@Bianco, mislim da to nece biti na TV-u, nego samo preko neta

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U prvom dijelu rečenice piše da neće biti prenosa na televiziji, a u drugom da će BH RTV prenositi utakmicuS obzirom da neće biti organiziran prijenos pomenutih utakmica na televiziji, BH Telecom i BH RTV će omogućiti direktan prijenos uživo gostujućih utakmica FK Sarajevo i FK Željezničar.
mozda ce bht bit tehnicka podrska kamere il distribucija signalaBianconeri1988 je napisao/la:U prvom dijelu rečenice piše da neće biti prenosa na televiziji, a u drugom da će BH RTV prenositi utakmicuS obzirom da neće biti organiziran prijenos pomenutih utakmica na televiziji, BH Telecom i BH RTV će omogućiti direktan prijenos uživo gostujućih utakmica FK Sarajevo i FK Željezničar.![]()
Nema logike!
Sad sam prolazio Grbavicom eno zagrijavanje, sad ne znam jesu li Kadeti ili Juniori !kosewsko hill je napisao/la:Pa piše vam "BH Telecom i BH RTV će omogućiti direktan prijenos" , na taj kanal ćete i gledati valjda
Zna li neko kada nam igraju ove omladinske selekcije???
ma jest preko BHT jer ako imas ads ili moju tv odes na njihovu stranicu mislim telekoma i pokrenes kanal BHT moja tv nesto tako bilo koji drugi operater nece moci to pokrenuti gdje i ja spadamBianconeri1988 je napisao/la:U prvom dijelu rečenice piše da neće biti prenosa na televiziji, a u drugom da će BH RTV prenositi utakmicuS obzirom da neće biti organiziran prijenos pomenutih utakmica na televiziji, BH Telecom i BH RTV će omogućiti direktan prijenos uživo gostujućih utakmica FK Sarajevo i FK Željezničar.![]()
Nema logike!
nime_tm87 je napisao/la:Mlada reprezentacija trenutno igra na Kipru. Kvesić od prve minute, Višća zamijenjen u 60. , a Čolić, koji je inače standardan u prvih 11, nije ni na klupi! Izgleda da je to zbog 2 žuta
Pa momak iz utakmice u utakmicu sve bolje igra neznam stvarno o cemu pricas. O ponasanju van terena i kluba necu pricati jer ga neznam ali znam sigurno da u klubu niko nema problema s njim.DANDY je napisao/la:Mali Čola mora drastično promijeniti svoje ponašanje i odnos prema klubu u kojem igra i reprezantaciji. Bojim se da ako ovako nastavi da če ostati vječiti talenat.
ti si njega buraz pomiješo sa Elvirom ČolićemDANDY je napisao/la:Mali Čola mora drastično promijeniti svoje ponašanje i odnos prema klubu u kojem igra i reprezantaciji. Bojim se da ako ovako nastavi da če ostati vječiti talenat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.