr ne ocekujem uopste da budu blizu Clipersima koji imaju PG-PF-C i opet im fali SF. A uz to imaju i pokretljivijeg PF koji ima dobru brzinu i moze spustiti loptu s vremena na vrijeme. I to opet nije dovoljno da igraju Finale ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da malo precjenjujete kvalitete Cousinsa i Davisa ako dodje do PO utakmica, ja bih uvijek uzeo Griffina jer je dosta takvih utakmica odigrao.alemsa je napisao/la:Nisu to pf i c rang ove dvojice, blake sa povredama i budalastinjama nije vise onaj a i da bude opet nije Davis a DeAndre i DMC nigdje vezetuzlak1987 je napisao/la:Realno bolje je imati vrhunske PG-SG ili PG-SF kombinacije u danasnjoj kosarci u NBA nego PF-C. Ja nesto nisam ubjedjen da ce bas razbijati. Npr ne ocekujem uopste da budu blizu Clipersima koji imaju PG-PF-C i opet im fali SF. A uz to imaju i pokretljivijeg PF koji ima dobru brzinu i moze spustiti loptu s vremena na vrijeme. I to opet nije dovoljno da igraju Finale ..
Nisam uopste siguran da bi NO Paulu stvorio bolju sirinu i da bi mu odgovarao neko bolje od Jordana

Tu u slucaju PO utakmica tesko da bi Cousins odigrao bolje od Jordana jer Jordan svake godine u PO bolje odigra..
Meni vise vuce ovo da bi Cousins mogao biti ne tako odlican eksperiment kao Love u Clevelandu, jer tek sada nakon toliko sezona dolazi u ekipu gdje ce se ocekivati pobjede, a on na to nije navikao niti smo ga vidjeli u toj ulozi

To ne gledaš Spurse?Sarmelino je napisao/la:da li ce ovo napokon biti ekipa sa malo vise muske kosarke

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
zaboravih vidis,ali sto vise igre pod kosem to boljeKawhi je napisao/la:To ne gledaš Spurse?Sarmelino je napisao/la:da li ce ovo napokon biti ekipa sa malo vise muske kosarke

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Boston zainteresovan za Okafora, Phila trazi njihov pik od ove godine (koji je u top3). Toronto je takodjer usao u pregovore za Okafora.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
30mil je vec paycut od oko 6mil godisnje.alemsa je napisao/la:Ma sto ce mu davat 30, uzeo bi paycut coj'k, kad postiji rumor da ce mozda u Cle gdje mu je jos gira situacija sto se tice para, sto nebi u NOP. Ta 3 skupa su klanje sa gswNEZALAGANJE je napisao/la:A odbrana mu nece opasti sa godinama isto?Itekako je njegova igra bazirana na eksplozivnosti i brzoj promjeni ritma.Zato mu pik i jeste produktivan.Medjutim,opet fulate poentu.NOP bi zakljucali svoj SC sa njim,davali 30mil godisnje covjeku koji je na drugoj strani 30-ih,a jedini je koji moze kreirati za SVE OSTALE igrace u ekipi.To jednostavno nije pametno.

- BernardBarnjak
- Kontakt:
I ja sam to pomislio i onda sam vidio da je DMC digao 268 trica na 55 utakmicabranimir85 je napisao/la:Mogu li Cousins i AD vratiti primat visokih nad small ballom? ako nista makar sad Cousinse ide u ranijem terminu ubiju one tekme od 4.30![]()
FreeKings"#

A obrva i igra pod kosem ne idu u istu recenicu, tako da...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.