FK Radnički Lukavac

Herman
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Herman » 01 okt 2015, 14:35

MAGIRUS je napisao/la:
SPASIOC je napisao/la:moram iznijeti svoje vidjenje ekipe.trebalo bi da brani Baščelić,šteta je nakon jedne greške izbaciti ga.a ovaj novi je u 2 utakmice dobio više GOLOVA nego Baščelić za godinu.Terzić mi je totalno slab ,Konjhodžić kako kad ,Musić loš izvlače ga slobodni udarci, o njegovom kolegi br.17 koji kao došo iz ZETE. mogu reći da trči ali ga s loptom nigdje nema.Skulić kojeg trener NEZNAM ZAŠTO forsira nije brate ni za šta, kao Mace nekad igrač manje.Mićo igra s loptom , bez lopte ništa.u duelu nula, pada na metar prije čovjeka.puno je ovo za prvu ekipu,DA BI BILA DOBRA.Jaha se bori . Joge skače.rade svoj poso.ELKO KUDUZ IGRA , NOSI EKIPU. A KAD ON NE ODIGRA ONDA EKIPE NIGDJE. sazreli su za neke promjene.
Slažem se sa tobom niko nije napravijo nesto posebno, ali ne daju lopte na micu i nemože nista tako trener prenosi igru na kuduza desna prazna strana biče to dobro dok se mičo oporavi i đeno sad su aut
Nikolic je dobar golman , samo je imao tu srecu da pocne branit kad je cijeli tim u rasulu. Imao je dobrih intervencija ali jbg niko to ne pamti, broji se samo da je u dvije utakmice primio po 4.
Da je branio Bascelic isto bi primio, mozda 3 mozda 5

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 01 okt 2015, 15:02

SPASIOC je napisao/la:moram iznijeti svoje vidjenje ekipe.trebalo bi da brani Baščelić,šteta je nakon jedne greške izbaciti ga.a ovaj novi je u 2 utakmice dobio više GOLOVA nego Baščelić za godinu.Terzić mi je totalno slab ,Konjhodžić kako kad ,Musić loš izvlače ga slobodni udarci, o njegovom kolegi br.17 koji kao došo iz ZETE. mogu reći da trči ali ga s loptom nigdje nema.Skulić kojeg trener NEZNAM ZAŠTO forsira nije brate ni za šta, kao Mace nekad igrač manje.Mićo igra s loptom , bez lopte ništa.u duelu nula, pada na metar prije čovjeka.puno je ovo za prvu ekipu,DA BI BILA DOBRA.Jaha se bori . Joge skače.rade svoj poso.ELKO KUDUZ IGRA , NOSI EKIPU. A KAD ON NE ODIGRA ONDA EKIPE NIGDJE. sazreli su za neke promjene.
Sve je to dobro ali Šile je jedan od naših najboljih igrača. Mićo mora puno više da se trudi, a Skulić je mlad, treba mu još dosta treninga.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 04 okt 2015, 12:56

Jbt dodje utakmica a ovdje mrtva tisina (kao i na ostatku podforuma). Haman neka apatija se uvukla.
Lijep dan za utakmiicu. Nadat se da su se nasi skontali da im je pobjeda prioritet, samo to nam olaksava ostatak polusezone

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 04 okt 2015, 14:25

jasta vec pobjeda. i to sa sto vise golova. oni nas nekoliko sezona docekuju na noz. ne znam zbog cega. mozda zbog viteza, doboj kaknja ili nekog-neceg treceg al nebitno. nismo mi kao oni. sretno radnickom danas. srce na teren

MAGIRUS
Kontakt:

Post Postao/la MAGIRUS » 04 okt 2015, 14:28

studeni je napisao/la:Jbt dodje utakmica a ovdje mrtva tisina (kao i na ostatku podforuma). Haman neka apatija se uvukla.
Lijep dan za utakmiicu. Nadat se da su se nasi skontali da im je pobjeda prioritet, samo to nam olaksava ostatak polusezone
Ovo je 3 za 3 oslabljen radnički nema miče i đene

Herman
Kontakt:

Post Postao/la Herman » 04 okt 2015, 16:15

Sta se radi u Lukavcu, ima li ikog da kaze sto?

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 04 okt 2015, 16:19

Herman je napisao/la:Sta se radi u Lukavcu, ima li ikog da kaze sto?
Nista - nista. Igra bez igre,bez i jedne sanse na obje strane.

Herman
Kontakt:

Post Postao/la Herman » 04 okt 2015, 16:22

studeni je napisao/la:
Herman je napisao/la:Sta se radi u Lukavcu, ima li ikog da kaze sto?
Nista - nista. Igra bez igre,bez i jedne sanse na obje strane.
Sastav?

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 04 okt 2015, 17:42

Kako je zavrsilo?

LuKaVaC
Kontakt:

Post Postao/la LuKaVaC » 04 okt 2015, 17:46

MirzaLukavac je napisao/la:Kako je zavrsilo?
0 0 :damn:
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 okt 2015, 18:00

Curguze ako imas i malo morala napusti Radnicki, ako uprava ne reaguje bojim se onog najgoreg, naredno kolo poraz u Bihacu nam ne gine, potrebno je hitno reagovati, od 9 utakmica imamo 3 pobjede, dvije utakmice kuci nerijeseno odmah mijenjati ga...

Herman
Kontakt:

Post Postao/la Herman » 04 okt 2015, 18:02

Kakva je bila utakmica, jel bilo prilika? Ko je igrao?

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 04 okt 2015, 18:06

Steta... koliko ekipa ispada ove sezone?

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 04 okt 2015, 18:12

Sad mi je jasno kako smo primili 4 komada zadnje 2 ligaške tekme. Slijedi nam grčevita borba za opstanak, nadam se da sljedeće godine nećemo opet po selima.. Potrebne su velike promjene, nikakve igre nema.. Nije bilo Džene i Miće i koliko god ja govorio da Mićo mora da bude bolji, danas nam je falio takav igrač koji bi pokušao napraviti prodor, danas je bilo samo nabijanja, loš pregled igre, a na početku na polovini Rudara Suljić je bio sam, pa ako je tako kod kuće kako se onda tek u gostima igra. Isti su igrači igrali i protiv GOŠKa u Gabeli i protiv Olimpica, treba malo truda i rada i možemo se nečemu nadati.
I ove sezone ispada 6-8 ekipa..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

MAGIRUS
Kontakt:

Post Postao/la MAGIRUS » 04 okt 2015, 18:20

Iraola je napisao/la:Sad mi je jasno kako smo primili 4 komada zadnje 2 ligaške tekme. Slijedi nam grčevita borba za opstanak, nadam se da sljedeće godine nećemo opet po selima.. Potrebne su velike promjene, nikakve igre nema.. Nije bilo Džene i Miće i koliko god ja govorio da Mićo mora da bude bolji, danas nam je falio takav igrač koji bi pokušao napraviti prodor, danas je bilo samo nabijanja, loš pregled igre, a na početku na polovini Rudara Suljić je bio sam, pa ako je tako kod kuće kako se onda tek u gostima igra. Isti su igrači igrali i protiv GOŠKa u Gabeli i protiv Olimpica, treba malo truda i rada i možemo se nečemu nadati.
I ove sezone ispada 6-8 ekipa..
To je čurguz evo sve vidi

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 04 okt 2015, 18:28

danasnja utakmica za zaborav. sreca pa osvojismo bod, da su se gosti iz kaknja samo malo vise otvorili odnijeli bi sva 3 boda. prvo poluvrijeme se i igralo da se ne primi gol. samo jedan igraac u napadu (suljic) i uvijek ledjima okrenut prema protivnickom golu izmedju 5 gostujucih igraca nije se ni trudio da napravi nesto vise. samo sto smo ga nahvalili da smo konacno dobili pravog napadaca on poceo glumit igracinu samo stoji i ceka gotovinu. dao je par golova i misli da moze tako. e nece moci, iducu utakmicu ga obavezno stavit na klupu il na tribine. ni dzafic koji je danas igrao od pocetka nije ama bas nista uradio. drugo poluvrijeme se nesto pokusavalo medjutim sve je ostalo na pokusaju iduce kolo se ide u bihac kako stvari stoje vjerovatno-turisticki. na toj utakmici treba odmorit sve uvrijedjene, povrijedjene, umorne, kartonirane a priliku datim mladjim igracima i cuvat se za podgrmeca. samo da ne bude iduce godine dodji dragi u duboki potok. naprijed radnicki.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 04 okt 2015, 19:00

Tesko nama sa lopovima u klubu,crno nam se pise..

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 04 okt 2015, 19:27

Sta reci,koju posluku porati. Muhamed Konjic bi rekao "ljudi hajmo mislit pozitivno", ali kako nakon ovog danas. Dovoljno je reci da je golman gostiju mogao ostat neocijenjen,nismo sutnuli na go. Nikakve igre,samo bunarenje i trazenje nekoga koga nema. Ni A od akcije, nekog smislenog napada i sl. Haman je borba za opstanak, a mislio sam da je ekipa slozena.izgleda da je poluvrijeme protiv Zvijezde i utakmica sa olimpicom samo izuzetak a ne pravilo. Jbg jedino pozitivno je da Dautovic pristojno odigrao s obzirom na godine.
Zivim za dan kad ce Savez zabranit da se igra na ovim krompiristima,kad ce klubovi biti natjerani da srede terene.ovo u lukavcu je uzas,nije za fudbala vec za koride.
PS:bezobrazluk je trazit 5km na ulazu da bi se gledalo ovo.
Al hajde dobro je sve,nek ne puca ;)

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 04 okt 2015, 20:12

studeni je napisao/la:Sta reci,koju posluku porati. Muhamed Konjic bi rekao "ljudi hajmo mislit pozitivno", ali kako nakon ovog danas. Dovoljno je reci da je golman gostiju mogao ostat neocijenjen,nismo sutnuli na go. Nikakve igre,samo bunarenje i trazenje nekoga koga nema. Ni A od akcije, nekog smislenog napada i sl. Haman je borba za opstanak, a mislio sam da je ekipa slozena.izgleda da je poluvrijeme protiv Zvijezde i utakmica sa olimpicom samo izuzetak a ne pravilo. Jbg jedino pozitivno je da Dautovic pristojno odigrao s obzirom na godine.
Zivim za dan kad ce Savez zabranit da se igra na ovim krompiristima,kad ce klubovi biti natjerani da srede terene.ovo u lukavcu je uzas,nije za fudbala vec za koride.
PS:bezobrazluk je trazit 5km na ulazu da bi se gledalo ovo.
Al hajde dobro je sve,nek ne puca ;)
NEMA IGRE ,,SAMO BUNARENJE.
Nemoze se igrati na onakvom terenu.Lopta odskace kao na krompiristu.Dva pasa se nemogu odigrati,kad igrac nezna gdje ce mu lopta odskociti...dok je primi i smiri prodje pola dana...Valjda ce se uprava jednog dana sjetiti i uraditi nesto na terenu.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 04 okt 2015, 21:02

Teren jeste katastrofa,ali ne mogu da vjerujem da se izvlacimo uvijek na teren,na nekakav vjetar hahah jadno.. pa ljudi moji ,protivnici koji nam dodju u goste uzmu nam 3 boda,ili bod.. zar i njima nije teren los ? ili je to neka sila pa oni ne reaguju na los teren,ne znam stvarno cemu takvo razmisljanje..MOGU DA IGRAJU KAD HOCE,TO SU POKAZLAI PROTIV GOSKA,ZVIJEZDE I OLIMPIKA..sve ostalo je prdina bara,to je izmeddju igraca i kluba.. nesto nije unutar toga uredu.. nemojte izvaljivat price o terenu i kojekakvim glupostima..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.