Znaci ja sam pravi navijac, dosao sam 2015. kad je klub bio goli qrac pod Pepom.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ja koliko znam nisi nikad ni bio navijač po pravim parametrima. Kritikuješ nešto->nemaš šta tražiti ovdje. Sikter!sljivo je napisao/la:Do prve tuđe triplete.coelho41 je napisao/la:šljivo kolko ćeš još izdržat ko vjerni navijač našeg Bayee
P.S. Ne sjećam se, ali biti će da sam ovaj profil preuzeo negdje 2013-e. Sigurno nije moj od starta, nekad je pravi navijač pisao, ja sam došao za Pepom. Sad što bih i pohvalio nove dresove, pogotovo bijelu garnituru, nekako ne ide.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma Sarma je prototip vjernog navijača, nikad nijednu kritiku, vazda smiruje, optimist, e, da nam je bit pola Sarme.
Ako barataš finansijama i ekonomijom generalno, ima nade.sljivo je napisao/la:Ma Sarma je prototip vjernog navijača, nikad nijednu kritiku, vazda smiruje, optimist, e, da nam je bit pola Sarme.
Ti ni na bandwagon uskočiti ne znaš. U najbolje vrijeme naletiš i izabereš City i Bayern, kakav danak neiskustvu.harden je napisao/la: Znaci ja sam pravi navijac, dosao sam 2015. kad je klub bio goli qrac pod Pepom.maloprije citam davno valjda Van Gaal bio trener Bayerna, nisam znao iskreno
Ovo dalje ne komentarišem, ne znam o čemu pričaš.
Što se tiče sutrašnjeg drugog koraka masterplana zvanog 2 tekme 2 boda, vjerujem u rapsodiju i uvijek slatkih 0-0. Zalizani je do sad 2 puta igrao na taj rezultat, oba puta je ostvario, nemam ni najmanju sumnju u pozitivnu nulu i svi sretni i zadovoljni.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zar se ne navija da se titula zijani
, kovach bi trebao biti trener po mjeri jer je srozo Bayerna do te mjere da se do zadnjeg kola ceka na prvaka
, i opet nevalja,istina karna od trenera.
A sad iskreno zbog zastavica zelim im ugodan poraz od Frankfurta.Fc Bayern promovise dajguze ???? Sramota
A sad iskreno zbog zastavica zelim im ugodan poraz od Frankfurta.Fc Bayern promovise dajguze ???? Sramota
VOLIM BAYERN
selam dobri narode
Kakav li ce biti osjecaj danas, Robbenu i Ribberiju kad dodju ovdje i skontaju da se zadnji put raspremaju u ovoj svlacionici

Kakav li ce biti osjecaj danas, Robbenu i Ribberiju kad dodju ovdje i skontaju da se zadnji put raspremaju u ovoj svlacionici

Izgleda zasad ništa od sponzorstva s BMW.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bice ovo s jedne strane tuzan dan a iskreno se nadam da ce sa druge strane biti mnogo slavlja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Propao dogovor Bayerna i BMWa...Audi ostaje sponzor i ugovor se poboljsava i vazit ce do 2031godine...Bayern ce u narednih 12 godina sa bonusima inkasirati 1 milijardu eura od Audija
Cuj volio bi da bayern izgubi titulu zbog zastavica
,
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Samo konstruktivna kritika i adresiranje pravih problema dakako. Dok se lažni navijači bave nekim nebitnim pitanjima poput igre, vođenja ekipe i kluba.phily je napisao/la:Cuj volio bi da bayern izgubi titulu zbog zastavica![]()
,
R&R&R još jedno veliko hvala! Idemo po tih 0-0!
41.21.1.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Necemo mi nikad vise imati ovakve igrace.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
joj jesam syeban necu dvije sedmice doci sebi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajmoooooooo...
Ona urbana definicija sevdaha na kraju utakmice će leći samo tako.harden je napisao/la:joj jesam syeban necu dvije sedmice doci sebi
41.21.1.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nevjerovatno da ne mogu da postignu drugi gol.
- Centre forward
- Kontakt:
Sanchesa prodat' i sve pare dat' za vitre i sadaku da nam se ovakav više nikad ne ponovi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
Bundesliga
- Kontakt:
Zutih lopova, lopta citava izasla vidi se iz neba a sudija im prizna neregularan gol 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma laž! Samo se Bayernu šteli u ovoj ligi.Bundesliga je napisao/la:Zutih lopova, lopta citava izasla vidi se iz neba a sudija im prizna neregularan gol
41.21.1.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidi se da momci zele da obezbijede pobjedu na vrijeme da do kraja ne bi bilo nepredvidjenih okolnosti a i sa bi Robben i Ribery neometano dobili minute.
No, realizacija je losa plus Trapp koji izgleda kao Neuer u svojim najboljim danima su glavni krivci sto nemamo ubjedljivije vodstvo.
No, realizacija je losa plus Trapp koji izgleda kao Neuer u svojim najboljim danima su glavni krivci sto nemamo ubjedljivije vodstvo.
Nazor drama se bravi
Lopta izašla u Berlin oni njima priznaju gol
Ovi naši jednu **** sa realizacijom. Lagano 3-0 je moglo biti i da se krene sa Robbery u drugom
Lopta izašla u Berlin oni njima priznaju gol
Ovi naši jednu **** sa realizacijom. Lagano 3-0 je moglo biti i da se krene sa Robbery u drugom
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.