tako kaze nas vrli doktor karabegdžakailibu je napisao/la:malo blijed ali spreman (valjda)
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
...
Moramo priznati Portugalcima da su nam odrzali lekciju u ponasanju i moralu.
Nasi igraci mogu prosetati po gradu prije tekme. Dok su njihovi bili vec na aerodormu sacekani sa "nozem"
Nasi igraci mogu prosetati po gradu prije tekme. Dok su njihovi bili vec na aerodormu sacekani sa "nozem"

Nekoliko sati pred početak revanš susreta baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo između Portugala i Bosne i Hercegovine u Lisabonu je sve više navijača našeg nacionalnog tima.
Bosanskohercegovački navijači okupit će se danas u 15 sati na lisabonskom trgu Rosio odakle će zajedno krenuti ka Stadionu svjetlosti.
Tokom dana u Lisabon će stići nekoliko hiljada naših navijača, a očekuje se da će ih na tribinama Stadiona svjetlosti biti oko 10.000.
10'000? Ovo bi bilo pravo...!
To finish first, first you have to finish.
- tarikhordas
- Kontakt:
Joj ko ce iscekat sad jos 8 i po' sati do tekme.
HAJMO BOSNO !!
HAJMO BOSNO !!
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
-
- Kontakt:
zato sto su toliko uvjereni da ce proci da nas ne smatraju nikakvom preprekom, nesto kao san marino i da je rezultat prve tekme posljedica loseg terena i da ce nas razvaliti na prelijepom terenu. meni se cini da su oni zaboravili kako su se provukli u 1 tekmi prošlog baraza. nebitnodinoze je napisao/la:Moramo priznati Portugalcima da su nam odrzali lekciju u ponasanju i moralu.
Papac je ziv a cini se i zdrav tako da ga ocekujem u prvom timu. e sada.
sta mislite o ovoj zadnjoj liniji:
zahirovic- spahic- papac- jahic
i onda ova ekipa gore na koju smo i navikli
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Na satelitskoj sam gledala vijest portugalski kanal,par informacija o tekmi reportaža 3 min,grad i stadion su pokazali,i oblak s kišom kao prognoza vidjet ćemo ,al ima žuto-plavih nije neko ludilo ali ima nas
kažu naši koji su gore popodne dolaze dijaspora najviše iz Njemačke i Švedske par aviona.
Sretno nam !

Sretno nam !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zamjenis papca i jahica i to je to, a gore bih volio da krenemo sa 2 napadaca jer nam gol treba za prolazak, zato bolje da ga sto prije zabijemo, gol naravnodžakailibu je napisao/la:zato sto su toliko uvjereni da ce proci da nas ne smatraju nikakvom preprekom, nesto kao san marino i da je rezultat prve tekme posljedica loseg terena i da ce nas razvaliti na prelijepom terenu. meni se cini da su oni zaboravili kako su se provukli u 1 tekmi prošlog baraza. nebitnodinoze je napisao/la:Moramo priznati Portugalcima da su nam odrzali lekciju u ponasanju i moralu.
Papac je ziv a cini se i zdrav tako da ga ocekujem u prvom timu. e sada.
sta mislite o ovoj zadnjoj liniji:
zahirovic- spahic- papac- jahic

Za zivot cijeli!
Vjeruj Kung Fu Pand(ž)i, vjeruj.džakailibu je napisao/la:zahirovic- spahic- papac- jahic

Dobar je on momak, a i igrač. Otiće on u bolji klub naredne sezone, jer je ovaj već prevažiš'o.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
krenuti sa formacijom 4 5 1..kontra napad..ukoliko budemo gubili ubaciti vedu kao u prvoj utakmici
Unica grande amore
Poštujem !!!AllAbout je napisao/la:krenuti sa formacijom 4 5 1..kontra napad..ukoliko budemo gubili ubaciti vedu kao u prvoj utakmici
Otupiti oštricu njihovog napada, osujetiti njihove pokušaje sa krila, vraćanje lopti sa istih na ratnike u sredini i pokušati im izvući živce.
U pogodnom momentu će sigurno srljati prema naprijed.
Dotući ih pred kraj ubacivanjem Vede i Malete
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
zdrav i ziv?[/quote]
malo blijed ali spreman (valjda
)[/quote]
Ima li ko u Škotskoj da nije blijed
Molio bih tablete, bilo šta za smirenje, pa ne mogu se skoncentrisati a raditi moram.. Šta će tek večeras biti, 29 godina, a za srce se bojim
Nek nam je Bog dragi na pomoći..
malo blijed ali spreman (valjda

Ima li ko u Škotskoj da nije blijed

Molio bih tablete, bilo šta za smirenje, pa ne mogu se skoncentrisati a raditi moram.. Šta će tek večeras biti, 29 godina, a za srce se bojim

Nek nam je Bog dragi na pomoći..
- Citizen-X
- Kontakt:
ne znam je l bilo:
skoro sam zaplako...
http://www.24sata.info/kolumne/fatamorg ... z1diRG9G4P" onclick="window.open(this.href);return false;
skoro sam zaplako...
http://www.24sata.info/kolumne/fatamorg ... z1diRG9G4P" onclick="window.open(this.href);return false;
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
DAJ BOZE DA SE VRATE SVE NESRECE NASE REPKE .DANSKA,SPANIJA,PORTUGAL SRBIJA ITD.VECERAS NAPLACUJEMO DUGOVE.KAKVO BI TO VESELJE BILO
izmoriti ih a onda napasti? jer sam ubjedjena da ce oni otpocetka napadat...istrosice se sigurno.ramiral je napisao/la:Poštujem !!!AllAbout je napisao/la:krenuti sa formacijom 4 5 1..kontra napad..ukoliko budemo gubili ubaciti vedu kao u prvoj utakmici
Otupiti oštricu njihovog napada, osujetiti njihove pokušaje sa krila, vraćanje lopti sa istih na ratnike u sredini i pokušati im izvući živce.
U pogodnom momentu će sigurno srljati prema naprijed.
Dotući ih pred kraj ubacivanjem Vede i Malete
...
Ma nevjerujem, prevelika je to cifra, očekujem oko 3000..isto velika cifra!sead_f1 je napisao/la:Nekoliko sati pred početak revanš susreta baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo između Portugala i Bosne i Hercegovine u Lisabonu je sve više navijača našeg nacionalnog tima.
Bosanskohercegovački navijači okupit će se danas u 15 sati na lisabonskom trgu Rosio odakle će zajedno krenuti ka Stadionu svjetlosti.
Tokom dana u Lisabon će stići nekoliko hiljada naših navijača, a očekuje se da će ih na tribinama Stadiona svjetlosti biti oko 10.000.
10'000? Ovo bi bilo pravo...!
Nesviđa mi se rad bhf u zadnje vrijeme, pjesme su im katastrofa, sve nekakve rep pjesme!
Pa nemožemo na tribinama repovati!
Nemogu da vjerujem da niko neće da napravi navijačku pjesmu koja se može pjevati!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- tyler durden
- Kontakt:
malo vise od 5 hiljki nasih navijaca ce biti tamo 

-
- Kontakt:
IMALI KAKVA TV ILI RADIO EMISIJA NERVOZAN SAM KAO DA CU IGRATI
Evo statistike danasnjeg sudije Wolfganga Starka kada su u pitanju reprezentativne utakmice:
Sezona 2011/12
Israel - Hrvatska 1:2
Crna Gora - Engleska 2:2
Portugal - Bosna i Hercegovina :
Sezona 2010/11
Poljska - Ceska Republika 2:1
Italija - Irska 1:1
Skotska - Makedonija 2:0
Slovacka - Slovenija 0:2
Ukoliko jos u ovo ukljucimo utakmice u LP dolazimo do sljedecih rezultata:
Sezona 2011/12
M. Haifa - Genk 2:1
Ajax - Lyon 0:0
Inter - OSC Lille 2:1
Sezona 2010/11
Partizan - Arsenal 1:3
Bursaspor - Manchester United 0:3
Spartak M - Marseille 0:3
Lyon - Real Madrid 1:1
Real Madrid - Barcelona 0:2
Dakle statistika u prethodne dvije sezone na utakmicama Starka govori sljedece:
Pobjede domacina - 4
Nerjesen rezultat - 3
Pobjede gosta - 6
Zanimljivo da samo na dvije utakmice gost nije postigao gol.
Sezona 2011/12
Israel - Hrvatska 1:2
Crna Gora - Engleska 2:2
Portugal - Bosna i Hercegovina :
Sezona 2010/11
Poljska - Ceska Republika 2:1
Italija - Irska 1:1
Skotska - Makedonija 2:0
Slovacka - Slovenija 0:2
Ukoliko jos u ovo ukljucimo utakmice u LP dolazimo do sljedecih rezultata:
Sezona 2011/12
M. Haifa - Genk 2:1
Ajax - Lyon 0:0
Inter - OSC Lille 2:1
Sezona 2010/11
Partizan - Arsenal 1:3
Bursaspor - Manchester United 0:3
Spartak M - Marseille 0:3
Lyon - Real Madrid 1:1
Real Madrid - Barcelona 0:2
Dakle statistika u prethodne dvije sezone na utakmicama Starka govori sljedece:
Pobjede domacina - 4
Nerjesen rezultat - 3
Pobjede gosta - 6
Zanimljivo da samo na dvije utakmice gost nije postigao gol.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Zapet sam ko oPruga na tamburi...Molim te boze uslisi Bosansko Hercegovacke molitve i podari nam prolazzz AMIN..
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Et' raja, ja vam odoh..
ostajte mi dobro i zdravo, zdravi, živi i uzbrdo brzi
puno sreće našoj reprezentaciji i nama da ova bitka večeras dobro prođe da odemo na prvenstvo bilo kojim rezultatom i da se radujemo svi... AMIN
ostajte mi dobro i zdravo, zdravi, živi i uzbrdo brzi

puno sreće našoj reprezentaciji i nama da ova bitka večeras dobro prođe da odemo na prvenstvo bilo kojim rezultatom i da se radujemo svi... AMIN
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.