Naftasi nisu ludi, nikada ga nece pustiti ispod 90-100mil.
Vec se lopov predao, rekavsi da su cifre koje City trazi “nenormalne”

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ako malo bolje pogledaš svoj post ti si ovdje iz rečenice u rečenicu sam sebi proturječio.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ako je 4-5 miliona manje zbog FFP mizerija, ne znam šta onda reći za ovih max 20 koji se sad spominju. Druga je stvar što se Apostol Uli ovdje ne smije kritikovati iako je svima jasno da bi se dao za milion.
Nisam ja zabrinut za Boatenga, prvi sam za njegovu prodaju(kako je bilo i na početku sezone). Ja sam zabrinut za gluposti koje se tolerišu a onda je problem što čovjek "nije dovoljno" slavio, iako je bio tu i za BL, i u Berlinu i na platzu. Doduše, usprotivio se apostolu, a to ne može da se toleriše i treba ga otjerati i zaboraviti mu sve što je napravio.![]()
Što se tiče neinformisanja, problem i jeste nastao sa eksperimentima. Imao minutažu i onda je čovjek mijenjao igrače koji su bili u formi na početku bez ikakvog reda i plana. Sam Boateng je bio dobar na startu sezone i odjednom se počelo miksati. Ekipa je prodisala kada se iskristalisalo i rotacije postale rjeđe. A to je moglo i sa Boatengom u postavi(iako, ponoviti ću, drago mi je što se odlučilo za Sule-Hummels).
Dobro nam dosao, nadam se da cemo se lijepo citirati i diskutovati.BiOdiesel je napisao/la:Pozdrav drustvo, ja sam novi clan i ovo mi je prvi post. Dugo vas citam, cesto imadoh neke nagone da kreiram acc, ali nesto mi se nije dalo, pa se predomislih.
Nekad prije sam bio aktivan na forumu EN-a, ali ostarilo se. Kako god da samo pozdravim i da pitam koji Masoni su zasluzni za ove diabole u upravi i na klupi
Btw. Ovo ako bude istina (iskreno se nadam da nije) sta nam preostaje na trzistu ?? Neki novi Pranjić, Tymoschuk (iako nisam imao nista lose protiv njega), mozda pak novi Lell ili Ottl, ili munja na desnom krilu u vidu Görlitz-a.
Lijepo smo krenuli da ne bude samo ono, imate sad 2 uigrana krila (Koman i Gnarby) sta vam vise treba, cak smo doveli i mladog pulena i najveceg talenta Kanade
Tacno al uprava kontala da za njega moze izvuci nesto love,al poluprofesionalci casefari iz PSGa pravili se ludi.Bundesliga je napisao/la:Boatenga su se trebali rijesiti prosle godine, samo je dzaba zauzimao mjesto i platu. Bilo je dovoljno opcija za stoperske pozicije. Trebali su uzeti kakve god pare za njega jer se znalo da ce biti beskoristan. Samo nasa uprava to nije vidjela
Sta cu misliti, šeprtljavi Dortmund je mogao osvojiti titulu davnih dana, neka luda sreca ili sta li je pa smo napravili par nizova (ne zalugom Kovaca), i upisali par pobjeda, dok su oni gubili bodove na glupostima. Ista situacija u Kupu, ono je sramota sta se desavalo (Bremen, Heidenhaim...) !harden je napisao/la:Dobro nam dosao, nadam se da cemo se lijepo citirati i diskutovati.BiOdiesel je napisao/la:Pozdrav drustvo, ja sam novi clan i ovo mi je prvi post. Dugo vas citam, cesto imadoh neke nagone da kreiram acc, ali nesto mi se nije dalo, pa se predomislih.
Nekad prije sam bio aktivan na forumu EN-a, ali ostarilo se. Kako god da samo pozdravim i da pitam koji Masoni su zasluzni za ove diabole u upravi i na klupi
Btw. Ovo ako bude istina (iskreno se nadam da nije) sta nam preostaje na trzistu ?? Neki novi Pranjić, Tymoschuk (iako nisam imao nista lose protiv njega), mozda pak novi Lell ili Ottl, ili munja na desnom krilu u vidu Görlitz-a.
Lijepo smo krenuli da ne bude samo ono, imate sad 2 uigrana krila (Koman i Gnarby) sta vam vise treba, cak smo doveli i mladog pulena i najveceg talenta Kanade
Prvo pitanje za tebe, sta mislis o ovoj sezoni i da li si zadovoljan sa radom Nike Kovaca?
Šta je proturječeno? Ko hoće da pročita s razumijevanjem, shvatiti će od riječi do riječi šta je napisano.effe_sa je napisao/la:Ako malo bolje pogledaš svoj post ti si ovdje iz rečenice u rečenicu sam sebi proturječio.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ako je 4-5 miliona manje zbog FFP mizerija, ne znam šta onda reći za ovih max 20 koji se sad spominju. Druga je stvar što se Apostol Uli ovdje ne smije kritikovati iako je svima jasno da bi se dao za milion.
Nisam ja zabrinut za Boatenga, prvi sam za njegovu prodaju(kako je bilo i na početku sezone). Ja sam zabrinut za gluposti koje se tolerišu a onda je problem što čovjek "nije dovoljno" slavio, iako je bio tu i za BL, i u Berlinu i na platzu. Doduše, usprotivio se apostolu, a to ne može da se toleriše i treba ga otjerati i zaboraviti mu sve što je napravio.![]()
Što se tiče neinformisanja, problem i jeste nastao sa eksperimentima. Imao minutažu i onda je čovjek mijenjao igrače koji su bili u formi na početku bez ikakvog reda i plana. Sam Boateng je bio dobar na startu sezone i odjednom se počelo miksati. Ekipa je prodisala kada se iskristalisalo i rotacije postale rjeđe. A to je moglo i sa Boatengom u postavi(iako, ponoviti ću, drago mi je što se odlučilo za Sule-Hummels).
I ja ti govorim da imaš pogrešne informacije jer se tu nije radilo o 5 miliona razlike nego o drastičnoj razlici između ponude koju je PSG navodno htio dati i onoga što je na kraju ponudio. Ali kod vas neki je odmah "skakanje" na upravu, odmah prvom prilikom...Postoji sloboda mišljenja i svako ga može iznijeti, samo treba to malo znati i činjenicama potkrijepit, a ne stalno paušalno iznošenje..
I ovo ne kontam, na šta misliš kada kažeš Boateng se suprostavio Uliju...On se nikom nije suprostavljao, nego je većinu u klubu i oko kluba ignorisao u zadnje vrijeme. I to je glavni problem...Treba malo vidjeti drugu stranu medalje pa i to kako je taj Uli pustio i suzu javno na tribinama za igračima koji su to zaslužili.
Ne bi meni Boatengovo ponašanje bilo toliki problem da nije navijače ignorisao. Hajd problem imaš s upravom ali u čemu je problem s navijačima? A oni su mu takvo ponašanje najviše i zamjerili.
Jos uvijek se nismo ozbiljno ni zainteresovali za njega niti je bilo kakvih konkretnih upita za njega, kamoli ponuda.BuffonGigi je napisao/la:Alaj pljujete po upravi vela havle. Sta je ovo Bayer vas otpilio za Havertza?
Prije će biti da je ova informacija stručno plasirana a da nije tačna, jer već Falk tvrdi da ovo nije tačno. Dosta toga ukazuje da ćemo se tek u narednoj godini pravo aktivirati oko Havertza. Volio bi ja njega lično i prije vidjeti kod nas,momak je jednostavno već na visokom nivou.ledar je napisao/la:Prema Tageszeitungu bila je ponuda 90 milki za Havertza ali je glatko
Koliko se sjećam za večeru je imao neku obavezu, tražio je od kluba odobrenje za izostanak i dobio ga. Ovo sa količinom oduševljenja je deplasirano, svako ima svoj temperament, uostalom on je klupu dobro podnosio i nije javno cmizdrio, za razliku od nekih koji su sad pokazali veće oduševljenje. Preporuka kobasičara o transferu je logična, ali to ne ide preko medija nego u četiri oka.effe_sa je napisao/la:
Ovo što ti govoriš isto o Boatengu, pa tu jednostavno nema nikakvih smicalica, na obje bitne zadnje utakmice čovjek se distancirao od ekipe i navijača, a na proslavi kluba (večernjoj) nakon osvojene titule isto nije prisustvovao.