[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
AllGunsBlazing je napisao/la:
I ovaj FM je realan. Welbeck ima 4.
Nema veze ako trči i bori se ostavi ga u prvoj.AllGunsBlazing je napisao/la:Kod mene Chuba na FM vec sad ima nekih 10-15 golova.
AllGunsBlazing je napisao/la:Kod mene Chuba na FM vec sad ima nekih 10-15 golova.
anell je napisao/la:Nema veze ako trči i bori se ostavi ga u prvoj.AllGunsBlazing je napisao/la:Kod mene Chuba na FM vec sad ima nekih 10-15 golova.
I Sanchez daje vise golova kad sa njim igra.anell je napisao/la:Nema veze ako trči i bori se ostavi ga u prvoj.AllGunsBlazing je napisao/la:Kod mene Chuba na FM vec sad ima nekih 10-15 golova.
I dao je vise golova od Ospine u 2015.-oj iako je imao puno manju minutazu.Greivis je napisao/la:I Sanchez daje vise golova kad sa njim igra.anell je napisao/la:Nema veze ako trči i bori se ostavi ga u prvoj.AllGunsBlazing je napisao/la:Kod mene Chuba na FM vec sad ima nekih 10-15 golova.
topnik1 je napisao/la:Gledam baš, Vidal je bukvalno preslikani Ramsey. Igra im je apsulutna ista. All round igrač koji ima motor u guzici, zna igrati i odbranu i napad, zna se naći u šansi, dakle sve isto.
Bio bi nepotrebna kupovina na kvadrat.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.