A kad sam vidio ono o Mascheranu ma joj odma me podsjeti na zlatne dane iz prosle godine kad su smijesni fanovi Barcelone mislili da ce njihov kvaziklub uvaliti nekakvog Yayu Tourea i neku sicu za Fabregasa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
e upravu si po wikiji ima 26, sto je brat bratu odlicno.. meni on ili taylor(stoper) bi bili dobrodosli...GunnerS je napisao/la:24-25 godina koliko ja znam ( prema fm-u)
e ovako, svi osim ТВ-а це " "... е не ' ? " ? $ ... ахахах $ се ... него & $ " & $ стварно ' $...GunnerS je napisao/la:Ma treba nam i gotovo. Al prekosutra je derby, imal' šta o povredama ?! Ko će igrat, ko je se vratio ?! Mislim da im je ova pauza dobro došla, odavno se nije u EPL ovoliko odmaralo
Romariooo je napisao/la:evo na sportklubu klasik engleske lige, arsenal westham , iz doba anrija i piresa
Zadnju utakmicu na Highburyu Arsenal je pobijedio Wigana 4:2, Henry kralj Hajberija zabio hat-trick i treći gol proslavio tako što je čučno na koljena i poljubio travu, preostali gol je dao Pires ja mislim. I to je bila zadnja utakmica Dennisa Bergkampa u karijeri za Arsenal (naravno bila je još oproštajna) i sjećam se dobro da je Bergkamp ušao u 79 ili 75 minuti u igru, zajedno sa Persijem. Jedan od najtužnijih dana ikad. Moj najdraži fudbaler ikad se oprostio, a mi preselili na stadion koji nema dušu kao što je to imao Hihbury.Blue_He4rt je napisao/la:Romariooo je napisao/la:evo na sportklubu klasik engleske lige, arsenal westham , iz doba anrija i piresa
Da,to je mislim bio posljednji mec na Highbury-u i Arsenal je ostao iznenadjujuce porazen 2-3.
ne moze nikako biti 2-3 jer je u zadnjem mecu na highbury-u Henry dao 3 gola, tj. hattrick...Blue_He4rt je napisao/la:Romariooo je napisao/la:evo na sportklubu klasik engleske lige, arsenal westham , iz doba anrija i piresa
Da,to je mislim bio posljednji mec na Highbury-u i Arsenal je ostao iznenadjujuce porazen 2-3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.