Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
HaHu1x2
-
Kontakt:
HaHu1x2 je napisao/la:HaHu1x2 je napisao/la:Nakon 3 dana pauze, stigao sam do 6. koraka, za dns idemo lagano :
Napoli x2, Juve 1
1,52
Korak 7. :
Efes - Fener 2 @ 1,50
Idemo do lucky seveen
laganica, na listicu narodnom me oborise francuzi golovi

B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
-
bezze
-
Kontakt:
Za sutra do 18 sati išta sigura po vama ??
-
xaves
-
Kontakt:
prati li iko ovog "roddick zna" nije los cini mi se pa kontam se pretplatit
-
subcoccinela
-
Kontakt:
Postao/la subcoccinela » 21 feb 2014, 23:39
Chicago Bulls - Denver Nuggets (+7,5) - 1 1,85
Orlando Magic - New York Knicks - 2 1,70
mozda me obraduje ujutro

-
bevanda4
-
Kontakt:
bezze je napisao/la:Za sutra do 18 sati išta sigura po vama ??
ne znam kako stojiš sa
snookerom, al možda nađeš nešto zanimljivo među sljedećom bandom:
Yupeng - Grace 1 @1.50
Yupeng je jedan od kineskih pridošlica koji se polako, ali sigurno probijaju na europsku (samim tim i svjetsku) snooker scenu. U rangu je sa Deluom i Chuangom, a malo slabiji od Junhuia, Wenboa i Fua.. Grace po ničemu poseban igrač, gubio je i od gorih nego što je Yup. Trenutno je seedan kao 86. na svijetu, dok je kinez 55. Znači, solidnih 30 mjesta razlike. Yupeng je zasluženi favorit na papiru, nadam se da će i u praksi to sutra opravdati.
Pengfei - Borg 1 @1.35 [lako moguće
"zicer dana" (zanemarite ovo,ali morao sam skrenuti pažnju na par)]
Dosta visoka kvota na preporođenog Pengfeia. Zadnjih mjesec-dva dana skidao skalpove nekim strašnim imenima. Čak pobjedio i prvog igrača svijeta Robertsona, i to sa visokih 5-1. Momak igra vjerojatno snooker karijere i ne vidim kako bi ga jedan antitalent poput Borg-a mogao zaustaviti. Valja i naglasiti da Borg u zadnja 24 meča ima 21 poraz. Trenutno seedan na 123. mjestu, dok je Pengfei 59. (i konstantno se penje). Welsh Open se vodi kao jedan od "rank turnira" tako da Pengfei sigurno želi dogurati što dalje može. Moje mišljenje je da će pregaziti Borga kao plitak potok. Ako se netko ne slaže, volio bih čuti razlog.
White M. - Wakelin 1 @1.40
Mladi Velšanin domaćin turnira Michael White (22) protiv još zelenijeg Chrisa Wakelina (21).. Ovo bi mogao biti stvarno dobar meč! Prednost, naravno, ide Whiteu koji će imati potporu publike (nije da imaju neki utjecaj, ali možda se odrazi na psihičkoj bazi), a osim naklonosti publike ovom mladiću naklonjen je i ogroman talent te je neupitno jače ime od sutrašnjeg protivnika. Trenutno 35. u svijetu, dok je Chris na 104. mjestu. Mislim da će htjeti dogurati daleko, ipak se radi o Welsh Openu, na svom je terenu.. Jedina solucija u kojoj vidim mogući pad je da se momak od silnog presinga zaledi i odigra katastrofalno. No, to je rizik koji se mora uzeti, jbg. Svi smo toga svjesni.
Mcmanus - Astley 1 @1.45
Hmm.. Ovaj par sam preskočio čim sam vidio da piše Astley (obično ga uvijek igram kad tražim iznenađenja, jer kvote budu enormne na momka, a jako je kvalitetan igrač).. No nešto me natjeralo da ponovno razmotrim staru liju Mcmanusa.. I došao sam do par zanimljivih informacija. Kroz povijest Welsh Opena (1992-2013), mnogo puta su baš Škoti osvajali prvo mjesto (3X Stephen Hendry, 3X John higgins, 1X Stephen Maguire) Čak 14 puta se u 22 godine neki Škot našao u finalu ovog turnira (Mcmanus je bio finalist dvije godine zaredom).. Interesantne brojke, mora se priznati. Tako da sam, na kraju, popustio.. Statistika u zadnjih 20 godina, trenutna forma Mcmanusa te svjetska rank ljestvica (allan 42. mjesto, astley 98.) su me natjerali da odigram na prolaz Škota i nadam se da sam donio ispravnu odluku.
Ukupna kvota:
4.1108
SINGL:
Mark Williams - Michael Wasley 2 @3.95 (Marathonbet)
Još jedan domaćin, dvostruki osvajač Welsh opena, 3 puta finalist. Snookerski dinosaur.
Nekad t-rex, sada samo posrnuli šampion. Davno pružio najbolje partije, sad je uspjeh kad pobjedi prosječnog drugorazrednog klauna.. Prava šteta, ali jbg, smjena generacija ne zaobilazi nijedan sport, pa tako ni ovaj. Wasley vrlo vjerojatno neće biti "MVP", ali mislim da je dovoljno stasao da sutra izbaci gospodina Williamsa. Razlika u rank pozicijama je ogromnih 60 mjesta, znanje i talent neusporedivi, Mark W. je u svemu klasa i doktor za sutrašnjeg protivnika, no u glavi mu neke stvari nisu dobro posložene zadnjih sezonu-dvije. Sutra smireniji odnosi pobjedu, u to sam ubijeđen. Štapovi su drveni, lopte okrugle, i kao što davno reče Džim Morison -> "the future is uncertain"
Sretno!
Zadnja izmjena:
bevanda4, dana/u 22 feb 2014, 00:17, ukupno mijenjano 2 puta.
U desetom selu živi Antuntun!
-
Krokodil
-
Kontakt:
zgmiky je napisao/la:
Valladolid-Levante 1.pol. X 2.05, X/X 4.90
možda ne bude golova u prvih 45 minuta, a ako ih bude onda bi moglo biti 1-1, meni se čini da je X najizgledniji do odmora a moguće da tako i ostane na kraju
Svaka čast majstore. Ovdje si objasnio neke stvari.

-
jozinho
-
Kontakt:
17,5 - Gordon E. (Nop) MANJE 1,85
New Orleans ide u goste Charlotteu,a pošto je u prošloj utakmici Gordon zabio 28 koševa protiv New Yorka kladionice su povećale granicu na 17.5 koju je on od 50 utakmica prebacivao 21 , dok je u gostima od 25 utakmica samo 8 išao preko ove granice,a zanimljiv je podatak da niti jednom ove sezone u dvije utakmice za redom u gostima nije prebacivao ovu granicu,pa će vjerujem nastaviti ovu tradiciju.
SRETNO.
14
nadam se da sam nekome pomogao
-
internet
-
Kontakt:
Evo jedan par
UFC 170 (večeras u 4 ujutro)
R.MacDonald-Maia D. 1 1,30
MMA je moje područije , pratim ga od intervijua pa do svih mečeva... Svaki UFC bude barem jedan siguran par , danas je to MacDonald , njegova nevjerovatna kontrola distance i nevjerovatni takedown defence , će neutralizirati Maia-nu ground game ( a budimo realni to je sve što Maia ima)... MacDonald ima odličan cardio i ovo će biti kao meč Maia vs Anderson Silva , gdje Maia neće nikako uspijeti zatvoriti distancu cijeli meč. A MacDonald je i fizički jači(njegovi supleksi na Nate Diaz-u to dokazuju) i ako nekim slučajem Maia zatvori distancu , MacDonald će ga vrlo lako na osnovu svoje snage i tehnike odgurnuti... MacDonald je u jednom od najboljih kampova u MMA , tako da očekujem odličan game plan kao uvijek, budući UFC-ov prvak sigurno , samo je pitanje vremena. Čekao sam jučer vaganje boraca i MacDonald je u odličnoj formi(očekivano). Tako da na ovo sigurno igram danas.
-
Baltazar
-
Kontakt:
West Brom - Fulham - pm2 - 5.99
Fulham dobra ekipa koja ne zasluzuje biti tu gdje jeste, namucili su Liverpool i United i mislim da je vrijeme i da uzmu tri boda. Dolazak Magatha moze dosta toga promijeniti posebno u prvoj tekmi gdje ce svi ginuti da se dokazu. Cisto na osjecaj probati pa sta bude.
-
LEO10
-
Kontakt:
xaves je napisao/la:prati li iko ovog "roddick zna" nije los cini mi se pa kontam se pretplatit
Ja sam cuo odnosno procitao na jednoj stranici da on ubistvu salje vise listica i uvijek neki mora proci, a izgubljene skoro sve zbrise..a i objavljivali su njegove kao listice sto ih je lazirao u fotoshopu..tako da ne znam.
Moj savjet ti je, bolje malo vise se sam ukljuci i statistiku i pare sto mislis dati njemu radje imaj za svoju banku i igraj s tim, jer nitko danas ne moze sigurno pogadjat....sretno sta odlucis da odlucis..nadam se da sam bio u pomoc.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
-
LEO10
-
Kontakt:
Bravo majstore, ovo je tvoj turnir heh dobro je krenulo..cestitam
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
-
GazijaKalesija
-
Kontakt:
Postao/la GazijaKalesija » 22 feb 2014, 10:56
Olsztyn - Jastrzebski 1 @3.25
Utakmica nebitna i jednima i drugima. Nadam se da će domaćini iskoristiti opuštenost gostiju i uzeti pobjedu. Skoro Rzeszov je dobio Olsztyna al' tek u 5 setova, a kvalitetnija su ekipa nego Jastrzebski.
PS, zamolio bih da ne prate oni koji će poslije utakmice u slučaju pada govoriti 'vako 'nako...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
zgmiky
-
Kontakt:
Chelsea-Everton / gost daje gol 1.65
Vrijeme je za smjenu u Premier League, liga je toliko izjednačena ove sezone da je teško ostati nekoliko kola na čelu ljestvice, mislim da bi Chelsea mogao kiksati i uzeti bod, ne leži im Everton koji je poražen na zadnja dva gostovanja kod Tottenhama 1-0 i Liverpool 4-0, dvije tekme su bez gola, previše za jednu solidnu ekipu i mislim da će Everton zabiti gol danas a moguće da i ode neporažen sa SB-a.
-
Grokok
-
Kontakt:
@gazija
Kako su ovi bolji a kvota 3.25, to mi nije jasno ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
Pity1900
-
Kontakt:
Grokok je napisao/la:@gazija
Rsezow je bolja ekipa od Jastrzebski. Čitaj šta piše.
Mučili su se sa ovim domaćinom danas, a bolja su ekipa od ovog gosta danas

FK Sloboda Tuzla
-
gonzales
-
Kontakt:
Pity1900 je napisao/la:Grokok je napisao/la:@gazija
Rsezow je bolja ekipa od Jastrzebski. Čitaj šta piše.
Mučili su se sa ovim domaćinom danas, a bolja su ekipa od ovog gosta danas

Neznam za ovaj par,, koliko ja poznajem odbojku mislim da je bolji ovaj gost,, uostalom pogledajte medjusobni omjer i sve ce vam biti jasno
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
Willy
-
Kontakt:
-
PlanB
-
Kontakt:
Slaven B. - Istra;
Istra daje gol@1,45 Favorit
x2@1,70 Bet365
Komedijas Francic je najavljivao kako ce "njegovi marinci" letjeti terenom i igrati tika-taka nogomet , naravno, od toga nema nista , ekipa izgleda jako lose i imat ce problema do kraja sezone izboriti opstanak u ligi. U goste im danas dolazi Istra koja ove sezone igra odlicno u gostima, pobjedili su pet puta na gostovanjima a na 9/11 gostovanj su zabili bar jedan gol. Pamic je za Francica space shuttle i ne sumnjam da ce danas postaviti igru tako da ce Istra jos jednom ostati neporazena a Favorit se isprsio sa ovih 1,45 sto se MORA iskoristiti.
Dobro je imati PlanB !
-
zgmiky
-
Kontakt:
što se crvenih kartona tiče možda probati od ovih ranijih
Freiburg-Augsburg -> sudi Grafe
Arsenal-Sunderland -> sudi Marriner
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.