FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije on baš nešto koliko bi mi željeli da bude možda gori previše ali Vusljanin je za klasu bolji trnutno . Ono što je fulio u 13 minuti po meni je odvelo utakmicu u krivom smjeru kunem se svim na svijetu da bi još jedan dva dali.Anid je fulio ne znam šta reči šta je se učilo ono se žmireči daje
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
ocito da samo negativno pisu oni koji nisu bili na utakmici i cekali na kladionici ,i oni sto nas bas mrze pa se nasladjuju .nista ovaj rezultat 0-0 ne znaci i dalje je 50-50 za prolaz .sad dobit rudara dobit samopouzdanje.
Bio na utakmici **** kladaru ne igram nikad na Sarajevo ali sam razočaran rezultatom igra se podiže imali su večeras od sjajnih trenutaka do katastrofe.Rezultat je dao i dalje otvoreno, ali dole su ultrasi sa njima i domaći teren i sve što ide uz to, tako da su nam šanse minimalne ali........bordobijeli je napisao/la:ocito da samo negativno pisu oni koji nisu bili na utakmici i cekali na kladionici ,i oni sto nas bas mrze pa se nasladjuju .nista ovaj rezultat 0-0 ne znaci i dalje je 50-50 za prolaz .sad dobit rudara dobit samopouzdanje.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 apr 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
naravno da se uigravamo...ali u kupu BiH, a ne kao neki protiv nizeligasa iz Hadzicamonsen je napisao/la:Bitno je da se uigravate ? a sad ce skoro kraj sezone i kup za finale ?budzak je napisao/la:Dobro je...bitno je da se uigravamo, malo neobicno 3 tekme zaredom 0:0, al pozitivno u sve tri smo bili manje- vise dominantni. Trava pocinje pomalo da igra, ocekujem kod Rudara bar pola sata i tamo ce da ocepi,aBd!
rezultat 0:3 ili 0:2..u svakom slucaju bolji smo na strani definitivno.
Samo naprijed..hrabro i odlucno!!!![]()
![]()

-
- Kontakt:
ne bi se slozio da su nam sanse minimalne ,cesto smo znali odigrati nerjeseno u mostaru i svaki nerjesen nam odgovara ,na zrinjskom je pritisak da ne smije primiti gol .dosta puta se pokazalo da 0-0 vise gostu odgovara .a svi smo razocarani dugo cekamo trofej i zbog toga i jest ovolika nervoza i pritisak al treba podrzati FKS na pravom putu smo .sekac je napisao/la:Bio na utakmici **** kladaru ne igram nikad na Sarajevo ali sam razočaran rezultatom igra se podiže imali su večeras od sjajnih trenutaka do katastrife.Rezultat je dao i dalje otvoreno ali dole su ultrasi sa njima i domaći teren i sve što ide uz to tako da su nam šanse minimalne ali........bordobijeli je napisao/la:ocito da samo negativno pisu oni koji nisu bili na utakmici i cekali na kladionici ,i oni sto nas bas mrze pa se nasladjuju .nista ovaj rezultat 0-0 ne znaci i dalje je 50-50 za prolaz .sad dobit rudara dobit samopouzdanje.
E to....bordobijeli je napisao/la: meni je travancic idealna zamjena ,znaci kad ne prolazi kolektivna igra i kad ne ide kako treba ,uvedes ga pola sata i nek on pokusa svojim driblinzima i sutevima proba nesto rjesiti
Kad pogledamo ove utakmice do sad Vusljanin i Barić su na toj strani odigrali dosta utakmica zajedno i relativno dobro funkcioniraju, večera su se Travančić i Barić malo gurali ko će naprijed ko nazad....
Daleko od toga da Travančić nije dobar, dobar je i treba mu davati prilike više nego do sad da sazrijeva, jer godine prolaze..
Uigravaju sebudzak je napisao/la:naravno da se uigravamo...ali u kupu BiH, a ne kao neki protiv nizeligasa iz Hadzicamonsen je napisao/la:Bitno je da se uigravate ? a sad ce skoro kraj sezone i kup za finale ?budzak je napisao/la:Dobro je...bitno je da se uigravamo, malo neobicno 3 tekme zaredom 0:0, al pozitivno u sve tri smo bili manje- vise dominantni. Trava pocinje pomalo da igra, ocekujem kod Rudara bar pola sata i tamo ce da ocepi,aBd!
rezultat 0:3 ili 0:2..u svakom slucaju bolji smo na strani definitivno.
Samo naprijed..hrabro i odlucno!!!![]()
![]()

Au, ovo je bilo ispod pojasa.
:kez:
Dakle, i pored toga sto mi ovi 0-0 rezultati pocinju opasno ici na nerve i sa njima Robi i dalje je alt + 3 fks alt + 3

Dakle, i pored toga sto mi ovi 0-0 rezultati pocinju opasno ici na nerve i sa njima Robi i dalje je alt + 3 fks alt + 3
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- RistoPodvoznjak
- Kontakt:
Prosetajmonsen je napisao/la:Ma nije otisao nego pobjegao kad je vidio s kim ima posla. Isto kao sto je Said i ko sto ce sada Stojcev. Dajem mu rok mjesec poslije kraja prvenstva da je potpisao za nekog..

MaJaba
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Sarajevo
Ko da ce dobiti uskoro prelazni trofej premijer lige "Popović Lazar"hilmo je napisao/la:U prvoj domaćoj utakmici na proljeće je imao jedno šest sedam stopostotnih prilika, u prvoj utakmici četvrtfinala kupa isto tako nekoliko izglednih šansi i nije postigao gol. To je vjerovatno malo i na njega uticalo pa je psihički pao. Kada ga čovjek gleda to je klasični premijerligaški špic, nekako da je da za njega neko sve uradi![]()
![]()
![]()
Ja vjerujem da će se dohavizati i da će pročepiti...
Hajde nemanja, hajde nemanja, hajde neeemaaanjaa

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
- zivinaajkula
- Kontakt:
Inace vam fali dosta tak Komazec,da je Bilbija neki napadac ostao bi u Vojvodini a nebi se vracao u Borac pa u Sarajevo!
Dok dodje realizacija prodje prvenstvo!
Ekipa se stvara godinu dana barem a ne 2,3 m kako neki ovdje to zamisljaju!
Dok dodje realizacija prodje prvenstvo!
Ekipa se stvara godinu dana barem a ne 2,3 m kako neki ovdje to zamisljaju!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Ma nemoguće smo fulali i to je to, igra jeste tečnija i ljepša za oko nego što je to bilo u proteklom periodu ali daleko je to od nekog atomskog fudbala kako to ovdje neki žele predstaviti. Velkoskog pod hitno staviti na centarfora jer je došao u formi, zabijao golove i po svemu viđenom je klasa za Bilbiju. Ne možemo mi njega "oživljavati" k'o što Jarni kaže na utakmicama koje su nam bukvalno pod moranje da dobijemo, oživljavaj ga kad imaš rezultat, kad je utakmica riješena brate mili. Ja imam neki filing da kad bi ova ekipa zagrizla i natopila dres devedeset minuta da bi bukvalno svakoj ekipi iz naše lige zabili tri komada, sad što to nije tako ne znam, a opet možda i griješim...
P.S. One psovke i pljuvanja sa istoka su toliko degutantne da čovjek više nema pravi komentar. Daleko su pojedinci i od Sarajeva i od Čaršije, i to svjetlosnim godinama..
P.S. One psovke i pljuvanja sa istoka su toliko degutantne da čovjek više nema pravi komentar. Daleko su pojedinci i od Sarajeva i od Čaršije, i to svjetlosnim godinama..
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
A pregleda i govana. Fali šansa Bilbije glavom na početku tekme, Velkoskog iz sredine prvog, šut Jajala iz slobodnog kojeg je Dujković izvadio iz rašlji. Iz drugog fali šansa Dupovca na haman prazan gol s 7-8 metara iz prekida, te jedna Zrinjskog nakon nesporazuma Bande i Tatka..vedator je napisao/la:
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
cudno je to u sportu i fudbalu evo npr čelik proslu polusezonu imali horica ,kajkuta ,jagodic slovio kao jean od najbolji trenera i nikog nisu mogli dobiti ,a sad kad su ih svi otpisali oni gaze .jednostavno nekad je bolje imati dobru hemiju u ekipi i da se zna ko sta radi nego imati neke zvjezdice ,i igraju pod manjim pritiskom i evo ih na pragu finala.
I ona frljoka pod prečku što Dejo izvadi i sporan penal za Zrinjski a fali i šansa Stojčeva i Anida iz prvogVanBasten je napisao/la:A pregleda i govana. Fali šansa Bilbije glavom na početku tekme, Velkoskog iz sredine prvog, šut Jajala iz slobodnog kojeg je Dujković izvadio iz rašlji. Iz drugog fali šansa Dupovca na haman prazan gol s 7-8 metara iz prekida, te jedna Zrinjskog nakon nesporazuma Bande i Tatka..vedator je napisao/la:
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 03 apr 2014, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- invincible1921
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:tu i tamo je napisao/la:Penal bio, bar je citav istok tako vidio, i zvizdali sudiji sto nije smjeo svirati...posteno.
Zrinjski ispracen aplauzom, a domacini uvredama i zvizducima masovnim posebno trener...
Obicno to portal prvi objavi vodim sad neku cenzuru...
Hehehe
Jadno od strane sportsport
Ali lijepo kada bi nastavili sa svima tako
Boze sacuvaj,cuj zvizdali sudiji sto nije smijo posteno svirati.![]()
Penal je po meni bio za Zrinjski,ali da je svirao ili navlacio za Sarajevo, to je cista laz.Karacic trener Zrinjskog hvali sve od igre do suđenja ,daj nađi neki interviju da je izjavio da je Zrinjski ostecen od sudija.Na kraju utakmice igraci Zrinjskog ispraceni aplauzom od navijaca Sarajeva,vise sto su izdrzali pritisak, nego zbog igre koju su pruzili.

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
sad nesto gledam pa mi smo samo podgrmec pobjedili u kupu
znaci osvajamo a necemo nikog pojedit 0-0 i 1-1 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nedosviran penal je kompenzacija za nedosviran faul i crveni karton protiv komšinica 

Ima li gdje kakav video sa prilikama?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46, rimljanin90 i 22 gosta.