Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ne znam bas da li Bajernu to odgovara. U scenariju gde npr odlaze Tijago i James (vrlo vjerovatno), ne vidim kako moze da se nadoknadi kreacija i klasa. Goretzka, Tolisso, Kimmich (možda) ? Tankošć. James i može da se nadoknadi. Pogotovo ako Niko nekim čudom ostane. Mada mislim da je on bivši.Barbarossa je napisao/la:
[@BILD_Sport][/i]
To bi u trenutnim konotacijama i bila najbolja opcija po oba kluba. Bayern 100% neće dati za Sanea ni 80 ni 100 miliona, a City ga također neće ni prodavati ispod 80. Swap Thiago za Sanea je prava stvar, Cityu treba neko poput Thiaga, a Bayern ima veznjaka i viška , dok im krilo fali for sure
Lucas Hernández's recovery is completed and he is capable of training again. Initially, his aim was to recover in time for pre-season training with Bayern, but things moved along faster than expected.
Sane+Havertz i potencijalno Odoi u zavisnosti kako bi mu se stanje procjenilo, ali nije obavezan. (to je dakle 205 milki).ledar je napisao/la:Bilo bi interesantno vidjeti kako bi forumaši odigrali igru "Da sam ja Ulli". Imaš budžet 180-200 milki, opcije su sljedeće (konačne cijene):
Griezmann 120
Dybala 100
Sane 90
Havertz 90
Hernandez 80
Pepe 45
Odoi 25 (ali zbog povrede igrao bih tek od 2020-te)
Ko se ne uzme, iduće sezone više nije dostupan (prodat će se sad ili nagodinu produžit sa sadašnjim klubom).
Kako potrošit novce?
Taj je vezni je li tako? Sta ce nam vise veznih, pet godina samo vezne igrace dovode. Imamo ih i previse, dok se paradoksalno najosjetljivija i najvaznija, kao i nanepopunjenija pozicija konstantno zanemaruje. Zato smo i propustili s onom super generacijom uzeti bar jos jednu Ligu prvaka, jer nismo planski krila mijenjali. Ali zato smo uvijek imali viska veznog...Omerbavarac je napisao/la:
+Werner 60ledar je napisao/la:Bilo bi interesantno vidjeti kako bi forumaši odigrali igru "Da sam ja Ulli". Imaš budžet 180-200 milki, opcije su sljedeće (konačne cijene):
Griezmann 120
Dybala 100
Sane 90
Havertz 90
Hernandez 80
Pepe 45
Odoi 25 (ali zbog povrede igrao bih tek od 2020-te)
Ko se ne uzme, iduće sezone više nije dostupan (prodat će se sad ili nagodinu produžit sa sadašnjim klubom).
Kako potrošit novce?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.