FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 29 maj 2019, 14:59

Kaze Uli greska, al na ssba forumu kazu da nije. Kome vjerovati sad :hmmmmm:
Uli Hoeneß in the documentary "Kroos" which will be premiering on 30 June, on selling Toni Kroos: "A club sometimes has to make difficult decisions - and that was a difficult one, maybe the wrong one"
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 29 maj 2019, 15:24

Zna se. Apostol Uli nikad ne griješi!
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 29 maj 2019, 17:11

harden je napisao/la: Inace, kako mi je lijepo vidjeti Tolissoa na terenu ilitiga francusku krampicu :mrgreen: nadam se da nece vise imati tezih ozljeda u karijeri, yebeno se vratiti poslije ove.
U finalu ono što je odigrao bilo je jako dobro.

Šteta što nećemo opet vidjeti onaj vezni red sa Bernabeu iz prošle sezone. Thiago - Tolisso - James. kuknjava

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 maj 2019, 17:14

Nikada nigdje kobasicar nije rekao razloge prodaje Kroosa.
Ovdje su ga toliko branili pojedini, kao da im je otac. :mrgreen:
Mada su i oni svjesni da je prodaja Kroosa, greska desetljeca.

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 29 maj 2019, 17:43

Greška jest Al opce nije tolikih razmjera.
Ja imam dosta prijatelja navijača Reala i bez obzira na osvojene Lige Prvaka i sve, nemaju za njega riječi hvale nikako.
Ja isto. Ne žalim za njim niti malo iako je svakako Odlican igrač.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 maj 2019, 18:01

Nekakva prijateljska, ima puno omladinaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 maj 2019, 18:53

Dosla kazna 100k za pirotehniku.. znaci odose pare od Sanea :cry:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 maj 2019, 19:01

Igracki je Kroos bio odlican ali nije bas ljudski. Zinula guzica..da se strpio sezonu, dvije bio bi glavni baja u Bayernu.
Mada i ovako nije to ispalo toliko lose, osim sto je otisao za male pare.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 maj 2019, 19:31

Joj Ulija kralja, rekao za Bild kako ne zna ko je Rodrigo, zbog kojeg je Braco isao u Madrid da vidi sta i kako. :urnebes:
Najjace je sto i ja nemam pojma ko je igrac, nikad cuo nisam za njega do ovog sad tracanja...
Moja zelja je Dybala i prelazak na 352, 343 po potrebi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 maj 2019, 21:51

Nemoj Dybalu kad te molim

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 maj 2019, 22:40

harden je napisao/la:Kaze Uli greska, al na ssba forumu kazu da nije. Kome vjerovati sad :hmmmmm:
Uli Hoeneß in the documentary "Kroos" which will be premiering on 30 June, on selling Toni Kroos: "A club sometimes has to make difficult decisions - and that was a difficult one, maybe the wrong one"
Ne moze nikada biti greska kada je covjek trazio istu godisnju platu kao Neuer i Ribery. Nije on bio taj kalibar u Bayern da mu se nudi 12m godisnjo, mislim da je Kroosu najvise zao jer je imao volju da ostaje u Bayern.

Ako cemo o greskama onda se moze pricati o De Bruyne i Sane to su kardinalne greske jer smo mogli dovesti jednog i drugog.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 maj 2019, 22:42

Jos samo ne dovesti malog Havertza i to je slag na torti
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 maj 2019, 22:47

Nerminovic je napisao/la: Ne moze nikada biti greska kada je covjek trazio istu godisnju platu kao Neuer i Ribery. Nije on bio taj kalibar u Bayern da mu se nudi 12m godisnjo, mislim da je Kroosu najvise zao jer je imao volju da ostaje u Bayern..
Nije tražio, ako se dobro sjećam naši su mu davali 8, a on htio 10. I mislim da nije to bio razlog što nije dobio već to što je bio agresivan i bahat prilikom zahtjeva za novi ugovor.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 maj 2019, 23:24

Naši će ovog Dybalu ganjati i u 35-toj godini, ako sad ne dodje. Baš imaju fetiš da naprave Bayernovog messija iako mu je već peak karijere blizu. Ne razumijem, prije 4 godine je za 40 mil prešao u Juve i tad nismo reagovali, a sad bi da damo preko 80, možda i 100 a lik ništa ne igra skoro 2 godine.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 30 maj 2019, 08:45

ma kakav dyabal, kakav Sane , nece ni jedan ni drugi doci, prvi izjavio da zeli ostati u Juvetu nakon sto je alegri otisao, drugi samo koristi bayern da dobije bolji ugovor u cityu. ovaj rodri da ulli da 70 miliona za lika koji nam uopste nije potreban...

i dok je dzemperko na klupi Bayerna nema se sta ocekivati u LP pa makar i hazard dosao :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 30 maj 2019, 10:50

Naravno da je to sve dio posla i da nemate ozbiljnu namjeru da kupite i Dybalu (100 milki) i Sanea (90) i de Ligta (80)...

Imaju tu bar tri stvari.

1. blefiranje da bi se spustila cijena željenog igrača. Kad bi licitirali samo Sanea i nikog drugog građani bi mogli uredno držat cijenu jer znaju da ste opako zagrizli i bacili sve samo na jednu kartu. Sa Dybalom se muti voda i pokazuje da ima i drugih alternativa.

2. umjetnom potražnjom otežati poslovanje konkurencije. Npr. zašto ne bildat cijenu de Ligtu i primorat nekog velikana na veće ulaganje, slabit njegovu financijsku poziciju i dovest ga u škripac sa FFP-om. Možda će zbog problema sa FFP-om baš vama prodat nekog svog igrača kojeg imate na radaru. Uostalom i vas su isto opstruirali kod Hernandeza, uredno su se kao "interesenti" prijavili i Manu i City i Barca i Arsenal... Kad se prodaje neka veća zvjerka treba se uredno prijavit, ništa ne košta a dobro dođe.

3. zabava za medije i odvlačenje pažnje sa pravih meta. Dok se diže prašina oko Dybale možete npr. uzet Krusea koji je besplatan i sasvim dobra alternativa za Lewata.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 maj 2019, 19:14

Prva ponuda za Sanea u visini od 80 miliona je navodno odbijena.
Spominje se mogucnost povecanja ponude.

Ja ne bih imao nista protiv da idu do tih trazenih 100 miliona jer je Sane gotov proizvod i igrac pred kojim je velika buducnost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 maj 2019, 19:15

Ukoliko ne dođe Sane alternativa je Dybala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 maj 2019, 19:49

Ma Dybala ne može bit' alternativa Saneu. Nisu isti tip igrača, ne igraju na istoj poziciji i još mnogo toga. Nama je Sane potreban k'o oči u glavi. Od Arapa je teško kupit' igrača i kada im ne treba.

Dybala dolazi u toj nekoj varijanti ako ode James R. Izgleda da je našima bitno da imaju nekog marketinški jakog latino igrača (što je sasvim OK). Argentinac je odnedavno i jedna od glavnih uzdanica adidasa, tako da ko će ga znat' ?

Ako je istina ovo što prenosi Magistar Omer, to je više završena stvar neg' što nije. Tih 80 miliona nije mali novac. Arapi garant pokušavaju da izvuku još neki milion. Dobra stvar je što je Pep tvrdoglav k'o mazga i ako je odlučio da mu Sane bude džoker sa klupe, to je naša velika šansa. A, red bi bio i da nam se oduži, bar malčice.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 maj 2019, 20:04

Vise je Hernandez alternativa Saneu nego Dybala.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.