Vodi ga u Janju ako ti toliko znaci.
Treba sa Krpicem i ostalim Tuzlacima haos da pravi.
Allaha mi poludit sa ovim, ja ne znam koji vi sport pratite.
E cuj Sosic retardiran, a Mehanovic igracina

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma dovest ovog portugalca i zavrsit pricu, nadam se da smo svi prihvatili dugorocni rad i to je to, a i to sto kazes ne trebaju nam polovnjaci proslo ih je stotine kroz klub ni jedan nije ostavio nikakav poseban utisak vise nas je “amater” Jaber obradovo nego neki potroseni igraci 28+ godinaNoDi80 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:29Bez uvrede ne trebaju nam polovnjaci
Mehanovic je dobar za ekipa poput Tuzle, Radnika
Ne moze trcati i nije za nas
Da je toliko kvalitet prvi bi ga Zrinjski ili pitari uzeli
Ni u Uzbekistanu nije mogao da se nametne
Imamo Sabica, Focu, Gojaka, Garcevica i jos dosta mladih igraca kojima vrijeme tek dolazi
Nama treba eventualno jos jedan vezni igrac cmf/dmf i to da nije neki istorseni
Nadamo se ovom portugalcu i to bi bilo to
Madzid je bas super za svlačionici. Adzem ima zamisao, a nema jos stila pogotovo sa krilima koja igraju toplo-hladno. Za do kraja sezone sigurno nije skup.
Nazivati kapitena i najboljega igrača ekipe retardiranim i glupim je odvratno.Aquamaris je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:22Madzid ce zavrsiti na tribini ili raskid ugovora. Ako se sad ne proda nece se ni prodati. Glup igrac. Nama treba neko za klupe, za sirine. Covjek kakav god da je ima kvalitet i iskustvo. Treba neko sa zavrsnim pasom. Ako treba za njega letati neka letaju to im je posao, a sto se tice para oslobodile se neke plate. Nemamo luskuz da izmisljamo toplu vodu, a to upravo radimo.
Madžid nit će završiti n tribini nit će biti raskid ugovora. Svidjelo se to tebi ili ne on je naš najkorisniji igrač od kako je stigao u klub.Aquamaris je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:22Madzid ce zavrsiti na tribini ili raskid ugovora. Ako se sad ne proda nece se ni prodati. Glup igrac. Nama treba neko za klupe, za sirine. Covjek kakav god da je ima kvalitet i iskustvo. Treba neko sa zavrsnim pasom. Ako treba za njega letati neka letaju to im je posao, a sto se tice para oslobodile se neke plate. Nemamo luskuz da izmisljamo toplu vodu, a to upravo radimo.
Nije kvalitet za Zrinjski ili pitare. Ljudi doveli Ljajica. Kvalitet je za nas. Koji nemaju ofanzivni vezni red. Garcevic je krilo, Gojak i Foco imaju buducnost, samo se na njih osloniti je ludilo. Nama treba Ronaldinjo, ali taj nece u Zelju. Dobit ce jace ponude od proslogodisnje prve 3 ekipe. Nama treba nesto sto ce privremeno pruziti ruke, a realna opcija. Dok Foco, Gojak ili neki treci ne pokaže da se moze na njega racunati min. 2 sezone.NoDi80 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:29Bez uvrede ne trebaju nam polovnjaci
Mehanovic je dobar za ekipa poput Tuzle, Radnika
Ne moze trcati i nije za nas
Da je toliko kvalitet prvi bi ga Zrinjski ili pitari uzeli
Ni u Uzbekistanu nije mogao da se nametne
Imamo Sabica, Focu, Gojaka, Garcevica i jos dosta mladih igraca kojima vrijeme tek dolazi
Nama treba eventualno jos jedan vezni igrac cmf/dmf i to da nije neki istorseni
Nadamo se ovom portugalcu i to bi bilo to
Potvrdio je i Nedo da je bilo pregovora, ali ko bi mu onoliku platu pokrio?
Nas najkorisniji igrac je Boljevic. Madzid se vec zakacio sa 4 igraca. Jasta nego glup i retardiran. Kapiten je, a najveca mina u svlacionici. Neopravdan dobio epitet sebican? Ti si prespavao Zeljine utakmice i logicno da ce se osjetiti odlazak. Madzid je poslije Boljevica nas najbolji igrac. To je cinjenica.Levin je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:05Madžid nit će završiti n tribini nit će biti raskid ugovora. Svidjelo se to tebi ili ne on je naš najkorisniji igrač od kako je stigao u klub.Aquamaris je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:22Madzid ce zavrsiti na tribini ili raskid ugovora. Ako se sad ne proda nece se ni prodati. Glup igrac. Nama treba neko za klupe, za sirine. Covjek kakav god da je ima kvalitet i iskustvo. Treba neko sa zavrsnim pasom. Ako treba za njega letati neka letaju to im je posao, a sto se tice para oslobodile se neke plate. Nemamo luskuz da izmisljamo toplu vodu, a to upravo radimo.
Žao mi je samo što se napravila negativna atmosfera oko njega i da mu je neopravdano prišiven epitet da je sebićan.
Njegov odlazak će se itekako osjetii i zo ne može nadomjestiti niakav polovnjak kao Mehanović. Mirzad nije igrač za Želju i tu treba staviti tačku.
Btw, tebi na obraz što našeg najboljeg i najvrijednijeg igrača nazivaš retardom i glupim.
Pa onaj koga je htio i dovesti, pa bi ga plaćali kao Zeca, do 2035.g.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:09Potvrdio je i Nedo da je bilo pregovora, ali ko bi mu onoliku platu pokrio?![]()
Ništa ti ne brini, svaku sam utakmicu odgledao. Većinu sa tribina a ono što sam odgledao sa tribina odgledao sam i na TV poslije i odgovorno tvrdim da je Madžid daleko od sebićnog igrača. Ništa on nije sebićniji od Boljevića ili Krpića. Vjerovatno što ti je Boljević toliko drag pa zažmiriš na njegovu sebićnost i forsiranj pasova prema drugu Sulji.Aquamaris je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:14Nas najkorisniji igrac je Boljevic. Madzid se vec zakacio sa 4 igraca. Jasta nego glup i retardiran. Kapiten je, a najveca mina u svlacionici. Neopravdan dobio epitet sebican? Ti si prespavao Zeljine utakmice i logicno da ce se osjetiti odlazak. Madzid je poslije Boljevica nas najbolji igrac. To je cinjenica.Levin je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:05Madžid nit će završiti n tribini nit će biti raskid ugovora. Svidjelo se to tebi ili ne on je naš najkorisniji igrač od kako je stigao u klub.Aquamaris je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:22
Madzid ce zavrsiti na tribini ili raskid ugovora. Ako se sad ne proda nece se ni prodati. Glup igrac. Nama treba neko za klupe, za sirine. Covjek kakav god da je ima kvalitet i iskustvo. Treba neko sa zavrsnim pasom. Ako treba za njega letati neka letaju to im je posao, a sto se tice para oslobodile se neke plate. Nemamo luskuz da izmisljamo toplu vodu, a to upravo radimo.
Žao mi je samo što se napravila negativna atmosfera oko njega i da mu je neopravdano prišiven epitet da je sebićan.
Njegov odlazak će se itekako osjetii i zo ne može nadomjestiti niakav polovnjak kao Mehanović. Mirzad nije igrač za Želju i tu treba staviti tačku.
Btw, tebi na obraz što našeg najboljeg i najvrijednijeg igrača nazivaš retardom i glupim.
Tesko da ce biti spreman za velezFerroviere1987 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:41Pauza mu je bila 10 dana vjerovatno trenira samostalno odvojeno od ekipe, mislim da ce bit spreman za Velez.
Trenutno korisnika/ca: kontra, Paromlinac i 37 gostiju.