Dirk je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ahahaaha rubrika "vjerovali ili ne " ja nemogu da vjerujemMirza_Hordas je napisao/la:Dirk je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Utakmica se igra sutra u Donjem Vakufu u 14:30!
s kimdoci je napisao/la:Utakmica se igra sutra u Donjem Vakufu u 14:30!
ISkra Bugojno!
Iskra bogami kolko sam upratio ove prijateljske da je pobjedjivala vecinu premjerligasa sa kojim su igrali...sto mi se svidja,jel nece biti lahka provjera...samo nek ne udaraju
A evo ova kisa opet izgleda ima namjeru da pada u p.m. taman fali opet da nam otkazu ,i ovako se jedva teren nasao
A evo ova kisa opet izgleda ima namjeru da pada u p.m. taman fali opet da nam otkazu ,i ovako se jedva teren nasao
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 feb 2010, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
a gdje dodje donji vakuf, mislim nikad nisam tamo bio pa ako neko zna kuda se ide uopste
- sarajlija89
- Kontakt:
to ti je blizu bugojnog...nezz jel prije ili poslije dodje al je vrlo blizu....a sto tekma nije na jaklicu??? teren nevalja aa??junuz23 je napisao/la:a gdje dodje donji vakuf, mislim nikad nisam tamo bio pa ako neko zna kuda se ide uopste
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma teren nije u Bog zna kojem stanju mislim moze se igrat al isto tako se cuva travnjak za nastavak sezone! To su jedni od razloga sto se igra u Donjem Vakufu !sarajlija89 je napisao/la:to ti je blizu bugojnog...nezz jel prije ili poslije dodje al je vrlo blizu....a sto tekma nije na jaklicu??? teren nevalja aa??junuz23 je napisao/la:a gdje dodje donji vakuf, mislim nikad nisam tamo bio pa ako neko zna kuda se ide uopste
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Geografija znaci NULA ...junuz23 je napisao/la:a gdje dodje donji vakuf, mislim nikad nisam tamo bio pa ako neko zna kuda se ide uopste
Sarajevo - Vitez - Travnik - Komar (to je onaj visinski prevoj) - Donji Vakuf - Bugojno
Znaci ides prema Zenici, skrenes na lasvanskoj petlji desno, poslije podvoznjaka lijevo i onda samo prati cestu i nigdje ne skreci. Doci ces do Viteza pa ces opet nastaviti cestom. Poslije Viteza ti ide Travnik kroz koji samo prodjes i opet ides samo magistralom bez skretanja. Prodjes Turbe (malo mjesto), prodjes skretanje za Vlasic (usput) pa onda ide Komar i kad se spustis sa Komara sljedece mjesto (sa semaforom
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma znam da je negdje oko travnika ali sve u svemu hvala moj stole...Mogli smo i tebe povesti a 
- TheManiacs
- Kontakt:
On je manijak zapalit ce vasjunuz23 je napisao/la:Ma znam da je negdje oko travnika ali sve u svemu hvala moj stole...Mogli smo i tebe povesti a
ili ce slagati put pa u provaliju neku da sletite
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:
E moj junuze, sta sam ja toga prosao dok ti jos nisi bio ni punoljetan ..junuz23 je napisao/la:Ma znam da je negdje oko travnika ali sve u svemu hvala moj stole...Mogli smo i tebe povesti a
Necu da vam pisem po temi vise, poducio sam te geografiji i to je to! Sretan put!
AMAR OSIM
ma haj s pravom rajom nemoj zahebavati, uvijek su navijaci zeljeznicara isli s nama na gostovanja ne znam sto ti ne bi mogao
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:
Geografija znaci NULA ...![]()
Sarajevo - Vitez - Travnik - Komar (to je onaj visinski prevoj) - Donji Vakuf - Bugojno
Znaci ides prema Zenici, skrenes na lasvanskoj petlji desno, poslije podvoznjaka lijevo i onda samo prati cestu i nigdje ne skreci. Doci ces do Viteza pa ces opet nastaviti cestom. Poslije Viteza ti ide Travnik kroz koji samo prodjes i opet ides samo magistralom bez skretanja. Prodjes Turbe (malo mjesto), prodjes skretanje za Vlasic (usput) pa onda ide Komar i kad se spustis sa Komara sljedece mjesto (sa semaforom) je Donji Vakuf. E tu stanes i trazis stadion ili teren ..
vidi ovog geografičara
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
http://fksinfo.com/np-1025-Remi_na_teko ... Vakufu.htmbordo_momak je napisao/la: kad je ovo bilo???? i sta bi sa iskrom danas
- sarajlija89
- Kontakt:
jbt bez hadzije u tuzli
...al eto ima handzic lijevo 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bolje bi partije prikazao da igra u vrhu napada sa škorom ali haj eto možda hare iznenadi dobrom igrom na hadžićevom mjestusarajlija89 je napisao/la:jbt bez hadzije u tuzli![]()
...al eto ima handzic lijevo
- sarajlija89
- Kontakt:
pa bice ona nasa standardna formacija...mumin desno i handzic lijevo a alen isturen....tesko da cemo mi kad sa 2 klasicna spica igrat