Svaka cast za ovo

Valjda cu dozivjet da konacno naprave Grbavicu onako kako ovaj klub to i zasluzuje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mislio sam da je jug problem,sigurnost, i slicne stvariSeyo_TM je napisao/la:pa nick kada bi se napravio zapad, onda bi imao uslove za europu. Ne vjerujem za grupnu fazu LP ali bi mogao igrati ovo sto igramo.
Ma haj vidjet cemo sta ce se desaviti, a do tada, malo lijevo malo desno, pa cemo saznati sve
potpis!Seyo_TM je napisao/la:Pa vrlo moguce da je poodmaklo sada, nisam nista poukusavao da saznam u skorije vrijeme...sto vise znam, samo vise o tome razmisljam![]()
bianco, a kome da pricamo? cast pojedincima ali dosta uhljupa ne zasluzuje da zna, ako shvatas...svakako ce se saznati kada/ako krene...
aleksandar_veliki je napisao/la:I ovaj Ramic je za fine rasprave, no opet ce svi po Aci. Ma, nema veze, po mom misljenju ostat ce jedan od talenata, zasto. Ne vidim tu neku zelju, agresivnost, brzinu, kordinaciju pokreta. Ne znam, ocekujem i vase misljenje.avlami97 je napisao/la:Iz ove generacije Želje će Nijema, Svraka, Zeba i nadam se Ramić i Zolotić napraviti fine transfere i igrati u nekoj jačoj ligi od naše.
Možda se mnogi neće složiti za Svraku, a šta ako i pogriješim!?
Ne znam što, ali bi mali Ramić mogao napraviti pravu karijeru. Ali ono baš pravu. Vrhunsku.
Ramiću bi najbolje bilo da odigra narednu polusezonu negdje na posudbi, da promjeni sredinu, da se nametne, ovako , mislim da je njegov veliki problem što ne igra u kontinuitetu, a nije psihološki spreman na takav status.aleksandar_veliki je napisao/la:I ovaj Ramic je za fine rasprave, no opet ce svi po Aci. Ma, nema veze, po mom misljenju ostat ce jedan od talenata, zasto. Ne vidim tu neku zelju, agresivnost, brzinu, kordinaciju pokreta. Ne znam, ocekujem i vase misljenje.avlami97 je napisao/la:Iz ove generacije Želje će Nijema, Svraka, Zeba i nadam se Ramić i Zolotić napraviti fine transfere i igrati u nekoj jačoj ligi od naše.
Možda se mnogi neće složiti za Svraku, a šta ako i pogriješim!?
Ne znam što, ali bi mali Ramić mogao napraviti pravu karijeru. Ali ono baš pravu. Vrhunsku.
Momak nema ni 19 godina kako treba. : )Bianconeri1988 je napisao/la:Pa ko će nam igrati drugog napadača ako Ramić ode na posudbu?
Momak nema ni 20 godina kako treba, a očekujete da igra kao neki iskusan...
Po meni je ove sezone Ramić svaku ukazanu priliku iskoristio, ne treba zaboraviti da nam je on donio pobjedu protiv Zvijezde.
Fakat si upravu za ovo zadnje. Mnogi bi podijelili neke stvari koje imaju veze sa istinom ili barem planovima, ali zamo vec u kojem pravcu se cesto zavrse rasprave na ovom forumu. A i sama cinjenica da nas posmatraju "dusmani" sa svih strana...Seyo_TM je napisao/la:Pa vrlo moguce da je poodmaklo sada, nisam nista poukusavao da saznam u skorije vrijeme...sto vise znam, samo vise o tome razmisljam![]()
bianco, a kome da pricamo? cast pojedincima ali dosta uhljupa ne zasluzuje da zna, ako shvatas...svakako ce se saznati kada/ako krene...
zeljocity je napisao/la:Posto se kod nas sve radi kad nam dodze noz pod grlo 100% sam uvjeren da ce se u narednih godinu dvije u Sarajevu ili Kosevo obnavljat ili Grbavica izgradzivat jer MI (drzava) ili MI (grad Sarajevo) nemamo stadiona kako treba!!! Sramota i garantujem neka se sutra objavi na sportsport.ba tekst kako smo drzava7grad bez stadiona ili da se cak obavi intervju sa ministrom sporta da bi se sve to pokrenulo iz mrtvila..
Zato evo molim urednike ovog portala da tako nesto urade i krecemo iz mrtvila..
Nisam se ja tu nista zeznuo jer mora se ulagat u sport. Sta ce carsija bez stadiona? Gradit stadion koji ispunjava Uefine standarde Vrbanjusi??? Kosevo i nije neki fudbalski stadion (repka bjezi u Zenicu) iskreno receno a ako se imalo misli na repku i publicitet koji se moze dobit preko toga (evo sad sa Portugalom) onda je Grbavica najlogicnije rjesenje po meni..jug-onostalgicar je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Posto se kod nas sve radi kad nam dodze noz pod grlo 100% sam uvjeren da ce se u narednih godinu dvije u Sarajevu ili Kosevo obnavljat ili Grbavica izgradzivat jer MI (drzava) ili MI (grad Sarajevo) nemamo stadiona kako treba!!! Sramota i garantujem neka se sutra objavi na sportsport.ba tekst kako smo drzava7grad bez stadiona ili da se cak obavi intervju sa ministrom sporta da bi se sve to pokrenulo iz mrtvila..
Zato evo molim urednike ovog portala da tako nesto urade i krecemo iz mrtvila..
grad moze obnavljati samo gradski stadion a ne privatnu imovinu dakle tu si se zeznuo prvo...
ako budemo cekali da nam se nesto izgradi dugo cemo cekati... bolje bi bilo da sami pocnemo graditi dio po dio kao sto vec rade neki premijerligasi... eno zvijezda sama sebi gradi... a na slobodi vidimo primjer kad grad "gradi"
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, elSaik, Hare1991, Hrasno15, Mana, Strumfinho i 71 gost.