FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Balance
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Balance » 17 maj 2019, 12:06

Nadam se da nece, Comanu i Gnabryju trebaju ovakve utakmice pod pritiskom da skupljaju iskustva ako se na njih misli ozbiljno racunati u buducnosti.
Zadnje dvije godine nagradeni su novim ugovorima zbog starih zasluga, organizirati ce se oprostajna utakmica za njih, mislim sto bi vise trebali.
Ovdje se radi o FC Bayernu, najbolje da se sad i titula podredi njihovom oprostaju, neka udu kasnije u igru.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 12:12

Saurman je napisao/la:James i 40 mil za Griezmanna bolje zvuči. :kafa:
Isto tako zvuci nerealno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 17 maj 2019, 15:16

Da je Allegrija uhvatit. :ljepota:

Realnost je , da necemo jer Kovac ostaje i sljedece sezone.
Spamm

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 maj 2019, 15:21

Bojim se da će se tražiti trener koji zna njemački ili ima većeg iskustva rada po njemačkoj. To se često spominje pri svim špekulacijama. Ako je to slučaj njih 80% otpada. Ostaju ti Tuchel, Klopp, Van Bommel, Ten Haag ili opet Kovač. Prvu dvojicu odmah otpiši, tako i da ne ostaje aman neki izbor.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 17 maj 2019, 15:26

.
Zadnja izmjena: FCBAYERN, dana/u 24 maj 2019, 16:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 15:32

FCBAYERN je napisao/la:Nazalost svjestan sam...

Treba dodati da je Rumeni demantovao odlazak Kovaca, jer su neki mediji javili da je Van Bommel kandidat da preuzme, uz Ten Haga kao potencijalnu opciju takodjer.
Ma i da je odluceno da ide mora covjek ipak demantovati to, neozbiljno bi bilo da u finisu sezone dopusta takve stvari kad se lomi za titulu. Ovako vraca malo pod kontrolu iako vjerujem da se i dalje vaze hoce li Kovac ostati ili dobiti nogu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 17 maj 2019, 15:34

harden je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:Nazalost svjestan sam...

Treba dodati da je Rumeni demantovao odlazak Kovaca, jer su neki mediji javili da je Van Bommel kandidat da preuzme, uz Ten Haga kao potencijalnu opciju takodjer.
Ma i da je odluceno da ide mora covjek ipak demantovati to, neozbiljno bi bilo da u finisu sezone dopusta takve stvari kad se lomi za titulu. Ovako vraca malo pod kontrolu iako vjerujem da se i dalje vaze hoce li Kovac ostati ili dobiti nogu.
Ma naravno, ali Uli je jako prilijepo za njega. Cini mi se da su Hasan i Rumeni raspolozeni da ga nabiju, ali Uli je zapeo da ga sacuvaju.
Spamm

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 maj 2019, 15:35

harden je napisao/la: Ovako vraca malo pod kontrolu iako vjerujem da se i dalje vaze hoce li Kovac ostati ili dobiti nogu.
Mislim da će to najviše ovisiti od toga da li postoji dobar trener na tržištu. Ako ne bude, a ne znam fakat da li ima trenutno, Kovač će dobiti još godinu, dati mu uslov BL da ne dobije otkaz prije i onda na ljeto svakako ne produženje ugovora i ganjati nekoga, možda Pochetina, Tuhela ili već koga.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 15:37

sljivo je napisao/la:
harden je napisao/la: Ovako vraca malo pod kontrolu iako vjerujem da se i dalje vaze hoce li Kovac ostati ili dobiti nogu.
Mislim da će to najviše ovisiti od toga da li postoji dobar trener na tržištu. Ako ne bude, a ne znam fakat da li ima trenutno, Kovač će dobiti još godinu, dati mu uslov BL da ne dobije otkaz prije i onda na ljeto svakako ne produženje ugovora i ganjati nekoga, možda Pochetina, Tuhela ili već koga.
Bas i ja ovo kontam danas, a sad se otkazom Allegrija otvaraju mogucnosti :mrgreen:
FCBAYERN je napisao/la: Ma naravno, ali Uli je jako prilijepo za njega. Cini mi se da su Hasan i Rumeni raspolozeni da ga nabiju, ali Uli je zapeo da ga sacuvaju.
Jos da se Hasaga nesto pita tu ... :rol:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 maj 2019, 15:38

Allegri super opcija,i nek povuce Ronalda sa sobom :)
VOLIM BAYERN

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 17 maj 2019, 15:39

harden je napisao/la: Ma naravno, ali Uli je jako prilijepo za njega. Cini mi se da su Hasan i Rumeni raspolozeni da ga nabiju, ali Uli je zapeo da ga sacuvaju.
Jos da se Hasaga nesto pita tu ... :rol:[/quote]

Ne pita, ali posluzi Rumenom kao izgovor: "Vidis ba da nisam jedini koji je za odlazak, i drugi vide da ne zna" (a u pozadini Hasan klima glavom, i prisjeca se kako mu je Rumeni zaprijetio kastriranjem i otkazom ode li na Ulijevu stranu) :mrgreen:
Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 15:41

Allegri i Dybala, sad ili nikad. Doduse Dybala je vec cetiri sezone u Minkenu. :kafa:

Ja nesto Allegrija ni ne volim al u odnosu na Kovaca ga objerucke prihvatam.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 maj 2019, 15:43

Neki dan čitam da se Haso, pazi sad...NE SLAŽE, sa Ulijem u vezi Kovača. Ja se sje.bo, e ako je tako Haso ostani što duže.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 15:45

Gdje je onaj sto je rekao da je Hasanov rodjak i da je Bayern u dugovima, kasne plate? Mogao bi kakvu insajdersku baciti :rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 15:49

Bravo! :salut:
Rainbow corner flags will be on the pitch when Bayern take on Eintracht Frankfurt tomorrow.
Karl-Heinz Rummenigge: "We want to set a clear example of tolerance and diversity, against racism and homophobia"
Hasan Salihamidžić is a big fan of Mauricio Pochettino. But there was no contact between Pochettino and Salihamidžić in the last weeks, #FCBayern told me." [@cfbayern]
Zna Haso :tokralju:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 maj 2019, 15:51

Od Ozila i topa do duginih boja, biće nešto od kluba. :mrgreen:

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 17 maj 2019, 15:52

Valjda mi njih (EF) z*guzimo, a onda Uprava pragmaticara pa u znaku tolerancije svrsimo s ovim odnosom ubuduce i okrenemo se novim metama. :mrgreen:

Salu na stranu, Odoi produzuje izgleda, njega krizamo. Nadati se da ce 19-ka Citya doci.
Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 15:55

FCBAYERN je napisao/la:
Salu na stranu, Odoi produzuje izgleda, njega krizamo. Nadati se da ce 19-ka Citya doci.
Gdje si to vidio?

Ja koliko god citam svi igraci se spominju, imena dolaze i odlaze samo se od njega ne odustaje ni sekunde :lol: Kaze Falk da se o Pepeu vise ni ne razmislja, joj kako bi Sane legao dobro. :ljepota:

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 17 maj 2019, 16:05

harden je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:
Gdje si to vidio?

Ja koliko god citam svi igraci se spominju, imena dolaze i odlaze samo se od njega ne odustaje ni sekunde :lol: Kaze Falk da se o Pepeu vise ni ne razmislja, joj kako bi Sane legao dobro. :ljepota:
Neke stranice objavile, plus ovi upuceniji na forumu oko Plavaca isto ubjedjeni. Nije SS nista prenio, pa jos nije sigurno, ali vjerovatno ako Hazard ode, plus zabrana transfera ce ga ostaviti i produzit ce jer navodno trazi garanciju da ce igrati a to mu odlazak Edena nudi. Tesko da cemo ga uzeti, ipak ako se ovako odvije situacija i sam ce preferirati Englesku kao mjesto gdje se navikao, nego inostranstvo i potencijalne probleme s obzirom na neiskustvo.

Za Sanea se ono od ranije pisali, to su samo moji mokri snovi. :mrgreen:
Spamm

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 maj 2019, 17:24

FCBAYERN je napisao/la:
harden je napisao/la: Ma naravno, ali Uli je jako prilijepo za njega. Cini mi se da su Hasan i Rumeni raspolozeni da ga nabiju, ali Uli je zapeo da ga sacuvaju
Jos da se Hasaga nesto pita tu ... :rol:
@fcbajern
Ne pita, ali posluzi Rumenom kao izgovor: "Vidis ba da nisam jedini koji je za odlazak, i drugi vide da ne zna" (a u pozadini Hasan klima glavom, i prisjeca se kako mu je Rumeni zaprijetio kastriranjem i otkazom ode li na Ulijevu stranu) :mrgreen:[/quoitd.]

svaka cast odakle ti info,ili si to sanjao ili bujna masta, ti sve to znas iz prve ruke ili si bio ocevidac znas sve kako funkcijenose u Bayernu upravi itd.mani se suplje i trola makar na ovoj temi dosta si na temi bvb -a
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.