SaltCityAttack je napisao/la:j e b e m ja prvo tom Mesanovicu staru, a zatim nasoj upravi... cuj on ce polatiti 40.000km ... pa usljo ako vec planira d aide, neka potpise ugovor sa klubom i da dobijemo obestecenje... samo oni koji ne vole nas klub to mogu uraditi... ne treba nam on ni sekunde u nasoj ekipi... gonite ga u pm i ne spominjite ga vise ovdje...zar nam je vazan igrac, koji ovako razmislja i to jos da ode u Celik?.,..... ljudi ja mu j e b e m sve, jer samo kada vidim te njegove izjave, znam da nam on vise nije dobro dosao u klubu...ne treba nam u klubu niko ko nije zadovoljan i ko ne zeli ostati...nemojte ga vise spominjati sit sam ja takvih igraca u nasem klubu
Zašto mu psuješ majku ? Zbog toga što može otići iz goreg u bolje ? I ja sam Slobodin igrač i mogu reći ovo što se dešava je brutalnost . Taj isti Denis je i mene i Jaska trenirao u kadetima i početku Juniora , i isti Mešanović kao i ja nismo dobivali ni minute , nismo išli na utakmice , drkali nas svi , zato jer nemamo nikog iza leđa , nemamo nikoga da podmiti lijepu paru kako bi mi i dobili koju minutu . Plaćali smo članarinu svaki mjesec a od kluba ništa, NIŠTA ne dobivamo. Hoćeš da ti kažem da smo mi plaćali pripreme na kraju ljetnog i zimskog dijela prvenstva , hoćeš da ti napomenem kako kupujemo mi lopte i kako trpamo Denisu džep ? Nećeš pretpostavljam i ne vidim razloga da dijete ostane u ekipi kada je taj isti Denis sad trener prvog tima i sad bi isti trebao zarađivati na Mešanu , kurki druže . Našao je sebi managera i hvala Bogu da jeste , neka ide što dalje od ove Bosne pa i Slobode . Što se tiče Čelika , čuo sam se s Jaskom i on hoće da igra a ne da grije klupu nekim invalidima ili 'zaštiećnim' sinčiima . Tamo bi imao stan i platu na vrijeme jer mu tako piše u predugovoru , pa ono , ne znam zašto bi ostao u Slobodi u kojoj btw tek 3 godine proveo i za tri godine je prošao svakakvog sranja sve dok nije SOK došao u Juniore i dok ga nije forsirao da bi postao ovo što jeste sada : Najbolji igrač Juniorske lige te po meni uz Gavaru najbolji igrač Slobode ... Toliko .