A isti ti qrac ili ih skino prije ili u meču,kad ga moraš primitiVirtu4l je napisao/la:Pa moram biti optimistaNe valja skidati gace unaprijed :-O

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A isti ti qrac ili ih skino prije ili u meču,kad ga moraš primitiVirtu4l je napisao/la:Pa moram biti optimistaNe valja skidati gace unaprijed :-O
formance je napisao/la:@ Valencia
Zlatno doba je davno prošlo, još prije 20+ godina. Od današnjih igrača samo Federer može ući u krug najboljih svih vremena, a o kvalitetu mečeva ne želim ni da govorim. Za svaki dobar meč u proteklih 4 godine, nači ću još 10 boljih iz prijašnjih teniskih era. Toliko.
Vidjecemo, ja cu svoju prognozu za ovu godinu ali i dalje dati kad vidim Nadala sljedeci mjesec na terenu jer bez, u datom trenutku, 100% spremnog Rafe se mogu slozit da ce Djokovic preuzeti primat i u naredne 3 godine osvojit najveci broj GS titula.samoradnik je napisao/la: Možda 2013 pobije ovu tvoju tvrdnju,živi bili pa vidjeli... Đoković polako ali sigurno obara neke rekorde,pred njim je još bar 4 godine vrhunske karijere. Da nije bilo odustajanja onog talijana čak bi i taj broj pobjeda izjednačio...
Što se Nadala tiče iako se vrati,neće biti onaj stari,jednostavno neće. Što se Mareja tiče uvijek sam tvrdio da je daleko od najveće trojke,otprilike koliko je Ferer daleko od njega... Vidim neki se pozivaju na spremnost, koliko je ta spremnost znala uticati na Novakova finala,taman prođe Nadala sačeka ga Federer ili obratnoo... Al kao što neko reče evidentno nekome smeta pobjednik Novak (govorim uopšteno,ne lično),ne znam zbog čega... I dalje stojim pri tvrdnji da je Federer po meni bio danas lakši rival,navijao sam protiv Škota za njega (Može se naći moj post)...
Dobro, to je tvoje misljenje. Ako vec izdvajas Federera, trebao bi izdvojiti i Nadala koji ga je gazio kad je stigao.formance je napisao/la:@ Valencia
Zlatno doba je davno prošlo, još prije 20+ godina. Od današnjih igrača samo Federer može ući u krug najboljih svih vremena, a o kvalitetu mečeva ne želim ni da govorim. Za svaki dobar meč u proteklih 4 godine, nači ću još 10 boljih iz prijašnjih teniskih era. Toliko.
Baš dobro si objasnioformance je napisao/la:
Ljepota.
Koliko se sjecam, ti si Mareja posebno favorizovao i izdvajao na ovom forumu, dok si Nadala redovno kudio... A Marej je tri puta veci defanzivac od Nadala.formance je napisao/la:@Valenica
Hoću, čim mi H2H bude ultimativna mjera kvantitativnih i kvalitativnih parametara igrača. Tad će i veliki Andy Murray uletiti u tu grupu sa Borgom, Samprasom, Lendlom, Connorsom i Federerom kao najboljim igračima Open ere. U najbolje svih vremena, ipak, ne mogu svi. Laver i Gonzalez su psotavili određene standarde. Živio.
Nije to bitno,broj GS titula jos manje, bitno je kako bi se danasnji igrac nasao u zlatnoj eri tenisa i tadasnjim podlogama te koji je igrac elegantniji,ofanzivniji itdValencia je napisao/la:Dobro, to je tvoje misljenje. Ako vec izdvajas Federera, trebao bi izdvojiti i Nadala koji ga je gazio kad je stigao.formance je napisao/la:@ Valencia
Ako gledas all time izmedju Samprasa i Nadala se ugoro i Emerson sa 12 titula u singlu.Neutralan88 je napisao/la:@samosarajvo hvala ti na statistici![]()
1.Roger Federer 17
2. Pete Sampras 14
3. Bjorn Borg i Nadal 11
5. Conors,Lendl i Agasi 8
8. Mekenro i Wilander 7
10.Beker,Edberg i Novak 6
13. Rod Laver 5
Iskreno po meni u legende su igraci koji imaju preko 10 GS turnira tako da ih ima 4 trenutno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.