FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

crni89
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la crni89 » 19 mar 2016, 20:35

Za ovog iz gracanice,haj sto si pravis budala,a vjerujem da nisi.Kakvog evropskog zelju pominjes jedna odbijenica i goll,kad ovakva danas sloboda koja noje imala dan uisttinu bila bolje..ne fokaj se hebemu misa...Sloboda nije imala zavrsnicu,ali relano ni svoj dan,i opet su bili bolji...

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 19 mar 2016, 20:37

Sa kartama pravi zayeb, pa ne možeš ljudima prodavat karte za stajanje ili sjedenje na stepenicama .Na tome se u klubu mora pravo poradit . Kolko stolica tolko karti, pa ako već nisu numerisane dođi sat prije da ugrabiš povoljniju poziciju , ali ne možeš nikog ostavit bez stolice ako hoće da dođe tek pet minuta prije početka. A oni odštampali i prodali danas pun kapacitet , bez obzira na "tampone" . Čak i da su oni bili popunjeni, bilo bi ljudi na stepenicama . Malo pohlepno i bez dugoročne procjene .

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 mar 2016, 20:52

Slijedece sezone pamet u glavu i sezonsku kupiti. Ako je prica ne moze se, neka se sad pocne skupljati. Za ovu Slobodu vrijedi puno vise dati. Neko rece da se prokomentarise tribina, pa evo. Repertoar pjesama skroz los, nema konstantnog navijanja, teske pjesme i to vucemo godinama. Vidim niko da prokomentarise konstantno ubacivanje pirotehnike na stazu, pa zar nam je to stvarno vise potrebno.

Ogromne pohvale za momke i njihov trud sto se tice koreografije, kapa do poda :tokralju: Ali izgleda nesto je zaboravljeno ?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 20:54

i ja kontam da su nešto zaboravili, možda je to bilo u slučaju da damo gol? :hmmmmm:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 21:01

ja nisam upratila ko je danas dobio žuti kod nas? :?
Zeba, Ordagić, Veselinović, Stjepanović i Haurdić su imali po dva žuta.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 19 mar 2016, 21:05

Stjepanović i Ahmetović su dobili kartone. Ako nisam sta propustio jos...

Steta zbog poraza danas al ponosan na Tuzlu. Gospodski smo podnijeli poraz. Idemo dalje.

P.S. Svaka cast i Mulalicu na izjavi poslije utakmice. :thumbup:
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 19 mar 2016, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 19 mar 2016, 21:05

SaltCityAttack je napisao/la:
Pity1900 je napisao/la:
velez- sloboda,,,,,slavija- zrinjski
zrinjski - borac.....sloboda-mdk
sloboda-široki,,,,radnik- zrinjski
sloboda- drina,,,željo- zrinjski
zrinjski velez,,,travnjak-sloboda
MDK - zrinjski,,,,,,,,,,sloboda sarajvo

Slažem se u potpunosti, čak nam je i teže nego njima do kraja.

Ovo je odlicn raspored za nas pa vi kako god.. Slavija moze uzeti neki bid Zrinjskom , Borac ce se borit treba im ali tesko ce sta usojet... Radnik isto moze iscupat bodove ...Siroki moze nama isto ali mi idemo ovo do kraja da dobijemo kuci sto imamo i...Zrinjski protiv Zelje sumnjam da mogu dobit i u Kaknju ce im biti tesko ..na nama je takodjer da pokusamo da kuci ostvarimo sve pobjede
Ima i olimpik ne znam kako sam ih zaboravio dodat:
zrinjski vitez,,, olimpik sloboda
Radnik, Željo, i mozda mi i mladost. A mi cemo se morati muciti sa sirokim, i sarajevom kuci, a u gostima ce biti **** protiv zrinjskog, travnika i olimpika.

Žuti dobio Stjepanović, Ahmetović (za nekakvu ruku).
I iz utakmice u utakmicu sve više mi je smiješno da je u reprezentaciju pozvan Duljević, a da Ordaga nije. Momak je predobar.
FK Sloboda Tuzla

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 19 mar 2016, 21:09

Koliko li će doći hiljada KM za bakljadu i dimne?
I mislim da je danas Azmir iz lože pored tekme gledao po tribinama i rekao vakat je da se digne istok/jug :cool:
Solina navija za Slobodu!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 mar 2016, 21:14

I da se spomene kada su momci na kraju dosli pred tribinu, Zeba skoro pa zaplakao :tokralju:

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 19 mar 2016, 21:28

Apsolutno se nema sta zamjeriti nasim igracima. Dali su koliko su mogli u ovom trenutku. Mehidic se zaigrijavao prije meca sa starterima, ali ne znam koji je razlog zasto ipak Haurdic, koji je jos jednom dokazao koliki je q od igraca- mehidic nije nesto, ali je za pomenutog izmislio fudbal. Za ulaznice jeste kriminalno, ali to je tako uvijek bilo dok su bile bitnije utakmice( i nazalost ce biti dok se ne napravi istok). Sve u svemu raspored je tu i tamo, imat cemo i mi i oni kikseva jos, mada mi zao danas boda, jer vrlo moguce da se pred zadnje kolo ode sa imperativom da se ne izgubi sto ce biti jako jako tesko. P.s: ko se ono smotao pred golom kad je bio sam , je li stjepanovic ?

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 19 mar 2016, 21:28

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Slijedece sezone pamet u glavu i sezonsku kupiti. Ako je prica ne moze se, neka se sad pocne skupljati. Za ovu Slobodu vrijedi puno vise dati. Neko rece da se prokomentarise tribina, pa evo. Repertoar pjesama skroz los, nema konstantnog navijanja, teske pjesme i to vucemo godinama. Vidim niko da prokomentarise konstantno ubacivanje pirotehnike na stazu, pa zar nam je to stvarno vise potrebno.
Ogromne pohvale za momke i njihov trud sto se tice koreografije, kapa do poda :tokralju: Ali izgleda nesto je zaboravljeno ?
hvala bogu pa me neko ovde konta, i skonta sta pokusavam rec...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 19 mar 2016, 21:30

Šteta za ovaj poraz, ali idemo dalje. Iskoristiti pauzu za regeneriranje snage za završetak sezone. Nadam se da će se u ovih 10-ak dana riješiti situacija oko Lakičevića i Husića, te da će se Merzić oporaviti. Dobro je pa nam se Kostić i Sarić vraćaju. Ne valja što Ahmet, Stjepanović i čini mi se Zeba odmaraju sljedeći meč, ali ako već moraju odmarati neka to bude protiv Veleža, mada to sigurno neće biti nimalo lagan meč. Međutim, tamo ne smijemo prosuti bodove. Još je 8 kola do kraja, što je zaista mnogo, i nema potrebe da se bacamo na kalkulacije unaprijed. Liga je takva kakva jeste, dosta teška i neizvjesna, ne mogu se ni 3 boda protiv Veleža unaprijed upisati, a kamo li nešto drugo. Ipak, ako gledamo prošlu sezonu i 66 bodova Sarajeva, znači treba nam još 19 :D
Mes Que Un Club

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 mar 2016, 21:33

NEMAAA BA VEZEE ZA PORAZZZ!!!! Sada imamo 14 dana taman da se odmorimo, i onda U POBJEDEE NOVEE! Znaci, slijedi nam nesto laksi raspored i iz slijedece 4 utakmice ocekujem maximalnih 12 bodova. Igra danas veoma solidna, Chinaglia ne seri da smo losi bili kada nismo, Zeljo je imao srece, mi nismo, i sta ces... Svaka im cast na pobjedi, nezasluzenoj, ali pobjedi. FUKARAMA SVAKA CAST. Danas sam se vratio kuci bez glasa. Stvarno navijanje i posjeta iznad svakih ocekivanja. Yebiga, momci su dosta umorni, dosta teskih utakmica u kratkom periodu... Jos kakav smo gol primili...
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 19 mar 2016, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 mar 2016, 21:34

boomerang5 je napisao/la:Apsolutno se nema sta zamjeriti nasim igracima. Dali su koliko su mogli u ovom trenutku. Mehidic se zaigrijavao prije meca sa starterima, ali ne znam koji je razlog zasto ipak Haurdic, koji je jos jednom dokazao koliki je q od igraca- mehidic nije nesto, ali je za pomenutog izmislio fudbal. Za ulaznice jeste kriminalno, ali to je tako uvijek bilo dok su bile bitnije utakmice( i nazalost ce biti dok se ne napravi istok). Sve u svemu raspored je tu i tamo, imat cemo i mi i oni kikseva jos, mada mi zao danas boda, jer vrlo moguce da se pred zadnje kolo ode sa imperativom da se ne izgubi sto ce biti jako jako tesko. P.s: ko se ono smotao pred golom kad je bio sam , je li stjepanovic ?
. . to je bila situacija kad su svi mislili da je ofsajd . . .šteta što nije bio odvažniji . . mislim da je i Ahmetović bio tu . .

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 mar 2016, 21:37

Bolji smo bili, ali nismo imali srece i to ti je...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 mar 2016, 21:54

Velez i Mladost moramo dobiti.kalkulacija nema.
Ako dobijemo Siroki zavrsili smo posao sto se tice evrope.
Imamo sada vremena da se oporavimo i konsolidujemo, odmorimo....idemo dalje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 mar 2016, 21:58

Sta je sa Husicem, kad mozemo njegov nastup ocekivati ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 22:06

Coraco je napisao/la:Čestitke igračima vidi se da igraju srcem i da im teško pada gubitak bodova, Ivetić voli ove navijače kao da je odrastao u Rudarskoj ulici.
je l' to opet nesto uradio :D

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 19 mar 2016, 22:07

Steta komsije za poraz nije floskula ali stvarno ste danas pobjednici pun stadion, fantasticno navijanje nije bila cesta pojava prekrasno.
Ima jos puno do kraja, ja se nadam da cete biti prvaci od srca vam to zelim. Ocito da je umor ucinio svoje.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 22:12

Ivetić je ono na kraju, kad su prišli tribini pokazivao na srce? :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 11 gostiju.