FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kazu manijaci fukare kao da nisu bile na stadionu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
de se buraz malo opusti, svi smo procitali ovaj tip posta otkako se zavrsila tekma, de malo keksa, smiri seChinaglia je napisao/la:gubitak bodova je neminovno morao doci, kao sto neko vec napisa, kiksat' cemo i mi, a i oni, to je sasvim normalno i logican slijed dogadjaja! eh sad, ono sto mene raduje, jeste to da iako smo izgubili bodove, igrali smo dobro, ne nasem najboljem nivou, ali to je zahvaljuci jednim dijelom kvalitetnom protivniku, a drugim dijelom zahvaljujuci umoru, odnosno izostancima Kostica i Saricapoenta, drzimo tu konstantu u igri i to je svakako ohrabrujuce!
pauza ce nam odlicno doci, da se momci odmore, da se povrijedjeni oporave u potpunosti i onda idemo u nove pobjede, a nadam se da cemo za naredno kolo imat' i Lakicevica na raspolaganju, a za Husica vise ni sam ne znam sta da mislim, je l' on uopste tu, trenira li, je li potpisao, ili trenira samo za sebe, da odrzava formu, puno pitanja oko njega, a malo odgovora
za mene danas Veseli najvece razocarenje, nista mu nije islo za nogom, nista konkretno nije napravio, neki odlicni potezi u polju su bili zaista za pohvalu, ali nam to nista konkretno nije donijelo .. Haurdica uopste ne vrijedi komentarisat', neka se ebe sa sve Husrefom! na Ahmetovica sam bio kivan, jer mi je izvukao zivce u par situacija, jer nekada stvarno djeluje sporo s loptom u nogama, cak i nezgrapno, ali jebga, nije on kriv sto nije imao niti jednu loptu za gol, cak je namjestio jednu Krpicu! Sale odigrao odlicno kao sto sam i pretpostavio, Efendic takodjer, samo sto ce on jednom sam sebi nogu polomit'
kako god, gledao sam malo Zrinju, mi smo danas protiv mnogo jaceg protivnika, odigrali bolje nego oni protiv Rudara, nekako mi djeluju kao ekipa koja nekada odigra bas dobro, a nekada slabije, u tom smislu, mi imamo tu konstantu i po tome smo boljih od njih, ali oni imaju dosta siri kadar i to na kraju moze biti presudno
da Bog da onda svaki put ovako "ne bili" na stadionusolinas je napisao/la:Kazu manijaci fukare kao da nisu bile na stadionu.

da nije bilo bakljade, na drugi nacin nas niko i ne bi uzeo za oko, los redoslijed pjesama al skrozsolinas je napisao/la:Kazu manijaci fukare kao da nisu bile na stadionu.
Veseli manje-vise, jebga uvali 2 na Kosevu, sljedecu kiksa, to je fudbal, forsiranje Haurdica je vec zabrinjavajuce. Mehidic je na momenat strasan fudbaler, a na drugi momenat amater, da hoce uhvatiti konstantu i da bude solidan igrac, gdje bi nam kraj bio. Volio bi i da Govedarica dobije svoje minute nekada.
Kako bi nam danas Kiso legao, siguran sam da bi igrali s njim i Stjepanovicem u veznom redu...
Kako bi nam danas Kiso legao, siguran sam da bi igrali s njim i Stjepanovicem u veznom redu...
Nad tobom sunce najljepše sja
falio je Saric drama, od igraca koga smo tjerali na klupu, do nezamljenjivog 

Danas sam se plasio poraza i to se dogodilo..imali smo sansi,nismo ih iskoristili i Zeljo je na srecu dosao do gola..njima cestitke na pobjedi,mi idemo dalje..
Husref mi vise nije jasan sa Haurdicem,forsira ga,ali lik nema pojma..sto ga dovede iz mrtvog Veleza koji racku?
Samo mi je zao sto nisam bio na tekmi,jbm ti posao..
I da hebem mamu ko god da je odgovoran za ovo danas,da ljudi sa godisnjom clanskom nisu mogli uci..
Husref mi vise nije jasan sa Haurdicem,forsira ga,ali lik nema pojma..sto ga dovede iz mrtvog Veleza koji racku?
Samo mi je zao sto nisam bio na tekmi,jbm ti posao..
I da hebem mamu ko god da je odgovoran za ovo danas,da ljudi sa godisnjom clanskom nisu mogli uci..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Kazu manijaci fukare kao da nisu bile na stadionu.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Moram priznat da su masovnost i specijalni efekti danas bili u prvom planu ,ispred navijanja .Plus nedostatak repertoara . Imam utisak da se bolji eho i glasnost postiže kad je prazniji stadion , zvučni neki efekat, šta li je. Al stvarno mi je nekako tiho bilo na momente. A na zapadu zadnjih sedam - osam minuta muk, više su se čuli treneri i igrači na terenu. Posljedice prohibicije ccccc .solinas je napisao/la:Kazu manijaci fukare kao da nisu bile na stadionu.

Ljudi se zale sto su izvisili.jebote led ni po kapacitetu im nije vise sledovalo.staragarda je napisao/la:solinas je napisao/la:Kazu manijaci fukare kao da nisu bile na stadionu.![]()
Njihov MUP odgodi kup jer nece da osigurava.
A sta je nas trebao dati im 1000 karti.
Smijesni su ocami.kaze nema MUP stim nista kako nema kada se Termini pomjeraju ako muriji ne pase jbt.
-
- Kontakt:
Eee jesi glup Allahu Dragiscooty11 je napisao/la:Ahahahahaha e jesi glup pa Chinaglia je fukara , samo sto se kladio pa sad mora da drzi avatar sablje i potpisSlobodaTuzla1919 je napisao/la: Sablja ba![]()
, idi tamo na temu Selje i tamo pricaj... Kakve ti veze imas sa nama

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Jesu li ono danas skandirali " nema punca, nema bodova " ili sam ja prolupo 

Kako Pero uleti Staniću.

-
- Kontakt:
ovo je penal bio nad bekricem ...
pa.. nije da nije. Sreća pa nije svirao.
Teže mi je bilo poslije one pobjede protiv Sarajeva na Tušnju nego nakon današnjeg poraza.
Naročito mi je drago što ni igrači a ni navijači nisu pali nakon ovog poraza. Vidjelo se to danas nakon kraja utakmice. Bojao sam se toga i tog našeg mentaliteta ali test smo položili
Idemo dalje punom parom nastavljamo i uz podršku da se borimo do kraja za taj trofej/e
PS: Još samo da Husref izbaci Haurdića iz ekipe, kad već nije doveo pojačanja u pravom smislu te riječi da nas makar ispoštuje pa da ovog zakuca na klupu.
Naročito mi je drago što ni igrači a ni navijači nisu pali nakon ovog poraza. Vidjelo se to danas nakon kraja utakmice. Bojao sam se toga i tog našeg mentaliteta ali test smo položili

Idemo dalje punom parom nastavljamo i uz podršku da se borimo do kraja za taj trofej/e
PS: Još samo da Husref izbaci Haurdića iz ekipe, kad već nije doveo pojačanja u pravom smislu te riječi da nas makar ispoštuje pa da ovog zakuca na klupu.
To sam tesko da ce uraditi.Thranduil je napisao/la:Teže mi je bilo poslije one pobjede protiv Sarajeva na Tušnju nego nakon današnjeg poraza.
Naročito mi je drago što ni igrači a ni navijači nisu pali nakon ovog poraza. Vidjelo se to danas nakon kraja utakmice. Bojao sam se toga i tog našeg mentaliteta ali test smo položili![]()
Jedino da ga citav stadion izvizdi mozda ga i povuce na klupu.
-
- Kontakt:
Jaoo akcijee, alii ocajan sut Killera
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Drug bilo na zapad 1000 ljudi koji ne navijaju za Slobodu.. Citav A sektorboli quracCoraco je napisao/la:Prvo Ivetić jednom traži bolju podršku, pa poslije utakmice to pokazuje srce i grbi čovjek pozdravlja svakog navijača, ko god mu je podigao ruku ili mahnuo

A Perica na srce udara nakon utakmice ali eto zapad danas pun ali zakazao.. Ne mozes animirat
- Beduin
- Kontakt:
Sve receno, jednom se moralo i ovo desiti. Odmor je dosao u najbolje moguce vrijeme jer je bilo nehumano vise za nase igrace i uslove. Vec u narednim utakmicama smo kompletni i imacemo potrebnu sirinu, mada uskoro dolaze polufinalne utakmice kupa pa eto opet turbo igranja.
Bez Haurdica odlicno igrali cijelu sezonu i utakmice protiv Sarajeva, nadam se NAPOKON da ce Husref ga staviti na klupu.
Posjeta odlicna (9000?), ali sramota za organizaciju i neko mora snositi posljedice ukoliko zele i u buducnosti dobru posjetu i zadovoljne gledaoce, ovo danas je sramota.
Idemo iz ovoga izaci jos jaci i vec protiv Veleza odigrati svoju igru i zabiti par golova.
Bez Haurdica odlicno igrali cijelu sezonu i utakmice protiv Sarajeva, nadam se NAPOKON da ce Husref ga staviti na klupu.
Posjeta odlicna (9000?), ali sramota za organizaciju i neko mora snositi posljedice ukoliko zele i u buducnosti dobru posjetu i zadovoljne gledaoce, ovo danas je sramota.
Idemo iz ovoga izaci jos jaci i vec protiv Veleza odigrati svoju igru i zabiti par golova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.