Kakav drugi gol Veleza :smajlikojiseklanjaMrkvi:

A dobro si napomenuo, dolazi Vogošća a Rođeni su sve bliži prvoj ligi. U zadnje vrijeme pružaju briljantne partije, npr. Čapljinu koja je direktni konkurent za ulazak u prvu ligu u gostima su razvalili 10 razlike. Zaslužili su.Mont0 je napisao/la:Vidi bas, nisam na to mislio3:0, 30..sve u znaku trice i nule
Edit: Iskoristio bih ovu priliku da napomenem da sutra naletite na rukomet, ko je u mogucnosti naravno.
Normala idemo je napuniti sutra i bodrit momke do pobjededrH(za PES 6) je napisao/la:Sutra ce dvorana biti puna
Pa šta tebi bi pa poplavi ?irridu je napisao/la:Red army ima nesto sto iskreno po meni nema niko u cijeloj drzavi a i sire mozda samo hajduk ima tu stvar tu atmosferu u navijacima,ono da se zivi za klub,al haj da ne bi bilo da omalovazavam ostale grupe hocu da rec da niko nema tu povezanost grad kluba i ljudi koji zive u gradu ,jednostavno mostar i velez kucaju u srcima mostaraca(pravih ne ovih 93 HB gov.a.na).Isto ko sto mostarci ne mogu bez Mostara tako i Mostar ne moze bez veleza.![]()
ima vas sto se necete sloziti sa mnom al dobro ovo je moje misljenje,jer vidio sam dosta navijacki grupa pogoto vam sam aktivan bio u TM,a inace sam rodjeni mostarac i zivio sam dosta u mostaru tako da mogu slobodno rec ovo pricam iz prve ruke.![]()
CESTITAM 30 GODINA!!!!!
ma dobro volio sam ja vazda i zelju ono ko bio mi drugi najdrazi a i mali sam doselio sa nekih 9 10 godinaNeToBoLa je napisao/la:Pa šta tebi bi pa poplavi ?irridu je napisao/la:Red army ima nesto sto iskreno po meni nema niko u cijeloj drzavi a i sire mozda samo hajduk ima tu stvar tu atmosferu u navijacima,ono da se zivi za klub,al haj da ne bi bilo da omalovazavam ostale grupe hocu da rec da niko nema tu povezanost grad kluba i ljudi koji zive u gradu ,jednostavno mostar i velez kucaju u srcima mostaraca(pravih ne ovih 93 HB gov.a.na).Isto ko sto mostarci ne mogu bez Mostara tako i Mostar ne moze bez veleza.![]()
ima vas sto se necete sloziti sa mnom al dobro ovo je moje misljenje,jer vidio sam dosta navijacki grupa pogoto vam sam aktivan bio u TM,a inace sam rodjeni mostarac i zivio sam dosta u mostaru tako da mogu slobodno rec ovo pricam iz prve ruke.![]()
CESTITAM 30 GODINA!!!!!
ma dobro volim ja i dan danas velez i uvjek cuNeToBoLa je napisao/la:Pa druže, ima naše djece i u Londonu i po Munchenu itd. a uz to su i rođena tamo te im je opet Velež na prvom mjestu a ne Arsenal, Bayern i ostali giganti. Ali hajde, Bože moj, dešava se...![]()
Ugl., ko ti je kriv ?!![]()
![]()
13. je protiv Olimpica bio Rovcanin. Asistencija + pogodjena stativa sa preko 25 metara iskosa, na prazan gol, ako vas zanima.Stole iz Bora je napisao/la:Koji je igrac sa brojem 13 u Velezu? Taj broj je nosio protiv Olimpica. Jeli to Demić?
Iskreno, mene ne zanima ali jaran je bio na utakmici pa pita onako ko je br. 13. On je navijac Sarajeva pa mozda zato nije prepoznao Rovcanina. Kaze brz je, da nije taj neki Demic.Mont0 je napisao/la:13. je protiv Olimpica bio Rovcanin. Asistencija + pogodjena stativa sa preko 25 metara iskosa, na prazan gol, ako vas zanima.Stole iz Bora je napisao/la:Koji je igrac sa brojem 13 u Velezu? Taj broj je nosio protiv Olimpica. Jeli to Demić?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.