http://sportsport.ba/ino_fudbalp-37311.htm
Sta je sljedece ?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Smijem se ja kladiti da neće ostati.NoName je napisao/la:Ko se smije kladiti u 500 KM da neće ostati u Wolfsburgu?
Pa i ja bih da se kladim na tu opcijuMonolog je napisao/la:Smijem se ja kladiti da neće ostati.NoName je napisao/la:Ko se smije kladiti u 500 KM da neće ostati u Wolfsburgu?
obraduj me i reci sto si tako siguranNoName je napisao/la:Ko se smije kladiti u 500 KM da neće ostati u Wolfsburgu?
Pa evo, ako pređe negdje nikome ništa, ako ne pređe bacimo po 5 stoja niz rijeku.NoName je napisao/la: Pa i ja bih da se kladim na tu opciju
Ma nisam ja siguran nego sam kockarspajz je napisao/la:obraduj me i reci sto si tako siguranNoName je napisao/la:Ko se smije kladiti u 500 KM da neće ostati u Wolfsburgu?![]()
barem posalji na privatne poruke
Čovjek ima veze čuvenoj organizaciji zvanoj UDBA. Oni su prošle godine znali gdje će Džeko.spajz je napisao/la:obraduj me i reci sto si tako siguran![]()
Normalno da znamNoName je napisao/la:Ma nisam ja siguran nego sam kockarspajz je napisao/la:obraduj me i reci sto si tako siguranNoName je napisao/la:Ko se smije kladiti u 500 KM da neće ostati u Wolfsburgu?![]()
Elddar očito nešto zna
Medijske špekulacije, kakav City.bubreg je napisao/la:99% prelazi u City, mozda se objavi vec danas. ustvari vjerovatno ce se objaviti vec danas. eto
Veoma konstruktivan komentar, potkrijepljen činjenicama i dokazimakimbo je napisao/la:Izgleda da ipak ide u Milan !!!!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, CAZIN, DjaniTarik, Normus90, Zglavkar i 47 gostiju.