RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 02 apr 2011, 18:49

Bravo majstori!

Kakav drugi gol Veleza :smajlikojiseklanjaMrkvi: :D
Support Velez, It's logical! ★

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 apr 2011, 18:56

Kao što nam i priliči, 3:0. 8-)
Who dares, wins !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 02 apr 2011, 18:59

Vidi bas, nisam na to mislio 8-) 3:0, 30..sve u znaku trice i nule :mrgreen:

Edit: Iskoristio bih ovu priliku da napomenem da sutra naletite na rukomet, ko je u mogucnosti naravno. :D

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 apr 2011, 19:15

Mont0 je napisao/la:Vidi bas, nisam na to mislio 8-) 3:0, 30..sve u znaku trice i nule :mrgreen:

Edit: Iskoristio bih ovu priliku da napomenem da sutra naletite na rukomet, ko je u mogucnosti naravno. :D
A dobro si napomenuo, dolazi Vogošća a Rođeni su sve bliži prvoj ligi. U zadnje vrijeme pružaju briljantne partije, npr. Čapljinu koja je direktni konkurent za ulazak u prvu ligu u gostima su razvalili 10 razlike. Zaslužili su. :)
Who dares, wins !

drH(za PES 6)
Kontakt:

Post Postao/la drH(za PES 6) » 02 apr 2011, 19:16

Sutra ce dvorana biti puna ;)
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 02 apr 2011, 19:28

drH(za PES 6) je napisao/la:Sutra ce dvorana biti puna ;)
Normala idemo je napuniti sutra i bodrit momke do pobjede ;) .
Samo jedan klub Velež Mostar

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 apr 2011, 20:30

Samo da cestitam momcima koji su danas pokazali kako se igra i bori za Velezov dres i da svaka utakmica mora biti u najmanju ruku borbena i na tome im svaka cast i zasluzili su svaki respekt sto navijaca sto i drugih ljudi.
Izgleda da smo pregrmili brige oko opstanka i sad trebamo uigravat ekipu za iducu sezonu ali naravno,uprava je na potezu da sacuva kostur ekipe sto je i razumljivo.
Zamolio bi sutra sve koji mogu da dodju i daju podrsku rukometasima Veleza jer se i oni bore za ulazak u PL i nadam se da ce i sutra RA obiljezit svoj rodjendan kako znaju...
SVAKA CAST

East_Mostar
Kontakt:

Post Postao/la East_Mostar » 02 apr 2011, 23:32

Moderator:Prvi post i spominješ mamice drugima.Pripazi na riječnik ako misliš ostajat na forumu!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 apr 2011, 10:19

Ajmo SVI U SJEVERNI DANAS ! treba podrska Rukometasima ! :D ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 03 apr 2011, 23:08

Red army ima nesto sto iskreno po meni nema niko u cijeloj drzavi a i sire mozda samo hajduk ima tu stvar tu atmosferu u navijacima,ono da se zivi za klub,al haj da ne bi bilo da omalovazavam ostale grupe hocu da rec da niko nema tu povezanost grad kluba i ljudi koji zive u gradu ,jednostavno mostar i velez kucaju u srcima mostaraca(pravih ne ovih 93 HB gov.a.na).Isto ko sto mostarci ne mogu bez Mostara tako i Mostar ne moze bez veleza. ;)
ima vas sto se necete sloziti sa mnom al dobro ovo je moje misljenje,jer vidio sam dosta navijacki grupa pogoto vam sam aktivan bio u TM,a inace sam rodjeni mostarac i zivio sam dosta u mostaru tako da mogu slobodno rec ovo pricam iz prve ruke. :D

CESTITAM 30 GODINA!!!!!
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 apr 2011, 23:32

Cestitke RK Velez Mostar za danasnju pobjedu. Super kolektiv ,ukljucuju se u borbu za ulazak u prvu ligu !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 04 apr 2011, 01:00

irridu je napisao/la:Red army ima nesto sto iskreno po meni nema niko u cijeloj drzavi a i sire mozda samo hajduk ima tu stvar tu atmosferu u navijacima,ono da se zivi za klub,al haj da ne bi bilo da omalovazavam ostale grupe hocu da rec da niko nema tu povezanost grad kluba i ljudi koji zive u gradu ,jednostavno mostar i velez kucaju u srcima mostaraca(pravih ne ovih 93 HB gov.a.na).Isto ko sto mostarci ne mogu bez Mostara tako i Mostar ne moze bez veleza. ;)
ima vas sto se necete sloziti sa mnom al dobro ovo je moje misljenje,jer vidio sam dosta navijacki grupa pogoto vam sam aktivan bio u TM,a inace sam rodjeni mostarac i zivio sam dosta u mostaru tako da mogu slobodno rec ovo pricam iz prve ruke. :D

CESTITAM 30 GODINA!!!!!
Pa šta tebi bi pa poplavi ? :?
Who dares, wins !

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 04 apr 2011, 01:05

NeToBoLa je napisao/la:
irridu je napisao/la:Red army ima nesto sto iskreno po meni nema niko u cijeloj drzavi a i sire mozda samo hajduk ima tu stvar tu atmosferu u navijacima,ono da se zivi za klub,al haj da ne bi bilo da omalovazavam ostale grupe hocu da rec da niko nema tu povezanost grad kluba i ljudi koji zive u gradu ,jednostavno mostar i velez kucaju u srcima mostaraca(pravih ne ovih 93 HB gov.a.na).Isto ko sto mostarci ne mogu bez Mostara tako i Mostar ne moze bez veleza. ;)

CESTITAM 30 GODINA!!!!!
Pa šta tebi bi pa poplavi ? :?
ma dobro volio sam ja vazda i zelju ono ko bio mi drugi najdrazi a i mali sam doselio sa nekih 9 10 godina :D

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 04 apr 2011, 01:12

Pa druže, ima naše djece i u Londonu i po Munchenu itd. a uz to su i rođena tamo te im je opet Velež na prvom mjestu a ne Arsenal, Bayern i ostali giganti. Ali hajde, Bože moj, dešava se... :)

Ugl., ko ti je kriv ?! :P :P :P
Who dares, wins !

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 04 apr 2011, 01:14

NeToBoLa je napisao/la:Pa druže, ima naše djece i u Londonu i po Munchenu itd. a uz to su i rođena tamo te im je opet Velež na prvom mjestu a ne Arsenal, Bayern i ostali giganti. Ali hajde, Bože moj, dešava se... :)

Ugl., ko ti je kriv ?! :P :P :P
ma dobro volim ja i dan danas velez i uvjek cu :D znas ono od onog jednog sto ga iskreno ne volim al fin mu citat GENI KAMENI :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 apr 2011, 09:38

Koji je igrac sa brojem 13 u Velezu? Taj broj je nosio protiv Olimpica. Jeli to Demić?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 04 apr 2011, 10:51

RA je li dolazite u Gradačac?

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 04 apr 2011, 12:19

Stole iz Bora je napisao/la:Koji je igrac sa brojem 13 u Velezu? Taj broj je nosio protiv Olimpica. Jeli to Demić?
13. je protiv Olimpica bio Rovcanin. Asistencija + pogodjena stativa sa preko 25 metara iskosa, na prazan gol, ako vas zanima. :)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 apr 2011, 14:09

Mont0 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Koji je igrac sa brojem 13 u Velezu? Taj broj je nosio protiv Olimpica. Jeli to Demić?
13. je protiv Olimpica bio Rovcanin. Asistencija + pogodjena stativa sa preko 25 metara iskosa, na prazan gol, ako vas zanima. :)
Iskreno, mene ne zanima ali jaran je bio na utakmici pa pita onako ko je br. 13. On je navijac Sarajeva pa mozda zato nije prepoznao Rovcanina. Kaze brz je, da nije taj neki Demic.

Hvala na odgovoru.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 04 apr 2011, 14:17

Nije Demic bas toliko brz i nosi 8,tako da ti je drug vjerovatno mislio na Rovcanina.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.