English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
E sta smo sve fulili
.
- wadethegreat
- Kontakt:
Koke uzas mi sve fulali.
To je to otprilike.
3 point lane.
To je to otprilike.
3 point lane.
Umjesto 3-4 razlike..strahuješ..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kittens bi bio odličan placekicker za LA Ramse, nek promijeni sport dok nije kasno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Fali mu pola tima uključujući najbolje igrače, još je prevažan igrač morao napolje u 7. minuti. Na sve to, ovo je preslaba ekipa generalno, nema ko zabiti. Ide mu sasvim okej s obzirom da su prošle sezone završili 17 i ambicija im je izboriti evropu.LenyYoro15 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 20:21Mislili da su se usrećili sa Frankom. Kao da nisu gledai Brentford i njihovih 30% posjeda lopte godinama sa mnogo golova iz prekida i tranzicije.
I kada su dobro startali ove sezone, pisao sam da od Spursa nema ništa dugoročno sa Frankom.
Joj Tottenhema koja burgija od ekipe,jedva cekam poslije pauze da nam dodju na Emirte da ih razmontiramo 1:0 bez da im dozvolimo da predju centar,kakvi diletanti ,ne vidim segment igre u kojem su dobri 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Porazna i tužna činjenica za Tottenshit jeste da im je najplaćeniji igrač ovaj panj Simons.
Čak ima veću platu nego što je recimo jedan Son ikada imao
Čak ima veću platu nego što je recimo jedan Son ikada imao
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- superFrankie
- Kontakt:
Baš tako, ljudi padaju na hajp bez da gledaju šta gledaju. Brentford nikad pod istim nije imao nekakvu pas igru ili nešto slično... sve se svodilo na bunker, prekide i kontre. Fudbal koji je Murinjo patentirao.LenyYoro15 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 20:21Mislili da su se usrećili sa Frankom. Kao da nisu gledai Brentford i njihovih 30% posjeda lopte godinama sa mnogo golova iz prekida i tranzicije.
I kada su dobro startali ove sezone, pisao sam da od Spursa nema ništa dugoročno sa Frankom.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Hahaha, bravo legendo. Jedan od rijetkih koji je realan i pritom humorističan
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Obzirom da su Liverpoolu u zadnjih 5 utakmica 34 puta pucali u okvir gola, ako bude raspolozen Watkins ne gine nam trica

- LenyYoro15
- Kontakt:
Čisto da napomenem, ovo moje za Spurse ne morate citirati kada nam ga Kudus metne za 7 dana. To je tip igrača koji nas godinama zlostavlja. I to što će dobiti United, ne mijenja činjenicu da su loši.
United haman svako kolo igra protiv ovih koji se vade iz nečeg i koji se napale 110%. Šumari danas orali teren.
United haman svako kolo igra protiv ovih koji se vade iz nečeg i koji se napale 110%. Šumari danas orali teren.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 01 nov 2025, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pa realno mislim da im mozemo koknuti jos koji ali dosta i 1:0 al da ih maltretiramo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
Majstorinho
- Kontakt:
Dobri su u segmentu lomljenja nogu. Sudija im je halalio crveni i još 3-4 žuta kartona.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- Pensioner26
- Kontakt:
Na stranu zivi uzas od igre, ali vecih govana od vasih nema. Cucurella, Garnacho, Gusto, Enzo, Neto, Joao Pedro, James, sve mrtve lezbejke i padavicari.Majstorinho je napisao/la: ↑01 nov 2025, 20:52Dobri su u segmentu lomljenja nogu. Sudija im je halalio crveni i još 3-4 žuta kartona.
Caicedo na stranu, jer je momak bager, tako i igra, fenomenalan. Takvog igraca postujes.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne znam kak Emerya ne pere stres od ovakve igre u svom kaznenom jer to forsa u svakom klubu kojeg vodi
ARSENAL4ever
- feniksptica
- Kontakt:
Koja go vna od ljudi igraci Liverpoola
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)