Sta bi,dosadilo mu biti Jehovin svjedok?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Sta bi,dosadilo mu biti Jehovin svjedok?
Pa sta imas biti ortoped kralju, vidjo si u kosarci hiljadu puta lom sake, frakturu, lom prsta itd. Russ je imo operaciju isto na saci, da li se sjecas? Koliko je bio out? 3-4 sedmice, i nosio je ono na ruci malo i cao. Kakvih 4 mjeseca (i to je pitanje hocel se vratit u martu). Nece lik da igra i gotovo. Druga stvar sto ti to ne zelis priznat
**** ti njegovih 39% kad šuta 2 trice po tekmi, mani se te statistike. Dobar postotak svakako, ali da je nova generacija šutera, nije.alemsa je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:10Pa lom sake je 6 sedmica tops i to u najgorim mogucim slucajevima. Russ kad je sje.bo saku 3 weeks i nosio ono na ruci i vozdra. Stipu suplje, lik nece da igra to je vise nego jasno. Vidio je kako je Bron( koji je dokazaniji 20 puta od njeg) pretrpio kritike sto nije uveo Lakerse u playoff prosle godine, tako da se nije usudio. Nemas sta drugo reci, lik se boji igrat, inace bi igrao, lom sake je prica za malu djecu.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:04To da je povrijeđen je istina, lom šake nije mala stvar. Da je ostao zdrav, bili bi sad sigurno u PO. A ako ti je to jedini odgovor za godine prcanja, onda mi je baš drago da si ostao bez činjenica.![]()
@BB, Nisam zaljubljen, ali poštujem svakog pravog rimskog igrača, a Steph u tome prednjači. Ne volim ove ego manijake, koji samo na svoju guzicu misle.
Morant puca 39% tricu, za ove sto nisu upoznati, a prozivaju covjeka
Kad je napisao Ja, nije mislio na sebe kralju, već na Ja Moranta
Pa uzmes Klaya i vidis kako svako malo govori da jedva ceka da se vrati, kako izbacuje videa da trenra, suta itd. Kako mu kosarka nedostaje, onda uzmes Stepha koji je zdrav a nece da igra, i vidis o kakvim se profilima radiTracy3McGrady je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:23**** ti njegovih 39% kad šuta 2 trice po tekmi, mani se te statistike. Dobar postotak svakako, ali da je nova generacija šutera, nije.alemsa je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:10Pa lom sake je 6 sedmica tops i to u najgorim mogucim slucajevima. Russ kad je sje.bo saku 3 weeks i nosio ono na ruci i vozdra. Stipu suplje, lik nece da igra to je vise nego jasno. Vidio je kako je Bron( koji je dokazaniji 20 puta od njeg) pretrpio kritike sto nije uveo Lakerse u playoff prosle godine, tako da se nije usudio. Nemas sta drugo reci, lik se boji igrat, inace bi igrao, lom sake je prica za malu djecu.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:04To da je povrijeđen je istina, lom šake nije mala stvar. Da je ostao zdrav, bili bi sad sigurno u PO. A ako ti je to jedini odgovor za godine prcanja, onda mi je baš drago da si ostao bez činjenica.![]()
@BB, Nisam zaljubljen, ali poštujem svakog pravog rimskog igrača, a Steph u tome prednjači. Ne volim ove ego manijake, koji samo na svoju guzicu misle.
Morant puca 39% tricu, za ove sto nisu upoznati, a prozivaju covjeka
I ja njega nikad ne prozivam, samo reagujemna komentare koji mi se čine nelogični. Za ostale stvari je u pravu, ali se malo zayebao za Moranta.
A ovo za povredu, pa kako ces ti znati koji je stepen povrede? Zašto bi ljudi rizikovalii i izgubili pick? Jer ako bi išli u PO, onda bi BKN dobio njihov pick, a njima užasno treba mlad kvalitetan igrač za budućnost. Uostalom ne mogu uzeti titulu bez Klaya, jer treba neko da rastereti Stepha. Ovo što rade je novo zagrijavanje, za nove titule.
A opet mi nisi odgovorio, jel ti ovo najbolje što imaš da se boji igrati, ili će doći nešto novo?
Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:26Kad je napisao Ja, nije mislio na sebe kralju, već na Ja Moranta![]()
U pravu si.alemsa je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:21Pa sta imas biti ortoped kralju, vidjo si u kosarci hiljadu puta lom sake, frakturu, lom prsta itd. Russ je imo operaciju isto na saci, da li se sjecas? Koliko je bio out? 3-4 sedmice, i nosio je ono na ruci malo i cao. Kakvih 4 mjeseca (i to je pitanje hocel se vratit u martu). Nece lik da igra i gotovo. Druga stvar sto ti to ne zelis priznat
Moze
Nije Robert Covington, al od Kuzme je vala boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:41Zar niste govorili ovog ljeta da nema mjesta za Morrisa kod vas,da ga ne želite![]()
Covjek ako je zdrav a nece da igra, sto je ocigledno slucaj. Meni daje zapravo da donosim zakljucak kakav hocu s obzirom na prilozeno, isto kao i tebi sto daje za pravo da mislis drugacije.japa je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:29Hajde ba sta se pravis lud, Curry ne igra jer ljudi tankuju bolje je uzeti visok pick nego izboriti na guzove play off i biti pometen u prvoj rundi od ekipa koje su vec sada spremne za titulu. Ti od toga napravio nekakav strah Currya da nece moci u play off pored nekakvog Moranta ili koga vec..ovaj GSW je beton, vrlo pametne odluke donose godinama unazad.
Goat care olimpijski turnir u fudbalu ti je u23 prvenstvo na koje mozes ubaciti 2-3 starija igraca da ti igraju...
Pa nebitno jel mislio na sebe ili na Moranta kada tako gledas isto ti dodje.
Bolji je Morris od Covingtona,dosta bolji šuter i strijelac općenito a defanzivac tek malo slabiji.Covington je previse nahajpan kao perfektni 3&D igrac iako je nekonstantan suter do bolaNail for Real je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:42Nije Robert Covington, al od Kuzme je vala boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:41Zar niste govorili ovog ljeta da nema mjesta za Morrisa kod vas,da ga ne želite![]()
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.